Eşim benden soğuduğunu söyledi ;'(

akrep burcu mu

çocuk olduktan sonra tüm ilginiz çocuğa kaydıysa, eşinizi ihmal ettiyseniz belki o yüzden bir uzaklık olmuştur aranızda. güzel bir sofra hazırlayın tatlı dille konuşun hallolmayacak bir mesele değil bence

ah ELİSSA DURU senin dedigin gibi olmuyor iste bende oyle dusunuyorum istiyorum esime diyorum ben kiz cocuguyum ailemi hemen ozluyorum kendinle beni kiyaslama biraz anlayisli ol senindekizin var buyuyunce yanina hep gelsin istemezmisin..anlamiyor..

Anneme gitmemi çok problem yapıyor ona göre 6 haftada bir gitmeliymisim ben 3 haftada bir gidiyorum o yüzden de çok kavga ediyoruz. Çevremyok burda tek ggittiğim yer annem o da çok geliyor ona.
6 haftada birmi ben annemi hergün görüyorum kölemisin

Bence zor bir süreçten geçiyorsunuz canım, doğum hali lohusalık derken seninde sinirlerin yıpranmış
Herşeyi ister istemez takar olmuşsun
TAbi ki eşinin hareketleri bunda çok etken, ama elinden geldiğince bağırmadan kavga etmeden hallet. Sevdiği birşey hazırla tatlı olsun kahve olsun güzellikle konuş anlat
Bahsettiğin şeyler annene gitmen falan sa zamana bırak. Cinsel hayatınız şu na daha azsa oda çocukla ilgileniyorsun senin üstüne gitmemeye çalışıyor ama istemden sinir yapıyor onda da
İnşaallah düzelirsiniz

kv ne haftada 2 yada 3 defa gidiyorsun.kendi annene de 3 haftada bir gidiyorsun.aslinda onun istedigi 6 haftada bir ayip bee..
3 haftada bir gidiyorsan 3 gun kalman hic yanlis degil..ayni sehirde uc haftada bir gercekten az.ben ailemi dort bes gunde bir gormedimmi psikolojim gercekren bozuluyor annemlere gidince o kapidan girince tamamlaniyorum sanki..hatta esim senin annenlere gitme zamanin gelmis hadi hazirlan gidelim der bende ayni sehirdeyim.bana kalsa ben hergun giderimde esim razi gelmez birde bebegim var ev isleri falan duzen bozuluyor.haftada bir onlar gelir.haftada birde ben giderim en az.

sizin simdi yapacaklariniz sunlar..esinize rest cekeceksiniz.ne kadar kv gidiyorsaniz annenize o kadar gidin.haftada 1 gittiyseniz annenizede 30 km cok degil..kararli olun
sunuda yapabilirsiniz.annenize iki haftada bir gidin iki gun kalin..
aslinda ben zaman sinirlamasi yapilmasina karsiyim.ozlendigi ve esler istedigi an ortak bi kararla gidilir.3 gunluk dunyayi boyle seyler yuzunden zehir ediyoruz..

SELIN 88

siz evlimisiniz annenizle araniz ne kadar kv ne kadar gidiyorsunuz esiniz bu duruma ne diyor buyrun cevaplara

Anneme gitmemi çok problem yapıyor ona göre 6 haftada bir gitmeliymisim ben 3 haftada bir gidiyorum o yüzden de çok kavga ediyoruz. Çevremyok burda tek ggittiğim yer annem o da çok geliyor ona.
Yine bir aile vakası,eşin sık mı gidiyor annesini görmeye?
O gitseydi senin hoşuna gider miydi,KK' da çok dönüyor kocam annesine gidiyor zırt pırt,kızdım falan diye?

Neden bebek doğunca başladı kavgalarınız?
Bebeği mi istemiyordu? İlginiz mi azaldı eşinize karşı ondan mı böyle?
Bir sebebi olmalı.

amamnn bu bir klasik. bebeğe olan ilgini (ki emzirme, sürekli uyanma, halsiz mutsuz uykusuz hallerin elbete olacak) kocan kaldrıamamış. bildiğin kıskanmış. dile de getiremiyordur. çünkü hastalıklı bir duygu olduğunu biliyordur muhtemelen. ama çamur atmadan da duramazlar.
lütfen biraz sakin ol ağlama. yanına annen veya kv iyiyse kv ni cagır. biri yemek yapsın sen bebeğe bak, arada dinlen hazırlan uyu eşinle ilgilen. hep çocuk böyle di çocuk böyledi uyudu kalktı mıuştı pırtladı kuystu deme adama. sorarsa iyidi normal her bebek gibi yordu da beni ama sen gelince yorgunluğum geçti gibi adamın gazını alıcı şeyler de..
alttan al.

Cok SEviyor kızını onların yanında hep kendimi fazlalikmisim gibi hissediyorum. Fazlasıyla alışmış gibi görünüyor. Annesi dolduruyor gibime geliyor hep ..
gerçekten oyle olsa sonrasında gelip sarilmaz diye düşünüyorum... yani ilk başta soykedigiyle sonra yaptığı çok tezat... bir anlık öfke ile soylenmistir...henüz babalığı hazır değildir belki... erkeklerin durumu daha farklı kadında hamile oldugunuöğrenince annelik içgüdüleri basliyor ama erkeklerde babalık duygusu için biraz zaman geçmesi gerekiyor kabullenmesi için.bebek biraz büyüsün alissunlar birbirlerine.vakit gecirdikce düzelir babasi da...
knu sahibi : bu arkadaşın dediği ile senin dediğin ayrı şeyler.
bak kızını seviyordur elbet ama arkadaşın yazdığı cok mantıklı adam eş olmayı yeni anladığında bir de baba oluyor. bunlar erkek bünyesine agır geliyoır. onlara sindirmeleri için zaman lazım oluyor. birde sen bunca zaman onunlaydın şimdi muhtemelen daha cok çocuğunlasın ve bu da en saçma ve hastalıklı duygu beni sevmiyor, sadece donör olarak beni kullanmış, bu çocuk geldi eşim beni boşladı gibi kıskanma vari düşünceler adamların kafasında dolanır. zamanla buda geçer ama senin bunu demen lazım. aşkım diyorsan iki kere diyeceksin ki adam bu saçma fikirlerinden kurtulsun.
tüm bunların kv ile de alakası da bence yok.

ahhh erkek miletii ahhhh hep aynı

Bence bir anlik ofkeyle söylenmiş gibi.
Herşey düzelir.
Sonradan gelip sarılmış üzülmus demekki.
Sevmese sogusa hiç umrunda olmaz.

Bu erkekler neden evlenince benim anama hizmetçi olsun, hep benim anneme gidilsin, senin annen önemli değil kafasına giriyo

Çok üzüldüm gerçekten. Üstüne gitme sakin olur mu?

Bence bır tatıl ıyı gelebılır

Kesinlikle öyle. Ben lohusalığımın ilk haftasında eşim benden daha çok bunalımdaydı o daha cok lohusa psikolojisine girmisti:) simdi 2.5aylık olduk daha 2-3haftadir işten gelince seviyo ediyo gün gectikce hissettigini söylüyo , benim cok garibime gidiyo tabi ama erkekler de durum böyle onlar bizden daha cok bunalıma giriyolar

Yorumların bi kaçına göz attımda bencede bi öfkeyle söylemiştir. Zaman Zaman hepimiz birilerinden soğuyoruz gıcık oluyoruz hatta nefret ediyoruz o anki tavrına bağlı ama sonra geçiyo. Eşin sadece yüzüne söylemiş mesela benimde senden çok soğudum gıcık oluyorum sana demek istediğim insanlar war ama herkese gıcık olduğum için söylesem etrafımda insan kalmaz bence biraz kendi haline bırak kimse güllik gülistanlık değil ki herkes soğuyo çoğu Zaman bi lafına bi bakışına ama sonra geçiyo oda pişman olmuş söylediğine zaten sarılmış falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…