Ne olmasını istediğini sormadınız mı peki. Bunu durduk yere söylemesinin bi sebebi vardır mutlakaKizlar sabahin 6 si beni uyku tutmadi kalktım. 17 yıllık evliyiz ben eşimi hep çok sevdim hâlâ seviyorum. O da ilk yillarda düşkündü bana. Son yillarda soğuk. Dün gece laf lafı açtı ben mutsuzum dedi. Başka biri yok. Olsa söylerdi firsat varken. Samimi bir itiraf yaptı. Bakiyorum etrafa dedi adamlar eşlerine çok düşkün, nasılda sahipleniyorlar. Benim hiç içimden gelmiyor dedi. Bu yanlış dedi. Bir eksiğimiz yok, güzel kurulu bir düzen var ama tutku eksik dedi. Ben çok etkilendim sormayin. Bunu böyle direk duymak fena oldu. Biraya yazmaktan başka bişey gelmedi aklıma.
Boşan demeyin istemiyorum. 43 yaşına geldim ve yorgunum artik.
Siz boşanmak istemiyorsunuz ama eşim ayrılmak istiyor diye konularınız var. Adam gerçekten mutsuzsa yapacak bir şey yok ki eninde sonunda açar davayı.Boşan demeyin istemiyorum. 43 yaşına geldim ve yorgunum artik.
Tutku bir dönem olduysa tekrar olabilir. Hadi biraz canlanma vakti. Bni istemiyor diye gurur yapıp köşeye çekilmeyin. Üstüne üstüne gidin. Onunla konuşun. Biz bu evliliğe 17 yılımızı verdik. Toparlamak bizim elimizde diyin. İstediğin bişey var mı diyin. Bu dönem giyim kuşamınıza dikkat edin. Yemeklerinize özenin. Sevdiği tatlıları flan yapın. En önemlisi bir müddet ne derse desin onu eleştirmeyin. Ona saygı gösterdiğinizi hissettirin. Akıl danışın ve bunu uygulayın. Sizden değer gördüğünü bilsin.Kizlar sabahin 6 si beni uyku tutmadi kalktım. 17 yıllık evliyiz ben eşimi hep çok sevdim hâlâ seviyorum. O da ilk yillarda düşkündü bana. Son yillarda soğuk. Dün gece laf lafı açtı ben mutsuzum dedi. Başka biri yok. Olsa söylerdi firsat varken. Samimi bir itiraf yaptı. Bakiyorum etrafa dedi adamlar eşlerine çok düşkün, nasılda sahipleniyorlar. Benim hiç içimden gelmiyor dedi. Bu yanlış dedi. Bir eksiğimiz yok, güzel kurulu bir düzen var ama tutku eksik dedi. Ben çok etkilendim sormayin. Bunu böyle direk duymak fena oldu. Biraya yazmaktan başka bişey gelmedi aklıma.
Ne ıstıomus ki ???Evde nasılsınız bakımınızı yaparmısınız .Kizlar sabahin 6 si beni uyku tutmadi kalktım. 17 yıllık evliyiz ben eşimi hep çok sevdim hâlâ seviyorum. O da ilk yillarda düşkündü bana. Son yillarda soğuk. Dün gece laf lafı açtı ben mutsuzum dedi. Başka biri yok. Olsa söylerdi firsat varken. Samimi bir itiraf yaptı. Bakiyorum etrafa dedi adamlar eşlerine çok düşkün, nasılda sahipleniyorlar. Benim hiç içimden gelmiyor dedi. Bu yanlış dedi. Bir eksiğimiz yok, güzel kurulu bir düzen var ama tutku eksik dedi. Ben çok etkilendim sormayin. Bunu böyle direk duymak fena oldu. Biraya yazmaktan başka bişey gelmedi aklıma.
Ne ıstıomus ki ???Evde nasılsınız bakımınızı yaparmısınız .
Benden ne istiyorsun dedim. Hiç bişey dedi.Ne olmasını istediğini sormadınız mı peki. Bunu durduk yere söylemesinin bi sebebi vardır mutlaka
Kilom yok. Bakımıyımdır .güzel olmaya düşkünüm. Gezip dolaşma konusuda yalnız olmuyorkibence ilk önce enrjizi yerine getirirn . kiloluysanız kilo verin bakım yapın , gezin dolaşın . çevre edinin . ona muhtaç olmadığınızı gösterin. ayrıcaüstüne de gitmeyin .
Niye söylesin? Boşanmaya falan kalkarsanız tazminat alın diye mi? Bu kadar emin olmayın. Senelerdir aynıymış. Cinsellik yok, adam sürekli ayrılmak istiyor. Nasıl içiniz alıyor bilmiyorum. Bu beni boşanmaktan daha çok yorardı.Başka biri yok. Olsa söylerdi firsat varken. Samimi bir itiraf yaptı.
Eşinizi alkışlıyorum gerçekten aldatmamis dürüstçe artık sizi istemediğini söylemiş .yalan dolan yok sizi sevmiyorum istiyorum ama olmuyor diyor.insanlarin duyguları düşünceleri istekleri değişebilir bence bu gayet normal .bence ayrılın mutlu olmak ikinizinde hakkiKizlar sabahin 6 si beni uyku tutmadi kalktım. 17 yıllık evliyiz ben eşimi hep çok sevdim hâlâ seviyorum. O da ilk yillarda düşkündü bana. Son yillarda soğuk. Dün gece laf lafı açtı ben mutsuzum dedi. Başka biri yok. Olsa söylerdi firsat varken. Samimi bir itiraf yaptı. Bakiyorum etrafa dedi adamlar eşlerine çok düşkün, nasılda sahipleniyorlar. Benim hiç içimden gelmiyor dedi. Bu yanlış dedi. Bir eksiğimiz yok, güzel kurulu bir düzen var ama tutku eksik dedi. Ben çok etkilendim sormayin. Bunu böyle direk duymak fena oldu. Biraya yazmaktan başka bişey gelmedi aklıma.
Harekete gecmekten çok anlamak gerekir. Gerçekten bir çok çiftin yapamayacağı bir konuşma yapmışsınız. Şimdi anlamak gerekir. Genelde kadın erkek herkes girer böyle dönemlere.hissinin kaynağını bulmak lazım. Bu boşanmak için bir neden değil zaten. Erkekler özellikle o kırklı yaşlarda antropoz mu doğru mu yazdım bilmiyorum böyle bir dönem yaşıyorlar. Yeni heycan arayışları, kendisinin daha iyisine layık oldukları düşüncesi vs vs. Aşk sevgi hep aynı düzeyde kalmaz ki. Çocuklarınız vardır belki, herkesin hayat mücadelesi çok farklı. Belki her şeyden bağımsız tükenmiş hissesiyordur. Bence onu sadece dinlemeye devam edin ama kesinlikle yapmamanız gereken naçizane bir tavsiye vereyim asla ama asla kendinizi suçlamayın. Eğer içinizde böyle bir his oluşursa büyür ve karşı taraf bunu fark edip yavaş yavaş sizin buyuttugunuz duyguya yüklenir bambaşka bir noktaya evrilir durum. Sakince dinleyebildiginizi gördükçe anlatmaya konuşmaya devam eder o zaman asıl ne istediğini anlarsınızKizlar sabahin 6 si beni uyku tutmadi kalktım. 17 yıllık evliyiz ben eşimi hep çok sevdim hâlâ seviyorum. O da ilk yillarda düşkündü bana. Son yillarda soğuk. Dün gece laf lafı açtı ben mutsuzum dedi. Başka biri yok. Olsa söylerdi firsat varken. Samimi bir itiraf yaptı. Bakiyorum etrafa dedi adamlar eşlerine çok düşkün, nasılda sahipleniyorlar. Benim hiç içimden gelmiyor dedi. Bu yanlış dedi. Bir eksiğimiz yok, güzel kurulu bir düzen var ama tutku eksik dedi. Ben çok etkilendim sormayin. Bunu böyle direk duymak fena oldu. Biraya yazmaktan başka bişey gelmedi aklıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?