- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
konuya nasil girilir bilemem ama ben direkt olaya giriyorum.3yildir evliyim ve cocugumun varligi bu evliligi ayakta tutuyor.o bugun öyle birsey yaptiki ben bununla hala niye bu evdeyim dedirtti.calistigim.icin disardan tavuk yaptirdim onuda sradim salatayi falan vb hazirla falan neyse eve geldim salatayi yapmis sofrayi kurdum cocuk tvla seyrefiyor yet sofrasini iceri tasisana dedim e eeee falan dedi trip yapiyor hayatinda yaptigi tek isti onuda afrayla yapmslar.neyse yemege gectik olay asil burda : -----göbegini ört dedi bana ben yemek yediriyorum oglana anlamadim.neyse neeeee dedim gobegini ört ya dedi nr diyorsun sen dedim kabasin sen be dedim kilo aldin biliyorum o fa biliuor sebebini tig gibiydim ben ilac aliyorum biliyor ama resmen benden tiksindigini anlatmis oldu cok.koydu icime konusmadim o andan beri vurdum kapiyi ciktim zaten bir bu degil biz sanirim o beklenen yere gidiyoruz seviyormuyum acaba onu hala ben niye evlendimki bunla cok bitkinim ben
sorun sadece bu olsa belkide cokmu tin derim ama yanardag patlamak uzere.onun bu tuhaf halleri bitmiyor birden alisveriste alllllll cocugu ben gitcen diyor herkesin icinde herseye bagirma bunu iyi yapar giydiklerim pantolon gomlektir bana kotu kadin muamelesi yapar ya cok var ge adamiyorum cocuk var ailem zaten onunla kotu bosansam birtepki vermez herseyi birakin biz yazdan beri ayri yatiyoruz
bundan bir ay önce bosanma asamasına geldik herkes tabiki öğrendi ailem onun abisi falan.sonra ben eger biteceksede biter ben artık yapamıyca dedim konustuk cocugumla ben yeteriz dedim bana dediki..........ne alaka kim sana cocuk vercek dedi ne diyorsun ya sen dedim sen sen bakamazsın belki dedi ne diyorsun dedim yine mahkeme belki bana verir dedi eeee nasıl olcak o dedim sen hasta değilmisin ki dedi oylece kaldım dondum ne hastalıgı panıkataksın ya cocuga sinirlenmiyormusun arada demesinmi o gün onu anladım bu adam benim sevdigim adam değil artık benim bir kardesim şizofren onun etkisiyle kac yıldır panıkatak tedavisi göruyorum herseyi biliyor ilac alıyorum ama gayet iyiyim su an ama hiç aklıma gelmezdi bunu kullanacagı cok yıkıldım ben o an hayatda tek dayanagın yol arkadasın senin hastalıgını ustelik en hasas yeriniden kullanıyor cocugun için yapıyor güya onu koruma adına artık bilmiyorum o da beni sevmiyor gözlerinden okuyorum ama ailemde cocuk büyüyene kadar bekle diyor ben bu karmasaya dayanamıyorum kızlar ne yapmalıyım inannın cok yoruldum beni dövdü kac kez yerden yere bogdu bogazımı kac kez komuslar hep bliyor katlanıyorum ama zor aglıyorum su an kimsem yok hayatda cok kötüyüm
Konusulmadgı ıcın duzgun ıletısım kuramadıgımz ıcın hepımızde kımı zaman boyle sorunlar olabılıyor. Belkı de esının sana soyleyıs tarzı yuzunde kı ıfadesı senı rahatsız ettı olabılır ama esın de hep bu yasta bu boyda bu kıloda kalıcak degıl zaten sende ılaclardan dolayı kılo almıssın anladıgım kadarıyla sor esıne neden gobegını kapatmasını ıstedgnı belkı yemektesın sofradasın dıye oyla soylemıs olabılır mesela bende yemek yerken annemın veya babamın gobegı acılsın bende soylerım herkesın yapısı farklı iğrendıgınden soylememıs de olabılır sonucta sen onun karısısın emın ol senden ıgrenıyor olsa zaten senınle evlenmezdı senınle uyumazdı bıle ıgrenmek cok farklı bısey bana gore canım ama tabı ben ne desem bos cunku sen yasıyorsun sonucta ben degıl ne kadar anlayabılırım senı... bır de bısey sorucam esın evdeymıs evden cıktıgında ama yınede keske cıkmasaydın oyle kapıyı carpıp sonucta cocugun da evde neden cocugunu bırakıp cıkıyorsun kı iğrenıyorsa eger o cıksın gıtsın ............................
-------------------------------------------------------------------
konusmak istemedigim için cıktım kart borcum vardı onu yatırdım cok fazla kalmadım dısarda nereye gidiyorsunda demedi zaten önem verseydı sorardı bana cocugun altını temizledim cıktım
konuya nasil girilir bilemem ama ben direkt olaya giriyorum.3yildir evliyim ve cocugumun varligi bu evliligi ayakta tutuyor.o bugun öyle birsey yaptiki ben bununla hala niye bu evdeyim dedirtti.calistigim.icin disardan tavuk yaptirdim onuda sradim salatayi falan vb hazirla falan neyse eve geldim salatayi yapmis sofrayi kurdum cocuk tvla seyrefiyor yet sofrasini iceri tasisana dedim e eeee falan dedi trip yapiyor hayatinda yaptigi tek isti onuda afrayla yapmslar.neyse yemege gectik olay asil burda : -----göbegini ört dedi bana ben yemek yediriyorum oglana anlamadim.neyse neeeee dedim gobegini ört ya dedi nr diyorsun sen dedim kabasin sen be dedim kilo aldin biliyorum o fa biliuor sebebini tig gibiydim ben ilac aliyorum biliyor ama resmen benden tiksindigini anlatmis oldu cok.koydu icime konusmadim o andan beri vurdum kapiyi ciktim zaten bir bu degil biz sanirim o beklenen yere gidiyoruz seviyormuyum acaba onu hala ben niye evlendimki bunla cok bitkinim ben
Ben onu bunu bilmem ama,
bir erkek eşinin fiziksel özelliklerini eleştirmeye başladıysa ,
aldatmaya adım atmış demektir.
Genelde gözlemlediğim bir şey bu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?