Eşim beni 1.5 yıl boyunca aynı kadınla aldatmıs

herşeyle tek başıma mücadele etcem ve o adam belki o kadinla değil ama ayseyle fatmayla gezip gününü gün etmeye dvam etcek çocuklarını da yine görcek yani yine olan bana olmuş olacak

İyide siz zaten çalışıyorsunuz, akşam eve gelip çocuklarla ilgilenip,yemek,çamaşır vs gibi evin tüm yükünü çekiyorsunuz...Yetmiyor bu adamın! koynuna giriyorsunuz...EE o ne yapıyor yine kadınlarla gününü gün ediyor...Siz affedince farklı mı olacak sanki. Ayşe bitecek Fatma başlayacak, ama bir fark olacak bu sefer...

Mutsuz bir kadın olarak, sürekli acabalarla yaşayan bir kadın olarak eski görevlerinizi yerine getirmeye devam edeceksiniz....Sahiden affetseniz bu adamın yatağına girebilecek misiniz?

Tüm bu olanları mideniz hazmedecekse affedin, ama lütfen çocuklarım için affettim zırvasından vazgeçin. Bende 2 çocuk annesiyim bunu çocuğu yok o yüzden anlamaz muhabbeti yapmamanız için belirtiyorum. Affedecekseniz kendiniz için affedin. O kadar sinirleniyorum ki bazı hemcinslerimin acizliğine, adam alenen aldatmış her şey ortada, adamı s.... etmeniz gereken yerde çocuklarım için affedeyim mi? diye soruyorsunuz. Sizin yerinizde olsam onu affetmeli miyim diye düşünmek yerine donuna kadar alıp kapının önüne koyardım. Çünkü böyle bir şeyi midem asla kabul etmez o adamın o saatten sonra benim gözümde zerre değeri kalmaz çocuklarım için dahi olsa.

Ben çocuklara bakarken o günün gün edecek demişsiniz ya, barışsanız emin olun aynısını yapacak. Yine gününü gün edecek. Kendini yıpratan ve yaşlanan siz olacaksınız. Ama dik durup boşanırsanız, kendi ayaklarınızın üstünde duruyormuşsunuz zaten çocuklarınızla yeni bir hayata başlarsanız ve bu şekilde 3 kişilik mutlu bir aile kurabilirseniz emin olun eşiniz alacağı en büyük dersle ve yaşayacağı en büyük pişmanlıkla o zaman yüzleşecek! Ego diyorsunuz ya işte o gün ancak bu onurlu duruş sayesinde egonuz tatmin olacaktır

Ben çocuklara bakarken o günün gün edecek demişsiniz ya, barışsanız emin olun aynısını yapacak. Yine gününü gün edecek. Kendini yıpratan ve yaşlanan siz olacaksınız. Ama dik durup boşanırsanız, kendi ayaklarınızın üstünde duruyormuşsunuz zaten çocuklarınızla yeni bir hayata başlarsanız ve bu şekilde 3 kişilik mutlu bir aile kurabilirseniz emin olun eşiniz alacağı en büyük dersle ve yaşayacağı en büyük pişmanlıkla o zaman yüzleşecek! Ego diyorsunuz ya işte o gün ancak bu onurlu duruş sayesinde egonuz tatmin olacaktır

+1

Tabiki ciddi değilim :)
Konu sahibi affetmek niyetinde onun için yazdım.
Ay kalbime iniyordu :)
Böyle düşünen çok kişi gördüm burada Bi an yine mi yoksa ironi mi algılayamadım :) benimki sabah sersemliğiydi heralde :))

konu sahibi sormussunya başına gelip affeden varmı diye, varrr. devamında defalarca aldatıldım, ben affetmeye o aldatmaya alıştı, hayat rutinimiz olmuştu, ben artık üzülmez olmuştum. sonrası, ayrıldık. keşke ilkinde yapsaydım.

Kendi ayaklari uzerinde duran birisiniz..evliligi devam ettirseniz bile hic birsey eskisi gibi olmayacak.Guve bitiyor;saygı kalmıyor.hemde o adı kadına tazminat davası açın.o mesajları hepsini mahkemede delil sunun.ve tazminat ve nafaka alıp boşayın.kendinize çok bakımlı olun.o çatlasın sizi kaybetmek koysun ona lütfen.

Zor bir durum Allah yardımcın olsun ama bence bir defa yapan her zaman yapar yapmasa bile sen o adama nasıl bir daha güveneceksin??? ona dokunan elleriyle sana dokunmasına izin verecek misin? hadi affettin sonra kirli bir adamdan bir çocuk daha...
balık baştan kokar!!! o adamdan boşan ve donuna varana kadar her şeyini al çocuklarınla gül gibi yaşa... kadındır çeker devri bitti artık bak bi de memurmuşsun bırak bulsun belasını

tabi ki affetmelisin(!)
ne yapmış adam, sadece seni 1.5 yıldır aldatmış (!)
üstelik sadece cinsellik ihtiyacından (!)

Allah'ım sana geliyorum.!

canım senin yerinde olsam ayaklarımı dötüme çarpa çarpa bu adamdan koşarak boşanırım.

elimdeki aşırı miktardaki belgeleri hakimin önüne atıp adamın cebindeki en ufak kuruşu bile alır, onu dımdızlak bırakırım.!

çocuklarının babası olabilir. önce insan olacak.! adam olacak.!

bırak düşünme, arkana bile bakmadan kaç.

bi de memurmuşsun. burda konu bile açmana gerek yok yani.

güç sende bacım.!

Öğrendikten sonra bile sana gözünün içine baka baka yalan söylemesi hiç hoş olmamış
Allah kimseye böylesine birşey yaşatmasın
Madem cinsellik için-miş niye 1,5 yıl diye sorarlar adama..
Allah yardımcınız olsun..

Benim anlamadigim sey bu koca hayatinda varken neyine yariyor ki vazgecmek zor olsun? Para kazanıyorsun, isten gelip evi cekip ceviriyorsun, cocuklarina bakiyorsun, e zaten seninle ayni yatagi paylasmiyor cinsellik de yok. Ne diye yer isgal ediyor ki hayatinda? Ha ayrica senin durumunda bosanma sebebi aldatma degil bildigin nitelikli yalancilik

bakın bende biliyorum boşanmam gerektiğini ama benim de egolarim var ve şunu atamıyorum kafamdan yakın cevremden de böyle tepkiler alıyorum eğer bosanirsam boşanmış iki çocuk sahibi dul bi kadın olcam herşeyle tek başıma mücadele etcem ve o adam belki o kadinla değil ama ayseyle fatmayla gezip gününü gün etmeye dvam etcek çocuklarını da yine görcek yani yine olan bana olmuş olacak bu kanıma dokunuyor ayrıca başka bir konuda yazının başında da belirttiğim gibi severek evlendik en azından ne kadar kızgın üzgün ofkelı olsamda kafam da hep bir acaba var gerçekten pişmansa pişman olmuşsa diye benm bu konuyu acmamn nedeni başına böyle birşey gelipte boşanmayan var mı varsa ne hissediyor neler yaşıyor yada bosanip nelerle mücadele ediyor bunları anlamaya çalışıyorum amacım bu

boşanmazsan aldatmaya devam edecek. maddi manevi seni kullanmaya devam ederken hayatında iki kadınla gününü gün etme işini esas evliyken yapacak. siz evli , aldatılmaya devam eden, evde yalnız kalıp çocuklarla mücadele eden kişi olacaksınız. egonuz buna müsaade ediyor mu?

benim egom olsa ayrılıp, yeni biriyle tanışma ihtimaliyle, 2 çocukla bekar mutlu olmama müsaade ederdi.

Cidden şu an hislerin sadece kompleks kusuyor!Güzel arkadaşım, çocuklar paranoyak,faturayı kendilerine kesen bir anne istemeyecekler...Sen bu adamla evliliğini devam ettirdiğin her gün için kendini sorgulayacak ve mutsuz olacaksın,neden anlamıyorsun bunu?,yoksa her şeyi unutup,dört dörtlük bir yuvada devam edeceğin hayaline mi kapıldın?O zaman gerçekleri kabul edip devam et;
Güçsüz ve cesaretsizsin!
Tek hırsın başka kadın kaptı demesinler!
Çocuklar bağlayıcı bir bahane; seviyor ve kaybetmekten korkuyorsun!
Erkek yapar mantığı ağır basıyor!
Hayatına yalnız devam edeceğin endişesi korkutuyor!
Mutlaka bir uzman yardımı al ,şu an sağlıklı düşünemiyorsun;kararı öyle ver!

Merhabalar ...
Direkt konuya girmek istiyorum eşimle yaklaşık 10 yıldır beraberiz (flört ,nişan dahil) severek evlendik.Benimle evlenebilmek için çok inat etti emek harcadı aileler sıcak bakmiyordu pek çünkü. İki çocuğumuz oldu küçük olan iki yaşında bile değil henüz .Son çocugumuz doğduktan bir süre sonra eşimle aramızda ki mesafenin açıldığını farkettim aynı yatakta uyumuyorduk çocukları bahane ediyordu sıcağı bahane ediyordu Vs işte pek üzerinde durmadim bende çalışan bi kadınım memurum dogumdu lohusalikti gelen gidendi tekrar izin sürem bitmesinin baslamasiydi derken onemsemedim pek .izin sürem doldu isé başladım tekrar ancak bir süre sonra yine o garipuzaklastigimiz hissi benim içimi kemirmeyebaşladı. Aldım karşıma belirttim hislerimi defalarca o da defalarca bana çocuklarımızın üzerine yeminler etti inandim yani inanmakistedim aynı yatakta uyumama ve gece disari daha fazla çıkma dışında hayatimizda pek değişiklik yoktu çünkü ya da ben görmek istemedim bilmiyorum ustelemedim öyle çokta zaten yorgun argin eve gelen yemek yapan çocuk bakıp erkenden uyuması gereken biriyim yine bi süre sonra başka degisiklikleri de farkettim giyim tarzı degisiodu, sık sık alışveriş yapıyordu sadece kendine , saçı ,sakalı ,kokusu ve hatta tv de izledigi programlar bile ..
Geçenlerde bir tartışma sırasında lafı boşanmaya getirdi üstü kapalı biçimde halbuki biz özellikle Son zamanlarda ondan önce de sık sık tartışır lafı buraya getrmezdik suphelerimde haksız olmadığımı düşündüm pazar gunu onu takip etmek istedim arkadaslarimdan birinden rica ettim ve gerçeği öğrendim 1.5 yıllık ilişkisi varmış başka bir kadınla yikildim ailesini arayip haber verdim ne yapacagimi bilmiyordum birlikte aldigimiz arabanin kapinin onunde oldugu bir binanin onunde dakikalarca bekldim agladim aradim msj attim donus yok 3 saat sonra geldi eve gerisi malum tartışıp ailesiyle ve kendisiyle kovdum evden.
kadının kim oldugunu bile bilmiyordum 3 gunun sonunda soyledi isim numara vs ...aradım dayanamayip kadin iliskinin basinda bilmedigini sonradan ogrendigini kendisinin pesinde kosanin benim kocam oldugunu daha 1 hafta 10 gün öncesinde sirf kadin ondan ayrilmasin diye tatile bile goturdugunu söyledi ( bana is icin istanbul'a gideceğini soyleyip ) halbuki kocam bana kadının kendisinin peşini bırakmadığını yaklaşık 6 aydır ayrilmaya çalıştığını ama kadının kendisine şantaj yaptığını peşini bırakmadığını söylemişti bu durumda kadından ispatlamasini istedim tatil mevzuusunu ispatladı tatile gitmeden onceki ve döndükten sonraki konuşmaları attı bana kocam o kadına herşeyim kıymetlim kadınım hayatım neler yazmamisti ve bunlar daha bir hafta oncenin mesajlariydi hatta döndükten sonra kadından çocuk yapmak istemiş msjlar ortadaydı bunları gördüğüm yetmiyormuş gibi yakalndiktan sonra bile sabahlara kadar kadınla konuşmuş evde ailesinin yanındayken fotolar atmış gulucuklu gulucuklu yalvarıp ağlamış bana da bu üç gün boyunca ayrı yalvarıp ağladı oysaki ...
sonrasında bunlar da yetmiyormuş gibi malum videolar fotolar herseyden haberdar oldum kocam inkar etti bi kaç gün ama en Son kadını hiç sevmediğini sdcee cinsellik için kullandığını söyledi ama ne icin oldugunun onemi yok bu iliski yasanmis ve kocam bunu istemis kadina da birsürü yalan dolan vaat bana da ayni sekilde olmayacagini bir daha soyluyor şimdi ben ne yapmalıyım affetmelimiyim çocuklarım için bile olsa yoksa terketmeli miyim yorumlarinizi bekliyorum perişan oldum kaç gündür şimdiden teşekkurler cevap veren herkese
Bıktık artık ya bu karaktersizleri affedip ödüllendirmeyin, Yaşadıkları kar mı kalsın yanına çok şükür işinizde var koyun Kapıya ne b.. Yerse yesin kimse vazgeçilmez değil, kimse aşkından ölmüyor vallahi fenalık geldi ya bunların bir yaptırımı Olmalı..bebeklikten itibaren göster oğlum pipini diye övünen bir toplum ve sonuç herkese pipi Gösteren erkekler, cahillik ..

Back
X