• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim benden soğuyor mu?

mrb kızlar eşim son günlerde bana kafayı taktı.....hava soğuk yatarken eşofmanlarımı giyiyorum kocakarı gibi yatağa giriyorsun diyor ee böbreklerimden rahatsızım hava soğuk diyorum trip atıyor hadi bu neyse son günlerdede pasaklı (kirlilk manasında değil çok titizimdir :) )diyor bana şu haline bak diyor çingene gibi giyinmişsin diyor ya üzerimdeki kıyafetler gayet düzgün şakayla karışık takılır gibi söylüyor ama ben onu iyi tanıdığımı düşünüyorum şaka değil aslında istiyorki baldır bacak açık dolaşayım alındım bende pasaklı sözüne gittim giyindim süslendim bi iltifat bi bakış bekledim ...yok tınn etmedi güzel olmuşsun bile demedi konuşuyorum duymuyo bile beni ya

aslında bizim en büyük hatamız evlendikten sonra -nasıl olsa o benim mantığıyla- kendimizi salıyoruz..tabii her zaman bakımlı olacak değiliz ama erkek milleti işte istiyor ki sürekli bakımlı olalim:52:

ayy benimde aklıma bişey geldi şimdi. 4 aylık hamileydim arkadaşıma gittim dedesi beni çok beğenmiş torununa yapmaya kalktı. bende o dönemde kilo alıyorum ha bire. eşimde yüzüme vuruyo tabi. dedim 4 aylık hamileyim hala görücü çıkıyo kendine güvenme benim her türlü giderim var. sinirden deliye döndü :))

bide bizimki bayılır victorya defilelerini izlemeye gerçi bende seviyorum tasarımcıyım çünkü. ona sen niye izliyosun dediğimde bigün çok farklı sanat katıyolar defileye dedi (sinsice gülerek) bişey demedim ve reklam girdi. inanırmısınız 6 farklı biskolata reklamı araka arkaya... sinirden morard:49::1:ı resmen reklam bitti dedim çok şükür gözümüz gönlümüz açıldı çay koycam içermisin... ses yok sadece malubiyet bakışı attı.

ayy benimde aklıma bişey geldi şimdi. 4 aylık hamileydim arkadaşıma gittim dedesi beni çok beğenmiş torununa yapmaya kalktı. bende o dönemde kilo alıyorum ha bire. eşimde yüzüme vuruyo tabi. dedim 4 aylık hamileyim hala görücü çıkıyo kendine güvenme benim her türlü giderim var. sinirden deliye döndü :))

bide bizimki bayılır victorya defilelerini izlemeye gerçi bende seviyorum tasarımcıyım çünkü. ona sen niye izliyosun dediğimde bigün çok farklı sanat katıyolar defileye dedi (sinsice gülerek) bişey demedim ve reklam girdi. inanırmısınız 6 farklı biskolata reklamı araka arkaya... sinirden morard:49::1:ı resmen reklam bitti dedim çok şükür gözümüz gönlümüz açıldı çay koycam içermisin... ses yok sadece malubiyet bakışı attı.

süper olmuş ya :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9: iyiki koymuşlar o reklama adamları hep benmi sinir olcam reklam lardaki açık saçık kızlara biraz da o kıskansın baklavamı göbek mi???? :1::1::1::1:

evet onlarda spor yapsınlar tv deki o adamlar gibi olsunlar banane ne öle göbek salmış bide bazıları kıllı oluyor ıyy nefret yani .hep kadına kendine bak bakımlı ol erkeğe birşey diyen yok ama .30 yaşın üstünde bir tane göbeksiz erkek yok yani biz ne yapalım .

daha önce başka bir konuda da yazmıştım erkekler kadının özgüvenini yıkmak için çabalar çabalar çabalarlar böylelikle elimizdekini dünyanın en kıymetlisi olarak görelim kaybetmemek için uğraşalım isterler...üzülme nasıl istiyorsan öle yaşa...kadın pis değilse saçı başı darmadağın cadı gibi dolaşmıyorsa illa makyajı full giysisi heran dışarı çıkıcakmış gibi olması şart değil bence...

'ben de erkeğin yatağa pijamayla girmesinden hiç hoşlanmıyorum ama sana hiç lafını etmedim' diyebilirsin.

dedim cnm dedim ......eve gelince üzerini değiş dedim dün bi dişlerini fırçala dedim asıl fırçayı ben yedim bi kaç laf söyledi küstü ya ne dedim ben sana dedim benim ağzım mı kokuyor dedi ..allah aşkına diş fırçalamak çok dogal bişey hergün yapman lazım ben hatırlatıyorum dedim kendine laf söylensin istemez ama sana gelice söyler....

neden hep kadınlar aman kocam başkasına bakmasın aman benden bıkmasın diye ugraşıyor ki birazzda onlar uğraşsa kendilerine baksa karım benden başka bi erkeğe bakmasın beni sevmekten vazgeçmesin diye... ama nerde bi söz vardır ya hani kaçan kovalanır diye hakikatende öyle ama bundan sonra o kovalasın yorumlarınız için çok teşekkürler kızlar çok yardımcı oldunuz bana içimde bi şüphe kalmadı artık avrasya :23:nın önerilerinden sonra. soğuma değil bu gerçektende kadının özgüvenini:20::20::20::20: yıkmaya çalışıyorlar..

her iki tarafında birbirine özen göstermesi gerekir.eşim dışardaki güzel kadınlara bakmasın diyede sürekli süslü püslü acık sacık dolasamam.
öyle erkeklerde varki eşi dünya güzeli,bakımlı bütün güzellikler onda ama eşini aldatabiliyor...

benim eşim öyle mesela..ben kendimce ve çevreme göre gayet güzelim,çok bakımlıyım,giyimime özen gösteririm heryerde.. ama gelgör ki eşim çirkin ve paspal bir kıza takıldı tercihini ondan yana yaptı ve bunu konuştuğumuzda sende bulamadığımı buldum dedi...benim yanımda kompleks yapyormuş,mütevazi giyinmeliymişim..güzelliğim rahatsız ediyormuş onu..ne yapsak yaranamıyoruz...:37:

Benim eşiminde benden başka bir kadına güzel dediğini duymadım şimdiye kadar, hiç kimseyi beğenmez:37:

Tv deki kadınları falan görünce o nasıl kadın ya erkekmi o benmi öyle görüyorum falan diyo:23:

Bazen sırf beni mutlu etmek için mi böyle yapıyosun diyorum, hayır etrafta güzel yokki bi sen vardın seni de ben aldım diyor, tabi benim ağzım kulaklarımda:ssz:

Erkekleri anlamak zor iş, en iyisi ne yaparsan önce kendin için yapmak, ve kendine güvenmek...

bende kissa short ve atletle yatarim gecen isten geldi kalktim bizim iceri gorunuyor disardan tul perde karsidada oglan oturuyo.kizdi bikiniyle gelseydin git ustune bise giy dedi veya acik bise giysem yine kizar.seinde sansina bacim

Benim eşiminde benden başka bir kadına güzel dediğini duymadım şimdiye kadar, hiç kimseyi beğenmez:37:

Tv deki kadınları falan görünce o nasıl kadın ya erkekmi o benmi öyle görüyorum falan diyo:23:

Bazen sırf beni mutlu etmek için mi böyle yapıyosun diyorum, hayır etrafta güzel yokki bi sen vardın seni de ben aldım diyor, tabi benim ağzım kulaklarımda:ssz:

Erkekleri anlamak zor iş, en iyisi ne yaparsan önce kendin için yapmak, ve kendine güvenmek...

havan kime havan batsın guzelim :))))

Demekki duygularını tam belli eden biri değil..
Siz fark etmiyo olabilirsiniz bende böleyim mesela çok göstermem tepkimi şımartmamak adına.
Hem bak ne güzel eşin senden bişiler bekliyo isteğini belirtiyo.
Dışarıdakilere göz dikmiyo en azından.

Demekki duygularını tam belli eden biri değil..
Siz fark etmiyo olabilirsiniz bende böleyim mesela çok göstermem tepkimi şımartmamak adına.
Hem bak ne güzel eşin senden bişiler bekliyo isteğini belirtiyo.
Dışarıdakilere göz dikmiyo en azından.

o da var tabi şükür etmek lazım bazen .. o konuda hakkını yiyemem onlar haram bana sen helalsin der gül varken dikeni ne yapim der bazen ama işte son günlerdeki bu tavrı insanın aklına olmadık şeylerde getirmiyor deil.......:37:

dedim cnm dedim ......eve gelince üzerini değiş dedim dün bi dişlerini fırçala dedim asıl fırçayı ben yedim bi kaç laf söyledi küstü ya ne dedim ben sana dedim benim ağzım mı kokuyor dedi ..allah aşkına diş fırçalamak çok dogal bişey hergün yapman lazım ben hatırlatıyorum dedim kendine laf söylensin istemez ama sana gelice söyler....

işte bu canım yapman gereken ama işte biz böyleyiz sende hemen yelkenleri suya indirmişsin. o sana diyomu ben nededimki niye kırıldın falan. bırak kendi eksklerini düşünsün senle uğraşmaya zaman bulamasın

ablamın bi lafı var.o eleştirmeden sen eleştir.yoksa başa çıkamazsın.erkekler ne istediğini bilmez.sen bunu istiyorsunu aşıla:)) gerisi kolay.benim eşimde şıkıdım giyinim ister benim yapıma ters.işte hamileliğim ilerledi bende bol şeyler giyip yatıyorum:) eşim dio iice saldın kendini:)) he dedim içine bi girebilsem neler giyicemde:)) karnımdan yukarı çıkmıo:)) güldüm ama içime oturdu.valla geçenlerde anneme gittim annem başka şehirde 25 gün falan ayrıydık.aman allahım geldiki yanıma bi iltifat bi iltifat.dedim farkında değilsinde daha da şiştim.senin gözlerde sorun var herhalde:)) yani bide şuvar hep yanında olunca farkedemiolar alışıo gözleri.evlenmeden az koşmadın peşimde desende kar etmio:)) diyorum dizlerine kapandığın kadınım hatırladınmı:)) sürekli görünce evin bi eşyası gibi oluosun.arada güzel ayrılıklar lazım özlem lazım.sürekli kendinde radikal değişiklikler yapamazsın.

mrb kızlar eşim son günlerde bana kafayı taktı.....hava soğuk yatarken eşofmanlarımı giyiyorum kocakarı gibi yatağa giriyorsun diyor ee böbreklerimden rahatsızım hava soğuk diyorum trip atıyor hadi bu neyse son günlerdede pasaklı (kirlilk manasında değil çok titizimdir :) )diyor bana şu haline bak diyor çingene gibi giyinmişsin diyor ya üzerimdeki kıyafetler gayet düzgün şakayla karışık takılır gibi söylüyor ama ben onu iyi tanıdığımı düşünüyorum şaka değil aslında istiyorki baldır bacak açık dolaşayım alındım bende pasaklı sözüne gittim giyindim süslendim bi iltifat bi bakış bekledim ...yok tınn etmedi güzel olmuşsun bile demedi konuşuyorum duymuyo bile beni ya

erkeklerin yaratılışlarında var bu herhalde
ben nişanlıyım nişanlanmadan önce ne iltifatlar ne sözler prenses sanırdım kendimi:9::9::9::9::9::9::9::9::9:
Nişan oldu eleştiri yagmuru ne yapsam ne alsam batıyor adama begenmiyor bunların cinsi böyle:36::36::36::36::36:

Back
X