esim benden tiksindi

Demek istediğim bu degildi ki :)
Bu bir sevgi belirtisidir. :)

Kastettiğim aşagılayarak, gerçekten begenmediğini dile getirerek yapılan söylemler için geçerli...

Öyle kötü yazmışsınız ki bir şey anlamadım.. Konu açarken lütfen düzgün yazın ya bu nedir böyle!

arkadaşlar ben yanlış geldim sanırım Türçeyi koruma derneği mi burasi !!!!!!

ŞU AN İNANIN KENDİMİ COK DAĞINIK HİSSEDİYORUM O YÜZDEN BU NASIL DİLDİR NASIL İMLADIR TARZI YORUMLARI YAZAN ARKADAŞLAR İNANNIN BAŞKA BİR VAKİT SİZLE DİL İMLA DERSİ TEST SORULARINI ÇÖZERİZ OZAMAN BENDE KANITLARIM İNŞ BİLGİMİ AYRI YAZILAN -Kİ YADA'NIN DA'SI AYRIMI YAZILCAK VB VB VB VB LÜTFEN EMPATİ EMPATİ EMPATİ EMPATİ

Kısacası herkesin yorumunu teker teker okudum tskler(pardon teşekkürler olcaktı )!!!!! bebeğimi uyutuyordum gelip neyin var ne oldu bile demeyen bir yabancı benim için.Bu arada neden ayrı yatıyorsunuz sorularına cevabım şudur:Bebeğim için öyle alıştı malesef ve öylede gitti öneceden beraber yatardık küs olduğumuz zamanlarda bile gelirdi yanıma yada ben yada hiçbirsey hiçbirimiz birsey yapmazdık ama hiç değilse tepkisini bilirdim.Şimdi ise zaten ayrıyız fark etmiyor

şiddete gelince sinirli bir insan ve bana vurma teşebüsünde bulundu.yani vurdu bebeğim çok ağlamıştır hattda şu an biz yan yana gelsek beni ititiriyor anne dit oraya dit diyor bana beni koruyor kuzum aklı sıra bebeğim için bir kaç yıl daha düşünmem lazım yapamam yapayalnız onu büyütemem hersey onun için zaten

sizlere anlatmaya çalıştım aramızdaki uçurumu önceden yaşanılmış bir flört zamanımız olmadı bizim tanıştık 6 ay içinde arkdaşların vasıtası vb yani görüşüldü ozman herşey çok başkaydı bu huylarının zerresini bile görmedim ki bana karşı şu an sanki bir yabancı.geçen gün bana benim karımsan adam gibi durcan diyor giyinmeme takmış iş yerimde en kapalı giyinen benim ya olamaz böyle birsey bagrım acık olsa bluzda bitti sen o......gibi nasıl giyinirsin ve bana gecen gün bana dediki benden boşanırsan ne halt yersen ye dedi ölesine demiş olsa bile

göbegi acik badimi giymistiniz yoksa norma badi varkenmi gobegini ort dedi :26:

normal badi falan değil ya böyle evde normal beyaz bluz sıyrılmış örtseneeee dedi ama öyle bir deyiş yok ya hala uyuyamıyorum ya yarında erkenciyim hemde cok kötüyüm

normal badi falan değil ya böyle evde normal beyaz bluz sıyrılmış örtseneeee dedi ama öyle bir deyiş yok ya hala uyuyamıyorum ya yarında erkenciyim hemde cok kötüyüm

belki kiskanmistir tiksinti degildir ki :26:

Çocuğunuz olmadan öncede davranışları böylemiydi eşinizin?
Ne olur kusura bakmayın ama şiddeti kabul etmeyin,tepkisiz kalmayın.Sık tekrarlanır mı bu?
çocuğum için diyorsunuz ama anlattığınız kadarıyla ev ortamınız da huzurlu değil ki.

bence buna fazla takılmayın diğer sorunlarınızı bilemem benimde 5 kilo fazlam var eşim bikere ayı boğan dedi şakayla bende ayı boğan olsam önce seni boğarım dedim bazen takılıyo arada ama zayıflıycam diyede ödü kopuyo ben böyle seviyorum diyo anlamadım bende...

kimden kiskanicak, kendindenmi ? evde yalniz konusahibi esi ve cocuk var

ama bisey dememiski adam gobegini ort demis ortada tiksindigini gosteren bir durum yok belki gozu carpti rahatsiz oldu,
hani dikkat etsin belki disardada boyle oluyosa konu sahibi fark etmiyosa fark etsin diye :26:

ama bisey dememiski adam gobegini ort demis ortada tiksindigini gosteren bir durum yok belki gozu carpti rahatsiz oldu,
hani dikkat etsin belki disardada boyle oluyosa konu sahibi fark etmiyosa fark etsin diye :26:

:26::26: bilmem, konusahibi tiksinerek bakti dedi

allah yardımcın olsun canım,memnuniyetsiz adamla uğraşmak çok zor gerçekten...kilo versen de yaranamazsın ne yapsan da yaranamazsın...seni ailenin yanında bile rencide edebilecek kadar mal,çocuğunun yanında dövebilecek kadar öküz bir adama katlanma derim...
öğretmenmiş bi de...çocuk yetiştiriyo yani o karakterle...
allah yardımcın olsun.
dile takanları da salla,sinirle hiddetle aceleyle ancak bu kadar olur.

evde kimden kıskanmak bu ben vardım o ve bebegim üçümüz yemek yerken birden yiyordu durdu göbeğini ört dedi bende ne olcak dedim örtsene beee dedi bu ifadeyi anlayacak kadar onu tanıyorum inanın sadece zevkleri oldumu benim yanımda alır soluğu değilse ne bir öpüş ne bir laf ne bir bakış .öyle asker arkadaşıyız biz eşimle zaten

şiddet 4 kere falan oldu bir keresindede abisigil vardı onların yanında krız geçirdim panik atak olunca kötü oldum uff hatırlamak istemiyorum bazen sinirlenince korkuyorum ondan ama ondan değil ona karşılık vermekten en sonda bir olayımız oldu ben bağırdım defolll sinir kırızi yine tabi yerde yatıyorum onu hatırlıyorum çünkü gırtlağıma sarıldı beni boğdu son kuvvetine kadar bana da diyorki kendine gel diye yaptım komsular duyar diye manyak adam ne komususu o saatden sonra bebeğim aglıyordu anneeeee diye hatırlatmayın ne olur ben bilmiyorum artık her kavgada kinlenip bileniyorum bu adama

Bebeğiniz için öyle alışılmış ayrı yatılmaya demek ...
Bebek olunca eşi boşlamak kötü sonuçlar doğurur her zaman.
Eskiden durumunuz neydi bilmem ama bu karar çok yanlış olmuş.

Yaşadıklarınız gerçekten korkutucu ve üzücü.sizin yerinize olsam bebeğim îçinde katlanmazdım.adam boğazınıza sarılmış ya ilerde daha kötüsü olursa.Allah korusun:44: bebeğiniz içinde en hayırlısı bu bence.Allah ım yardımcınız olsun:26:

Konu sahibi haline şükret. Bak birde bunun gibi gereksiz şeylere takılan birilerine bulasmaya çalışan insanlar var. Rabbim çok şükür sana. İnsanlar bi derdini sıkıntısını anlatırken böyle konu dışı şeylere takılıp kavga çıkarmadığım için!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…