Eşim benden utaniyormu ???

Sadece fiziksel değil bazı şeyler.. çok güzeldir ama konuştuğunda koşarak kaçmak istersin mesela kiminin yanından.. üniversite mezunlarını bukadar abartma ayak uyduramayacak bi durum yok.. eşin başka işler karıştırmıyordur umarım..

Umarım inş.
Peki bunu nasil ögrenicem gitmelimiyimmm

Gurur yapcak bişey yok mu
Adam gelme diyor resmen
Ben hayatta gitmem o düğüne şahsen
Ay o gelme dedi diye neden gurru yapıcakmışım.
Eğer beni beğenmediğinden tam emın olursam gurur yaparım ama bunda başka bir bit yeniği var ben olsam gıderdım anlamaya çalısırdım bi başkasımı var.
Herşeye de gurur yaptım falan moduna giremem valla ben

valla bu kadar laftan sonra asla gitmem cehenneme kadar yolu var ,he eğer siz kendinizden utandığını düşünüyorsanız biz bilemeyiz neyden utanacağını birz dikkat edin o zaman

Sizin doğum ne zaman ya hu? Şu hamilelik hassasiyetinden kurtulsaniz da herkes rahatlasa :)

İstenmediğiniz o düğüne gitmeyin. İyi bir kavga çıkarın düğün saatlerine yakın bırakın onunda burnundan gelsin.

Is yerinde hoslandigi veya flörtlestigi biri varsa,sizinle onun önünde gorunmek istemiyordur.belkide millete esimle anlaşamıyorum zaten diye yalanlar atiyordur, ortaya cikicak diye korkuyordur.nebilim bunu bize sorarsaniz yüz bin sebep uydururuz ama dogru cevabi bulamayiz.esinize neden sormuyorsunuz?

sızın ev hanımı olmanızla alakası yok
sızın gıtmenızı ıstemıyor olmasını hıc masum bulmadım
resmen iş cevırıyor bıde sızın zekanızı kucumsuyor sakadan anlamıyorsun dıyerek bukadar da goze sokulmaz kı...
burnundan da getırsenız o dugune tek basına gıtmek ıcın can atıyor kocanız
mutlaka onunla gıdıp gozlemleyın derım

Çunku kararsizim sorsam mi onun tekrar konuyu açmasini mi beklesem diye.
Gurur yapip gitmesem mi diye.
Gururumu yok sayip ne pahasina olursa olsun gitsem mi diye bilmiyorummm.

Ne yapmali yani bu durumda.....

Ya olabilir üzme kendini, ben çok güzel de değilim ama eşim kıskanır, çünkü kendisi anlamsız kıskanç. Eşini sen tanıyorsun huyunu suyunu sen bilirsin, benimki asosyal mesela, düğüne gitmez sevmez, ama benim de gitmemi istemez, ben giderim saçma sapan canımı sıkar. Mesela bize misafir gelecekse, kendi işyerinden vs, hanımın nöbeti var gelmeyin der,halbuki Yok. o yüzden eğer böyle bir kişiliği varsa anlarım ama sana diğer mesajda yazdığım daha büyük ihtimal. Orda görmeni istemediği biri olabilir, üzmek istemem ama dikkat et.

Ne yapmali yani bu durumda.....
ben olsam kendısını cıddıye almaz guzelce gıyınır kendısıyle gıderdım
acıkca dusuncemı soylıyım ıs yerınden flortlestıgı bırı varsa ona karsı sızle gorunmek ıstemıyordur

bı erkegın esıyle dısarda gorunmek ıstememesının baska hıc bı sebebı olamaz hepbırlıkte gıdılen bı yer olsa sız esınızı göturmezmısınız oyle dusunun

Çunku kararsizim sorsam mi onun tekrar konuyu açmasini mi beklesem diye.
Gurur yapip gitmesem mi diye.
Gururumu yok sayip ne pahasina olursa olsun gitsem mi diye bilmiyorummm.
Istedigini ona vermeyin yalniz gitmesin.butun amaci da buydu bence.sebebini anlamak icin gurur yapmayın arastirmaya calisin.bana bir is karistiriyor gibi geldi

Esiniz dugunde rahat olmak istiyor bence ben bunu anladim alkol aliyormu kendisi?
Bence kiskanclik degil oyle hissettim.yalniz olmak istiyor

eşiniz her kadınıin sinirlerini bozacak kadar ileri gitmiş.Bence açık açık alın karşınıza konuşun sizi beğenmiyor veya utanıyorsa hayatınıza bir yön verin.böyle hayat geçmez.

Evet kıskanctir erkek arkadaşlarindan filan kiskanir misal ama bilemedim yine.
Mesela dügunden birgun once yine bir konser var bilet alicm gidelim diyor aslnda her seyi beraber yapar beraber takilirz ama bilmiyrum niye burda istemiyor.

Sebebi ne bilmiyorum ama eşinizin tavrı beni çok rahatsız etti. Bi gel bi gelme...bence net bir kararımızı olsun, ya geliyorum şeyin ya da gelmiyorum ama dediginizin arkasında durun gerisini de izleyin. Aklinizi kurcalayan bir şey varsa gitmenizi öneririm ortami iyice gozlemlersiniz. Eğer şüphemiz korkunuz yoksa da gitmeye gerek yok, bu ne böyle çocuk oyuncağı gibi gel-gelme demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…