kızlar siz beni yanlış anladınız, ben eşimi hala çoook seviyorum...evlenmden öncede bu boy konusunu sorun ediyordum ama geçer diye düşünmüştüm,çok sevdiğim için evlenmiştim.ama daha sonraları başta ailem olmak üzere milletin söyledikleri kafamı karıştırdı biraz diyorum.. ama söyledikleriniz beni rahatlattı saolun.. belkide haklısınız ben biraz nankörlük ediyorum,çok şükür ne maddi ne manevi hiçbir sorunum yok,kendime dert arıyorum.. sadece sizlerin fikirlerini merak ettim
Aynı durumdayız diye bilirim.. Sadece boy konusunda yani..
Ve çevre her zaman kendinde eleştirme hakkını bulur ya.. Bana da nişanlandıktan sonra dediler, biz senin yanına uzun boylu yakışıklı birini düşünürdük hep ama nasip işte diyerek eşimi beğenmediklerini bi güzel alttan alttan söylediler

Oralı bile olmadım, önemli olan iç güzelliği dedim dış güzellik baki değil..
Onlarda hemen çevir kazı yanmasın ama simalarınız uyumlu benziyor vs. neyse Allah mutlu etsin haklısın tabi dediler..
Siz kendinizden ve eşinizden eminseniz çevrenizi takmayın ve eşinizde olan güzel özelliklerden bahsedip benim için önemli olan şu deyin.. Ki kavakta da boy var diye bir söz var uzun boylu kalıplı ama adam olmamış kimseciklere söylenen hani..
Son düzenleme: