- 31 Mayıs 2011
- 1.831
- 218
- 323
- 32
slm kızlar geçenlerde kardeşimin düğünü vardı ve eşim beni hep bekletti gün boyu normalde böyle değildir çok sakin davrandı ve bende dayanamadım kızdım tartıştık o en mutlu günümüzde beni ağlattı tabi biz kadınlar hep aynı şeyi düşündüğümüzden aman kimse duymasın aileler duymasın ve ailemin en mutlu günlerini mahvetmemek için ben yaklaştım ve uzatmayalım dedim neyse düğüne gittik eğlendik felan kardeşim şehir dışına gidecek evide orda o yüzden ilk bi kaç günlerini ailemin evinde geçireceklerdi ailemide bize davet ettik bizde kaldılar pazar gününden bu yana bu sabah gittiler ama eşim o günden beri bana soğuk ve uzak kötü davranmıyo ne desem yapıyo ama işte uzak ben eşimi tanırım bana sarılmadan öpmeden duramaz akşam yatağa gidiyoruz çok üzgün olduğumu söylüyorum elimi tutuyo ama hiç konuşma yok yüzümede doğru düzgün bakmıyo hayatında biri var desem öyle bişey şimdiye kadar hiç yapmadı güveniyorum yani yinede hiç belli olmaz acaba artık benden bıktımı
sadece canım sıkkın diyo soruyorum benim yüzündenmi yoksa ailem burda o yüzdenmi diye hayır ne senin yüzünden ne ailenin yüzünden diyo hatta aileme benden iyi davranıyo sizce ne olabilir