akrep burcu muSogudugu Okadar belli ki ağzıyla söylemesine gerek yok bunu hissetmemeknicin aptal olmak gerek. Genelde ailesi söz konusu bizi ilk günden rahat bırakmadılar. Diğer sebepte kendisi benle evinicinde hiçbir sorunumuz yokken konuşmuyor yemek hazır mı diye bile sormuyor. Bütün gece 3 cümleyi geçmiyor konuştuğu söz bende uyumaya gittiğinde dayanamıyorumaaçıyorumaağzımı uyumuyorum gözümu. Yine cevap vermiyor bikac bisey firlatinca havaya o zaman kale alıyor beni ve başlıyoruz kavgaya.
annenle aran ne kadarAnneme gitmemi çok problem yapıyor ona göre 6 haftada bir gitmeliymisim ben 3 haftada bir gidiyorum o yüzden de çok kavga ediyoruz. Çevremyok burda tek ggittiğim yer annem o da çok geliyor ona.
ah ELİSSA DURU senin dedigin gibi olmuyor iste bende oyle dusunuyorum istiyorum esime diyorum ben kiz cocuguyum ailemi hemen ozluyorum kendinle beni kiyaslama biraz anlayisli ol senindekizin var buyuyunce yanina hep gelsin istemezmisin..anlamiyor..Bence normal kaynananıza haftada iki üç gidiyorsunuz ama , o zaman orayada 6 hafta bi gidin . Kendi ailesine fazlasıyla gifiyosunuz . Sakın bu konuda taviz vermeyin bence onun ailesinede üç haftada bi gidin hiç gelemem böyle şeylere cıkın gidin ailenizin yanına kalın bi hafta bakalım döndüğünüzde aynı mı olacak yoksa seni özlüyecek mi ? Valla ailem yakın olsa hergün giderim . Kimse kusura bakmasın ayrıca eşimin ailesine fazla gitmek zorunda değilim . Kendi gitmek istiyorsa gitsin hergün banane
6 haftada birmi ben annemi hergün görüyorum kölemisinAnneme gitmemi çok problem yapıyor ona göre 6 haftada bir gitmeliymisim ben 3 haftada bir gidiyorum o yüzden de çok kavga ediyoruz. Çevremyok burda tek ggittiğim yer annem o da çok geliyor ona.
ozaman oda 6 haftada bir görsun annesiniAnnesi istemedigi için başka hiç bi sebep yok. Benim ailemle hiç bi problemi yok ama uzak durmak istiyor. Sordum bi sorun yok diyor sana öyle ggeliyor ben ayniyik diyor ama kesinlikle değil.
Yine bir aile vakası,eşin sık mı gidiyor annesini görmeye?Anneme gitmemi çok problem yapıyor ona göre 6 haftada bir gitmeliymisim ben 3 haftada bir gidiyorum o yüzden de çok kavga ediyoruz. Çevremyok burda tek ggittiğim yer annem o da çok geliyor ona.
amamnn bu bir klasik. bebeğe olan ilgini (ki emzirme, sürekli uyanma, halsiz mutsuz uykusuz hallerin elbete olacak) kocan kaldrıamamış. bildiğin kıskanmış. dile de getiremiyordur. çünkü hastalıklı bir duygu olduğunu biliyordur muhtemelen. ama çamur atmadan da duramazlar.Eşimle herşey çok güzel başladı herşey yolundayken bebeğinin doğumuyla dünyam başıma yıkıldı. Kavgasız bir günümüz yok . Dün gece yine kavga ederken benden sogudugunu söyledi. Ne kadar seviyorum desem de inanmadigini söyledi. Neler söyledi neler. Ayrılalım ozaman niye birbirimizi kaldırıyoruz dediğimde de sacmalama dedi . çok ağladım çok ben neler bekliyordum neler oldu 4. Senemiz bitti nasıl böyle olduk anlamış değilim. Ağlayarak bebeğe ninni söylediğimde geldi sarıldı falan ama bana açıldığı için sarılıp öptü bunu ona söyledim acidigin için değil yanımda olduğun ve sevdiğin için yap bunları dedim acimadigini söyledi. Ne yapayım bana bi fikir verin nasıl davranacağımi şaşırdım hiçbisey olmamış gibi davranamiyorum
gerçekten oyle olsa sonrasında gelip sarilmaz diye düşünüyorum... yani ilk başta soykedigiyle sonra yaptığı çok tezat... bir anlık öfke ile soylenmistir...henüz babalığı hazır değildir belki... erkeklerin durumu daha farklı kadında hamile oldugunuöğrenince annelik içgüdüleri basliyor ama erkeklerde babalık duygusu için biraz zaman geçmesi gerekiyor kabullenmesi için.bebek biraz büyüsün alissunlar birbirlerine.vakit gecirdikce düzelir babasi da...Cok SEviyor kızını onların yanında hep kendimi fazlalikmisim gibi hissediyorum. Fazlasıyla alışmış gibi görünüyor. Annesi dolduruyor gibime geliyor hep ..
ahhh erkek miletii ahhhh hep aynıEşimle herşey çok güzel başladı herşey yolundayken bebeğinin doğumuyla dünyam başıma yıkıldı. Kavgasız bir günümüz yok . Dün gece yine kavga ederken benden sogudugunu söyledi. Ne kadar seviyorum desem de inanmadigini söyledi. Neler söyledi neler. Ayrılalım ozaman niye birbirimizi kaldırıyoruz dediğimde de sacmalama dedi . çok ağladım çok ben neler bekliyordum neler oldu 4. Senemiz bitti nasıl böyle olduk anlamış değilim. Ağlayarak bebeğe ninni söylediğimde geldi sarıldı falan ama bana açıldığı için sarılıp öptü bunu ona söyledim acidigin için değil yanımda olduğun ve sevdiğin için yap bunları dedim acimadigini söyledi. Ne yapayım bana bi fikir verin nasıl davranacağımi şaşırdım hiçbisey olmamış gibi davranamiyorum
Bu erkekler neden evlenince benim anama hizmetçi olsun, hep benim anneme gidilsin, senin annen önemli değil kafasına giriyoAnneme gitmemi çok problem yapıyor ona göre 6 haftada bir gitmeliymisim ben 3 haftada bir gidiyorum o yüzden de çok kavga ediyoruz. Çevremyok burda tek ggittiğim yer annem o da çok geliyor ona.
Çok üzüldüm gerçekten. Üstüne gitme sakin olur mu?Eşimle herşey çok güzel başladı herşey yolundayken bebeğinin doğumuyla dünyam başıma yıkıldı. Kavgasız bir günümüz yok . Dün gece yine kavga ederken benden sogudugunu söyledi. Ne kadar seviyorum desem de inanmadigini söyledi. Neler söyledi neler. Ayrılalım ozaman niye birbirimizi kaldırıyoruz dediğimde de sacmalama dedi . çok ağladım çok ben neler bekliyordum neler oldu 4. Senemiz bitti nasıl böyle olduk anlamış değilim. Ağlayarak bebeğe ninni söylediğimde geldi sarıldı falan ama bana açıldığı için sarılıp öptü bunu ona söyledim acidigin için değil yanımda olduğun ve sevdiğin için yap bunları dedim acimadigini söyledi. Ne yapayım bana bi fikir verin nasıl davranacağımi şaşırdım hiçbisey olmamış gibi davranamiyorum
Bence bır tatıl ıyı gelebılırEşimle herşey çok güzel başladı herşey yolundayken bebeğinin doğumuyla dünyam başıma yıkıldı. Kavgasız bir günümüz yok . Dün gece yine kavga ederken benden sogudugunu söyledi. Ne kadar seviyorum desem de inanmadigini söyledi. Neler söyledi neler. Ayrılalım ozaman niye birbirimizi kaldırıyoruz dediğimde de sacmalama dedi . çok ağladım çok ben neler bekliyordum neler oldu 4. Senemiz bitti nasıl böyle olduk anlamış değilim. Ağlayarak bebeğe ninni söylediğimde geldi sarıldı falan ama bana açıldığı için sarılıp öptü bunu ona söyledim acidigin için değil yanımda olduğun ve sevdiğin için yap bunları dedim acimadigini söyledi. Ne yapayım bana bi fikir verin nasıl davranacağımi şaşırdım hiçbisey olmamış gibi davranamiyorum
Kesinlikle öyle. Ben lohusalığımın ilk haftasında eşim benden daha çok bunalımdaydı o daha cok lohusa psikolojisine girmisti:) simdi 2.5aylık olduk daha 2-3haftadir işten gelince seviyo ediyo gün gectikce hissettigini söylüyo , benim cok garibime gidiyo tabi ama erkekler de durum böyle onlar bizden daha cok bunalıma giriyolargerçekten oyle olsa sonrasında gelip sarilmaz diye düşünüyorum... yani ilk başta soykedigiyle sonra yaptığı çok tezat... bir anlık öfke ile soylenmistir...henüz babalığı hazır değildir belki... erkeklerin durumu daha farklı kadında hamile oldugunuöğrenince annelik içgüdüleri basliyor ama erkeklerde babalık duygusu için biraz zaman geçmesi gerekiyor kabullenmesi için.bebek biraz büyüsün alissunlar birbirlerine.vakit gecirdikce düzelir babasi da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?