• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim benden soğuyor mu?

valla ben öle ewde makyaj falan yapmam saçları toplarım tepeden avare gibi gezerim ewin içinde ama gel görki yaz kış hep askılı giyerim kışın pijamayla yazında imkanı yok şortla gezerim ewin içinde eşim her köşede sıkıştırır ben bile bazen düşünüyorum böle saç baş almış başını gidiyo bu adam neye hevesleniyo diye:9:ama gel görki bitane ördekli sarı bi pijamam var onu gördümmü fıttırıyo adam nefret ediyorum bundan çıkar diyo ama ben asıl sebebini biliyorum nişanlıyken bizde uyuyakalmıştı bende kotla rahat uyuyamaz diye o pijamamı giydirmiştim gece uykudan lavaboya kalkınca kız kardeşim görmüştü buda rezil olmuştu:52::52::52:çok sewerim o pijamamı ama adam gördümmü anılarını hatırlıyo sanırsam:51:

Son düzenleme:
valla ben öle ewde makyaj falan yapmam saçları toplarım tepeden avare gibi gezerim ewin içinde ama gel görki yaz kış hep askılı giyerim kışın pijamayla yazında imkanı yok şortla gezerim ewin içinde eşim her köşede sıkıştırır ben bile bazen düşünüyorum böle saç baş almış başını gidiyo bu adam neye hevesleniyo diye:9:ama gel görki bitane ördekli sarı bi pijamam var onu gördümmü fıttırıyo adam nefret ediyorum bundan çıkar diyo ama ben asıl sebebini biliyorum nişanlıyken bizde uyuyakalmıştı bende kotla rahat uyuyamaz diye o pijamamı giydirmiştim gece uykudan lavaboya kalkınca kız kardeşim görmüştü buda rezil olmuştu:52::52::52:çok sewerim o pijamamı ama adam gördümmü anılarını hatırlıyo sanırsam:51:

:9::9::9:sende adamı canevinden vurmuşsun :52::52:karızmayı çizdirtmişsin:1::1::1:

Eş dediğin her zaman karısını sever ve beğenir.
Giydiği dona ya da makyajına bakmaz.:27:
Kadınlarda insan nihayetinde.
Her daim süslü durulmaz ki.
Evde de rahat rahat kıyafetler giymek ister.:26:

Bir bayan eşinin karşısına bakımlı ve güzel çıkmalı tamam doğru ama eşide onu her haliyle kabul etmesini bilmeli...

kadınlar kaç parçaya bölünüyo kendine zaman ayıramıyor ki süslensin püslensin

konu sahibi arkadaşım bir kaç gün farklı çık bakalım karşısına belki senin düşündüğün gibi değildir iş yani kendine bak diyede söylemiş olabiir çok yönlü düşünmek lazım eşini tanımıyorum ben sen daha iyi anlarsın halini tavrını

kendılerı yapıyormu acaba,çevremden hıc görmedım açıkçası kızkardeşim uyardıgı halde enıstem parfum sıkmıyor:)) erkekler o kadar umursamıyor bıle
kaç zaman aynı kıyafetı gıyen erkek var
oyle ulkede yasıyoruzkı herşey erkege göre ayarlanmış
ufaktan başlar eğitim:
aman kızım bakımlı ol kocana hayır deme yemegını guzel yap temız ol,yatakta sırt çevırme,hep guzel gıyın başkalarına bakmasın,köle gibi ol
ya erkeğe:
erkek ccocuguna buyudugunde evlendıgınde bakımlı ol esın sana düskun olsun,eşine ıyı davran sadık ol vs gıbı şeyler öğretıldımı,kocaman bı HAYIR,
kadın susar koca konusur,kadın sıneye çeker koca aldatır,kadın çalışsada herşeyı kadın yapar
o nedenle cok kızıyorum,ne yapıyorsa gene kadınlar yapıyor,erkeklerı yetıstırende kadınlar...
öbur dunyada bu konusa yakasına yapışacagım cok erkek var,babamla bıle tartısıyorum bu konuda,bazen bosuna namaz kılıyosun dıyorum :)

koç burçlarımız aynı...

o zaman sende bi terslik var eşinin boyle yapması normal .. Koç burcları biraz şeeydir .. Anlatamıyrm daa ama kendi burcunun özelliklerini biliyorsundur yani .. onu anlamalısın bi yandan.. seni istediği gibi görmesi lazım ..

koç burçlarımız aynı...

o zaman sende bi terslik var eşinin boyle yapması normal .. Koç burcları biraz şeeydir .. Anlatamıyrm daa ama kendi burcunun özelliklerini biliyorsundur yani .. onu anlamalısın bi yandan.. seni istediği gibi görmesi lazım ..

olabilir ya onuda anlıyorum konuyu hallettim ben zaten artık herşey karşılıklı başlığımda çok gereksiz olmuş aslında eşim ben,i çok seviyor ama bakımlıda olayım istiyo bende onu öyle görmek istiyorum bunuda dedim ona baktım ertesi gün kendine bakmış beni sevmese benden soğusa hiç ugrasır mı?dedim...bitek o deil yani bana olan ilgiside değişti konuştum çünkü onunla saolsun arkadaşların verdiği güçle hepinize tşk ederim çok solun:16::16::16:

Allahım yaaa:1::1: Gül gül:1: öldümmmmmm :))))))))))) Ne kadar romantikkkkkkk

"hiç ölesine" sebebiyle konu silenleri,"hiiç öylesine" banlıyor kazen. Benden söylemesi..

:))) sen yine burc pesindesin::9::9::52:

İnan bana herşeyde çoook işime yarıyor butun burcları ve özelliklerini öğren ona göre muamele önceden ne yapacagını bile kestirebiliyorsun .. bu konuda ustalastım ::))))) REsmen insan sarrafı olduM :D bence sende inanmalısın :D

Back
X