arkadasın baska sorunlarıda varmıs dıger mesajlarında yazmış cudanı cım
benım eşimde bana kiloluyken naber domişko. domik, hey masallah pehlivana bak, vs deyip kahkaha atıyodu, ama alınmıyodum, yüzsümüyüm neyimaldatmadı da inanki..
başka sorunlardan dolayı adam saldırıyo bence.. yada kendı çirkin oldugu için kadını sındırmeye :44:
Demek istediğim bu degildi ki :)
Bu bir sevgi belirtisidir. :)
Kastettiğim aşagılayarak, gerçekten begenmediğini dile getirerek yapılan söylemler için geçerli...
normal badi falan değil ya böyle evde normal beyaz bluz sıyrılmış örtseneeee dedi ama öyle bir deyiş yok ya hala uyuyamıyorum ya yarında erkenciyim hemde cok kötüyüm
belki kiskanmistir tiksinti degildir ki :26:
kimden kiskanicak, kendindenmi ? evde yalniz konusahibi esi ve cocuk var
ama bisey dememiski adam gobegini ort demis ortada tiksindigini gosteren bir durum yok belki gozu carpti rahatsiz oldu,
hani dikkat etsin belki disardada boyle oluyosa konu sahibi fark etmiyosa fark etsin diye :26:
arkadaşlar ben yanlış geldim sanırım Türçeyi koruma derneği mi burasi !!!!!!
ŞU AN İNANIN KENDİMİ COK DAĞINIK HİSSEDİYORUM O YÜZDEN BU NASIL DİLDİR NASIL İMLADIR TARZI YORUMLARI YAZAN ARKADAŞLAR İNANNIN BAŞKA BİR VAKİT SİZLE DİL İMLA DERSİ TEST SORULARINI ÇÖZERİZ OZAMAN BENDE KANITLARIM İNŞ BİLGİMİ AYRI YAZILAN -Kİ YADA'NIN DA'SI AYRIMI YAZILCAK VB VB VB VB LÜTFEN EMPATİ EMPATİ EMPATİ EMPATİ
Kısacası herkesin yorumunu teker teker okudum tskler(pardon teşekkürler olcaktı )!!!!! bebeğimi uyutuyordum gelip neyin var ne oldu bile demeyen bir yabancı benim için.Bu arada neden ayrı yatıyorsunuz sorularına cevabım şudur:Bebeğim için öyle alıştı malesef ve öylede gitti öneceden beraber yatardık küs olduğumuz zamanlarda bile gelirdi yanıma yada ben yada hiçbirsey hiçbirimiz birsey yapmazdık ama hiç değilse tepkisini bilirdim.Şimdi ise zaten ayrıyız fark etmiyor
şiddete gelince sinirli bir insan ve bana vurma teşebüsünde bulundu.yani vurdu bebeğim çok ağlamıştır hattda şu an biz yan yana gelsek beni ititiriyor anne dit oraya dit diyor bana beni koruyor kuzum aklı sıra bebeğim için bir kaç yıl daha düşünmem lazım yapamam yapayalnız onu büyütemem hersey onun için zaten
:26::26: bilmem, konusahibi tiksinerek bakti dedi
Konu sahibi haline şükret. Bak birde bunun gibi gereksiz şeylere takılan birilerine bulasmaya çalışan insanlar var. Rabbim çok şükür sana. İnsanlar bi derdini sıkıntısını anlatırken böyle konu dışı şeylere takılıp kavga çıkarmadığım için!Bu nasıl bir türkçedir ya?
Dikkat etmek çok mu zor? İnsanın okuyası bile gelmiyor,zor bela okusakta bu sefer yorum yapasımız gelmiyor.
Bahane ise; kafam karışıktı, moralim bozuktu,elim ayağım sinirden titriyordu.Hiç biri türkçemizi düzgün kullanmaya engel değildir...
Birde;
o beklenen yere gidiyoruz derken orası neresi onu ise hiç anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?