Eşim benden kaçıyor..

Anneleri yollayın izin alıp gidebiliyorlar. Kendi annenize anlatın o da tatlı tatlı kayınvalidenizr çocukları azıcık yalnız bırakalım birlikte vakit geçirsinler toparlasınlar tarzı konuşsun. Başbaşa kalınca düzelirsiniz

Ben de yaklaşık 10 yıl önce dış gebelik yaşamıştım. Tek tüpün de alınmıştı. Allahım o nasıl ağrıdı, doğumda ki sezeryanda aynı gün yataktan çıkmıştım ama o dış gebelikte çok acı çekmiştim. Sen de çektin. Ben eşime ay ayyyyy beni kaldır, indir, çevir... Eşim de eşiniz gibi hiç yaklaşamadı bana, ben kendim teklif etmiştim. Siz de çekinmeyin, çok şanslıyız ki anlayışlı ellerimiz var. Bazınerkekler duygusuz regl olan eşiyle bile olmak istiyor, duyuyoruz. Eşiniz sizi çok seviyor çok. Maşallah...

Çeken biliyor değil mi bunuda.. bende sezaryen olan nasıl kalkıyor ben 10 gün yatakta dönemedim öksüremedim hapşıramadım canımın acısından diye düşünerek bile ağladım :) sonrasında anne olmana çok çok sevindim, banada umut oldu sözlerin. Bizde atlatacağız inşallah bu günleri. Bu kadar zor olabileceği aklımdan bile geçmezdi.
Sevgi olmasa çok zor, Allah’a çok şükür, yine de halimize şükür tabi..

eşim hamilelikten sonraki birlikteliklerimizde ne zaman ses çıkarsam, al işte ben sana dedim yapmayalım diye canın mı yandı, diyor. olmadı adamı ikna edemiyorum iyi olduğumuza

sanırım erkekler de 'zarar verebilme' korkusu var. sizin konunuza bakınca böyle üzücü bi olaydan sonra bile devam edebiliyor. tavsiyem sevişmeseniz bile bu konuyu konuşun. onu özlediğinizi anlatın onu yüreklendirin.

kaybınız için ayrıca çok üzgünüm. umarım hayırlı bir zamanda yeniden yaşarsınız istediğiniz gebeliği ❤❤

bence de valilikten izin alıp kendi ikamet ettikleri ile gitsinler yalnız kalın yalnız kalmaya ihtiyacınız var her türlü paylaşım için :)

Doktorunuz demiştir zaten şimdi korunmanız ve tüp bebek yapmanız lazım. Tekrarlama riski olduğu için. Geçmiş olsun. Çift koruma olayına girer eşinizi ikna edersiniz.

Bence kv ve anneniz sizde kalmasaydı yalnız olsaydınız sorunları konuşup birlikte yaralarınızı sarabilirdiniz.
Yanı neden seyahat yasağı gelmeden herkes kendi evine gitmedi ki ?
Bi şekilde gitsinler bence izin falan ayarlayıp böyle devam ederse çözemezsiniz.

Bizim de ilk zaman eşim böyleydi ama zamanla geçti. Bir de evde habire anneler varken uzak durması normal. Bizde olmadığı halde 3 ay kendimize gelemedik.

Benzer bir durum bizde de var. Tedavi ile gebe kaldım. Çok uğraştık bebek için. Erkek faktörlüydü sıkıntımız. Doktorumuz birlikte olmamızın engel teşkil etmeyeceğini söylemişti . Sonrası ikimizde korkuyorduk ama ben gebelik ile uzak durmayı mantıklı bulmuyorum. Tam tersi psikolojik olarak vücuttaki değişimler sonucu onun seni o şekilde de istemesi insanı rahatlatıyor. 8. Haftamda kanamam olunca dahada birlikte olmadık ama uzakta kalmadık. Eşim çok tedirgin korona sonrası daha koruyucu oldu. Diğer oda da uyuyup kalıyordu ben bundan rahatsız oldum. Konuştum karnın çok büyüdü sağdan sola dönerken bile ağrın oluyor. Korkuyorum dedi. Garip seslerin çıkıyor tedirgin oluyorum. Ama anladı neden rahatsız olduğumu on gün falan sürdü bu dediğim süreç. Sonra tekrar beraber uyumaya başladık ramazan ayı geldi. Bu arada bebeklerim ikiz karnım birden büyüdü. 35 haftalık gibiyim şuan. Ben erken uyuyorum sahurunu kendi hazırlıyor. Yapıyor namaz kılıp gün açana kadar uyumuyor. Allah Allah diyorum. Kuran okuyor falan. Sen 1 aydır normal değilsin dedim korkuyorsun farkındayım ve benim uyanmamı bekliyorsun sanki uyumak için dedim korona çok gerdi beni erken doğum olursa tedirginliği var üzerimde tehlikeli haftalar başladı. Aileler burda değil ben yetebilir miyim kaygısı var dedi. Ben üzerine gide gide aştı canım. Üç gündür namazı kılıp uyuyor. bence kendi haline bırakma. Yaşadığınız süreç kolay olmamış. Bazen erkekler bizden daha zor kaldırabilir bu tarz süreçleri. Sen güçlü dur destek ver ama susma güzel güzel konuş. Eşim ya bir şey olursa korkusunu da yaşadı Allah verdi Allah alır diyordum.. Dondurulmuş embriyolarımız var yine gideriz diyordum. Umarım sizde aşarsınız.

Hem de na ağrıyor... Çünkü operasyon geçirdin. Çok şanslıyız ki adam gibi adam olan eşlerimiz var. Evet, çok sağlıklı bir ve bebişiniz olacak inşallah. Dualarımdasınız...

O zaman akşam odanıza geçince yatmadan önce bir güzel sarılın eşinize. Onu göğsünüze yatırın, saçlarını okşayıp öpün, onu özlediğinizi söyleyin. Bu küçük masum dokunuşların yarattığı iyi hislerle yaralarınızı sarın. Kontrol sizde olsun, kendini geri çekmeye çalışırsa sakinleştirin. Camdan bir biblo olmadığınızı, bu küçük temaslarla canınızın yanmayacağını, onu özlediğinizi söyleyin. Aynen buraya yazdığınız gibi aynı evin içinde onu özlediğinizi, ikinizin de zamana ihtiyacı olduğunu ve iyileşmeye yavaş yavaş başlamanız gerektiğini söyleyin.

Çok geçmiş olsun.

Bence acele etmeyin. İyice toparlayın ondan sonra olur her şey. Bir de evde başka birileri varken insan tedirgin oluyor ilişki için. Ben öyle oluyorum şahsen. Belki eşiniz de öyledir.

canım öncelikle sağlık içerisinde kavuşmanızı dilerim Evlatlarınızla Evet benzer durumlar olmuş. Benimkide ben yattıktan sonra yatıyor oyun oynuyorum diziye takıldım falan diyor. Bugün yine sordum Aunı evin içinde seni özlüyorum dedim .ramazan şimdi annemler zaten sahura kadar gezinip duruyor evde dedi. Bir regli daha atlatalım en azından bişey olursa Annemlere nasıl açıklayacağız diyor. Bende tamam hayatım dedim, gönlün nasıl rahat olacaksa öyle olsun dedim. Hayırlısı bakalım, zaten reglimin eli kulağında, bugün yarın gelir.

çok teşekkür ederim. Çok benlik bir bakış açısı olmuş. Bana anlatsalar bende böyle derdim.Bazen duygularımızın içinde kaybolup kendimiz için düşünemez hale geliyoruz işte.. tekrar çok teşekkürler,yapacağım

Bence acele etmeyin. İyice toparlayın ondan sonra olur her şey. Bir de evde başka birileri varken insan tedirgin oluyor ilişki için. Ben öyle oluyorum şahsen. Belki eşiniz de öyledir.

bende öyleyim aslında.kısa süreli misafirlerimiz geldiğinde hiç kalkışmayız o işlere :) ama 4 aydır annemler burada. Artık anormale geldi durum

Regli olmayı bekleme canım. İlla ilişki gerekmiyor şuan çok mahrem ama yani o birleşme dışındaki şeyleri yaşayın. Biz bu zaman aralığında bunu yapmayı bırakmadık. Ten tene temas olsun birleşme de olmayı versin. Senin yaşadığın ameliyat süreci onda suçluluk duygusu oluşturmuş bayağı yoğun yaşamış kayıp etme duygusunu. İnşallah korona biter yol izni açılırda anneleriniz evlerine döner. Birlikte sarıp tekrar gebe kalırsın geçmişte unuturlar teşekkür ederim bu arada güzel dileğin için amin

kesinlikle öyle oldu.
Birde ben muhabbet insanıyımdır acayip, konuşmadıkça kolay atamıyorum içimden. Bizde konuşamadık hernasıl olduysa işte... Belkide duramayacağımızdan mı korktuk nedir, denemedik yakınlaşmayı. Haklısın ama :) bakalım hayırlısı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…