şiddete gelince sinirli bir insan ve bana vurma teşebüsünde bulundu.yani vurdu bebeğim çok ağlamıştır hattda şu an biz yan yana gelsek beni ititiriyor anne dit oraya dit diyor bana beni koruyor kuzum aklı sıra bebeğim için bir kaç yıl daha düşünmem lazım yapamam yapayalnız onu büyütemem hersey onun için zaten
Konu sahibi haline şükret. Bak birde bunun gibi gereksiz şeylere takılan birilerine bulasmaya çalışan insanlar var. Rabbim çok şükür sana. İnsanlar bi derdini sıkıntısını anlatırken böyle konu dışı şeylere takılıp kavga çıkarmadığım için!
sayın lefta cok tskler
ben umursamıyorum bu tip kişiler her zaman bir yerlerde var ben insanla uğrasıyorum bunlardan binlercesi elimden geçiyor hiç ona takılamam benim burdan ibaret değil hayatım size birsey söyleyeyim ben daha alıntı ile nasıl cevap yazılır bilmiyorum
sn redfuutful mu her neyse gayet düzgün türkçesiyle bu arada rumuzuda .................TAm orjinal türkçe bir kelime .............REDFULL BANA ALINTI İLE CVP YAZMAYI ANLATABİLİRSE BEN ACİZ ANLARSAM GÜZEL OLUR cünkü birine cvp vermek isitiyorum olmuyor kime dedigim anlasılmıyor
allah yardımcın olsun canım,memnuniyetsiz adamla uğraşmak çok zor gerçekten...kilo versen de yaranamazsın ne yapsan da yaranamazsın...seni ailenin yanında bile rencide edebilecek kadar mal,çocuğunun yanında dövebilecek kadar öküz bir adama katlanma derim...
öğretmenmiş bi de...çocuk yetiştiriyo yani o karakterle...
allah yardımcın olsun.
dile takanları da salla,sinirle hiddetle aceleyle ancak bu kadar olur.
lütfen bana en cabuk zamanda bu bel bölgemi nasıl eritebilecegimi biri bana söylesin ama bu arada ilac almaya devam ediyorum onu almak zorundayım yani ilac sanırım beni bu halde yaptı cünkü ben en son bekarken giydigim kotu giyiyordum yazın bebegim varken yani vücudum orantılıydı yani herzman cok kilolu hiç olmadım ben hayatımda yani ama bu haplar lanet olası sanırım onlar
gerci onada laf söylüyor ye yeee sonra hap de dyor ben hayatımda tatlı yemezdim nasılsa ilac almaya baslayalı iştahım bir arttı meyve yemeyen ben meyve bile yer oldum yani göbegim nasıl erir salona yazılcamönce sonra su saclarımı boyatcam üstüme birsey alcam 15 tatilde ona göstercem
arkadaşlar ben yanlış geldim sanırım Türçeyi koruma derneği mi burasi !!!!!!
ŞU AN İNANIN KENDİMİ COK DAĞINIK HİSSEDİYORUM O YÜZDEN BU NASIL DİLDİR NASIL İMLADIR TARZI YORUMLARI YAZAN ARKADAŞLAR İNANNIN BAŞKA BİR VAKİT SİZLE DİL İMLA DERSİ TEST SORULARINI ÇÖZERİZ OZAMAN BENDE KANITLARIM İNŞ BİLGİMİ AYRI YAZILAN -Kİ YADA'NIN DA'SI AYRIMI YAZILCAK VB VB VB VB LÜTFEN EMPATİ EMPATİ EMPATİ EMPATİ
Kısacası herkesin yorumunu teker teker okudum tskler(pardon teşekkürler olcaktı )!!!!! bebeğimi uyutuyordum gelip neyin var ne oldu bile demeyen bir yabancı benim için.Bu arada neden ayrı yatıyorsunuz sorularına cevabım şudur:Bebeğim için öyle alıştı malesef ve öylede gitti öneceden beraber yatardık küs olduğumuz zamanlarda bile gelirdi yanıma yada ben yada hiçbirsey hiçbirimiz birsey yapmazdık ama hiç değilse tepkisini bilirdim.Şimdi ise zaten ayrıyız fark etmiyor
şiddete gelince sinirli bir insan ve bana vurma teşebüsünde bulundu.yani vurdu bebeğim çok ağlamıştır hattda şu an biz yan yana gelsek beni ititiriyor anne dit oraya dit diyor bana beni koruyor kuzum aklı sıra bebeğim için bir kaç yıl daha düşünmem lazım yapamam yapayalnız onu büyütemem hersey onun için zaten
konuya nasil girilir bilemem ama ben direkt olaya giriyorum.3yildir evliyim ve cocugumun varligi bu evliligi ayakta tutuyor.o bugun öyle birsey yaptiki ben bununla hala niye bu evdeyim dedirtti.calistigim.icin disardan tavuk yaptirdim onuda sradim salatayi falan vb hazirla falan neyse eve geldim salatayi yapmis sofrayi kurdum cocuk tvla seyrefiyor yet sofrasini iceri tasisana dedim e eeee falan dedi trip yapiyor hayatinda yaptigi tek isti onuda afrayla yapmslar.neyse yemege gectik olay asil burda : -----göbegini ört dedi bana ben yemek yediriyorum oglana anlamadim.neyse neeeee dedim gobegini ört ya dedi nr diyorsun sen dedim kabasin sen be dedim kilo aldin biliyorum o fa biliuor sebebini tig gibiydim ben ilac aliyorum biliyor ama resmen benden tiksindigini anlatmis oldu cok.koydu icime konusmadim o andan beri vurdum kapiyi ciktim zaten bir bu degil biz sanirim o beklenen yere gidiyoruz seviyormuyum acaba onu hala ben niye evlendimki bunla cok bitkinim ben
lütfen bana en cabuk zamanda bu bel bölgemi nasıl eritebilecegimi biri bana söylesin ama bu arada ilac almaya devam ediyorum onu almak zorundayım yani ilac sanırım beni bu halde yaptı cünkü ben en son bekarken giydigim kotu giyiyordum yazın bebegim varken yani vücudum orantılıydı yani herzman cok kilolu hiç olmadım ben hayatımda yani ama bu haplar lanet olası sanırım onlar
gerci onada laf söylüyor ye yeee sonra hap de dyor ben hayatımda tatlı yemezdim nasılsa ilac almaya baslayalı iştahım bir arttı meyve yemeyen ben meyve bile yer oldum yani göbegim nasıl erir salona yazılcamönce sonra su saclarımı boyatcam üstüme birsey alcam 15 tatilde ona göstercem
Bunun için size ders verecek değilim
Nickiminde ingilizce veya türkçe olmasıda sizii ilgilendirmez.Demek istediğim doğru düzgün anlaşılır şekilde yazıp,forumda görüntü kirliliği yaratmamanız.Benim yorumuma çok takılmışsınız.Buna takılacağınıza göbek eritmenin yollarını araştırın derim.
konuya nasil girilir bilemem ama ben direkt olaya giriyorum.3yildir evliyim ve cocugumun varligi bu evliligi ayakta tutuyor.o bugun öyle birsey yaptiki ben bununla hala niye bu evdeyim dedirtti.calistigim.icin disardan tavuk yaptirdim onuda sradim salatayi falan vb hazirla falan neyse eve geldim salatayi yapmis sofrayi kurdum cocuk tvla seyrefiyor yet sofrasini iceri tasisana dedim e eeee falan dedi trip yapiyor hayatinda yaptigi tek isti onuda afrayla yapmslar.neyse yemege gectik olay asil burda : -----göbegini ört dedi bana ben yemek yediriyorum oglana anlamadim.neyse neeeee dedim gobegini ört ya dedi nr diyorsun sen dedim kabasin sen be dedim kilo aldin biliyorum o fa biliuor sebebini tig gibiydim ben ilac aliyorum biliyor ama resmen benden tiksindigini anlatmis oldu cok.koydu icime konusmadim o andan beri vurdum kapiyi ciktim zaten bir bu degil biz sanirim o beklenen yere gidiyoruz seviyormuyum acaba onu hala ben niye evlendimki bunla cok bitkinim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?