kaç yıllık evlisiniz canım?
yazın 3 sene olacak cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaç yıllık evlisiniz canım?
gerektiği zaman elbette bakımlıyım ama her zaman olmuyor işte 1 yaşında bide kızım varhayrusum, eğer zaten gerektiği zaman giyiniyorsanız, kendinize bakıyorsanız eşiniz bu dediklerini durup duruken söylemiyor.
Soğumak değildir bunun adıda kendini ve kalbini koruyordur..
Muhtemelen çevresinde gördükleriyle biraz kafası karışmış olabilir.
Sizinde kafanızı karıştırmak istemiyorum ama erkeklerin bu sözleri birden çıkıyorsa ortaya ve hanımı her zaman paspal değilse bir sinyaldir bu.
Acil alarm çalmadan her zamankinden farklı olmaya çalışın..
YALNIZ ÖNCE MUTLAKA eşinizle konuşun. '' Bunu söylemesine kızmadığınızı aksine içindekileri söylemesinin doğru olduğunu ama uslubunun sizi kendinize iyi hissettirmediğini söyleyin..
Bunun yanında günü birlik birlikte olmadığınızı, evlilikte herhal olabileceğini anlatın güzel bir şekilde.
Eşinizinde bazı bakımsız hallerini sıralayın..
Bunların sizinde hoşuna gitmediğini ama istisnai durumlar olduğu için normal görmeye çalıştığınızı söyleyin..
Arkasında da zaten yaptığınızı istisnai durumları kafasında büyütmemesini ve kendinizi iyi hissetmeniz bir bayan gibi hissetmeniz gereketiğini söyleyin.. ''
Bu da erkeğin elindedir..
İnşaallah çözülür.
.......
Ha bu arada mutlaka kendinize yatakta yatabilecek yeni bir kıyafet alın AMA mutlaka eşinizede bir tane hediye alın..
Siz onu giydiğiniz gün onunda onu giymesini isteyin..
Kısacası dikkati kendi üzerinizden eşinizin üzerine çekin.
O da kendini toparlasın..Topluysa daha fazla toparlasın..
Sizin istekleriniz ondan çok olmaya başlarsa daha fazla sınırlarını bilecektir eşiniz.
İç motivasyona sadece erkeklerin ihtiyacı yok...
böyle bir şey için soğumaz bence, o kadar da kötü düşünme.
kış günü ben de pamuklu,kışlık pijamalarım ile yatıyorum açıkçası,onların keyfi için üşütücez mi Allah aşkına![]()
ya insanda herzaman baldır bacak yatağa giremiyor yani
hava buzzzzzz gibi.
ilk sene yeşil gecelıklerım vardı kıslık kalın giyiyordum bana eşim yeşil kurbaga dedi 2. senede öle böle giydim yıne yeşil kurbaga demişti bu kış baska aldım renklı bişiler bu seferde demezmi bunlarla üşürsün yeşilleri giysene sen diye hadi gelde vurma bunu :)bende düşünüyordumkı sevmedıgı ıcın dıyor ama öle düşünüyor insan sonra dedim sen onları sevmıyorsun dedim ne alaka dedi senın sıcak durmandan dahamı önemlı dedi ama bana giydiremedı :) ben her zaman bakımlı değilim mesela okdrda pasaklı değilim saçlarım düzgün toplanır eller yüz dişler fırcılanır yıkanır sabunlanır hatta bazen beraber yapılır bunlar ama süreklıde evın içinde sexi kıyafetler giyemem soguk mazallah bi tarafım donar :) ama yazın giyerim yanı sexi olmasa ipek askılı gecelıklerımı giyerim bosuna mı para verdık düşüncesi ile :)
Ayıcıklı picamalar, eşofmanlar.. Bende hep böyle giyiniyorum, yoksa çok üşüyorum, yaz kış farketmiyor hep üşüyorum...
Benimde eşim bazen hiç gecelik falan giymiyorsun diyor ama bende napayım üşüyorum diyorum.
Ama adamlarda haklı , biraz gözleri gönülleri açılsın istiyorlar![]()
kendileri mükemmel numune erkek ya, isterler yani.. benimki de öle, evde süslü püslü görmek istiyormuş.ama soğuk olunca da üşüme eşofmanlarını giy der yani. açıkçası çekici ev kıyafetlerini seviyorlar. hasta oluruz ya da çocuk vs. olur o durumlar haricinde herzaman da salmış gezmemek gerek.mesela benimki göbeğin çıkmasın şişmanlama ayrılırım senden diyor şaka yollu, ben de mesajı alıyorum :)) salmış,bakımsız kadın istemiyorlar sorumluluğumuz yükümüz çokk bi de bu patavatsızlarla uğraş dur![]()
yak kombiyi sonuna kadar evde çıplak yani iç çamaşırıyla kısa dekolte geceliklerle gez en güzeli. hem giydiklerinin seksi olmasına da gerek yok açık olsun yeter sevimli ayıcıklı bir gecelik bile olsa mutlaka ya askılı olsun ya da kısa, daha iyisi ikisi birden.
yatağa da çıplak gir tabii.
100 lira fazla yak kocan cebinde kalsın![]()
çıplak mıııı ......kçm donucak desene kız..ya bakın ilk sayfadada yazdığım gibi süsslenmiyo değilim alt üst dekoltede yapıyorum firikik veriyorum dedim ya ilgisiz ya yaptığım bişeye değmiyo derdim oo benim canm bu yüzden boşverip pijamayla dolaşyorum bu kez sevimsiz sözler işitiyorum ya benim kocam ne istiyo bide derler kadınlar ne ister????asıl kocacıklar ne istiyorrr
![]()
ben hiçbir erkeğin cariyesi olamam, üşürsem içime külotlu çorabımı çekerim, altıma patiklerime giyerim, beğenmeyene kapının yolu bellidir, bide size sorsunlar bakalım siz nasıl erkek istiyosunuz onlarda her daim kıvanç tatlıtuğ gibi görünsünler o zaman, buna prim vermeyin üzülürsünüz
çıplak mıııı ......kçm donucak desene kız..ya bakın ilk sayfadada yazdığım gibi süsslenmiyo değilim alt üst dekoltede yapıyorum firikik veriyorum dedim ya ilgisiz ya yaptığım bişeye değmiyo derdim oo benim canm bu yüzden boşverip pijamayla dolaşyorum bu kez sevimsiz sözler işitiyorum ya benim kocam ne istiyo bide derler kadınlar ne ister????asıl kocacıklar ne istiyorrr
![]()
boşverme hayrus, zaman zaman herkesin kafası dalgın olabilir, başka bir şey vardır kafasında vb olur bunlar, onemli olan iyice sogutmadan aranızı yapmak.
eger ev hanimiysan yemegi biraz erken hazirla, yemek yerken bile guzel giyin. sonra da ortaligi topla adamin yanina gitmeden dusa gir, parfumunu surun sacina boynuna sık, dekolteni giy git otur yanına. bir gun ilgilenmez iki gun ilgilenmez ucuncu gun ilgilenir elbet.
tabii baska sorunlariniz varsa bilemem. ama tek sorun burdaysa cozum elinde.
yaptigin bir seye degmiyor gibi hissetmenin sebebi su, diyelim sen ugrastin didindin guzel bir sofra hazirladin guzel yemekler yaptin suslendin yedirdin icirdin... adamdan tesekkur bekliyorsun o etmiyor ve saniyorsun ki seninle ilgilenmiyor.
adamin kafasindan gecenler su: her sey normal, eksik yok tamam...
yani yaptiklarini fazla gibi gormuyordur esin, o yuzden guzel sozu esirgiyordur ama eksik yaparsan soylenmeye baslar pijama olayinda oldugu gibi.
kadinsan bir kadindan beklenenler konusunda 4 4luk olmak zorunlu.
bence onun biraz kıskandırılmaya ihtiyacı var![]()
herşeyi kadınlardan bekliyorlar ya bende bakımlı erkek istiyorummmtabi canım kendileri her zaman traş olurlar, parfüm sıkar,gran tuvalet gezerler sanki.önce bir kendilerine baksınlar ondan sonra konuşsunlar.![]()
'ben de erkeğin yatağa pijamayla girmesinden hiç hoşlanmıyorum ama sana hiç lafını etmedim' diyebilirsin.
katılıyorum bence bi bayan eşine herzaman bakımlı güzel görünmeli :108:
her zaman sizden güzeli,bakımlısı,alımlısı vardır.her zaman bir ''daha'' sı vardır kaldı ki hepimizin bir estetik,görsellik,güzellik algısı vardır.İnsanlar çoğu zaman haz dürtüsüyle yaşar.ben bile bir bayan olarak güzel bir bayan gördüğümde bakarım,''aaa ne kadar güzel bir bayan''derim ya da ''hem güzel hem de güzelliğinin farkında vayyy be '' derim.bu benim için sanatsal,estetiksel bir durumdur o nedenle yanımdakinin de görmesinden rahatsızlık duymam..Sadece o cümle bana fazla erkek odaklı bir düşünce geldi..gerçi başkaları böyle düşünmeyi daha uygun bulabilir tabi..bakış açısı![]()