Bu nasıl bir türkçedir ya?
Dikkat etmek çok mu zor? İnsanın okuyası bile gelmiyor,zor bela okusakta bu sefer yorum yapasımız gelmiyor.
Bahane ise; kafam karışıktı, moralim bozuktu,elim ayağım sinirden titriyordu.Hiç biri türkçemizi düzgün kullanmaya engel değildir...
Birde;
o beklenen yere gidiyoruz derken orası neresi onu ise hiç anlamadım.
sımdı arkadasım yazmayayım dıyorum cıldırıyorum resmen kadın alr üst durumda boğazlandığından kımseden destek görmuyorum dıyo yanımda kımse yok dıyo kadın en önemlısı hayatının mahfolduğundan bahsedıyo sen bu kadar olayın ıcınde kadının yazısınamı takıldın sımdı ben konu sahıbını dusunmeyı bıraktım sana acıyorum merhametıne hatta merhametsızlığın ya Gözünüzü seveyım insanlara saldırmadan önce dıkkartlı okuyun ozaman ne deyeyımkı artık butun türkıye genelı olarak tam dişlerımızı gecıren mıllet haline geldık
Seni çok iyi anlıyorum....õnce kendine güveninin gelmesi gerekiyor.......õncelikle sadece tatlıyı bırak meyveden sadece bir tane tuket.......cay iceceksen sekersiz ic...kahvayi bırak........sonraki aşama sabah kahvaltısını pas gececeksin.........bununzararlı birsey olduğunu düşünme bilakis yararlı doktorum ordan biliyorum..........sonrski asama oglen yemegini ogleden sonraya kaydırmak.......burada amac mumkun olduğunca insulin hormonun salgılanmaması....insulin tek yağ depolayan hormondur.........en az 15 16 saat aclık donemine girmen gerekiyor......bu arada istediğin kadar su soda ve sekersiz cay tuketebilirsin......aksam 7 den sonra birseyler yemek yasak...........kilo alıp varmek hormonal bir durumdur kalori hesabı yapılmaz.......günde 15 dakika ya da yarım saatlik yürüyüş yeterlidir........intermittent fasting konusunu yabancı sitelerden de araştırabilirsin
Canım bu değişiklikleri sıraylamı yapıcağız kilo vermek isteyen konu sahibi ve bizler için biraz açabilirmisin
konu sahibi arkadaşım belkide sen eşiniz yanlış anladın anladığımkadarıyla senin ona sevgin azalmış ne yaparsa yapsın seni rahatsız ediyor olabilir
konuya nasil girilir bilemem ama ben direkt olaya giriyorum.3yildir evliyim ve cocugumun varligi bu evliligi ayakta tutuyor.o bugun öyle birsey yaptiki ben bununla hala niye bu evdeyim dedirtti.calistigim.icin disardan tavuk yaptirdim onuda sradim salatayi falan vb hazirla falan neyse eve geldim salatayi yapmis sofrayi kurdum cocuk tvla seyrefiyor yet sofrasini iceri tasisana dedim e eeee falan dedi trip yapiyor hayatinda yaptigi tek isti onuda afrayla yapmslar.neyse yemege gectik olay asil burda : -----göbegini ört dedi bana ben yemek yediriyorum oglana anlamadim.neyse neeeee dedim gobegini ört ya dedi nr diyorsun sen dedim kabasin sen be dedim kilo aldin biliyorum o fa biliuor sebebini tig gibiydim ben ilac aliyorum biliyor ama resmen benden tiksindigini anlatmis oldu cok.koydu icime konusmadim o andan beri vurdum kapiyi ciktim zaten bir bu degil biz sanirim o beklenen yere gidiyoruz seviyormuyum acaba onu hala ben niye evlendimki bunla cok bitkinim ben
bundan bir ay önce bosanma asamasına geldik herkes tabiki öğrendi ailem onun abisi falan.sonra ben eger biteceksede biter ben artık yapamıyca dedim konustuk cocugumla ben yeteriz dedim bana dediki..........ne alaka kim sana cocuk vercek dedi ne diyorsun ya sen dedim sen sen bakamazsın belki dedi ne diyorsun dedim yine mahkeme belki bana verir dedi eeee nasıl olcak o dedim sen hasta değilmisin ki dedi oylece kaldım dondum ne hastalıgı panıkataksın ya cocuga sinirlenmiyormusun arada demesinmi o gün onu anladım bu adam benim sevdigim adam değil artık benim bir kardesim şizofren onun etkisiyle kac yıldır panıkatak tedavisi göruyorum herseyi biliyor ilac alıyorum ama gayet iyiyim su an ama hiç aklıma gelmezdi bunu kullanacagı cok yıkıldım ben o an hayatda tek dayanagın yol arkadasın senin hastalıgını ustelik en hasas yeriniden kullanıyor cocugun için yapıyor güya onu koruma adına artık bilmiyorum o da beni sevmiyor gözlerinden okuyorum ama ailemde cocuk büyüyene kadar bekle diyor ben bu karmasaya dayanamıyorum kızlar ne yapmalıyım inannın cok yoruldum beni dövdü kac kez yerden yere bogdu bogazımı kac kez komuslar hep bliyor katlanıyorum ama zor aglıyorum su an kimsem yok hayatda cok kötüyüm
Ne alaka çocuklabelki çocuğun yanında göbeğin açık durmasın diye demiştir
hemen iğrendi diye bir çıkarıma varmışsın
Konu 2013 yılına ait ,nerden buldunuz yahu :)Ne alaka çocukla
Bilmiyorum ki karşıma çıktı öyle. Bende hiç tarihine bakmadımKonu 2013 yılına ait ,nerden buldunuz yahu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?