• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim beni 2.plana atıyor öncelik ailesi

Demek ki insan bos insanlarla bos muhabbetlere girmemeli durduk yere yasaklandım..

Son durumu merak edenler icin yazıyorum eşimden ilac istemiştim getirdi tekrar gitti. Aradan 1 saat gecti sevdiğim tatlıdan alıp geldi yatana kadar konusmadık sonra ben yastıgımı alıp salona gectim. Burda yatma yatagına gel dedi git konusmak istemiyorum seninle dedim gitti. Ertesi günü işten gelince benle konusmak icin bahane aradı sürekli ben konusmadım aynı odada bile oturmadım gece geldi yine yataga cagırdı. Dünde aynı sekilde konusmaya çalışıyo ben konusma benimle dediğim halde. Gece uyumuyo oflayıp pufluyo sesi geliyor. Para bıraktı almadım oldugu yerde duruyo yarın hastaneye gidicem randevum var haber vermeyi düsünmüyorum uzun bi süre de konusmak istemiyorum
Küstugunde gönlünü alma çabaları varsa kirginligini sonuna kadar hissettir anlar inşallah kıymetini..
Iyi şeyler duymak istiyoruz hayırlısı hakkınızda..

Küstugunde gönlünü alma çabaları varsa kirginligini sonuna kadar hissettir anlar inşallah kıymetini..
Iyi şeyler duymak istiyoruz hayırlısı hakkınızda..
Hic bu kadar uzun süre küs kalmamıstık. Küsünce kendiliğinden aramız düzeliyordu ya o gülüyodı ya ben bi sekilde barısıyoduk ama bu sefer öyle değil ben cok kırıldım uzun bi süre konusmsyı düsünmüyorum. Gece kendi kendine konustu durdu sen bencilsin. yengesi de onların iş yerinde calısıyo iş için bişey rica etmiştim onu halletti ondan bahsediyodu dedi konustu kendine kendine hic bi kelimesine bile cevap vermedim sustum sadece

Hic bu kadar uzun süre küs kalmamıstık. Küsünce kendiliğinden aramız düzeliyordu ya o gülüyodı ya ben bi sekilde barısıyoduk ama bu sefer öyle değil ben cok kırıldım uzun bi süre konusmsyı düsünmüyorum. Gece kendi kendine konustu durdu sen bencilsin. yengesi de onların iş yerinde calısıyo iş için bişey rica etmiştim onu halletti ondan bahsediyodu dedi konustu kendine kendine hic bi kelimesine bile cevap vermedim sustum sadece
Benim de Özür dileme yoksunu bi eşim Var ve aynen sorunca söylemez kavgada sonra benden bir adım gelmeyince istediğim veya sorduğum şeyi kendi kendine konuşur yanında da kendimi kötü hissettirecek şeyler söyler ki cevap vereyim.. ben artık barışmak istiyorsam niye ben sorunca adam gibi cevap vermedin de şimdi kendi kendine konuşuyorsun falan derim uzatır uzatır toparlariz en son..

Benim de Özür dileme yoksunu bi eşim Var ve aynen sorunca söylemez kavgada sonra benden bir adım gelmeyince istediğim veya sorduğum şeyi kendi kendine konuşur yanında da kendimi kötü hissettirecek şeyler söyler ki cevap vereyim.. ben artık barışmak istiyorsam niye ben sorunca adam gibi cevap vermedin de şimdi kendi kendine konuşuyorsun falan derim uzatır uzatır toparlariz en son..
Buda öyle burnundan kıl aldırmıyor istiyor ki özür dilemeden hatasını telafi etmeden düzeltelim arayı ama hic icimden gelmiyor konusmak ağlamaktan icim cıktı benim o gün hamile hamile beni o kadar üzdü ki biraz zor gönlümü alır

Yarın kontrole ondan habersiz gideceğiniz için trip atıp barışma aşamasında one sürecek bi eşiniz var bence.

Yarın kontrole ondan habersiz gideceğiniz için trip atıp barışma aşamasında one sürecek bi eşiniz var bence.
Benimde öne sürecek sebebim var o kadar muayeneye gittim hep ben aradım bilgi verdim huyu bana benzerse 2.plana atacakmıs zaten bilmesine gerek yok bu sefer de böyle olsun haberi oluyoduda noluyodu

Benimde öne sürecek sebebim var o kadar muayeneye gittim hep ben aradım bilgi verdim huyu bana benzerse 2.plana atacakmıs zaten bilmesine gerek yok bu sefer de böyle olsun haberi oluyoduda noluyodu
Haber vermemenizden ders çıkarıp sonraki muayene ve kontrollere o götürecekse iyi çok zor bi insan Degil galiba inşallah bu kararliliginizla küçük de olsa bi yol alırsınız

Oha... bu nasil rahatlik ya benim sinieim bozuldu defilsun yengesiyle kardesiyle yasasin.sen bebegini dusun lutfeen o bu adamdan cok daha dgerli

Yaa aynen erkekler hep aynilar.Esimde ozurdileyemez uzatir uzatir en sonunda ozurdiler ama o kadar zor dilerki anlatamam.

Üzülme. Öyle bir öküz için deymez ağlamaya. Ama şimdiden önlemini al. Bir şekilde korkut. Gidebileceğini bilsin.

Back
X