Esim beni 2.plana atıyor öncelik ailesi

Neyi düşüneceksin, git babana anlat.. baban o seni almaya geldiginde konuşur, eşin bir değişir sen bile şaşırsin...

Benim babam yola getirdi eşimi..

Ne dicem ki geldiğin de söyledim herseyi resmen yabancı muamelesi yaptı

Ara onu hemen eve gel kendimi iyi hissetmiyorum yanımda dur de
Bi ölç bakalım gelecek mi
Gelemem şu an derse "1 saat içinde evde olmazsan ben gidiyorum dönmemek üzere" de.
Pasiflikten sıyrıl artık
Şu yazdığın konuda 10 tane boşanma sebebi var
Az sesin çıksın

Helal olsun babanıza. Kıymetini bilin. Eşiniz olacak şahsın davranması gerektiği gibi davranıyor. Size boşanın diyemem tabi ki ama ne sizi ne bebeğinizi hak etmiyor bence.
Kendini haklı cıkarır herkesin gözünde mükemmel insan babam onun nasıl biri oldugunu bilmiyo suan oda cok seviyo

Ne dicem ki geldiğin de söyledim herseyi resmen yabancı muamelesi yaptı
Bak canım aileni haberdar etmezsen bu durumdan bu hep böyle devam edecek, eşim nasıl olsa ses çıkarmıyor, kimseye de anlatmıyor diye hep ayni seyleri yaşatacak sana..

Bir kere cesaretli ol, sindiremeyecek lokma olduğunu görsün,sonra her şey istedigin gibi olur..

Pasif değilim bu yüzden bana karsı soguk yengesi gibi olayım istiyo onlar nasıl istiyosa öyle yaşayayım istiyo ben kabul etmiyorum o yüzden böyleyiz. Cagırsam gelir ama ne dicem ki herseyi söyledi zaten

Lütfen niye cocuk yaptın falan demeyin ben cocugum için pişman değilim ben ona tek basına yeterim oldu iste basta böyle değildi insan ilerde ne olacağını bilemiyor
Yanlış anlama da adam eve para bırakmadı, beni gezdirmiyor diye ağlıyorsun nasıl tek başına yeteceksin acaba?

Kendini haklı cıkarır herkesin gözünde mükemmel insan babam onun nasıl biri oldugunu bilmiyo suan oda cok seviyo
Eger sen evinde olan olumsuzluklardan bahsetmezsen o hep iyi sen kötü olursun, bir boşanma aşamasına gelirsen kimse sana hak vermez,...

Babana anlatamiyirsanda herşeyi annene anlat, birşey olursa annen ben biliyordum der

Kendini haklı cıkarır kendini haklı görüyo şuan ben onun istediği gibi biri degilmisim ne zaman hakedersem o zaman götürcekmis dısarı o zaman değer vercekmis. Kardesleri baslarına herseyi getirdiler onların istemediği herseyi yaptılar esime hakaret bile ettiler ama onlar bogaza gitmeyi hakediyomuş

Yengesi telefonda işini hallettim dedi bana söylemedi ne işi oldugunu o kadar zoruma gidiyo ki sanki benim kocam degilmis gibi hissettim

İşte bunları babana söyle..

Baba ben onu haketmis de bakalım baban sana mı hak verecek ona mi

Uzerinize gelmek istemiyorum ama siz o evden cikamasiniz. Elii tane bahene buldunuz uyelerin yorumuna. Kimse sana bosan demiyor . Gözdagi ver diyor. Ama sen yok soyle yok boyle. Ee kardes ozaman otur agla. Hayatin gercegi bu kusura bakma. Bide bisey olmamis gibi aksam eve mi gelecek? Nezaman hakedersen ozaman goturucem nedemek , evcil hayvanimisin pardon?

İşte bunları babana söyle..

Baba ben onu haketmis de bakalım baban sana mı hak verecek ona mi
O suan kendini haklı görüyo ben ne desem de aynı seyleri tekrarlicak nasıl bi insan bilmiyorum yengesi dese hadi gezmeye gidelim hemen gider hamileyim yemek dogru düzgün yapamıyorum koku beni rahatsız ediyo yegenlerim gelsin de pizza yap diyo bana simdi ailesinden 100 kişi gelmek istese hic demez hamilesin yazık günah yap der

Bahane değil ben göz dağı veremem bu evden cıktıgım an biter benim halamın basına da aynı sey geldi hatta daha kötüsü babam bitirdi herseyi o asla kabul etmez böyle seyleri benim esimle de en basında oturdu konustu esim herseye tamam dedi babama göre kimseuekimseye 2.şans verilmez

Pasif değilim bu yüzden bana karsı soguk yengesi gibi olayım istiyo onlar nasıl istiyosa öyle yaşayayım istiyo ben kabul etmiyorum o yüzden böyleyiz. Cagırsam gelir ama ne dicem ki herseyi söyledi zaten
Birşey demeyeceksin
İyi hissetmiyorum dışarı çıkıp hava alalım diyeceksin
Seni ihmal etmesine izin vermeyeceksin yani
Eltini ara "eşimin hallettiğin bi işi varmış sordum da ara yengeme sor dedi hayırdır" de öğren. Eşin durumu öğrenirse de "o zaman her sorduğumda cevaplamayı öğren bende öğrenmek için kendimi yormayayım" de. Kontrole gitmeden 1 gün önce "yarın x saatte randevum var haberin olsun" de aramazsa arama ama sonrasında msj at "yiğenlerini gezdirmekten geri kalmayan ama çocuğunun nasıl olduğunu sormayacak kadar babalıktan uzak bi insansın yazık sana" de o gün git annenlerde kal eşimin işi çıktı evde tek kalmak istemedim ondan geldim de
Eşine de "bugün annemlerde kalıcam sen aklını başına almazsan bu evlilik yok olur. İşi var ondan geldim dedim ama sorunların birini bile anlatırsam babam beni göndermez geri. Benim için sorun yok ben çocuğuma her türlü bakarım. Senin tercihini görücez ya iyi bir baba-eş gibi davranırsın ya da ömür boyu yiğenlerini gezdirir annenin dizinin dibinde oturursun. Hadi selametle." De.
Bilsin yani.
Bu kadın bensiz de olur öyle evde oturup gelmemi beklemez sinmez diye düşünsün
Harekete geç
Geç bile kalmışsın.

Biz sana anlatamiyormuyuz? Anlamak mi istemiyorsun herkes sana yardimci olmaya calisiyor. Ozaman ailene soyleme git ailene anlatmadim ama anlaticam de. Bak nasil tutusuyor etekleri. Yengesiymis de yegenleriymis kusura bakma ümünü sıkardim heralde aglamak yerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…