Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amaaan hep aynı takmıyom artık vallason durum nedir canım.??
valla ben öle ewde makyaj falan yapmam saçları toplarım tepeden avare gibi gezerim ewin içinde ama gel görki yaz kış hep askılı giyerim kışın pijamayla yazında imkanı yok şortla gezerim ewin içinde eşim her köşede sıkıştırır ben bile bazen düşünüyorum böle saç baş almış başını gidiyo bu adam neye hevesleniyo diyeama gel görki bitane ördekli sarı bi pijamam var onu gördümmü fıttırıyo adam nefret ediyorum bundan çıkar diyo ama ben asıl sebebini biliyorum nişanlıyken bizde uyuyakalmıştı bende kotla rahat uyuyamaz diye o pijamamı giydirmiştim gece uykudan lavaboya kalkınca kız kardeşim görmüştü buda rezil olmuştu
çok sewerim o pijamamı ama adam gördümmü anılarını hatırlıyo sanırsam
![]()
Eşinin burcu ne? alakasız bi soru amaa :)
sende adamı canevinden vurmuşsun
karızmayı çizdirtmişsin
![]()
koç burçlarımız aynı...
koç burçlarımız aynı...
olabilir ya onuda anlıyorum konuyu hallettim ben zaten artık herşey karşılıklı başlığımda çok gereksiz olmuş aslında eşim ben,i çok seviyor ama bakımlıda olayım istiyo bende onu öyle görmek istiyorum bunuda dedim ona baktım ertesi gün kendine bakmış beni sevmese benden soğusa hiç ugrasır mı?dedim...bitek o deil yani bana olan ilgiside değişti konuştum çünkü onunla saolsun arkadaşların verdiği güçle hepinize tşk ederim çok soluno zaman sende bi terslik var eşinin boyle yapması normal .. Koç burcları biraz şeeydir .. Anlatamıyrm daa ama kendi burcunun özelliklerini biliyorsundur yani .. onu anlamalısın bi yandan.. seni istediği gibi görmesi lazım ..
valla ben öle ewde makyaj falan yapmam saçları toplarım tepeden avare gibi gezerim ewin içinde ama gel görki yaz kış hep askılı giyerim kışın pijamayla yazında imkanı yok şortla gezerim ewin içinde eşim her köşede sıkıştırır ben bile bazen düşünüyorum böle saç baş almış başını gidiyo bu adam neye hevesleniyo diyeama gel görki bitane ördekli sarı bi pijamam var onu gördümmü fıttırıyo adam nefret ediyorum bundan çıkar diyo ama ben asıl sebebini biliyorum nişanlıyken bizde uyuyakalmıştı bende kotla rahat uyuyamaz diye o pijamamı giydirmiştim gece uykudan lavaboya kalkınca kız kardeşim görmüştü buda rezil olmuştu
çok sewerim o pijamamı ama adam gördümmü anılarını hatırlıyo sanırsam
![]()
Allahım yaaaGül gül
öldümmmmmm :))))))))))) Ne kadar romantikkkkkkk
bende okuyunca baya güldümama çok tatlılar ya
![]()
eveetÇoook hoşşş burçları neymiş acaba çok merak ettimmm :))))
:))) sen yine burc pesindesin:![]()