- 25 Mayıs 2018
- 404
- 494
- 33
- 31
- Konu Sahibi Tatliballim
-
Yuh be yuh.huyu sana cekerse onuda 2.plana atarım dedi.
Bilmiyorum nişanlıyken böyle değildi evlendiğimiz ilk zamanlar da böyle değildi bende inanamıyorumYuh be yuh.
Böyle birinden neden hamile kaldınız?!
Ağlamayın öncelikle, bebeğinize ve size zarar sadece. O etkilenmez.Bilmiyorum nişanlıyken böyle değildi evlendiğimiz ilk zamanlar da böyle değildi bende inanamıyorum
3 ay önce de aynı olduğunu söylemişsiniz ama. Gözlerinizi kapamışsınızLütfen niye cocuk yaptın falan demeyin ben cocugum için pişman değilim ben ona tek basına yeterim oldu iste basta böyle değildi insan ilerde ne olacağını bilemiyor
Annem cok yakın ama gidersem babam bidaha kesinlikle göndermez. İyice düşünüp öyle karar vermem lazım suan napcagımı bilmiyorumAğlamayın öncelikle, bebeğinize ve size zarar sadece. O etkilenmez.
Aileniz var mı,yakındalar mı?
Aynı değil dışarı cıkmıyoduk o zamanlar gercekten cok yogundu bende cok üstlemedim zaten tavırları böyle değildi3 ay önce de aynı olduğunu söylemişsiniz ama. Gözlerinizi kapamışsınız
Siz değil, eşiniz düşünsün. Sizi kaybetmekten korkmayan hareketler gösteriyor. Çocuğu için bile duygusuz ama yeğenlerini gezdiriyor pazar günü sizi bırakıp. Sizi kazanmaya uğraşsın bırakın. Ne güzel aileniz de arkanızda. Adam olmaz bu.Annem cok yakın ama gidersem babam bidaha kesinlikle göndermez. İyice düşünüp öyle karar vermem lazım suan napcagımı bilmiyorum
Kv oglunu haklı bulur esim onların göz bebeği hergün arar her dediklerini yapar onlar için yaşıyor bana destek cıkar mı? Benim ailem allaha sükür arkamda öyle bi babam var ki dağ gibi kimseye ezdirmez kızını ama bu kapıdan cıkarsam babam asla göndermez bütün ipleri koparırBen kolay kolay bostan demem ama eşin insan değilmiş. Ben olsam gider kv ye olanları bir bir anlatıp oradan da babamın evine giderdim
Evet onlara cok düşkün ben haric herkese cok düşkün ben onun kölesi olursam ancak beni sever banada değer verirSiz değil, eşiniz düşünsün. Sizi kaybetmekten korkmayan hareketler gösteriyor. Çocuğu için bile duygusuz ama yeğenlerini gezdiriyor pazar günü sizi bırakıp. Sizi kazanmaya uğraşsın bırakın. Ne güzel aileniz de arkanızda. Adam olmaz bu.
Arkadasım evlilik ruhların sakinleşmesi ve muhabbetidir. Sizdeki bu değil kiKv oglunu haklı bulur esim onların göz bebeği hergün arar her dediklerini yapar onlar için yaşıyor bana destek cıkar mı? Benim ailem allaha sükür arkamda öyle bi babam var ki dağ gibi kimseye ezdirmez kızını ama bu kapıdan cıkarsam babam asla göndermez bütün ipleri koparır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?