Eşim benden çok uzak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biz bosanin demeyiz ama eşin zemin hazırlıyor bu sözleriyle üzgünüm. İçinden gelmiyormuş bu söz hanıma söylenecek şeyler mi ...

Heyecan istiyor tutku istiyor ve maalesef önüne çıkan ilk fırsati da değerlendireceğe benziyor .
Size karşı olan duygusunu yitirmiş. Eşinize olan sevginiz kendinize olan sayginizi geçmesin.Bence tekrar düşünün evet Bosanmak sizi yorar amaa eşiniz sizi inanın daha çok yorar. Bakın dile getirdiği düşünceleri sabahın 6 sndan beri sizi uyutmamaya başlamış bile

Son düzenleme:

Eski konularınızı bilmiyorum ama 17 yılda sanırım burada verilebilecek tavsiyelerin hepsi denenmiştir. Bazen ne yapsan olmaz, biter ve yenilemek mümkün değildir. Eşinizi takdir ettim, dürüstçe, saygısızlık etmeden, aldatmadan derdini söylemiş, bundan sonra zorlamak üzülmeye davetiyedir. Herkes yoluna baksın ömür bir tane. Bir süre ayrı yaşamayı deneyin ikinizde duygularınızı tartın olmuyorsa boşanın. İleride sizi aldatma gibi bir yola girerse daha çok üzülürsünüz, mantıklı düşünün

Kaybetmeyi göze alamıyorsaniz bu şekilde kabul edeceksiniz.
Siz onu kaybetmekten korktuğunuz için bunları unutacaksınız, ama o sizi kaybetmekten gerçekten korkmadığı gün, başkasına tutkuyla bağlandığı başkasını sevdiği gün bitirmek isteyecek. Bosanmayi o istesin diye mi bekliyorsunuz?

Eşinizin uzun süredir boşanmak istediğinin farkındasınız değil mi? Eşiniz aslında "siz istemeseniz de " çekişmeli olarak sizden boşanabilir ...ya maddi kaygıları var ...ya da ailesinin onu haksız görmesinden ona sırt çevirmesinden kaygılanıyor ,bu yüzden sizi ikna ederek boşanmak istiyor.

Uzgunum ama esiniz icin hersey bitmis sanki.. Senden birsey istemiyorum demesi sevgisinin bittigini kanitliyor..

Bu sekilde nereye kadar devam edebilirki.. en buyuk kotulugu kendinize yapmis olursunuz..

bazen bitiyor demek ki bisey yapamiyorsun.. o tutku belki hic yoktu ama baslarda tutku sanmis olabilir esin…belki baskasi vardir. Eski konularina bakmadim
Ama arkadaslarin dedigine gore, bir suredir esin zaten bosanmak istiyormus.. belki baskasi var dedigim gibi..bunu bilemeyiz. Cocugunuz var mi? Yani 42 yasindasin sanirim, ama onunde uzun yillar var daha.. omrumuz 1 kerelik..mutsuz mutsuz nereye kadar?

Peki bunu söyleme sebebi ne? Sonuç demediniz mi?Adama rahat batıyor heyecan istiyor olabilir.Sizin düşkünlüğünüz devam ediyor eşinizin bir şeyler yapmasına gerek kalmıyordur belki.Azicik geri çekilin o size adımlar atsin.

Konularina baktim simdi, su eskiden sana takik olan birine is ayarlamistin esin cok sacma sebepten dolayi seni affetmemisti.. sana dedik burda: esin sudan bahaneyle senden ayrilmak istiyor.. bahane aramis diye.. simdi taslar oturuyor bende.. sen 43 esin 50 li yaslarda, ayrica o tutku
hic yokmus zaten aranizda.. nasil birden 17 yil sonra olussun o dedigin sey? Korkarim bosanmaktan baska caren yok.. ayrica cocugunda buyumustur.. birak su herifi daha citir birini bulursun belki kismet bu isler..

Siz istemiyorsunuz ama böyle bir konuşma durup dururken yapılmaz. Doğrudan söylemese de adam mutsuzum bu şekilde diyor. Gerisini sizin anlayışınıza bırakmış sanki.

Canım sen istemesende bitmiş artık. Senle benzer durumdayız 6 yıllık ilişkimi pazartesi adliyede noktalamayı düşünüyorum. Ne kadar uzatmak için çaba harcasanda bitiyor.. elinde kalan sadece kendine yaptıgın haksızlık ve onursuzluk.. önce kabullen ve sonra noktayı sen koy.. bitmişi telafi etmek çok zor.. kendine saygısızlık yapıyorsun yıllarca ve sonuç yine değişmiyor

sizin tek taraflı istemeniz veya istememeniz bir şeyi ifade etmiyor ki. adam istemiyor evli kalmak zorla mı zincirleyeceksiniz

Bence aklinda baskasi var. Bir insan iliskiyi kurtarmak niyetinde olsa cabalamaya gayret eder. Esi ile birseyler yapmak ister. Adamda tik yok. Yani altif aldatmiyorsa bile aklinda baska birisinin oldugunu Düsünüyorum

Hayatında biri var mı bilemem ama aklında gönlünde başkası olduğundan eminim. Erkekler basit canlılardır, bir dalı tutmadan elindeki dalı bırakmaz. Hele hele belli yaşın üstünde ve düzenli bir hayatı olan erkekler.
Ayrıca adam size niye hayatındaki kadını açıkça söylesin ki; kocanız bu kadar salak bir adam mı? Size başkası var dese bu ona bir sürü baskı , dışlanma ve ekonomik zorluk olarak geri dönecek. Ama yok mutsuzum şöyle böyle diyerek, asıl psikolojik baskıyı size yapıyor, boşansanız bile bunun maddi manevi sorumluluğunun yarısını size yüklüyor. Bence biran önce aklınızı başınıza alın. Bu adam sizden bugün olmasa yarın gider. Bence kendinize öncelik verip, kendinizi bu ayrılığa maddi manevi hazırlayın. Eşinizi takibe alın ve gerçekleri delillendirincede affetmeden tüm haklarınızı alın.

anlamıyorum eşiniz ne tutkusu istiyor acaba?
17 yıldır aynı yastığı paylaştığı kadına karşı minnet duygusu yok ama tutku arıyor.
sinir oluyorum bu erkeklerin böyle sürekli arayış içinde olmasına.
hangi ortama girersem gireyim vardır böyle gözleri dört dönen erkekler.
bıktık gerkçekten bıktık bu erkeklerin hep bişey aramalarından.
zaten bir sürü kadın da tutkulu bir şekilde onu bekliyordu. eminim ne kadar yolarsam kar diye ağına düşürürler sonra da sizi altın tepsi ile arar. hepsinin sonu aynı. ama akıllanmıyorlar

Neredeyse her evliliğin böyle bir süreci oluyor. Kimi zaman kadın kimi zaman erkekte. Sizin eşiniz direk söylemiş ve bir planı olduğunu düşündüm ben. Genelde bu durum insanın içinde kalır. Dürüst adammış ama bunu önce siz fark edip ona göre hareket etseydiniz keşke...

Eşiniz evlenmeden önce nasıldı ne kadar süre flört ettiniz .Bazı erkekler flört adamıdır flört zamanı gibi tutku heyecan isterler hayatınıza renk katacak aktiviteler yapabilirsiniz .ne zamandır sizden uzak davranıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…