Eşim benden soğuduğunu söyledi ;'(

Gidiyorum zaten o da problem oluyor. Her gitmem bir kavga her gelmem bir kavga ama gitmek bana iyi geliyor o daha beter uzaklaşıyor benden.

Gidiyorum zaten o da problem oluyor. Her gitmem bir kavga her gelmem bir kavga ama gitmek bana iyi geliyor o daha beter uzaklaşıyor benden.
Eşiniz belki bunalım geciriyordur. Peki neden böyle davrandıgını sormadınız mı ? Bi sorun mu var benimle paylaş aşkım diyin . Hep mi böyleydi , yoksa sonradan mı böyle oldu? Biraz kendi haline bırakın ve sinirlenmeyin lütfen . Neden annenize gitmenizi istemiyor ki

Annesi istemedigi için başka hiç bi sebep yok. Benim ailemle hiç bi problemi yok ama uzak durmak istiyor. Sordum bi sorun yok diyor sana öyle ggeliyor ben ayniyik diyor ama kesinlikle değil.

Ailene neden gitmeni istemiyor aynı şehirde misiniz uzakta mı? uzak bir yere 3 haftada bir gidiyorsan normal evinizde düzen bozulabilir ama aynı şehirse tuhaf tabi..

sen şu işi bir tam anlatsana canım..
sen onun ailesine gidiyor musun, aranızda kv ile falan bir kavga oldu mu, neden annesi dolduruyor diye düşünüyorsun?
senin ailen uzakta mı 6 haftada bir git diyor?
ve varsa başka ayrıntı.. sorun ne anlayamıyoruz böyle. gerçekten bir sorun yoktur da belki sen doğum sonrası depresyondan çok sinir yapmışsındır o da babalığa alışamamıştır..
bir de boşanalım deme, aile terapisti öner... hatta ısrar et. hiç açıldı mı o konu? terapist kimin ne derdi varmış aşılır mı aşılmaz mı hemen çıkarıyor ortaya neticede...

QUOTE=zey_tin, post: 46120321, member: 565413"]Ailene neden gitmeni istemiyor aynı şehirde misiniz uzakta mı? uzak bir yere 3 haftada bir gidiyorsan normal evinizde düzen bozulabilir ama aynı şehirse tuhaf tabi..[/QUOTE]
İstanbuldayiz ama birimiz Anadolubirimiz aAvrupa yakasında gittiğimde 3 günkkalıyorum. cçok mu kii

Yahu üç haftada bir bence az yani ya ne var ki kendisi ailesine gidiyor mu ? Ya siz
Eskiden HERgun annesindeydik baktım beni kısıtlıyorbende az gitmeye bbaşladım ama yine haftada iki uç oluyor . bende az gittiğimi daha fazla abartanlarin olduğunu anlatamadim gitti

QUOTE=zey_tin, post: 46120321, member: 565413"]Ailene neden gitmeni istemiyor aynı şehirde misiniz uzakta mı? uzak bir yere 3 haftada bir gidiyorsan normal evinizde düzen bozulabilir ama aynı şehirse tuhaf tabi..
İstanbuldayiz ama birimiz Anadolubirimiz aAvrupa yakasında gittiğimde 3 günkkalıyorum. cçok mu kii[/QUOTE]
başka hiç görüşemiyor musunuz ailenle bir tek bu mu?

QUOTE=zey_tin, post: 46120321, member: 565413"]Ailene neden gitmeni istemiyor aynı şehirde misiniz uzakta mı? uzak bir yere 3 haftada bir gidiyorsan normal evinizde düzen bozulabilir ama aynı şehirse tuhaf tabi..
İstanbuldayiz ama birimiz Anadolubirimiz aAvrupa yakasında gittiğimde 3 günkkalıyorum. cçok mu kii[/QUOTE]
mesela atıyorum haftada bir iki gitsen gündüz, akşama dönsen, ancak iki üç haftada bir 1 gece kalsan falan.. sık ama uzatmadan.. ama her hafta görsen, bu zor olur mu sana? eşin ne der mesela? hem sen de daha az özlersin aileni... sık sık görürsün, düzeniniz daha iyi olabilir...

Ben ailesine haftada iki uc kez gidiyorum. Annesiyle
herhangi bi kavgam olmadı ilk sene bi ttartışma hariç
onda da yerden göğe kadar hakliydim. Annesinin doldurduğunu dusunuyorum . telefonuna bi program yüklemiş konuşmalarının hepsi kaydoluyor (ben böylebisey kesinlikle istemedim hatta iısrarlasedilmesinissöyledim ama silmedi ) bende annesiyle konuşmalarınıdinliyorum. Orda eşime 'yakında temelli alırlar senden merak etme
az kaldi' demiş yani ailem güya beni eşinden
ayıracak demeye getirmiş. Ki ailem kesinlikle
böyle bisey yapmıyor tam tersine annem beni sakinleştirmeye çalışıyor eşime iyi davranmak konusunda . ve bunu eşime hissettirmiyor. Annemlerle aranızda 30 km var canım. Boyle

Eskiden HERgun annesindeydik baktım beni kısıtlıyorbende az gitmeye bbaşladım ama yine haftada iki uç oluyor . bende az gittiğimi daha fazla abartanlarin olduğunu anlatamadim gitti
Evlilik terapisti canım.. hiç sordun mu? siz bu aile meselesinin içinden çok da çıkamazsın.. hadi desek sen takma gitsin, o sana takıyor.. tek aklıma gelen sık git ama gündüz, kalmalarını seyrelt... kocan kalıyor mu annesinde? bence hastalık vs yokken aynı şehirde kalmaya gitmek gereksiz. gerçi anadolu avrupa zor oluyordur ama yine de herkesin evi ayrı gibi geliyor bana..

Bence normal kaynananıza haftada iki üç gidiyorsunuz ama , o zaman orayada 6 hafta bi gidin . Kendi ailesine fazlasıyla gifiyosunuz . Sakın bu konuda taviz vermeyin bence onun ailesinede üç haftada bi gidin hiç gelemem böyle şeylere cıkın gidin ailenizin yanına kalın bi hafta bakalım döndüğünüzde aynı mı olacak yoksa seni özlüyecek mi ? Valla ailem yakın olsa hergün giderim . Kimse kusura bakmasın ayrıca eşimin ailesine fazla gitmek zorunda değilim . Kendi gitmek istiyorsa gitsin hergün banane

İstanbuldayiz ama birimiz Anadolubirimiz aAvrupa yakasında gittiğimde 3 günkkalıyorum. cçok mu kii
mesela atıyorum haftada bir iki gitsen gündüz, akşama dönsen, ancak iki üç haftada bir 1 gece kalsan falan.. sık ama uzatmadan.. ama her hafta görsen, bu zor olur mu sana? eşin ne der mesela? hem sen de daha az özlersin aileni... sık sık görürsün, düzeniniz daha iyi olabilir...[/QUOTE]
Bunu ona ssöyledim. Haftada bir gideyim dedim kesinlikle kabul etmedi benzin parasını öne sürdü . :/ çok yakarmis

Evet uzakmışsınız epey, o zaman ha diyince gidemezsiniz de.. yani ben evli değilim ailemi senede bir kaç kez görebiliyorum en fazla. ondan dedim..
bir de sen neden dinliyorsun konuşmaları.. hiç sağlıklı düşünemezsin ki... kulağınla duyunca illa ki kavga çıkar. çok yanlış yapıyorsun o annesi neticede istediklerini konuşsunlar asla dinlememelisin.. senin yanında konuşmasınlar seni ezmesin yeterli, kalanını dinlememelisin bence..
tekrar öneriyorum, bir terapiste gidin canım. inşallah buna ikna olur kocan.. ikinizde de hatalar var gibi sanki... bir de bebek yorgunluğu inşallah çabuk çözülür...

Evet bence de zaten bu yuzden de çok kavga ediyoruz. Eskiden yatıya bile kaliyorduk evliligimizin ilk zamanlariydi mahvettik cicim aylarımzı onlarla.

Bunu ona soylersem kabul etmeyeceğini düşünüyorum ama ben ciddi ciddi psikolog a gitmeye karar verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…