Biz bosanin demeyiz ama eşin zemin hazırlıyor bu sözleriyle üzgünüm. İçinden gelmiyormuş bu söz hanıma söylenecek şeyler mi ...Kizlar sabahin 6 si beni uyku tutmadi kalktım. 17 yıllık evliyiz ben eşimi hep çok sevdim hâlâ seviyorum. O da ilk yillarda düşkündü bana. Son yillarda soğuk. Dün gece laf lafı açtı ben mutsuzum dedi. Başka biri yok. Olsa söylerdi firsat varken. Samimi bir itiraf yaptı. Bakiyorum etrafa dedi adamlar eşlerine çok düşkün, nasılda sahipleniyorlar. Benim hiç içimden gelmiyor dedi. Bu yanlış dedi. Bir eksiğimiz yok, güzel kurulu bir düzen var ama tutku eksik dedi. Ben çok etkilendim sormayin. Bunu böyle direk duymak fena oldu. Biraya yazmaktan başka bişey gelmedi aklıma.
Boşan demeyin istemiyorum. 43 yaşına geldim ve yorgunum artik.
Kizlar sabahin 6 si beni uyku tutmadi kalktım. 17 yıllık evliyiz ben eşimi hep çok sevdim hâlâ seviyorum. O da ilk yillarda düşkündü bana. Son yillarda soğuk. Dün gece laf lafı açtı ben mutsuzum dedi. Başka biri yok. Olsa söylerdi firsat varken. Samimi bir itiraf yaptı. Bakiyorum etrafa dedi adamlar eşlerine çok düşkün, nasılda sahipleniyorlar. Benim hiç içimden gelmiyor dedi. Bu yanlış dedi. Bir eksiğimiz yok, güzel kurulu bir düzen var ama tutku eksik dedi. Ben çok etkilendim sormayin. Bunu böyle direk duymak fena oldu. Biraya yazmaktan başka bişey gelmedi aklıma.
Eşinizin uzun süredir boşanmak istediğinin farkındasınız değil mi? Eşiniz aslında "siz istemeseniz de " çekişmeli olarak sizden boşanabilir ...ya maddi kaygıları var ...ya da ailesinin onu haksız görmesinden ona sırt çevirmesinden kaygılanıyor ,bu yüzden sizi ikna ederek boşanmak istiyor.Kizlar sabahin 6 si beni uyku tutmadi kalktım. 17 yıllık evliyiz ben eşimi hep çok sevdim hâlâ seviyorum. O da ilk yillarda düşkündü bana. Son yillarda soğuk. Dün gece laf lafı açtı ben mutsuzum dedi. Başka biri yok. Olsa söylerdi firsat varken. Samimi bir itiraf yaptı. Bakiyorum etrafa dedi adamlar eşlerine çok düşkün, nasılda sahipleniyorlar. Benim hiç içimden gelmiyor dedi. Bu yanlış dedi. Bir eksiğimiz yok, güzel kurulu bir düzen var ama tutku eksik dedi. Ben çok etkilendim sormayin. Bunu böyle direk duymak fena oldu. Biraya yazmaktan başka bişey gelmedi aklıma.
Uzgunum ama esiniz icin hersey bitmis sanki.. Senden birsey istemiyorum demesi sevgisinin bittigini kanitliyor..Kizlar sabahin 6 si beni uyku tutmadi kalktım. 17 yıllık evliyiz ben eşimi hep çok sevdim hâlâ seviyorum. O da ilk yillarda düşkündü bana. Son yillarda soğuk. Dün gece laf lafı açtı ben mutsuzum dedi. Başka biri yok. Olsa söylerdi firsat varken. Samimi bir itiraf yaptı. Bakiyorum etrafa dedi adamlar eşlerine çok düşkün, nasılda sahipleniyorlar. Benim hiç içimden gelmiyor dedi. Bu yanlış dedi. Bir eksiğimiz yok, güzel kurulu bir düzen var ama tutku eksik dedi. Ben çok etkilendim sormayin. Bunu böyle direk duymak fena oldu. Biraya yazmaktan başka bişey gelmedi aklıma.
Siz istemiyorsunuz ama böyle bir konuşma durup dururken yapılmaz. Doğrudan söylemese de adam mutsuzum bu şekilde diyor. Gerisini sizin anlayışınıza bırakmış sanki.Kizlar sabahin 6 si beni uyku tutmadi kalktım. 17 yıllık evliyiz ben eşimi hep çok sevdim hâlâ seviyorum. O da ilk yillarda düşkündü bana. Son yillarda soğuk. Dün gece laf lafı açtı ben mutsuzum dedi. Başka biri yok. Olsa söylerdi firsat varken. Samimi bir itiraf yaptı. Bakiyorum etrafa dedi adamlar eşlerine çok düşkün, nasılda sahipleniyorlar. Benim hiç içimden gelmiyor dedi. Bu yanlış dedi. Bir eksiğimiz yok, güzel kurulu bir düzen var ama tutku eksik dedi. Ben çok etkilendim sormayin. Bunu böyle direk duymak fena oldu. Biraya yazmaktan başka bişey gelmedi aklıma.
Canım sen istemesende bitmiş artık. Senle benzer durumdayız 6 yıllık ilişkimi pazartesi adliyede noktalamayı düşünüyorum. Ne kadar uzatmak için çaba harcasanda bitiyor.. elinde kalan sadece kendine yaptıgın haksızlık ve onursuzluk.. önce kabullen ve sonra noktayı sen koy.. bitmişi telafi etmek çok zor.. kendine saygısızlık yapıyorsun yıllarca ve sonuç yine değişmiyorKizlar sabahin 6 si beni uyku tutmadi kalktım. 17 yıllık evliyiz ben eşimi hep çok sevdim hâlâ seviyorum. O da ilk yillarda düşkündü bana. Son yillarda soğuk. Dün gece laf lafı açtı ben mutsuzum dedi. Başka biri yok. Olsa söylerdi firsat varken. Samimi bir itiraf yaptı. Bakiyorum etrafa dedi adamlar eşlerine çok düşkün, nasılda sahipleniyorlar. Benim hiç içimden gelmiyor dedi. Bu yanlış dedi. Bir eksiğimiz yok, güzel kurulu bir düzen var ama tutku eksik dedi. Ben çok etkilendim sormayin. Bunu böyle direk duymak fena oldu. Biraya yazmaktan başka bişey gelmedi aklıma.
sizin tek taraflı istemeniz veya istememeniz bir şeyi ifade etmiyor ki. adam istemiyor evli kalmak zorla mı zincirleyeceksinizKizlar sabahin 6 si beni uyku tutmadi kalktım. 17 yıllık evliyiz ben eşimi hep çok sevdim hâlâ seviyorum. O da ilk yillarda düşkündü bana. Son yillarda soğuk. Dün gece laf lafı açtı ben mutsuzum dedi. Başka biri yok. Olsa söylerdi firsat varken. Samimi bir itiraf yaptı. Bakiyorum etrafa dedi adamlar eşlerine çok düşkün, nasılda sahipleniyorlar. Benim hiç içimden gelmiyor dedi. Bu yanlış dedi. Bir eksiğimiz yok, güzel kurulu bir düzen var ama tutku eksik dedi. Ben çok etkilendim sormayin. Bunu böyle direk duymak fena oldu. Biraya yazmaktan başka bişey gelmedi aklıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?