İİnş.İyi geceler.. her şey düzelecek merak etme
HHayır tabiki telefonunu yeni aldı bi heves bütün programları indirdi. Bende dayanamayıp dönmeyeceğini bildiğim için sil bu programı dedim kendisi silmedi. Bana bisey kanıtlamak için yüklemedi yani.Bu telefon dinleme konusunu anlayamadim.
Esin zorla mi yükledi o programi dinle diye? Hani sen ailesi doldurusa getiriyor diyorsun ya.. esinde dinle öyle bir durum yok mu diye yüklemis senin icin ?
İİnşİyi geceler ... Takma kafana hayırlısı inşallah
Canim maalesef bacak aarası olayı da yok bizde.Kendi anasına 6 haftada bir mi gidiyor.. Gidiceksiniz elbette bunda ne sakınca varmış.. Kaynananız dolduruyor besbelli.. Babalığa alışma evresinde olabilir ama sizin desteğe ihtiyacınız var su anlarda özellikle.. İki bacak arası istedikleri olmasın hemen sevmiyom seni.. He he dedemde mimleme öyle diyodu.. İstediğini Alsa bak nasıl sever.. Bebek çok ağlı Tosa sınır oluyorlar rahatları bozuluyor ya beylerin..üzme canını.. Birde erkekler bebek gelince ikinci plana atılınca kıskanç oluyor.. İlgi üzerinden kalkıyorya
Bu llohusalık evresinde ilimizde birbirimizi çok yiprattikBence soğumamış sana bi uyarı yapmış kendince düzel diye
Lohusalık sendromu yaşamışsınızdır belki?ki çok norml bu
Umarim ozaman da hherşey için geç olmaz.yeni bebeğiniz olmuş ve dengeyi kurmakta zorlanmanız gayet normal..herşey zamanla oturacak merak etme...
TTutamadım maalesef. Sizce siz sormadan sevdiğini söylemeyen adam seviyor mudur yani aradan 2-3 ay geçse sevdiğini söylemez. Bence dile getirmeyen adam seviyormuKavga anında söylenen sözleri çok takmayın derim. Soğuduysan soğudun, soğuduğun gibi git ısın o zaman ne uzatıyorsun diyip gözyaşlarınızı tutsaydınız keşke .
Sizden bekledıgı ılgıyı goremeyınce belki de boyle hıssetmıs olabilir.Sizde oyle olmadıgını gosterin..
Aslanakrep burcu mu
Ben Anadolu annem Avrupa yakasında trafik olduğunda 2-3 saat sürüyor gitmem olmadığında yarım saat 40 dk.annenle aran ne kadar
Soframi HERgun kuruyorum. Geldiğinde tüm ilgimi ona veriyorum. Kendisi saat 12 den önce TV karşısında kalkmaz belki TV kaçar diye dusunuyor galiba. Öncesinde kalksa bebek uyuyorken ne cinsel hayatımız etkilenir ne de uykusuz kalır . 12 yi geçince de çok uykum geldi der sırtını döner yatar. Bana elimden geleni yapiyirmusum gibi geliyor bu konuda ama onun hiç bisey yapmayisi beni deli edip kötü davranmama sebep oluyor sanirsam.çocuk olduktan sonra tüm ilginiz çocuğa kaydıysa, eşinizi ihmal ettiyseniz belki o yüzden bir uzaklık olmuştur aranızda. güzel bir sofra hazırlayın tatlı dille konuşun hallolmayacak bir mesele değil bence
Sanırım annesi de köle olmamı istiyor eşim Eskiden böyle değildi. Kaynanamin yanında bigun yarın bırakırım seni dedi kaynanam olacak kadın da neee daha bi ay olmadı ki dedi o günden beri problem ...6 haftada birmi ben annemi hergün görüyorum kölemisin
Ben de öyle söylüyorum öyle şey mi olur diyor . çocuğunuzu annen daha fazla girmiştir annemde uzak olmasına rağmen diyor gelsin gorsun torununu kapıyı mi acmiyorum diyorum yok biz goturcez diyor . benim kocam beynini satmış birilerine .ozaman oda 6 haftada bir görsun annesini
Cinsel hayatım kızım yokken de pek iyi değildi zaten onun umrunda değil.Bence zor bir süreçten geçiyorsunuz canım, doğum hali lohusalık derken seninde sinirlerin yıpranmış
Herşeyi ister istemez takar olmuşsun
TAbi ki eşinin hareketleri bunda çok etken, ama elinden geldiğince bağırmadan kavga etmeden hallet. Sevdiği birşey hazırla tatlı olsun kahve olsun güzellikle konuş anlat
Bahsettiğin şeyler annene gitmen falan sa zamana bırak. Cinsel hayatınız şu na daha azsa oda çocukla ilgileniyorsun senin üstüne gitmemeye çalışıyor ama istemden sinir yapıyor onda da
İnşaallah düzelirsiniz
Canim vardiyalı çalıştığı için uç haftada bir uç günggecesi var ben gece evde olmasında gidiyorum gündüzleri de uyuyarak geçiriyor sadece akşam yemeği için annesine inip ordan ise gidiyor. Diğer günler birakipta gitmem o kadar sure.kv ne haftada 2 yada 3 defa gidiyorsun.kendi annene de 3 haftada bir gidiyorsun.aslinda onun istedigi 6 haftada bir ayip bee..
3 haftada bir gidiyorsan 3 gun kalman hic yanlis degil..ayni sehirde uc haftada bir gercekten az.ben ailemi dort bes gunde bir gormedimmi psikolojim gercekren bozuluyor annemlere gidince o kapidan girince tamamlaniyorum sanki..hatta esim senin annenlere gitme zamanin gelmis hadi hazirlan gidelim der bende ayni sehirdeyim.bana kalsa ben hergun giderimde esim razi gelmez birde bebegim var ev isleri falan duzen bozuluyor.haftada bir onlar
gelir.haftada birde ben giderim en az.
sizin simdi yapacaklariniz sunlar..esinize rest cekeceksiniz.ne kadar kv gidiyorsaniz annenize o kadar gidin.haftada 1 gittiyseniz annenizede 30 km cok degil..kararli olun
sunuda yapabilirsiniz.annenize iki haftada bir gidin iki gun kalin..
aslinda ben zaman sinirlamasi yapilmasina karsiyim.ozlendigi ve esler istedigi an ortak bi kararla gidilir.3 gunluk dunyayi boyle seyler yuzunden zehir ediyoruz..
Keşke kendi tek gitar de beni suruklemese peşinden Beraber ggidiyoruz onun dışında gitmez bensizYine bir aile vakası,eşin sık mı gidiyor annesini görmeye?
O gitseydi senin hoşuna gider miydi,KK' da çok dönüyor kocam annesine gidiyor zırt pırt,kızdım falan diye?
Bebeği çok istedik ilimizde 3 yıl sonra 3. Aşılamaya geldi bebeğimiz delirdi hamile olduğumu duyduğunda . ilgim azalmış olabilir sadece onu da düzeltmeye çalışıyorum 1 aydir ama pek basali olduğum söylenemezNeden bebek doğunca başladı kavgalarınız?
Bebeği mi istemiyordu? İlginiz mi azaldı eşinize karşı ondan mı böyle?
Bir sebebi olmalı.
Benim kv ben doğum yaptığım ikinci hafta anaanneme çok kalsın der gibi sen bebek yürüyene kadar burda kal dediği için anaannem beni bırakıp gitti ameliyatlı halimle tek başıma kaldım ve bana bir kere yemek gönderdi o da kuru fasulyeydi.iki kere de aksam çayına geldi bi bardak çayını doldurmadı amA. ANNEMDE ilk zamanlar geldi haftasonlari okula giden küçük kardeşlerim var bırakamadı şimdi de benim gelmemiş bekliyor. Öyle işte kaldım bi başıma benim kendimi toparlamaa lazımamamnn bu bir klasik. bebeğe olan ilgini (ki emzirme, sürekli uyanma, halsiz mutsuz uykusuz hallerin elbete olacak) kocan kaldrıamamış. bildiğin kıskanmış. dile de getiremiyordur. çünkü hastalıklı bir duygu olduğunu biliyordur muhtemelen. ama çamur atmadan da duramazlar.
lütfen biraz sakin ol ağlama. yanına annen veya kv iyiyse kv ni cagır. biri yemek yapsın sen bebeğe bak, arada dinlen hazırlan uyu eşinle ilgilen. hep çocuk böyle di çocuk böyledi uyudu kalktı mıuştı pırtladı kuystu deme adama. sorarsa iyidi normal her bebek gibi yordu da beni ama sen gelince yorgunluğum geçti gibi adamın gazını alıcı şeyler de..
Bende öyleddüşünüyorum da yıllık izninin bi haftasını annesiyle köyde gecirecekmisiz söz veriyor orayı sadece otel olarak kullanılan biz beraber gezicez diye ama inanmıyorum güvenmiyorum daBence bır tatıl ıyı gelebılır
Benim davranislarimdan sogumusmus. Hep ağlıyor muşum bana yaranamiyormus ne yaparsa daha bisey yaptığını kimse görmedi. Sadece kötü alışkanlığı yok tek iyi yanı o.Bir-Dost: post .!.:Sen soğumuyosun da o mu soğuyo
Anneme gitmemi çok problem yapıyor ona göre 6 haftada bir gitmeliymisim ben 3 haftada bir gidiyorum o yüzden de çok kavga ediyoruz. Çevremyok burda tek ggittiğim yer annem o da çok geliyor ona.
Yazik Tabi annelere her gidisim olay her gidişin kavga her gidisim bir karış surat gittiğimde de geldiğimde de . ama annesine giderim işini gücünü yaparım annesini ayağa bile kaldırmam o zaman benden iyisi yok ve o hafta 1 kere gittiysek gidelim torunlarını goremiyorlar ozlemislerdir. Başlıyor özleyen insan gelir uzak degillerki diyorum yok gidicez ... :/esinizin ailesi sizi ilk günden rahat birakmiyor ama sizin kendi annenizi görmenize 6 haftada bir "izin veriyor"
yazik degilmi
ya bu yazdığın " ananem yanımda kalmadı kv bunu dedi " beni cok etkilemedi. ben doğursam yanımda kimseyi istemezdim. bir süre dursunlar sonra herkes kendi yoluna...Bebeği çok istedik ilimizde 3 yıl sonra 3. Aşılamaya geldi bebeğimiz delirdi hamile olduğumu duyduğunda . ilgim azalmış olabilir sadece onu da düzeltmeye çalışıyorum 1 aydir ama pek basali olduğum söylenemez
Benim kv ben doğum yaptığım ikinci hafta anaanneme çok kalsın der gibi sen bebek yürüyene kadar burda kal dediği için anaannem beni bırakıp gitti ameliyatlı halimle tek başıma kaldım ve bana bir kere yemek gönderdi o da kuru fasulyeydi.iki kere de aksam çayına geldi bi bardak çayını doldurmadı amA. ANNEMDE ilk zamanlar geldi haftasonlari okula giden küçük kardeşlerim var bırakamadı şimdi de benim gelmemiş bekliyor. Öyle işte kaldım bi başıma benim kendimi toparlamaa lazım
Bende öyleddüşünüyorum da yıllık izninin bi haftasını annesiyle köyde gecirecekmisiz söz veriyor orayı sadece otel olarak kullanılan biz beraber gezicez diye ama inanmıyorum güvenmiyorum da
Sexeryanliydim ilk zamanlar bebeğimi bile tasiyamiyordum canım o yüzden bi ele iihtiyacımvvardı. Sen evli misin ? Doğum yaptın mı hiç ?ya bu yazdığın " ananem yanımda kalmadı kv bunu dedi " beni cok etkilemedi. ben doğursam yanımda kimseyi istemezdim. bir süre dursunlar sonra herkes kendi yoluna...
he yardım etselermiş iyiymiş de yapmamışlar. ağlama kendini topla.
bebek yapmayı nasıl biliyorsak bakmasını evi idare etmesini de öyle biliriz. e sende biliyorsundur.
Eşimle herşey çok güzel başladı herşey yolundayken bebeğinin doğumuyla dünyam başıma yıkıldı. Kavgasız bir günümüz yok . Dün gece yine kavga ederken benden sogudugunu söyledi. Ne kadar seviyorum desem de inanmadigini söyledi. Neler söyledi neler. Ayrılalım ozaman niye birbirimizi kaldırıyoruz dediğimde de sacmalama dedi . çok ağladım çok ben neler bekliyordum neler oldu 4. Senemiz bitti nasıl böyle olduk anlamış değilim. Ağlayarak bebeğe ninni söylediğimde geldi sarıldı falan ama bana açıldığı için sarılıp öptü bunu ona söyledim acidigin için değil yanımda olduğun ve sevdiğin için yap bunları dedim acimadigini söyledi. Ne yapayım bana bi fikir verin nasıl davranacağımi şaşırdım hiçbisey olmamış gibi davranamiyorum
yok otele gıdın köy hıc romantık değil:)Bebeği çok istedik ilimizde 3 yıl sonra 3. Aşılamaya geldi bebeğimiz delirdi hamile olduğumu duyduğunda . ilgim azalmış olabilir sadece onu da düzeltmeye çalışıyorum 1 aydir ama pek basali olduğum söylenemez
Benim kv ben doğum yaptığım ikinci hafta anaanneme çok kalsın der gibi sen bebek yürüyene kadar burda kal dediği için anaannem beni bırakıp gitti ameliyatlı halimle tek başıma kaldım ve bana bir kere yemek gönderdi o da kuru fasulyeydi.iki kere de aksam çayına geldi bi bardak çayını doldurmadı amA. ANNEMDE ilk zamanlar geldi haftasonlari okula giden küçük kardeşlerim var bırakamadı şimdi de benim gelmemiş bekliyor. Öyle işte kaldım bi başıma benim kendimi toparlamaa lazım
Bende öyleddüşünüyorum da yıllık izninin bi haftasını annesiyle köyde gecirecekmisiz söz veriyor orayı sadece otel olarak kullanılan biz beraber gezicez diye ama inanmıyorum güvenmiyorum da
İki uc haftada bir benim zorumla. Bebek uyanır geç oldu uylum var yarın sabah işe gidicem bunlar . bunlar ama bahane bunlar...........cinsel hayatiniz niye iyi degil bu cok buyuk bir faktör evlilikte. su an mesela ne sıklıkla oluyor ayda 1 hafta 1
Annemle hiç bi sorunu yok tam tersine kızıma herseyini aldilr kendi zorlanmasın diye sadece beşik ve ana kucağı aldı kendisi . annemin yaptığının 10 da birjni annesi yyapmadı. Bunu kimse dile getirmedi ama . bunu benim kayinvalideme yapmış olsa çok farklı davranırdı. ama benim odun kocam bi tesekkur bile etmediBana başka sorunlar var gibi geliyor annenize gidiyorsunuz diye bir adam soğumaz ki ayrıca sevmese gelip sarılmaz üzülmez aldırış etmezdi ne sıkıntısı varsa konuşu anlaşın. Niye annene gitmeni istemesin ki annenle bir sorunu mu var?
Yazik Tabi annelere her gidisim olay her gidişin kavga her gidisim bir karış surat gittiğimde de geldiğimde de . ama annesine giderim işini gücünü yaparım annesini ayağa bile kaldırmam o zaman benden iyisi yok ve o hafta 1 kere gittiysek gidelim torunlarını goremiyorlar ozlemislerdir. Başlıyor özleyen insan gelir uzak degillerki diyorum yok gidicez ... :/
Ya onun amaci zaten annesiyle olmak bence . ben değilim ki . tabi ki değil. Ben orda sadece misafir bakicam hizmet edicem ailesine . ama o bunu gormiyor.yok otele gıdın köy hıc romantık değil:)
Eger BEN buna razı gelmezsem daha çok tartışıcaz ve daha fazla çıkılmaz yola giricez o yüzden. Çünkü 3 haftada bir gitmem bile büyük olay oluyor onda sussun konuşmasını yeter bana raziyimAllah razi olsun sizden, kv e yardimci oluyormussunuz
neden peki kendi annenizi 3 haftada bir görmeyi kabul ediyorsunuz?
yanlis anlamayin, saldiri veya tartisma amacli sormuyorum gercekten merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?