• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim benden soğuyor mu?

hayrusum, eğer zaten gerektiği zaman giyiniyorsanız, kendinize bakıyorsanız eşiniz bu dediklerini durup duruken söylemiyor.

Soğumak değildir bunun adıda kendini ve kalbini koruyordur..

Muhtemelen çevresinde gördükleriyle biraz kafası karışmış olabilir.

Sizinde kafanızı karıştırmak istemiyorum ama erkeklerin bu sözleri birden çıkıyorsa ortaya ve hanımı her zaman paspal değilse bir sinyaldir bu.

Acil alarm çalmadan her zamankinden farklı olmaya çalışın..

YALNIZ ÖNCE MUTLAKA eşinizle konuşun. '' Bunu söylemesine kızmadığınızı aksine içindekileri söylemesinin doğru olduğunu ama uslubunun sizi kendinize iyi hissettirmediğini söyleyin..

Bunun yanında günü birlik birlikte olmadığınızı, evlilikte herhal olabileceğini anlatın güzel bir şekilde.

Eşinizinde bazı bakımsız hallerini sıralayın..

Bunların sizinde hoşuna gitmediğini ama istisnai durumlar olduğu için normal görmeye çalıştığınızı söyleyin..

Arkasında da zaten yaptığınızı istisnai durumları kafasında büyütmemesini ve kendinizi iyi hissetmeniz bir bayan gibi hissetmeniz gereketiğini söyleyin.. ''

Bu da erkeğin elindedir..

İnşaallah çözülür.

.......

Ha bu arada mutlaka kendinize yatakta yatabilecek yeni bir kıyafet alın AMA mutlaka eşinizede bir tane hediye alın..

Siz onu giydiğiniz gün onunda onu giymesini isteyin..
Kısacası dikkati kendi üzerinizden eşinizin üzerine çekin.

O da kendini toparlasın..Topluysa daha fazla toparlasın..

Sizin istekleriniz ondan çok olmaya başlarsa daha fazla sınırlarını bilecektir eşiniz.

İç motivasyona sadece erkeklerin ihtiyacı yok...
gerektiği zaman elbette bakımlıyım ama her zaman olmuyor işte 1 yaşında bide kızım var
onunla uğraş ev, yemek ,çamaşır ,alışveriş derken bazen kendimi unutuyorum buda doğru dün gece konuştum canım aynen dediğin gibi hatta sende kendine bakmıyorsun dedim işten gelince duş al sigara kokuyorsun göbeğini erit spor ya dedim.. bilmiyorum benim iin hiç uraşmıyor ama kendi için ugraş bekliyo

böyle bir şey için soğumaz bence, o kadar da kötü düşünme.
kış günü ben de pamuklu,kışlık pijamalarım ile yatıyorum açıkçası,onların keyfi için üşütücez mi Allah aşkına :1:

ya insanda herzaman baldır bacak yatağa giremiyor yani:ssz:
hava buzzzzzz gibi.

ilk sene yeşil gecelıklerım vardı kıslık kalın giyiyordum bana eşim yeşil kurbaga dedi 2. senede öle böle giydim yıne yeşil kurbaga demişti bu kış baska aldım renklı bişiler bu seferde demezmi bunlarla üşürsün yeşilleri giysene sen diye hadi gelde vurma bunu :)bende düşünüyordumkı sevmedıgı ıcın dıyor ama öle düşünüyor insan sonra dedim sen onları sevmıyorsun dedim ne alaka dedi senın sıcak durmandan dahamı önemlı dedi ama bana giydiremedı :) ben her zaman bakımlı değilim mesela okdrda pasaklı değilim saçlarım düzgün toplanır eller yüz dişler fırcılanır yıkanır sabunlanır hatta bazen beraber yapılır bunlar ama süreklıde evın içinde sexi kıyafetler giyemem soguk mazallah bi tarafım donar :) ama yazın giyerim yanı sexi olmasa ipek askılı gecelıklerımı giyerim bosuna mı para verdık düşüncesi ile :)

Ayıcıklı picamalar, eşofmanlar.. Bende hep böyle giyiniyorum, yoksa çok üşüyorum, yaz kış farketmiyor hep üşüyorum...
Benimde eşim bazen hiç gecelik falan giymiyorsun diyor ama bende napayım üşüyorum diyorum.
Ama adamlarda haklı , biraz gözleri gönülleri açılsın istiyorlar :1:

kendileri mükemmel numune erkek ya, isterler yani.. benimki de öle, evde süslü püslü görmek istiyormuş.ama soğuk olunca da üşüme eşofmanlarını giy der yani. açıkçası çekici ev kıyafetlerini seviyorlar. hasta oluruz ya da çocuk vs. olur o durumlar haricinde herzaman da salmış gezmemek gerek.mesela benimki göbeğin çıkmasın şişmanlama ayrılırım senden diyor şaka yollu, ben de mesajı alıyorum :)) salmış,bakımsız kadın istemiyorlar sorumluluğumuz yükümüz çokk bi de bu patavatsızlarla uğraş dur :31:

bende onu diyorum işte ya eve gelir akşam ayagım çıplaksa koş koş ayağına bişey giy hasta olucan der pijamalarla gezmemi istemez napcamı şaşırdım..ya dediğiniz gibi hava buz bende böbrek hastasıyım donuyorum yafff.......yaz gelsede kurtulsam diyorum kırıcı sözlerinden :31::31::31::31:

Son düzenleme:
yak kombiyi sonuna kadar evde çıplak yani iç çamaşırıyla kısa dekolte geceliklerle gez en güzeli. hem giydiklerinin seksi olmasına da gerek yok açık olsun yeter sevimli ayıcıklı bir gecelik bile olsa mutlaka ya askılı olsun ya da kısa, daha iyisi ikisi birden.

yatağa da çıplak gir tabii.
100 lira fazla yak kocan cebinde kalsın :23:

her iki tarafında birbirine özen göstermesi gerekir.eşim dışardaki güzel kadınlara bakmasın diyede sürekli süslü püslü acık sacık dolasamam.
öyle erkeklerde varki eşi dünya güzeli,bakımlı bütün güzellikler onda ama eşini aldatabiliyor...

benim sevgilim de giy üstünü ayağına çorap giy üstüne hırka giy diyor.
bazen hırka giyiyorum da dekolteme engel değil yani :)

giydiğimi beğenmediği bakımsızsın kadınsı değilsin dediği zaman daha çok üzülüyorum çünkü, birazcık üşüyeyim nolucak.

bu arada yakıt masrafı çok fazla oluyorsa en azından akşamları oturduğunuz odayı ve yatak odasını güzelce ısıtabilirsiniz.

yak kombiyi sonuna kadar evde çıplak yani iç çamaşırıyla kısa dekolte geceliklerle gez en güzeli. hem giydiklerinin seksi olmasına da gerek yok açık olsun yeter sevimli ayıcıklı bir gecelik bile olsa mutlaka ya askılı olsun ya da kısa, daha iyisi ikisi birden.

yatağa da çıplak gir tabii.
100 lira fazla yak kocan cebinde kalsın :23:

:52::52::52:çıplak mıııı ......kçm donucak desene kız..ya bakın ilk sayfadada yazdığım gibi süsslenmiyo değilim alt üst dekoltede yapıyorum firikik veriyorum dedim ya ilgisiz ya yaptığım bişeye değmiyo derdim oo benim canm bu yüzden boşverip pijamayla dolaşyorum bu kez sevimsiz sözler işitiyorum ya benim kocam ne istiyo bide derler kadınlar ne ister????asıl kocacıklar ne istiyorrr:27:

:52::52::52:çıplak mıııı ......kçm donucak desene kız..ya bakın ilk sayfadada yazdığım gibi süsslenmiyo değilim alt üst dekoltede yapıyorum firikik veriyorum dedim ya ilgisiz ya yaptığım bişeye değmiyo derdim oo benim canm bu yüzden boşverip pijamayla dolaşyorum bu kez sevimsiz sözler işitiyorum ya benim kocam ne istiyo bide derler kadınlar ne ister????asıl kocacıklar ne istiyorrr:27:

boşverme hayrus, zaman zaman herkesin kafası dalgın olabilir, başka bir şey vardır kafasında vb olur bunlar, onemli olan iyice sogutmadan aranızı yapmak.

eger ev hanimiysan yemegi biraz erken hazirla, yemek yerken bile guzel giyin. sonra da ortaligi topla adamin yanina gitmeden dusa gir, parfumunu surun sacina boynuna sık, dekolteni giy git otur yanına. bir gun ilgilenmez iki gun ilgilenmez ucuncu gun ilgilenir elbet.

tabii baska sorunlariniz varsa bilemem. ama tek sorun burdaysa cozum elinde.

yaptigin bir seye degmiyor gibi hissetmenin sebebi su, diyelim sen ugrastin didindin guzel bir sofra hazirladin guzel yemekler yaptin suslendin yedirdin icirdin... adamdan tesekkur bekliyorsun o etmiyor ve saniyorsun ki seninle ilgilenmiyor.

adamin kafasindan gecenler su: her sey normal, eksik yok tamam...
yani yaptiklarini fazla gibi gormuyordur esin, o yuzden guzel sozu esirgiyordur ama eksik yaparsan soylenmeye baslar pijama olayinda oldugu gibi.

kadinsan bir kadindan beklenenler konusunda 4 4luk olmak zorunlu.

ben hiçbir erkeğin cariyesi olamam, üşürsem içime külotlu çorabımı çekerim, altıma patiklerime giyerim, beğenmeyene kapının yolu bellidir, bide size sorsunlar bakalım siz nasıl erkek istiyosunuz onlarda her daim kıvanç tatlıtuğ gibi görünsünler o zaman, buna prim vermeyin üzülürsünüz

aynen katılıyorum.. tabiki bakımlı olmalıyız ama onlar için değil kendimiz için. onlarda kendilerine baksınlar çoğu göbekli çünkü biz onları kırmıyoruz onları. mubareklerde kendilerini kıvanç tatlıtuğ sanıyorlar:1: sonra bize laf sokuşturuyolar

bence onun biraz kıskandırılmaya ihtiyacı var :3:

boşverme hayrus, zaman zaman herkesin kafası dalgın olabilir, başka bir şey vardır kafasında vb olur bunlar, onemli olan iyice sogutmadan aranızı yapmak.

eger ev hanimiysan yemegi biraz erken hazirla, yemek yerken bile guzel giyin. sonra da ortaligi topla adamin yanina gitmeden dusa gir, parfumunu surun sacina boynuna sık, dekolteni giy git otur yanına. bir gun ilgilenmez iki gun ilgilenmez ucuncu gun ilgilenir elbet.

tabii baska sorunlariniz varsa bilemem. ama tek sorun burdaysa cozum elinde.

yaptigin bir seye degmiyor gibi hissetmenin sebebi su, diyelim sen ugrastin didindin guzel bir sofra hazirladin guzel yemekler yaptin suslendin yedirdin icirdin... adamdan tesekkur bekliyorsun o etmiyor ve saniyorsun ki seninle ilgilenmiyor.

adamin kafasindan gecenler su: her sey normal, eksik yok tamam...
yani yaptiklarini fazla gibi gormuyordur esin, o yuzden guzel sozu esirgiyordur ama eksik yaparsan soylenmeye baslar pijama olayinda oldugu gibi.

kadinsan bir kadindan beklenenler konusunda 4 4luk olmak zorunlu.

yazdıkların mantıklı bu akşam dan sonra başlıyorum istediğ gibi olacak bakalım o zaman napacak saol cnm:4::17:

bence onun biraz kıskandırılmaya ihtiyacı var :3:

geçen bi program izliyorduk dedimki adama bak her dili bilyor ne güzel sesi var güzel şarkı söylüyor dedim.. bidaha bu adamı dinlemiceksin dinlersen hakkımı helal etmem dedi kapattı hangi kanalda olsa çeviriyor mannak kocam bide şu bisküvi reklamında yarı çıplak adamlar varya onlar çıkıncada koşyo gözümü kapatıyo :) kanal değiştiyo ya dedim ne güzel baklava lı adamlar bide göbeğine bak dedim sende kendine bak dedim bi baktım hoooop karnını içine çekti yooooo dedin hani göbek :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Tabi canım kendileri her zaman traş olurlar, parfüm sıkar,gran tuvalet gezerler sanki.Önce bir kendilerine baksınlar ondan sonra konuşsunlar.:35:

herzaman bir kadin bakimli olmalii erkek icin degil ilk basta kendi icin aman evlendim coluk cocuk diyip kendilerini birakiyorlar anlamiyorum hic asil bir kadin evlendikten sonra bakimli olur her daim ama bizlerde tam dersi yani erkek icin suslenenler sanirim evlendikten sonra kendilerini sali veriyorlar öyle diye yorumluyorum yoksa anlamiyorum, bazi kulturlerde kadinlarin evlilikten sonra bakimi iki kat artioyr cok mantilklida geliyor bana, bakim herzaman iyidir zarar gelmez

'ben de erkeğin yatağa pijamayla girmesinden hiç hoşlanmıyorum ama sana hiç lafını etmedim' diyebilirsin.

her zaman sizden güzeli,bakımlısı,alımlısı vardır.her zaman bir ''daha'' sı vardır kaldı ki hepimizin bir estetik,görsellik,güzellik algısı vardır.İnsanlar çoğu zaman haz dürtüsüyle yaşar.ben bile bir bayan olarak güzel bir bayan gördüğümde bakarım,''aaa ne kadar güzel bir bayan''derim ya da ''hem güzel hem de güzelliğinin farkında vayyy be '' derim.bu benim için sanatsal,estetiksel bir durumdur o nedenle yanımdakinin de görmesinden rahatsızlık duymam..Sadece o cümle bana fazla erkek odaklı bir düşünce geldi..gerçi başkaları böyle düşünmeyi daha uygun bulabilir tabi..bakış açısı:ssz:

Vay be keske keske her bayan senin gibi dusunse cok hosuma gitti herkezin dusunemiyecigi tarzda dusunuyosun bravo:46:

Son düzenleme:
Back
X