esim benden tiksindi

lütfen bana en cabuk zamanda bu bel bölgemi nasıl eritebilecegimi biri bana söylesin ama bu arada ilac almaya devam ediyorum onu almak zorundayım yani ilac sanırım beni bu halde yaptı cünkü ben en son bekarken giydigim kotu giyiyordum yazın bebegim varken yani vücudum orantılıydı yani herzman cok kilolu hiç olmadım ben hayatımda yani ama bu haplar lanet olası sanırım onlar

gerci onada laf söylüyor ye yeee sonra hap de dyor ben hayatımda tatlı yemezdim nasılsa ilac almaya baslayalı iştahım bir arttı meyve yemeyen ben meyve bile yer oldum yani göbegim nasıl erir salona yazılcamönce sonra su saclarımı boyatcam üstüme birsey alcam 15 tatilde ona göstercem

sayın lefta cok tskler
ben umursamıyorum bu tip kişiler her zaman bir yerlerde var ben insanla uğrasıyorum bunlardan binlercesi elimden geçiyor hiç ona takılamam benim burdan ibaret değil hayatım size birsey söyleyeyim ben daha alıntı ile nasıl cevap yazılır bilmiyorum

sn redfuutful mu her neyse gayet düzgün türkçesiyle bu arada rumuzuda .................TAm orjinal türkçe bir kelime .............REDFULL BANA ALINTI İLE CVP YAZMAYI ANLATABİLİRSE BEN ACİZ ANLARSAM GÜZEL OLUR cünkü birine cvp vermek isitiyorum olmuyor kime dedigim anlasılmıyor

Sırf şu sözünüz için ayrılmanız gerekiyo bence
yazık minicik çocuğun,en güvendiği iki insanın sinir krizlerini-şiddetlerini-hakaretlerini göre göre büyümesi çok mu sağlıklı da ayrılmak için büyümesini bekliyosunuz??
eğitimciymişsiniz,bilirsiniz bi çocuğun kişiliği 5 yaşına kadar şekillenir,ondan sonra ne yapsan boş...Ve siz çocuğunuzun kişiliğinin olştuğu bu dönemde ona neler yaşatıyorsunuz?
Rolmodel aldığı insanların yaptığına bak,herşeyi de farkında akıllı bir çocukmuş...Madem birlikte mutlu bir aile veremiyorsunuz,bari ayrılın da hiç yoktan kavgasız gürültüsüz evde bekar ama sakin annesiyle yaşasın.
Benim ailemde de çok var boşanmış kadın,çocuklarını da en güzel şekilde büyütüyorlar maşallah.
Sizin onlardan neyiniz eksik???
Eşinizin eve çocuğa ne faydası var ki onsuz olmaz diyosunuz??Temizliğinizi yemeğinizi kendi başınıza yapıyosunuz,yavrunuza kendiniz bakıyorsunuz..huzursuzluk çıkartmak dışında ne katkısı var eşinizin eve?? 3-5 kuruşu diyosanız hakkınızı söke söke alırsınız çabalarsanız,merak etmeyin
hee sinek kadar kocam olsun,başımda dursun diyorsanız denecek birşey yok...

Son düzenleme:
ailesiyle gizli sakli koselerde koustuguna gore bi isler çeviriyor ! ya senden bahsediliyor ya da senin bilmeni istemedigin seyler konusuluyor !
dusunuyorum da ne kotu bisey sanki sen elin kadinimissin gibi... anlasilan birbirinizden gittikçe uzaklasmissiniz ve sen de esin de mudahele etmeyince bu hale gelmis...
ya onu yeniden kazanmayi dene ya da durumun musait olunca ayril ama bu sekilde ancak birbirinize zarar verirsiniz çocugunuza da...

sevgiliyken guzel seyler yasadiysaniz onlari hatirlarsan, çocugumun babasi diye dusunursen belki onu yeniden kazanmaya motive olabilirsin...
beraber vakit geçirirseniz, beraber yatarsaniz, tatli tatli sohbet, biraz ilgi gosterirseniz belki kaybettigi karisini sevgilisini bulur degisir...

bizde de buna benzer bir durum oldu bebegin dogumundan bir sure sonra baktim ki o deli asiklar gitmis yerine iki ev arkadasi gelmis bebek buyudukçe biz toparladik durumu ozellikle son zamanlar birbirimize o kadar yakin olduk ki yeni evli gibiyiz...

aslinda dogru olan bebek dogduktan sonra eslerin birbirilerini ihmal etmemesi ya...

Türkçeyi kullanırken, yazıların akıcı ve kolay okunabilmesini gereksiz olarak düşünüyorsanız o sizin kendi fikriniz.Şahsen benim için çok önemli.Burda niyetim kimseye bulaşmak değil aksine yazının daha okunabilir şekilde yazılması ben gibi bir çok kullanıcının istediği bir durum.Burada kavga çıkarmayada çalışmadım birisine bulaşmayıda.Asıl sizin yorumumu alıntı yaparak bana bulaşmak istediğiniz oldukça aşikar!

Son düzenleme:

Bunun için size ders verecek değilim
Nickiminde ingilizce veya türkçe olmasıda sizii ilgilendirmez.Demek istediğim doğru düzgün anlaşılır şekilde yazıp,forumda görüntü kirliliği yaratmamanız.Benim yorumuma çok takılmışsınız.Buna takılacağınıza göbek eritmenin yollarını araştırın derim.

Hay ağzına sağlık arkadaşım

Ah be arkadaşım nasıl üzüldüm anlattıklarına bilsen... Keşke sorun biraz kilo almış olman olsa... Sen şimdi bunu düşünme bence, sen şimdi kendini güçlü tutmaya çalış ve çocuğun için kendin için yeni, güzel bir hayat kurmaya çalış. Allah yardımcın olsun ama başka çözüm göremiyorum anlattıklarına bakılırsa canım. O seni nasıl görüyor bilmiyorum ama sen çaresiz, aciz bir kadın değilsin bence. Bir mesleğin var, ailen var tutun onlara. Sorunlarınızı kilo verince geçer seviyesine indirme çünkü anlattıklarına bakılırsa çok ciddi sorunlarınız var. Şiddet, iletişimsizlik, saygısızlık, sevgisizlik... Tüm kalbimle söylüyorum Allah yardımcın olsun arkadaşım

Tabii ki burası Türkçeyi koruma derneği değil ama güzel olmaz mı hayatımızın her alanında Türkçeyi düzgün kullansak.
Arkadaşların ki ve de'nin ayrı yazılmasından bahsettiklerini zannetmiyorum.
İlk yorumlarınızdan inanın ben de birşey anlamadım.Zaten onlar da anlatım bozukluğu demişler.
Aman işte neyse...

Hani bir insanın kimi güzel kimi kötü yönleri vardır.Güzel olanlar kötü olanları hafifletir.
Bu huyları da kötü ama olsun iyi yönleri de var deriz.
Anlattıklarınızdan hiç olumlu güzel bir yön göremedim eşinizde.
Herşeyi geçtim çocuğun yanında şiddetten bahsediyorsunuz.

Birkaç yıl daha düşüneceksiniz,bu sürede şiddet görmeye devam edeceksiniz.
Çocuk bunları görerek büyüyecek,inanın bunları hiçbir zaman unutmayacak.
Şahsen ben(biz) ay annem bizim için nelere katlanmış demedim(k).
Keşke daha önce ayrılmış olsaydın da biz bunları yaşamak zorunda olmasaydık dedik.

Size şiddet uygulamış boğmaya kalkmış,sağlığınız için kullandığınız ilacın etkisiyle aldığınız
kilo ile dalga geçmiş,üstelik hastalığınızı size karşı koz olarak kullanmış.
Yapmayın bunu kendinize ve daha da önemlisi yavrunuza yapmayın.
Daha şimdiden etkilenmiş yavrum ve sizi babasıyla bir arada görmek onu korkutuyor.

Ne dediğiniz anlaşılmıyor. Göbeğiniz acılmış ört demiş, tiksindim dememiş ki? Alınganlık yapmışsınız.

Evet salona yazılmak iyi fikir,netten videolara da bakabilirsiniz.
Olmadı bu forumda spor ve egzersiz bölümü var.
Oradan da faydalanabilirsiniz.
Yalnız çok merak ediyorum eşiniz bunlardan sonra daha düzgün bir insan olacak mı?
Düzgünden kastım size olan saygısı.

kocanı tanımıyoruz tabii ki ama bana da sanki sen ona masayı içeri götür demişsin ya o da aklısıra seni kırarak onun intikamını almaya çalışmış gibi geldi ,iğrendiğini falan zannetmiyorum.

anladım ben ne demek ıstedıgınızı canım ama belki tiksindıgı ıcın degıl ama sıze uyuzluk olasun dıe yapmıs da olabılır.evlılıgınızde yolunda gıtmeyen seyler var boyle devam edıp ıcınıze atmayın eşinizle konuşmayı deneyin.bu durumu düzeltemek için çabaladınız mı hiç?çogu evlılıkte boyle durumlrolabılıor

Ben konudan birşey anlamadım
Göbeğini ört dedi kapıyı çektim çıktım yazmış bazı yerler hele bulmaca gibiydi..
Neyse ki bulmaca pratiğim var epey.

Yorumlara baktım hep eleştiriyormuş eşi, kilodan ötürü
Ancak evlenirken 'iyi günde, kötü günde, hastalıkta, sağlıkta, hep yanında olacağıma ' diye söz verdiğini unutuyor galiba
Bebeğiniz varmış dolayısıyla hamilelikten kilo kalmıştır ve ilaç kullandığınızı da söylüyorsunuz
Allah akıl fikir versin eşinize , kendisi Brad Pitt galiba..
Erkekler hamile kalsa 1 gram bile kilo veremezdi balkon bu der kaşıyarak gezerlerdi, kadınlarda en azından irade var..

Sen de biraz kişisel gelişim kitapları oku bence kimseyi derdiyle vuramazsın! Bu arada sormadan söyleyeyim hasbel in avukatıyım evet!

anlatımınız anlaşılmaz olmuş. sadece ilk mesajınızı okudum, yorumlarım onun üzerinden.
"göbeğini ört" cümlesinden size kilo aldığınızı söylemek istediğini ve dolayısıyla sizden tiksindiğini düşünmek için hayli kompleks işleyen bir beyninizin olması lazım :) konuyu çok fazla genellediğinizi düşünüyorum.

" söylenen: göbeğini ört=> duyulan: kilo aldın=> ondan da anlaşılan: senden tiksiniyorum."

nerden nereye gelmişsiniz... bence bu konuda değil her konuda, genelde direk söyleneni olduğu gibi algılarsanız daha iyi.
tabi bizim iletişim sorunlu toplumumuz imayı, laf vurmayı çok sever, bunu da yadsıyamayız. ama yapmamız gereken beyin okuma değil, söyleneni anlama uygulama.

Eşin sana artık ne dese batar konuma gelmişsiniz.
Artık birbirinize tahammülünüz kalmamış. Bir de üstüne dış görünüşünüzü beğenmediğinizden onun söylediği hemen hemen herşeyi sizi aşağılamak ve üzmek için olduğunu sanıyorsunuz. Maddi durumunuz yeterli ise evlilik danışmanına gitmelisiniz...

ne yazmısssın hakketen anlaşılmıyor canım

yorum yapacaktım ama inan hıcbırsey anlamadım anlattıgından!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…