esim benden tiksindi

sımdı arkadasım yazmayayım dıyorum cıldırıyorum resmen kadın alr üst durumda boğazlandığından kımseden destek görmuyorum dıyo yanımda kımse yok dıyo kadın en önemlısı hayatının mahfolduğundan bahsedıyo sen bu kadar olayın ıcınde kadının yazısınamı takıldın sımdı ben konu sahıbını dusunmeyı bıraktım sana acıyorum merhametıne hatta merhametsızlığın ya Gözünüzü seveyım insanlara saldırmadan önce dıkkartlı okuyun ozaman ne deyeyımkı artık butun türkıye genelı olarak tam dişlerımızı gecıren mıllet haline geldık

Bu konu içinde kaç kişi yazıyı okuyamadığından ve anlamakta zorluk çektiklerinden bahsetmişler.Ben bir tek mesaj yazıp okunaklı yazı yazalım dedim.Fakat görüyorum ki herkes benim yorumuma takılmış.Asıl ben senin gibi zihniyetlere acıyorum.Konuyu unutup kişisel savaş haline getirenlerden..Şunuda bil benim kadar acaba sen merhametlimisin?

biran once bisey yapmn lazim çocugunun oyle bir ortamda buyumesi sakincali psikolojisi bozulur mazallah...
ya biran once esinle arayi duzeltmeye bak ya da ayril ama kuzuya yazik...

çevremde bir çiftin arasi çok kotuydu hep kavga gurultu patirdi, 8 yasinda kizi vardi o kiz hiç bi zaman çocuklugunu yasamadi hep yasina gore çok çok olgundu ve mutsuz bir yuz ifadesi vardi...

maddi sebeplerden ayrilmak istemiyorsun galiba bir çocuga belki maddi olarak herseyi veremezsin belki istedigin gibi oyuncaklar alamazsin elinde olmadan ama bunlara ragmen mutlu bir çocuk olmasini saglayabilirsin parka goturursun, evde onunla kosar hoplar ziplarsin sevgiyle askla buyutursun çocugun mutlu olur... eger sen kesinlikle yanliz bakamam diyorsan da ne yap et esinle arayi duzelt, hiç kiyamam kuçucuk çocuga ya...

Sayın Üyeler,
forum kurallarını okuduysanız eğer, kk Türkçe'ye, Yazım Kuralları'na önem veren bir sitedir.
Bu sebeple sizlerden aynı ihtimamı göstermenizi rica ediyoruz...

emin olun eşinden tiksinen erkek eve karısından erken gelip yemek olmadıgı halde susup bi de üstüne salata yapmaz..ceker gider gece 1de gelir yatar..siz biraz abartmışsınnız bence..

Seni çok iyi anlıyorum....õnce kendine güveninin gelmesi gerekiyor.......õncelikle sadece tatlıyı bırak meyveden sadece bir tane tuket.......cay iceceksen sekersiz ic...kahvayi bırak........sonraki aşama sabah kahvaltısını pas gececeksin.........bununzararlı birsey olduğunu düşünme bilakis yararlı doktorum ordan biliyorum..........sonrski asama oglen yemegini ogleden sonraya kaydırmak.......burada amac mumkun olduğunca insulin hormonun salgılanmaması....insulin tek yağ depolayan hormondur.........en az 15 16 saat aclık donemine girmen gerekiyor......bu arada istediğin kadar su soda ve sekersiz cay tuketebilirsin......aksam 7 den sonra birseyler yemek yasak...........kilo alıp varmek hormonal bir durumdur kalori hesabı yapılmaz.......günde 15 dakika ya da yarım saatlik yürüyüş yeterlidir........intermittent fasting konusunu yabancı sitelerden de araştırabilirsin

Canım bu değişiklikleri sıraylamı yapıcağız kilo vermek isteyen konu sahibi ve bizler için biraz açabilirmisin
konu sahibi arkadaşım belkide sen eşiniz yanlış anladın anladığımkadarıyla senin ona sevgin azalmış ne yaparsa yapsın seni rahatsız ediyor olabilir

bunda bişey yokkiiii ama. tiksinmiyodur niye tiksinsin. benim eşim de bana bazen bıyıkların çıkmış falan diyor napalım erkekler böyle patavatsız işte

üzüldüm senin açından tabi eşinin söyleme tarzını bilmediğim için bişey diyemicem eşim bazen bana da der ama ciddi ciddi değil şaka tarzında espriye vurarak fakat bende çok takıntılıyım acaba ne demek istedi falan diye bi sürü düşünür sonra da söylemek istediği şeyi kendim düzeltir yada hallederim eğer eşin sana öyle tiksinerek bakıyosa kendine dikkat etmen lazım tekrar ona güzel görünmeye çalış, fazla anlatamadm ama eminim sen ne demek istedğimi anlamışsındır

vücudu alıştırmak bakımından söylemiştim.....birden yapabiliyorsan yap ...ama başına ağrılar girer.......ben çok çay içen bir insandım ....içine sadece yarım kesmeşeker koymama rağmen günde yirmi bardak tüketince intörnken bir senede 10 kilo aldım.....önce çay kahve içmeyi bırakmıştım.......
tabi bu diyet bir yerde protein diyetiyle aynı mekanizmaya sahip .....protein ve yağlar insulin yükseltmez ama sürekli protein tüketmek beni çok mutsuz yapmıştı.........ders çalıştığım için her zaman beceremiyorum .....ama işim olduğu günlerde akşam yiyeceklerimi düşünüp kendimi motive ediyorum.........bu arada gündüz yapacağınız spor yağ yakımını hızlandırır

hiç birşey anlamadım bu adam çalışmıyormu ?

çocuk doğurmuşsun tabi göbeğin olucak yada kendinde dedin biraz kilo almışsın ne var bunda nasıl canını yaktı o söz dime canım benim üzülme ama bu adamla evlilik yürümez boşan gitsin

genel olarak eşinle ilişkiniz nasıl eğer gerçekten senden tiksdindiğini soğuduğunu düşünüyorsan eşine seninle niye hala evli kaldığını sor bakalım ne diyecek

canım benim gerçekten zor durumdasın
insanların hastalıklarını kullanıp malzeme yapmak ne insanlığa sığar ne evliliğe sığar
kendisinin bir gün yatalak olup sana muhtaç olmayacağı ne belli
bir süre ailenin yanına gitme imkanın var mı
ailenle aynı şehirde misiniz
evlilik bu değil ki
bir de eşim beni sevmiyor demişsin
eşininin dünyada sevdiği biri var mı acaba merak ettim
bu karakterdeki insanlar pek sevmeden falan anlamaz da

uff 2013 konsuuymuş ..
ne okuduk ayrıca biz ya
bir de bu çift ne yaptı acaba birden merak ettim doğrusu hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…