Eşim benden çok annesine düşkün ona birşeyler danışıp ediyor şikayet ettiğim zaman annesini toz kondurmuyor hiç doğrumu bu ?

smyye44_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2022
54
2
1
25
Ben şehirliyim eşim köylü.Koyde yaşamak istiyor ailesiyle birlikte bende hayır dedikçe sinirleniyor sonuçta benim özel alanım olmasını istemem çok normal ailesiyle yaşamak istememem çok normal

Evlenmeden önce net olan sartlarin sonra sorun olmasını hiç anlamıyorum bu adam ağaç kokusundan çıkmadı madem köylü idi şehirli biri ile evlenseydiniz kendinizi ifade edis şekliniz çok tuhaf bunlar ztn netlesmis olmalı idi evlenmeden aklınız nerdeydi

Ciddi ekonomik sıkıntı mı yaşıyorsunuz veya köye yakın bir ilçede mi yaşıyorsunuz ki aklına geldi? Daha doğrusu, birden mi çıktı bu fikir?

Ben şehirliyim eşim köylü.Koyde yaşamak istiyor ailesiyle birlikte bende hayır dedikçe sinirleniyor sonuçta benim özel alanım olmasını istemem çok normal ailesiyle yaşamak istememem çok normal

Nerede yasayacaginiza daha simdi mi karar verdiniz? Esinizle evlendikten sonra mi tanistiniz?

Bütün köy eşinizin ailesinin herhalde.
Kocaniz : Daglar padişahı Zulfo Aga'nın torunu, 18 köy, 5 yayla, 20 bin camış ve 8 ari sahibi Abdo Aga'nın oğlu Bilo Aga galiba..🤔
Ha diyorsa ki köy yeri olsa bile ayrı eve çıkmam,ailemle Kalalim ; o zaman haklısınız bak.
Ayrıca gitmek istemiyor olmanız da çok normal..
Siz,Bu kadar şehirliyim edalarinda gezinirken neden köy yerinden bir koca terrcih ettiniz diye de sormak geldi içimden 🤔

Son düzenleme:
Evlenmeden önce bu planlar var mıydı?imzanın büyüsü ile ortaya mı çıktı diye sormak istiyorum.
Genelde irkek imzayı atınca büyü bozuluyor hopp içinden başka efso çıkıyor (bazı yaratılmış irkekler sözüm onlara degil).
Anneye düşkündü madem neden evlenmiş,evlenmiş anneden bağımsız yaşamayı denemeyi düşünmez mi?
Nikah memuru hastalıkta sağlıkta diye sormasa keşke anası ile babası ile aldığı kararlarla evlenmeye razımısın dese

Aileyle yasamaya zorlamak gecerli bir bosanma sebebi. Köy hayati öyle poncik olmuyor iste. Bende istemezdim cünkü zayifim bunu da biliyorum 😅 kaldiki anneciyse orda sizi ezerler

Evlenmeden once tanismadiniz mi siz? Flort sevgililik soz donemlerinde ne konusuyordunuz nasilsin napiyorsun disinda birsey konusmadiniz mi? Bunlar evlenmeden once konusulur anlasilir sonradan cayarsada anlasamiyoruz diyip bosanirsiniz.

Evlenmeden önce böyle bişey konusulmuş olsa zaten belirtirdi. Sonradan köy aşkı çıkmış bence. Biraz diş geçirebileceğini düşünmüş hemen anam da babam. Okadar meraklıysa evlenmeseymiş. ineklere koyunlarla yasasaymış ( burda inek koyun bakanları aşağlamıyorum sadece konu sahibi istemediği için öyle dedim)

Back
X