- 21 Ağustos 2015
- 31.920
- 96.901
- 598
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki 40 yaş sendromudur. Ne beklentisi olduğunu açık açık sorun, konuşarak çözmeye çalışın. Allah kolaylık versin.Kizlar sabahin 6 si beni uyku tutmadi kalktım. 17 yıllık evliyiz ben eşimi hep çok sevdim hâlâ seviyorum. O da ilk yillarda düşkündü bana. Son yillarda soğuk. Dün gece laf lafı açtı ben mutsuzum dedi. Başka biri yok. Olsa söylerdi firsat varken. Samimi bir itiraf yaptı. Bakiyorum etrafa dedi adamlar eşlerine çok düşkün, nasılda sahipleniyorlar. Benim hiç içimden gelmiyor dedi. Bu yanlış dedi. Bir eksiğimiz yok, güzel kurulu bir düzen var ama tutku eksik dedi. Ben çok etkilendim sormayin. Bunu böyle direk duymak fena oldu. Biraya yazmaktan başka bişey gelmedi aklıma.
Boşan demeyin istemiyorum. 43 yaşına geldim ve yorgunum artik.
Bu arada arkadaşlar evde yokken kendisi google geçmişine baktim çok eski sevgilisine hemen hemen her gün bakmış. Aylarca. Kadın doktor olduğu için normal olabilir bakması ama bunu da ben sorun edebilirim değilmi? Yillar öncede baska bir eski sevgilisi kız msj atmıştı buna. Yaninda kimse varmi bişey diyeceğim demişti. Bunları hatırlattım kendisine cevabı şu: ama ben her gün baktığımla iletişim kurmuyorum. O eskiden msj atan kizlada görüşmedim. Ayrica dedi çok eskide kaldi.
Eşiniz size açık açık dile getirmiş ayrılmak istediğini yani boşanmaktan başka çare yok gibi adamı zorla tutacak haliniz yok malesef üzgünümArkadaşlar eşimle ilgili yoğun terkedilme korkusu yaşıyorum. Ayrılmak istiyor bazen izin veremiyorum. Psikoterapi öneriliyor. Istanbul üsküdar civarı varmı öneriniz? Psikoterapiyi psikiyatr uzmanları daha iyi yapıyor diye okudum. Psikolog değil psikiyatr yani. Belki ilaç desteği gerekir.
Ağzından ateş de çıkarsın mı adam onu bırakmasın diyeTutku bir dönem olduysa tekrar olabilir. Hadi biraz canlanma vakti. Bni istemiyor diye gurur yapıp köşeye çekilmeyin. Üstüne üstüne gidin. Onunla konuşun. Biz bu evliliğe 17 yılımızı verdik. Toparlamak bizim elimizde diyin. İstediğin bişey var mı diyin. Bu dönem giyim kuşamınıza dikkat edin. Yemeklerinize özenin. Sevdiği tatlıları flan yapın. En önemlisi bir müddet ne derse desin onu eleştirmeyin. Ona saygı gösterdiğinizi hissettirin. Akıl danışın ve bunu uygulayın. Sizden değer gördüğünü bilsin.
İlgisiz kadın ve eleştirilen erkek söner. Buna dikkat edin.
İş oraya kalcak gibiAğzından ateş de çıkarsın mı adam onu bırakmasın diye![]()
Siz nasıl bi insansınız? Sakin bir yapınız mı var?Kizlar sabahin 6 si beni uyku tutmadi kalktım. 17 yıllık evliyiz ben eşimi hep çok sevdim hâlâ seviyorum. O da ilk yillarda düşkündü bana. Son yillarda soğuk. Dün gece laf lafı açtı ben mutsuzum dedi. Başka biri yok. Olsa söylerdi firsat varken. Samimi bir itiraf yaptı. Bakiyorum etrafa dedi adamlar eşlerine çok düşkün, nasılda sahipleniyorlar. Benim hiç içimden gelmiyor dedi. Bu yanlış dedi. Bir eksiğimiz yok, güzel kurulu bir düzen var ama tutku eksik dedi. Ben çok etkilendim sormayin. Bunu böyle direk duymak fena oldu. Biraya yazmaktan başka bişey gelmedi aklıma.
Eşiniz, tutku eksik deyip, böyle devam mı etmeyi yoksa boşanmayı mı düşünüyor? Eğer tutku eksikliğinden kaynaklı bir boşluk varsa, şu anda yapmasa bile ilerde sizi aldatabilir.Evliliğinize devam etseniz de bu düşüncelerle nasıl yürüteceksiniz bu evliliği? Ruhsal anlamda kadınlık gururunuzu incittiği de aşikar. Devam etmek istiyorsanız profesyonel bir yardım almalısınız.Kizlar sabahin 6 si beni uyku tutmadi kalktım. 17 yıllık evliyiz ben eşimi hep çok sevdim hâlâ seviyorum. O da ilk yillarda düşkündü bana. Son yillarda soğuk. Dün gece laf lafı açtı ben mutsuzum dedi. Başka biri yok. Olsa söylerdi firsat varken. Samimi bir itiraf yaptı. Bakiyorum etrafa dedi adamlar eşlerine çok düşkün, nasılda sahipleniyorlar. Benim hiç içimden gelmiyor dedi. Bu yanlış dedi. Bir eksiğimiz yok, güzel kurulu bir düzen var ama tutku eksik dedi. Ben çok etkilendim sormayin. Bunu böyle direk duymak fena oldu. Biraya yazmaktan başka bişey gelmedi aklıma.
Farkina varmis demek ki kendini sucluyor. Aslinda oda istiyor demek ki kendindeki bu ilgi azligini. Aslina bakarsaniz cogu adam bunu zaten gormezden gelip kotu davranmaya devam ediyor yaptigi soguklugu kabul etmiyor. Aile danismanini onerirseniz sanirim kabul edicektir. Onun haricinde sizde kendinizde ilk basladiginizdaki ozeni bakimi havayi dusunun ayni mi ? Degilse sizde kendinize ozen gosterin.Soyledikleri tabi ki uzucu. Uzuluyor olabilirsiniz. Aldatma yorumlari geldi mi okuyamadim ama ben herkes yapma potansiyelinde oldugunu dusunuyorum. Sadece paronayaklik yapip esinizede bunu fazlasiyla belli edip kendinizden uzaklastirmayin. Onun haricinde kendiniz takipte olucaksaniz ona fark ettirmeden olun.Kizlar sabahin 6 si beni uyku tutmadi kalktım. 17 yıllık evliyiz ben eşimi hep çok sevdim hâlâ seviyorum. O da ilk yillarda düşkündü bana. Son yillarda soğuk. Dün gece laf lafı açtı ben mutsuzum dedi. Başka biri yok. Olsa söylerdi firsat varken. Samimi bir itiraf yaptı. Bakiyorum etrafa dedi adamlar eşlerine çok düşkün, nasılda sahipleniyorlar. Benim hiç içimden gelmiyor dedi. Bu yanlış dedi. Bir eksiğimiz yok, güzel kurulu bir düzen var ama tutku eksik dedi. Ben çok etkilendim sormayin. Bunu böyle direk duymak fena oldu. Biraya yazmaktan başka bişey gelmedi aklıma.
kusura bakmayın bu yaptığınız bencillikOkadar zorki 18 yıl sonra![]()
Evimin temizliği normal ne aşırı ne de pis 2 bebe 1 koca ile olduğu kadar ve aşılarım tam 2 doz biontech oldum en son uygun mudur hocamAha kilit soru geldi
Evimin temizliği normal ne aşırı ne de pis 2 bebe 1 koca ile olduğu kadar ve aşılarım tam 2 doz biontech oldum en son uygun mudur hocamŞey bakimliyim da eser miktarda onu unutamazdim
![]()
Dayanamam heralde. Şimdi kendimi onarip tek başıma hayata hazirlamaya çalışmam lazim. Yardimlariniza bu noktada ihtiyacım var işte.kusura bakmayın bu yaptığınız bencillik
ayrılsanız maddi gücünüz elverişli mi
bende 18 yıllık evliyim bu arada eşim böyle şeyler söylese tabii çok üzülürüm onu seviyorum
ama zorlamazdım yaa başıma başka şeyler gelmesinden korkardım
Allah korusun ya aldatsa sizi? dayanabilecek misiniz?
bana kırmızı odadaki Nazlı yı hatırlattınızDayanamam heralde. Şimdi kendimi onarip tek başıma hayata hazirlamaya çalışmam lazim. Yardimlariniza bu noktada ihtiyacım var işte.![]()