İste bu kadar kapilar kapaliyken ben nasil cozum yolu bulucam bilemiyirume ama yani... bu ne çifte standart canım böyle
Kabul etmeyeceğini düşünsen de odaklanman gereken nokta o... eğer sana senden soğudum diyorsa bunu yapmak zorunda.. tatlılıkla de: gidelim, gerçekten sorunumuz neymiş çözelim benim bir hatam varsa ben çaba göstermeye razıyım. falan de, ama hem böyle soğuk davranıp hem soğudum diyip hem de evlilik terapistine gitmemek olmaz... eskiden böyle değildik de.. baktın ikna olmuyor tatlılıkla, boşanma mevzusu falan açılırsa bunu şart koş, gerekirse boşanalım ama terapiste gideceğiz önce de...Bunu ona soylersem kabul etmeyeceğini düşünüyorum ama ben ciddi ciddi psikolog a gitmeye karar verdim.
Anladim gerçekten sakın olmaya çalışıcam. Bugün başardım kavgasız bitti gün yarın da bakalım yavaş yavaş . benim de ssinirlerin çok bozuldu. Ben hiç bisey cevap vermezdim eskiden ister küçük şeyler olsun ister büyük. Girmezden gekdim herseyi duzelir dedim ilk zamanlar. Şimdi hepsinin patlamasını yaşıyorum.sanırım. sinirlerin çok bozuk. Oda bana en ufak şeyde sesini yükselttiği için ben de altta kalamiyorum.Kabul etmeyeceğini düşünsen de odaklanman gereken nokta o... eğer sana senden soğudum diyorsa bunu yapmak zorunda.. tatlılıkla de: gidelim, gerçekten sorunumuz neymiş çözelim benim bir hatam varsa ben çaba göstermeye razıyım. falan de, ama hem böyle soğuk davranıp hem soğudum diyip hem de evlilik terapistine gitmemek olmaz... eskiden böyle değildik de.. baktın ikna olmuyor tatlılıkla, boşanma mevzusu falan açılırsa bunu şart koş, gerekirse boşanalım ama terapiste gideceğiz önce de...
ısrarla işle.. ama kavga etmeden, asla sinirle değil. sakin sakin medenice konuşacaksın. seni ağlattığında sona gelip sarıldığında, "bana acıyorsun" demek yerine sakince "eskiden böyle değildik, gel bir uzmana gidelim çözelim" demek gibi...
Annesi cok kıskanç diğerleriyle bi sıkıntı yok hala yatın diye ısrar eder. Ben eşimle konuştuğum ve anlattığım içineeşimdirekt yok evimize gidicez diyor benim kkonuşmama gerek kalmıyor. Ah bi anlatsam neler yaptığını o kadının ama anlatmiycam parmaklarımi yoramiycam onun için Allah a havale ettim. Benim için şu anda tek önemli şey eşimle arami düzeltmek . inşallah basaririz fazla yipranmadanYaw böyle bi saçmslık yok ha ... Yatıya kalmak ta ne yaw niye eviniz yok mu ?Ah bu erkek aileleri cok kıskanç oluyorlar valla
Annesiyle konuşmalarını dinlersen tabi sinir küpü olursun. kendini doldurma bırak onlar istediği gibi ana oğul dertleşsin.. adam annesinden dolduruşunun ardından evine gelip senin yatağına girecek neticede.. sen durmadan bağırıp çağırırsan annesinin her dediğine ne haklı annem der..Anladim gerçekten sakın olmaya çalışıcam. Bugün başardım kavgasız bitti gün yarın da bakalım yavaş yavaş . benim de ssinirlerin çok bozuldu. Ben hiç bisey cevap vermedim eskiden ister küçük şeyler olsun ister büyük. Şimdi hepsinin patlamasını yaşıyorum.sanırım. sinirlerin çok bozuk. Oda bana en ufak şeyde sesini yükselttiği için ben de altta kalamiyorum.
Annesiyle konudinlediğini. inlersen tabi sinir küpü olursun. kendini doldurma bırak onlar istediği gibi ana oğul dertleşsin.. adam annesinden dolduruşunun ardından evine gelip senin yatağına girecek neticede.. sen durmadan bağırıp çağırırsan annesinin her dediğine ne haklı annem der..
söylüyorum duymuyor ancak eşya fırlatınca cevap veriyor diyorsun.. aman ha.. hanımefendiliğini asla bozma..
bir mesajında demişsin görmezden geldim sanma, evet o gitmezse de sen mutlaka bir psikiyatriste git, psikoloğa değil psikiyatriste git. depresyonda görünüyorsun bu kadar öfke nöbeti normal değil.. sakin sakin yaklaşmaya çalış konuya..
bunaldıkça gel buraya konu aç eşime patlamak istemiyorum nasıl sakin kalabilirim diye kafan dağılır.. çık bebeğinde dolaş imkanın varsa, havalar mis gibi kapatma kendini eve.. kendini bir tamir et.. unutma telefon kaydı dinlemek yok, eşya fırlatmak yok, zorla kavga etmek yok.. hep hanımefendi olacaksın, lafını esirge demiyorum, bir şeydeona dile getirmiyorum annen rahatsız olunca şakaya vur söyle, cilveyle söyle, baktın konu çok önemli, ciddi bir tavırla söyle ama bağırarak söyleme lütfen canım [/QUOTE
Bence ben evlilik isini beceremedim.
Ona dile gegetirmiyorum annen bböyle demiş diye belli etmiyorm dinledigimi
Bence de dinlemiycem ama kayinvalideme de soylemek istiyorum bunu bunu demişsindiye . Neden dedin diye sormak istiyorum. Eşime hiç belli etmedimannen boyke ddemiş falan diye. Soğuk davranamiyorum dayanamıyorum ona ama sonra çok pişman oluyorum. Birde bazen soğuk davrandigimda oh bulaşmadı bugün uzak dursun böyle der gibi TV izliyor sinir oluyorum. Şuanda sadece aglamk geliyor içimdenSen önce şu konuşmaları dinlemeyi bırak valla sil at kafandan bak psikolojin cöker . Sakin olmaya calış . Esininde üstüne gitme normal olmaya kendi halinde olmaya calış sende soguk davran . Biraz zamana bırak
Kvye de deme.. sen onları zihninden silmelisin, hiç duymadın.. bitti... o konudan hayır çıkmaz. ne diyecek ki kv, yüz göz olmaktan başka bir işe yaramaz.. sen aksine biraz mesafeli olmalısın saygısızlık etmeden.. yoksa dört bir yandan harcarlar seni, sonra senden kötüsü olmaz..Bence de dinlemiycem ama kayinvalideme de soylemek istiyorum bunu bunu demişsindiye . Neden dedin diye sormak istiyorum. Eşime hiç belli etmedimannen boyke ddemiş falan diye. Soğuk davranamiyorum dayanamıyorum ona ama sonra çok pişman oluyorum. Birde bazen soğuk davrandigimda oh bulaşmadı bugün uzak dursun böyle der gibi TV izliyor sinir oluyorum. Şuanda sadece aglamk geliyor içimden
İyi geceler.. her şey düzelecek merak etmeKızlar bebeğim uyandı onunla ilgilenip uyumam gerek. Çok teşekkür ederim yanımda olduğunuz için :-* yarın cevap vermeye çalışıcam tekrar . iyi geceler
Kendi anasına 6 haftada bir mi gidiyor.. Gidiceksiniz elbette bunda ne sakınca varmış.. Kaynananız dolduruyor besbelli.. Babalığa alışma evresinde olabilir ama sizin desteğe ihtiyacınız var su anlarda özellikle.. İki bacak arası istedikleri olmasın hemen sevmiyom seni.. He he dedemde mimleme öyle diyodu.. İstediğini Alsa bak nasıl sever.. Bebek çok ağlı Tosa sınır oluyorlar rahatları bozuluyor ya beylerin..üzme canını.. Birde erkekler bebek gelince ikinci plana atılınca kıskanç oluyor.. İlgi üzerinden kalkıyoryaAnneme gitmemi çok problem yapıyor ona göre 6 haftada bir gitmeliymisim ben 3 haftada bir gidiyorum o yüzden de çok kavga ediyoruz. Çevremyok burda tek ggittiğim yer annem o da çok geliyor ona.
Eşimle herşey çok güzel başladı herşey yolundayken bebeğinin doğumuyla dünyam başıma yıkıldı. Kavgasız bir günümüz yok . Dün gece yine kavga ederken benden sogudugunu söyledi. Ne kadar seviyorum desem de inanmadigini söyledi. Neler söyledi neler. Ayrılalım ozaman niye birbirimizi kaldırıyoruz dediğimde de sacmalama dedi . çok ağladım çok ben neler bekliyordum neler oldu 4. Senemiz bitti nasıl böyle olduk anlamış değilim. Ağlayarak bebeğe ninni söylediğimde geldi sarıldı falan ama bana açıldığı için sarılıp öptü bunu ona söyledim acidigin için değil yanımda olduğun ve sevdiğin için yap bunları dedim acimadigini söyledi. Ne yapayım bana bi fikir verin nasıl davranacağımi şaşırdım hiçbisey olmamış gibi davranamiyorum
Eşimle herşey çok güzel başladı herşey yolundayken bebeğinin doğumuyla dünyam başıma yıkıldı. Kavgasız bir günümüz yok . Dün gece yine kavga ederken benden sogudugunu söyledi. Ne kadar seviyorum desem de inanmadigini söyledi. Neler söyledi neler. Ayrılalım ozaman niye birbirimizi kaldırıyoruz dediğimde de sacmalama dedi . çok ağladım çok ben neler bekliyordum neler oldu 4. Senemiz bitti nasıl böyle olduk anlamış değilim. Ağlayarak bebeğe ninni söylediğimde geldi sarıldı falan ama bana açıldığı için sarılıp öptü bunu ona söyledim acidigin için değil yanımda olduğun ve sevdiğin için yap bunları dedim acimadigini söyledi. Ne yapayım bana bi fikir verin nasıl davranacağımi şaşırdım hiçbisey olmamış gibi davranamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?