esim benden tiksindi

belki kıskanıoda ört dedi cnm ne var bunda brbrnizi kırmayın bak bi yavrunuz var allah bağışlasın.Ben daha yeni evli olduğum halde bazen öyle sinir edici şeyler dioki ama biliorum ki beni kızdırmak için söylüyor evham yapma ufacık şeye kapılar çarpmasın çocuk etkilenir unutma

bir ömür böyle sürmıycene göre al karşına konuş bakalım ne düşünüyor derdi ne sen madem boşanmanırsamı düşünmeye başladın ona herşeye hazırlıklı olduğunu hıssettır daha fazla yıpratmadan bıtecekse bıter sonuçta bır evladınızvra ilerde ayrılsanız bile evledınızın özel zamanlarda bır arada olabılmek için anlaşarak biter bıteceksede

herkesin yorumlarına cok ihtiyacım var anlatım bozuklugu yapmam ben genelde yapmam.eğiticiyim ama su an inanın aklıma ne geld,yse yazıyorum cunkü okulda bunu konuscaksınırlı sayıda ark dost vb var. evet diyet zayıflama hepsi tamam ona evet peki

ya aramızdaki bu adını koyamadıgım tuhaf savas neyle biter dedimki bak ben cok kötüyüm senin bu garip hallerini artık bunyem kaldırmıyor ben panikatak hastasıyım despresif hallerim bana yeter sen birde beni anlamazsan bu dünya nasıl çekilir elini ver tutayım dedim mesela giderim yanına öperim vb öper sonra tamam yeter ne sevişiyormuyuz şimdi herseyin bir yeri var alt komsum kahveye cagırır mesela aksam 10 gibi sen manyakmısın be kadın ne işin var elalemde der bana birsey anlamaz iş bilmez cahil kadın muamelesi yapar yazılı yapcam mesela cocugu tut soru hazırlıycam derim git gece yaz cocuk uyusun hafta sonu ne yaptın der ya adam hafta sonu benim bir yerimden duman atmıyormu ne kuaförüm var ne makyajım ne sosyal hayatım ev cocuk iş neyimi gördün evine baglıyım temizligimi yaparım her gün ev toplarım her gün calısssamda düzenli yemegim olur bazen istisna.yani beni hiç takdir etmez babam bile birgün sinirle eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yeter be benim kızımn hiçmi iyi bir yanı yok dedi yani kızlar bilmiyorum artık onu cekemiyorum sanırım

bundan bir ay önce bosanma asamasına geldik herkes tabiki öğrendi ailem onun abisi falan.sonra ben eger biteceksede biter ben artık yapamıyca dedim konustuk cocugumla ben yeteriz dedim bana dediki..........ne alaka kim sana cocuk vercek dedi ne diyorsun ya sen dedim sen sen bakamazsın belki dedi ne diyorsun dedim yine mahkeme belki bana verir dedi eeee nasıl olcak o dedim sen hasta değilmisin ki dedi oylece kaldım dondum ne hastalıgı panıkataksın ya cocuga sinirlenmiyormusun arada demesinmi o gün onu anladım bu adam benim sevdigim adam değil artık benim bir kardesim şizofren onun etkisiyle kac yıldır panıkatak tedavisi göruyorum herseyi biliyor ilac alıyorum ama gayet iyiyim su an ama hiç aklıma gelmezdi bunu kullanacagı cok yıkıldım ben o an hayatda tek dayanagın yol arkadasın senin hastalıgını ustelik en hasas yeriniden kullanıyor cocugun için yapıyor güya onu koruma adına artık bilmiyorum o da beni sevmiyor gözlerinden okuyorum ama ailemde cocuk büyüyene kadar bekle diyor ben bu karmasaya dayanamıyorum kızlar ne yapmalıyım inannın cok yoruldum beni dövdü kac kez yerden yere bogdu bogazımı kac kez komuslar hep bliyor katlanıyorum ama zor aglıyorum su an kimsem yok hayatda cok kötüyüm

Göbeğini ört demesinden tiksindiğini sonucunu çıkartıyosanız
sizde kendinizden memnun değilsiniz demektir hassas olduğunuz için buna yordunuz

Konusulmadgı ıcın duzgun ıletısım kuramadıgımz ıcın hepımızde kımı zaman boyle sorunlar olabılıyor. Belkı de esının sana soyleyıs tarzı yuzunde kı ıfadesı senı rahatsız ettı olabılır ama esın de hep bu yasta bu boyda bu kıloda kalıcak degıl zaten sende ılaclardan dolayı kılo almıssın anladıgım kadarıyla sor esıne neden gobegını kapatmasını ıstedgnı belkı yemektesın sofradasın dıye oyla soylemıs olabılır mesela bende yemek yerken annemın veya babamın gobegı acılsın bende soylerım herkesın yapısı farklı iğrendıgınden soylememıs de olabılır sonucta sen onun karısısın emın ol senden ıgrenıyor olsa zaten senınle evlenmezdı senınle uyumazdı bıle ıgrenmek cok farklı bısey bana gore canım ama tabı ben ne desem bos cunku sen yasıyorsun sonucta ben degıl ne kadar anlayabılırım senı... bır de bısey sorucam esın evdeymıs evden cıktıgında ama yınede keske cıkmasaydın oyle kapıyı carpıp sonucta cocugun da evde neden cocugunu bırakıp cıkıyorsun kı iğrenıyorsa eger o cıksın gıtsın ...

Konusulmadgı ıcın duzgun ıletısım kuramadıgımz ıcın hepımızde kımı zaman boyle sorunlar olabılıyor. Belkı de esının sana soyleyıs tarzı yuzunde kı ıfadesı senı rahatsız ettı olabılır ama esın de hep bu yasta bu boyda bu kıloda kalıcak degıl zaten sende ılaclardan dolayı kılo almıssın anladıgım kadarıyla sor esıne neden gobegını kapatmasını ıstedgnı belkı yemektesın sofradasın dıye oyla soylemıs olabılır mesela bende yemek yerken annemın veya babamın gobegı acılsın bende soylerım herkesın yapısı farklı iğrendıgınden soylememıs de olabılır sonucta sen onun karısısın emın ol senden ıgrenıyor olsa zaten senınle evlenmezdı senınle uyumazdı bıle ıgrenmek cok farklı bısey bana gore canım ama tabı ben ne desem bos cunku sen yasıyorsun sonucta ben degıl ne kadar anlayabılırım senı... bır de bısey sorucam esın evdeymıs evden cıktıgında ama yınede keske cıkmasaydın oyle kapıyı carpıp sonucta cocugun da evde neden cocugunu bırakıp cıkıyorsun kı iğrenıyorsa eger o cıksın gıtsın ............................

-------------------------------------------------------------------
konusmak istemedigim için cıktım kart borcum vardı onu yatırdım cok fazla kalmadım dısarda nereye gidiyorsunda demedi zaten önem verseydı sorardı bana cocugun altını temizledim cıktım

Şiddet uyguluyormuş sana bence en önemli konun bu olmalı. Diğer konularına baktım ailene de son derece saygısız, hep ben bilirimci bir tip. Çocuk büyüdükçe herşeyin farkına varacak. Boşanmayı düşünüyorsun ailene de açılmışsın çocuğun büyümesini bekle demişler ama bekledikçe çocuk sizin kötü tartışmalarınıza şahit olacak.

Ailen eşinin şiddet uyguladığını biliyorlar mı?

Tabıkı nereye gıdıyorsun demez cunku donup dolasıp yıne eve gelıcegını bılıyor canım... bence konusmayı dene nolucak boyle nereye kadar gıdıcek de cocugumun boyle huzursuz ortamda buyumesını ıstemıyorum de konusmadan daha kotu olursunuz bu sefer nefret etmeye baslarsınız bırbırınızden oylesı cok daha kotu olur ıkınızde sakınce konusun o konuyu acmazsa sen ac konuyu huzursuz oluyorum artık kavga etmek ıstemıyorum ben de gobegını kapat dedıgınde benden tıksındıgını dusundum tıksınıyormusun benden dıye sor baska turlu bız ne kadar yorum yapsak da farketmezkı. Kocana sor evet der veya hayır der emın olmadan tıksındıgnı dusunme. Acıkcası ben oyle oldgu ıcın gobegını kapat dedıgını dusunmuyorum canım. Panık atak konusunda da gecmıs olsun kendımden bılıyorum bende anksiyete bozukluğu vardı 2 yıldır tedavımı oluyorum vs allah baska buyuk dert hastalık vermesın ılaclar yuzunden de bu kadar alıngan ve hassaslasmıs olabılırsın üzme kendını çocuğunu dusun onun sana ıhtıyacı var her zaman cocugun ıcın dayan şimdilik kendını yıpratma ...

Bu nasıl bir türkçedir ya?
Dikkat etmek çok mu zor? İnsanın okuyası bile gelmiyor,zor bela okusakta bu sefer yorum yapasımız gelmiyor.
Bahane ise; kafam karışıktı, moralim bozuktu,elim ayağım sinirden titriyordu.Hiç biri türkçemizi düzgün kullanmaya engel değildir...
Birde;
o beklenen yere gidiyoruz derken orası neresi onu ise hiç anlamadım.

Son düzenleme:
Bak şimdi ayrıntılarıyla anlattın daha anlaşılır oldu.
Yazdan beri ayrı yatmanız ne demek bunu kim başlattı?
Evliliğinize çok büyük zarar verir bu..
Ne yani tek bağınız çocuksa hemen ayrılın büyümesini beklemek
anlamsız zaten.
Çocuk dışında eşiniz boşanmaya istekli mi?
Oturup güzelce konuştunuz mu?
Yanlış anlaşılmalar iki tarafta da birikir bazen oturup konuşmayınca da
geldiğiniz noktaya inanamazsınız. Sevgi bitti yok sanırsınız, tam kaybettiğinizde
yok sandığınız sevgi ile kahrolursunuz.
Kendi kendinizi bitirmeyin yazık etmeyin.
Evliliğiniz için her şeyi yaptınız mı?
Dayaktan bahsetmişsiniz bu tek başına boşanma sebebi zaten.
Ne yorum yapsam bilemedim.
Hep böyle bir eş miydi muhteşem bir 1 yılımız var der kimi
Eğer sonradan böyle olmuşsa belki kurtarılabilir.
Uzun bir mektup yazın ona üzüntülerinizi,kırgınlıklarınızı anlatın..
Evlilik terapistine gitmeyi önerin ne bileyim..
öyle bir durumunuzda yoksa ne aile ne başkası gizlice gidin avukata
boşanın bitsin.
bu çile çocuk hatrına da çekilmez..
Siz mutlu bir anne olmalısınız ki çocuğunuz da mutlu bir birey olarak büyüsün

Nedemek istesigini hatta neler yasadigini anlaya biliyorum...

sana soyleyebilecegim tek bir sey var bunu uygula ve emin ol cogu sey degisicek :)

Kendin icin yasa.. hoslandigin seyleri yap kendine zaman ayir.. esinin bakislarindan soylediklerinden anlam.cikarma Mutlu olmaya calis. Bunu yaparsan sasiricakdir ne okuyor buna diye belkide kendine cekiduzen vermesine sebeb okucak..

Cocugunundan guc al ve unutmaki onlar herseyi hissediyor.. uygulamasi zaman aliyor birazda zor tabi ama bunu basarirsan emin ol.cok.sey degisicek.

Basarilar dilerim :)

$îddet var,tehdit var çocugu vermem diye , $antaj bile var
ayri yatiyorsunuz orasini hiç anlamadim
ayleni dinleme bence çocugun buyumesi konusunda
panikatak çocugunu almaya engel te$kil edermi onu bilmiyorum n uzmanina yani bi avukata sor bunu

benim e$imde der kapat orani burani diye, çorap giy bile der
ama biliyorum hasta olmayim diye diyor
hastaligimda sorun deilde birsuuru nazimi çekiyor ondan herhalde :))

Durum 3 senede bu hali aldıysa diyecek pek de bir şey kalmıyor. Sanırım uzun süreli bir birliktelik yaşamadan tanışıp aşık olup evlenmişsiniz. İnsanlar her huyunu pat diye ortaya çıkarmaz biraz zaman geçirmeli çiftler birbirleriyle ve sonunda anlaşma sağlanırsa evlilik yoluna gidilmeli. Eşinizin bu tavırları karşısında hala boşanmamış olmana şaştım doğrusu. Boşanmayı düşünüyorsan asla çocuk var diye erteleme inan sonra daha zor olucaktır. Çocuğun sağlıklı bir ortamda yaşaması daha doğru. Bana kalırsa çocuğu bi günlüğüne annene bırak ve eşini al karşına uzunca konuş biz neydik ne olduk nereye gidicek bu durum de SOR! Konuşulmazsa hiçbir şey değişmez oturun düzgünce konuşun ve bir karar alın. Kendiniz için değilse bile çocuğunuz için en doğrusu bu. Şiddet konusuna hiiiiç girmek istemiyorum girersem çıkamam

Bu arada diğer konularını okudum senin ailenle dengeyi kuramama
durumlarınız olmuş.. Ayrı kalmışsınız üzülmüşsünüz,üzerine hastasın ve
sen ona hastayım hastayım dedikçe o bunun arkasına sığındığını düşünmüş
ve çok yıpranmışsınız. Eşine de kızamadım açıkçası.
Ve şu çocuğun sünnet meselesindeki ailenle tartışmasında
ben eşine hakverdim üslubu yanlış tır orasını bilemem
ama tepki vermek de haklı..

Ayrılık yaşamışsınız üstelik bebek varken,üstüne hastalık,aile kavgaları..
Sorun göbeğini ört değil yani sizin ciddi sorunlarınız olmuş..
Eşinize biri dokunsa anlat dese o da kim bilir neler anlatır.
Size ağlamayı bırakıp ona ağlarız gerçekten..

Üzüldüm evliliğinizin bu hale gelmesine..
Yerinizde olsam şu durumda ne yaparım..
Çocuğumu da alır gezmelere giderim.
Spor salonuna kayıt olurum kilo veririm,eşimin beni ilk tanıdığı sevdiği
kadın olurum fiziğimle ve neşemle..
Onu mutlu etmek için değil her şeyden evvel kendi mutluluğum için.
Kavga çıkıyor madem çok konuşmam..
Süslenir püslenir kendi halimde takılırım.
Elbet değişimi farkeder, güzel günlerinizi anımsar diye umuyorum..

Ben onu bunu bilmem ama,
bir erkek eşinin fiziksel özelliklerini eleştirmeye başladıysa ,
aldatmaya adım atmış demektir.

Genelde gözlemlediğim bir şey bu...

Son düzenleme:
Ben onu bunu bilmem ama,
bir erkek eşinin fiziksel özelliklerini eleştirmeye başladıysa ,
aldatmaya adım atmış demektir.

Genelde gözlemlediğim bir şey bu...

arkadasın baska sorunlarıda varmıs dıger mesajlarında yazmış cudanı cım

benım eşimde bana kiloluyken naber domişko. domik, hey masallah pehlivana bak, vs deyip kahkaha atıyodu, ama alınmıyodum, yüzsümüyüm neyim aldatmadı da inanki..

başka sorunlardan dolayı adam saldırıyo bence.. yada kendı çirkin oldugu için kadını sındırmeye :44:

ah bu erkeklerrr benimde bir arkadaşım var kocası kendini beğenmiş kadın biraz irice yok efendim saçların sarı olacak düşük bel pantolon giy açıl saçıl evde nasıl ginirsen giyin ama benim yanımda sexsi ol bu ne ya arkadaşda tam salak gururla bide anlatışı yokmu ben zor tutuyorum kendimi... kocan.....diye ...anladınızzz

oda ağzını örtsün b*klu suratını örtsünnn hödükkk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…