Sadece fiziksel değil bazı şeyler.. çok güzeldir ama konuştuğunda koşarak kaçmak istersin mesela kiminin yanından.. üniversite mezunlarını bukadar abartma ayak uyduramayacak bi durum yok.. eşin başka işler karıştırmıyordur umarım..Utanilacak bi tarafim fiziksel olarak fazlam vardir ama eksiğim yoktur ego dan söylemiyorum gerçekten oyle.
Ama utanilacak ne olabilir ben biraz rahat oldugu gibi biriyim onun ortami ünv mezunu ayak uyduramicagimi mi dusunuyor acaba diye de dusunmuyor deglm
Sadece fiziksel değil bazı şeyler.. çok güzeldir ama konuştuğunda koşarak kaçmak istersin mesela kiminin yanından.. üniversite mezunlarını bukadar abartma ayak uyduramayacak bi durum yok.. eşin başka işler karıştırmıyordur umarım..
Hayır bırak üstüne gitme gelmeni istemiyorsa zaten konuyu açamaz ama istiyorsa gönlünü almak ister canımBen açmiyayim yani oylemi konuyu bende bugun konuşsam mi acaba diye duşunuyordum
Ay o gelme dedi diye neden gurru yapıcakmışım.Gurur yapcak bişey yok mu
Adam gelme diyor resmen
Ben hayatta gitmem o düğüne şahsen
Sizin doğum ne zaman ya hu? Şu hamilelik hassasiyetinden kurtulsaniz da herkes rahatlasa :)
Is yerinde hoslandigi veya flörtlestigi biri varsa,sizinle onun önünde gorunmek istemiyordur.belkide millete esimle anlaşamıyorum zaten diye yalanlar atiyordur, ortaya cikicak diye korkuyordur.nebilim bunu bize sorarsaniz yüz bin sebep uydururuz ama dogru cevabi bulamayiz.esinize neden sormuyorsunuz?
sızın ev hanımı olmanızla alakası yok
sızın gıtmenızı ıstemıyor olmasını hıc masum bulmadım
resmen iş cevırıyor bıde sızın zekanızı kucumsuyor sakadan anlamıyorsun dıyerek bukadar da goze sokulmaz kı...
burnundan da getırsenız o dugune tek basına gıtmek ıcın can atıyor kocanız
mutlaka onunla gıdıp gozlemleyın derım
Ya olabilir üzme kendini, ben çok güzel de değilim ama eşim kıskanır, çünkü kendisi anlamsız kıskanç. Eşini sen tanıyorsun huyunu suyunu sen bilirsin, benimki asosyal mesela, düğüne gitmez sevmez, ama benim de gitmemi istemez, ben giderim saçma sapan canımı sıkar. Mesela bize misafir gelecekse, kendi işyerinden vs, hanımın nöbeti var gelmeyin der,halbuki Yok. o yüzden eğer böyle bir kişiliği varsa anlarım ama sana diğer mesajda yazdığım daha büyük ihtimal. Orda görmeni istemediği biri olabilir, üzmek istemem ama dikkat et.Böyle konuşmayi sewmem ama görsel olarak bi skntı yok.
Megolaman biri gbi gözukmek istemem ama hep herkesten iltifat alirim eşimde hep söyler.Yani kıskanmak mi bilmiyorum sonucta kmden kiskanack ki hepsi bayan zaten arkadaş ortamınin ama bilmiyorum.
Yapı olarak da oldukça kısknçtir buda bir gercek ama bilmiyorum işte bilmiyorum
ben olsam kendısını cıddıye almaz guzelce gıyınır kendısıyle gıderdımNe yapmali yani bu durumda.....
Git , onunla beraber gitmesen bile sonradan git , bak bakalım ne yapacakNe yapmali yani bu durumda.....
Istedigini ona vermeyin yalniz gitmesin.butun amaci da buydu bence.sebebini anlamak icin gurur yapmayın arastirmaya calisin.bana bir is karistiriyor gibi geldiÇunku kararsizim sorsam mi onun tekrar konuyu açmasini mi beklesem diye.
Gurur yapip gitmesem mi diye.
Gururumu yok sayip ne pahasina olursa olsun gitsem mi diye bilmiyorummm.
Ya olabilir üzme kendini, ben çok güzel de değilim ama eşim kıskanır, çünkü kendisi anlamsız kıskanç. Eşini sen tanıyorsun huyunu suyunu sen bilirsin, benimki asosyal mesela, düğüne gitmez sevmez, ama benim de gitmemi istemez, ben giderim saçma sapan canımı sıkar. Mesela bize misafir gelecekse, kendi işyerinden vs, hanımın nöbeti var gelmeyin der,halbuki Yok. o yüzden eğer böyle bir kişiliği varsa anlarım ama sana diğer mesajda yazdığım daha büyük ihtimal. Orda görmeni istemediği biri olabilir, üzmek istemem ama dikkat et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?