Eşim benden uzaklaşmak istiyor

esin gdio bekar gbi hayatına dewam edio
senide iyi bulmuş walla ..bide hamile kalmışşın bu adam yurtdışı sewdasını bırakır inş..yada seni neden götürmüo annesine bakıcı mı tuttu seni.. göz kulak ol dye afedersin de.senide alıp gitmeliydi ayakbağı istemiyor seni oralarda anlaşılan
beyfendi gezsin tozsun arada ugrar yanına
millet ne uyanıkya

biz bulamadık bi böyle gelin

senide iyi bulmuş walla ..bide hamile kalmışşın bu adam yurtdışı sewdasını bırakır inş..yada seni neden götürmüo annesine bakıcı mı tuttu seni.. göz kulak ol dye afedersin de.senide alıp gitmeliydi ayakbağı istemiyor seni oralarda anlaşılan
millet ne uyanıkya

Biz bulamadık böyle gelin ne demek?
Ne saçma cümle

eşinizde para hırsı var gibi bu kadar parayı napacak acaba.... 🙄
ev mi alacak araba mi...

millet ne uyanıkya

Adam zaten kendi çalışmak için zor gidiyordur, kolay mı sanıyorsunuz bir anda bütün aileyi yurtdışına taşımayı? Daha kendi gidip tutunamamış, bismillah. Avrupada kadınlar kollarını açmış bizim kocaları beklemiyor rahat olun ahahah

niye dsardan bakınca cogu şey ortada konu sahibi çok iyiniyetli görünüyor
gecim derdi maddi sıkıntı yok ona ragmen esinin yurtdışına gitmek isteyişinden bahsetmiiş
Kaynanadan yiyip içiyorlar diye geçim dertleri yok, yatmadan yatmaya eve zor girdiklerinden fatura odemiyorlar , iyi hoş da bu devran böyle sürüp gitmez yalnız, adam da farkında anasının hazırı ile yol alınmayacağının.

eşinizde para hırsı var gibi bu kadar parayı napacak acaba.... 🙄
ev mi alacak araba mi...
Belki ikisinide almak istiyor?
Ev araba almak isteyen insanların para hırsımı oluyor, ilginç vallah
Asgari ücretle çalışsıp, akşam eve gelip romantik romantik karısının gözüne bakmakla ne ev olur ne araba.
Şimdi bide bebek geliyormuş.

Belki ikisinide almak istiyor?
Ev araba almak isteyen insanların para hırsımı oluyor, ilginç vallah
Asgari ücretle çalışsıp, akşam eve gelip romantik romantik karısının gözüne bakmakla ne ev olur ne araba.
Şimdi bide bebek geliyormuş.
konu sahibi diyor ki evi kira degil arabada var ama bilmiyorum.
tek terdi ise eşinin yurtdişina göndermemek için ne yapmalıyım diye çözüm bulmak amacıyla konu açmiş. ama yorumlarin % 80-90 i fatura ve bebek:KK70:

Kaynanadan yiyip içiyorlar diye geçim dertleri yok, yatmadan yatmaya eve zor girdiklerinden fatura odemiyorlar , iyi hoş da bu devran böyle sürüp gitmez yalnız, adam da farkında anasının hazırı ile yol alınmayacağının.
ozmn beyfendi işlerini ayarlayınca ewlenseydi konu sahibinin ne suçu var yeni evli ve hamile eş yok yanında..bn szn kadar iyimser düşünmüyorum
eşi hakkında
ozmn konu sahibinide götürseydi
yada düzene sokup ewlenseydi bu kıza yazık dglmi

ozmn beyfendi işlerini ayarlayınca ewlenseydi konu sahibinin ne suçu var yeni evli ve hamile eş yok yanında..bn szn kadar iyimser düşünmüyorum
eşi hakkında
Az önce öyle gelin bulamadık diyordunuz, ne ara konu sahibine üzülmeye başladınız

konu sahibi diyor ki evi kira degil arabada var ama bilmiyorum.
tek terdi ise eşinin yurtdişina göndermemek için ne yapmalıyım diye çözüm bulmak amacıyla konu açmiş. ama yorumlarin % 80-90 i fatura ve bebek:KK70:
Olabilir adam bir ev bir araba daha almak isteyebilir ben bunu yadırgamiyorum
Anlamadığım biranda çıkmamıştır bu yurtdışı olayı, konu sahibi baştan kabul etmeyecekti madem bukadar karşı
Üzerine çocuk yapmış belki adam gitmez ümidiyle bana göre
Herkes faturaya takıldı doğal olarak çünkü konusahibi herhalse hesap kitap bilmiyor, toplam fatura 200 diyince herkesin kanayan yarası depreşti biranda. Çocuk konusuda malum, çocuk hangi evliliği kurtarmışki konu sahibinin evliliğine derman olsun

eşi hakkında
Sadece adam mı evlenmiş? Konu sahibi de önünü görmeden böyle işlere kalkışmasaymış. Çoluk çocuk evleniyor diyorum kısaca ben böyle durumlarda. Ama adam çabuk olgunlaşmış.

yine diorum bn mi anlatamadım böyle iyi niyetli gelin diorum
bastada kıza üzüldüm sondada kıza üzüldüm
????
adama üzülecek halim yokya😆
Kıza niye üzüldünüz tam olarak? Evlenirken biliyormuş adamın düzenli bir işi olmadığını,zaman zaman yurtdışında çalıştığını... Evlendikten sonra öğrenmiş olsa hamile kalmazdı. Demek ki başından beri biliyormuş ama şimdi rahatsız olmaya başlamış. Ayrıca kocasına ben de çalışayım , yeter ki sen gitme de dememiş.Adam ne yapabilir bu durumda? Kadına göre ekmek elden su gölden geldiği sürece ha kocadan ha kv den farketmiyor belli ki ama adam çoluğunu çocuğunu düşünüyor belki? Annesine yük olmak istemiyor da olabilir , her türlü haklı yani...Kadın için niye üzülüyoruz , iyi niyeti nerde? ben onu hala anlamadım?

Back
X