Eşim benden parasını saklıyor

Bu yazdıklarınızı gerçek hayatta uyguluyor musunuz çok merak ediyorum. Kapının kilidini değiştiren kaç kadın var
Eşim Allah’a şükür böyle bir terbiyesizlik yapmadı ama ha yaparsa da kendisi de çok iyi bilir kilit değiştirmek metafor o kapıdan giremez zaten.

Ayrılmak istesem ev alalım demem değil mi?o ev için param yok diyor ve peşinati benim üstüme yıkmak istiyor. Sorunu burda yaşıyorum zaten.ben de diyorum ki altınlarimı aldın üstüne birkaç yıl paramı aldın şimdi evimiz olsun diyorum para yok diyor saçma bir şekilde
Altınlarımı aldın diyorsunuz, siz o arabaya hiç binmediniz mi? Yani aile arabası değil de sadece eşinizin arabası mı?
Bir de birkaç yıl paramı verdim demişsiniz. Hesabıma göre çocugunuz 2 yaşındayken atamaniz olmuş, bu çocuğun kreşi ya da bakıcısı ne oldu? Sizin maaşınız ne kadar ki çocuğun bakım giderinden sonra geriye kocama verdim diye dillendircek kadar bir miktar kalsın? Hesabıma göre anca kreş aidatı ve sizin masraflarınızla çocuğu karşılar.
Çocuğun bakım gideri kadında demiyorum ama sizin çalışmanızın ailenin bütçesine ne kadar olumlu yansıdığını hesaplamaya çalışıyorum.
Mesela bebeğiniz doğduğunda hiç giderleriniz artmadı mı? Mama ve bez gibi... Evliliğin 1.yilinda daha düğün ve evin eksiklerinin masrafları anca biterken çocuğunuz olmuş. Bir de aynı yıl araba almışsınız. Sizce bunlara giden paralar nereden geldi?
Hem evlenelim hem çocuğumuz hemen olsun hem de ev + araba sahibi olalım isterseniz aynı anda olmayacağını bilmeniz gerekir. Bu saatten sonra rahatlıkla bir ev alırsınız ama önce benim param senin paranı bırakın. Bir de adam ancak evinizi geçindirmiş altınlarım da altınlarım, peşinatı sen ver demeye son verin. Biriniz ev kredisi çeksin biriniz de peşinat için ihtiyaç çeksin alın evinizi.
Yanlış anlamayın ama sizi ben art niyetli buldum eşinize karşı.
Hesap ortada ama siz inanmak istemiyorsunuz.

Slm kadınlar kulübü üyeleri, ben 7 yıllık evliyim ve çalışıyorum. Eşimde çalışıyor. 1 çocuğumuz var 6 yaşında. Ben 4 yıldır çalışıyorum.benim derdim şu ki bir türlü eşimin neden böyle davrandığını anlayamıyorum. Biz hep kirada oturduk. Şimdi ev sahibi olmak istiyorum ama ne zaman ev konusu açılsa sinirleniyor ve konuyu kapatmaya çalışıyor. Param yok diyor. Şimdi para mevzusu bizde böyle oldu. Ben bütün düğün takılarımı ona verdim o fa bozdurdu bankaya yatırdı. İlk zamanlar kazandığımı da ona veriyordum. Salaklık işte.ben ona hiçbir zaman ne kadar paran var diye sormadım ama şimdi ev alsın istiyorum ama param yok diyor hatta bana peşinatı sen öde diyor
.kredi miktarını yine paylaşırız diyor. Galiba ben onun gözünde tam bir salağım. Ben de olmaz dedim .kirada oturmaya devam yani böyle bir koca normal mi sizce?
İyi de sormadınız mı param yok dediğinde bankaya yatırdığımız altın paraları ne oldu diye?
Bir an önce öğrenin o para duruyor mu? Durmuyorsa nereye harcandı. Sonuçta düğün takısı az buz değildir.
Peşinatı siz nasıl ödeyeceksiniz onu anlamadım? Neye güveniyor eşiniz.
Takıları alırken sorun yok ama ev almaya gelince şunu sen öde bunu paylaşırız demesi tuhaf.

Allah Allah burası mahkeme mi yav derdimiz var paylaşıyoruz işte
Ben sizi anlayamadım hem dava acicam diyosunuz hem de tersi laflar ediyosunuz. Çözüm arama gibi bı dersiniz yoksa evet kimse burda dert paylasmasin bizim moralimizi bozuyosunuz sadece. Ve evet kapısının kilidini dahi degistiren kadınlar var edilgenliginizi normallestirmeyin

Ben sizi anlayamadım hem dava acicam diyosunuz hem de tersi laflar ediyosunuz. Çözüm arama gibi bı dersiniz yoksa evet kimse burda dert paylasmasin bizim moralimizi bozuyosunuz sadece. Ve evet kapısının kilidini dahi degistiren kadınlar var edilgenliginizi normallestirmeyin
Ne edilgenliği boşanma davası açtım zaten

Back
X