• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim beni 2.plana atıyor öncelik ailesi

odun adam
Laflara bak sen ne demek ya bunlar Çan’ının parçası yeğenlerinden daha mı önemli
Kadını al evlen eve koy sonra hak etmiyorsun de oldu başka senin ailen nerde sen de onların yanına git gez toz eğlen neden haber vermedin derse hak edince veririm de
Ay çok sinirlendim hamile insana bu yapılır mı ya

Bir sure kensi ailenle tatile cikamaz misin? O evde kalsin, sen annenlerle tatile ciksan daha net gorursun herseyi belki uzaktan. Bazen uzaklasmak iyi gelir.
Bu adam deger vermiyor. Deger vermeyen bir adsma amuda da kalksan bir ise yaramaz. Onu degil de artik kendini dusun. Sen de onu onemseme. Sadece kendine odaklan. Sen de arkadaslarinla takil.

Ya lütfen çocuk yaptın neden yaptın bu adama diye cümleler kurmayın şu kadınlara. Ya isterse yapar isterse kendine yapar zaten rabbim nasib etmiştir. Yıl olmuş 2018 . Kendi kendine Aslan gibi yeter çocuğuna da yeter bi kadının bir adama ihtiyacı Yok zaten çocuk konusunda . Adama çocuk yapılmaz yani bırakın şu muhabbeti.
İlişkiye gelince hamilelik duygusallığı sanırım bide fıtraten biraz soğuk olabilirsiniz . Ben pek problem görmedim sanırım eşiniz de ilgi alaka bekleyen bir tip. Biraz siz eşinizle ilgilenmeyi deneyin . Aranızın diğer insanlardan iyi olmasını istiyorsanız onu herkesten çok sevdiğinizi belli edin. Çocukla alakalı da bişey sormuyorsa hiç resim falan atmayın zaten soracak dayanamayıp. Kendinizi kimse için üzmeyin ayrıca siz bir annesiniz artık !
Size fazlasıyla katılıyorum ve eşim ailesine çok bağlı diyen kadınlarda buluyorum genel olarak suçu adam ailesine bağlı diyene kadar elinden geleni yap dimi önce kendine bağla sonra kopar ailesinden çok rahatsizsan biz kadınlar şikayet etmeyi çözüm bulmaktan daha çok seviyoruz galiba... kadınlık sa kadınlık güven se güven sevgiyse sevgi verin ki eldeki iplerden hiç değilse birini almakla başlarsınız..

Size fazlasıyla katılıyorum ve eşim ailesine çok bağlı diyen kadınlarda buluyorum genel olarak suçu adam ailesine bağlı diyene kadar elinden geleni yap dimi önce kendine bağla sonra kopar ailesinden çok rahatsizsan biz kadınlar şikayet etmeyi çözüm bulmaktan daha çok seviyoruz galiba... kadınlık sa kadınlık güven se güven sevgiyse sevgi verin ki eldeki iplerden hiç değilse birini almakla başlarsınız..
ben her anne bağımlısı erkegin belirti verdiğini düşünmüyorum.bazı erkekler karısının kendine baglamaya çalışmasını ailesine küfür ediyor gibi algiliyor.evlilikte beklentiler olarak taraflar olarak iki yuzluyuz.baştan konusmuyoruz bazı şeyleri yada hangi taraf daha cok iki yuzluyse evlenene kadar karşısındaki nin suyuna giden davranışlar ve cevaplar veriyor.evlendikten sonra gerçek yüzünü ortaya çıkarıyor.özellikle aileci anacı erkeklerde daha cok bu

ben her anne bağımlısı erkegin belirti verdiğini düşünmüyorum.bazı erkekler karısının kendine baglamaya çalışmasını ailesine küfür ediyor gibi algiliyor.
Kadında aman kendime baglayayim diye yasamamali zaten mesela her haftasonu esin ailesine gidiliyor sen bunu degistirmek istiyorsun veya gün Sonu gitsek yeter diyorsun " kocacim bu pazar şurda bir yer açılmış önce buraya gidelim mi?""benim su nu almam lazım sende gelsen rengine sen karar versen.." "en son ne zaman beraber gittik çok özledim senle gitmeyi şu mekana bi ugrasak.."
Su mağazanın sitesine baktım sana göre güzel bi tişört beğendim sen de begenirsen bugün gidip alalım mi?
"Biz sevgiliyken/nisanliyken hep şuraya giderdik şimdi niye gitmiyoruz?"
Gidilen yerde biraz zaman geçirme extra bir şeyler çok yoruldum bence eve geçelim annenlere gelemicegimizi söyleyelim kızar mi acaba annem kızar dersen gidelim farketmez..
Ben abartmiyorum 2 sene kV veya görümce olmadan hiç yemek tarihi bir yer falan sayılidir başbaşa gittiğimiz yer şimdi kv kendi istemiyor eşim onlarla başka zaman gideriz biz bu defa beraber gidelim diyor çocukları onlara bırakıp çıkıyoruz artık o kadar faydası bile oluyor..
Yani aileye bağlılığı direk tehlike oluyorlar görürseniz bu davranışlara da yansır vah tüh diyen siz olursunuz..

ailenin Eşinizin de göreceği bi kötülüğü ilana kadar yakın durulmalı benim tavsiyem..

Kadında aman kendime baglayayim diye yasamamali zaten mesela her haftasonu esin ailesine gidiliyor sen bunu degistirmek istiyorsun veya gün Sonu gitsek yeter diyorsun " kocacim bu pazar şurda bir yer açılmış önce buraya gidelim mi?""benim su nu almam lazım sende gelsen rengine sen karar versen.." "en son ne zaman beraber gittik çok özledim senle gitmeyi şu mekana bi ugrasak.."
Su mağazanın sitesine baktım sana göre güzel bi tişört beğendim sen de begenirsen bugün gidip alalım mi?
Gidilen yerde biraz zaman geçirme extra bir şeyler çok yoruldum bence eve geçelim annenlere gelemicegimizi söyleyelim kızar mi acaba annem kızar dersen gidelim farketmez..
Ben abartmiyorum 2 sene kV veya görümce olmadan hiç yemek tarihi bir yer falan sayılidir başbaşa gittiğimiz yer şimdi kv kendi istemiyor eşim onlarla başka zaman gideriz biz bu defa beraber gidelim diyor çocukları onlara bırakıp çıkıyoruz artık o kadar faydası bile oluyor..
Yani aileye bağlılığı direk tehlike oluyorlar görürseniz bu davranışlara da yansır vah tüh diyen siz olursunuz..

ailenin Eşinizin de göreceği bi kötülüğü ilana kadar yakın durulmalı benim tavsiyem..
kendi. Evliliğim için diyeyim kocam o kadar tuhaf ki su kurduğunuz cümleyi ona kursam. Bir kursam bakarız der.ikinci kere kursam uzatma der.3. Kere kursam hay senin tişörtüne der.tabi arka arkasiya değil bu cümleleri belli zaman aralıkları ile.gitmemek için iş icat eder kendine.benim kocam mal diyeyim.annesi babası istese yapar.başkası istese yapar bana gelene kadar her kesin işine yarar hemde tam vaktinde.beni 2. Plan değil sonuncu plan yapmak istemez.kızınca benim ona diyeceklerimi bana der iftira atar.evlenmeden böyle değildi.

Niye kadınlar düşünecek taşınacak plan yaparak hayatını geçirecek de adam edecekmiş kocasını. Hazır adam olmusunu alsın madem. Ben anlamıyorum yani aylarca böyle ufak planlar yapmak eğlenceli oluyor herhalde... Burada bile konu sahibi az suçlu olmuş yaa....

Niye kadınlar düşünecek taşınacak plan yaparak hayatını geçirecek de adam edecekmiş kocasını. Hazır adam olmusunu alsın madem. Ben anlamıyorum yani aylarca böyle ufak planlar yapmak eğlenceli oluyor herhalde... Burada bile konu sahibi az suçlu olmuş yaa....
Adam olmuş sayıp evlilik olunca aa adam değilmiş bosanayim demek daha kolay diyenler onu yapsın bir şey demedim ki :-)
suan konu Sahibi evli üstelik hamile eşi 2. Plana attığı için Üzgün isterse yapıcı davranıp istediği beklediği ilgiyi görme ihtimali üzerinden konuşuyorum..
Benim için aylarca plan yapmak eglenceliydi evet..
Aylarca çaba edip plan yapıp ufak ufak damardan girmeye değer bence alacağı karşılık için..

kendi. Evliliğim için diyeyim kocam o kadar tuhaf ki su kurduğunuz cümleyi ona kursam. Bir kursam bakarız der.ikinci kere kursam uzatma der.3. Kere kursam hay senin tişörtüne der.tabi arka arkasiya değil bu cümleleri belli zaman aralıkları ile.gitmemek için iş icat eder kendine.benim kocam mal diyeyim.annesi babası istese yapar.başkası istese yapar bana gelene kadar her kesin işine yarar hemde tam vaktinde.beni 2. Plan değil sonuncu plan yapmak istemez.kızınca benim ona diyeceklerimi bana der iftira atar.evlenmeden böyle değildi.
Eşinize hakaret etmemelisiniz bence burda bile insan ne görmek isterse onu gösterse her şey daha kolaylaşır diye düşünüyorum..
Fani dünya sonuçta.. Eşim bana ilgisiz diye yakinacagima ilgi göstereceği şeyler üzerinden gitmeliyiz bir ömür o ilgisiz diye diye geçer geçer derseniz sözüm yok duzelmez bu bosanicam derseniz ona da karisamam ama o zaman iki seçenek var evli olsam da ilgi istemem deyip başka uğraşlar bulacaksınız ( ki cok zor bence) ya da durumu düzeltme yolunda denemeler yapacaksınız.
Bi programda duymuştum eşim ilgisiz diyenler eşi neye ilgi gösteriyor sa onun üzerinden muhabbet kurarak başlamalı diyorlardı gerekirse maç konuşun onu önce iletişim kurmaya alıştırin falan..

Bu arada maksadim konu Sahibi suçlamak falan değil genel konuştum orda.
Bi de söylemeden gecemicem ailesine çok ilgi gösteriyor diye kimse adam olmamış sayılmaz bence..
Aile iyiyse sürekli görüşmek problem olmaz hha kötüyse evladın bunu anlaması süreci önemli aileden soğutan değil ailen büyüğün onlar senin tarafından yaklaşılmali her olgun insan ailesiyle eşi arasında bağlantıyı dengede tutmayı denemeli.

Bu arada maksadim konu Sahibi suçlamak falan değil genel konuştum orda.
Bi de söylemeden gecemicem ailesine çok ilgi gösteriyor diye kimse adam olmamış sayılmaz bence..
Aile iyiyse sürekli görüşmek problem olmaz hha kötüyse evladın bunu anlaması süreci önemli aileden soğutan değil ailen büyüğün onlar senin tarafından yaklaşılmali her olgun insan ailesiyle eşi arasında bağlantıyı dengede tutmayı denemeli.
Ailesine çok ilgi gösteren değil zaten ilginin çoğunu ailesine verip eşini böyle ağlatan adam annesinin eteğinin altından çıkamamış,kişiliği tam oturmamış biridir demek istedim. Yoksa kimse ailesine ilgi gostermesin demiyor.

Ailesine çok ilgi gösteren değil zaten ilginin çoğunu ailesine verip eşini böyle ağlatan adam annesinin eteğinin altından çıkamamış,kişiliği tam oturmamış biridir demek istedim. Yoksa kimse ailesine ilgi gostermesin demiyor.
Evlendigimiz insanlar farkında değil mi yuva kurduğunun yaşını başını almış insan anaci olsa en fazla yapacak gidip annesinin koynunda uyumayacgina göre kişilik etek altı tabirlerine gerek yok bence.. ilgisinin çoğunun ailesine gösterecek olsa naz edecek cilde edecek "yapıcı" yoldan ilgiyi kendine cekmeyi deneyecek erkekler aileyi istemeyen bi eşi olunca daha çok aileye düşüyor bence.. zaten birgün ölüp gidecekler onlar beni yetiştirdi onlarla bugüne kadar hiç ayrılmadım şimdi evden tamamen uzaklasmamaliyim psikolojisine giriyorlar.. aynı şekilde biz kadınlar da yaşamıyor mu bunu evliliğin ilk aylarında

Evlendigimiz insanlar farkında değil mi yuva kurduğunun yaşını başını almış insan anaci olsa en fazla yapacak gidip annesinin koynunda uyumayacgina göre kişilik etek altı tabirlerine gerek yok bence.. ilgisinin çoğunun ailesine gösterecek olsa naz edecek cilde edecek "yapıcı" yoldan ilgiyi kendine cekmeyi deneyecek erkekler aileyi istemeyen bi eşi olunca daha çok aileye düşüyor bence.. zaten birgün ölüp gidecekler onlar beni yetiştirdi onlarla bugüne kadar hiç ayrılmadım şimdi evden tamamen uzaklasmamaliyim psikolojisine giriyorlar.. aynı şekilde biz kadınlar da yaşamıyor mu bunu evliliğin ilk aylarında
İşte evlendiği halde farkında değil demek ki konunun içeriğinde ve yapılan yorumlarda gördüğümüz gibi çok var böylesi. Kadınlar da yaşıyordur ama çok belli etmiyorlar

Bu aileden koparma ile ilgili tavsiye bekliyorum.
Zira bende bir iki güne konu açacağım buraya, son damlanin bardagi taşırmasini bekliyroum

Zira bende bir iki güne konu açacağım buraya, son damlanin bardagi taşırmasini bekliyroum
Benim eşimi ailesinden koparma gibi bi gayem olmadı hiç çünkü ben de ailemden tamamen koparilmak istemem.. ne eşim çok iyi bi insan ne ailesi ama iki tarafla da çok iyiyim şükür. Yeri geldi kendimden ödün verdim napalım böyle olsa bi organim ne bileyim hayatımın en önemli şeyi eksik olmaz diye düşündüm yeri geldi içim içimi yerken bile Hı olur dediysem de geçistirildigim yerleri dikkate alınmak istenmedigim yerleri bir yerde vurdum yüzlerine kv kp genel bakarsak iyiler kimsenin kötülüğü nu istemezler durumu idare etme taraftarılar genellikle ama ailemi sevmiyorlar istemezler eşimin sıcak durmasını istemeseler de eşim kulak ardı eder..
Kısaca tamamen koparmak diye bi düşüncem olmadan onlara ve eşime saygılı davranarak yaşadım bundan sonrası nasıl olur bilmem..ben de mesafe son bir iki olaydan sonra eşimin ailesiyle mesafeli olmak isterdim ama eşim çok Zor bi insan onun sevgisinden daha önemli değil

Moralim o kadar bozuk ki ağlayarak yazıyorum suan. Esim resmen beni 2.plana atıyor. Ben el kol hareketlerini sevmem esim de o sekilde seviyor gecen gün bu yüzden tartıstık gittim ayrı yattım hamileliktenmidir bilmiyorum en ufak seyde ağlayasım geliyo. O günden beri bana karsı soguk. Onun abisinin esi aynı zamanda amcasının kızı oluyor cok seviyolar kadında akıllı oda onlara herseyi yaptırıyor. Ben yapım gereği biraz soguk duruyorum ama hic bi zaman kimseye karsı güler yüzümü eksik etmem icimde kimseye karsı kötülük yok kendi halimde biriyim bisey söylerken karsımda ki insanı kırmamak icin kelimelerimi secerek konusurum. Herneyse esim tartıstıgımız günden beri bana karsı cok soguk gecen gün hastaneye gittim kontrole hic aramadı bile ben ultrason görüntüsünü whatsaptan attım sadece cinsiyeti ne dedi. Zaten ne zaman hastaneye gitsem ben arıyorum durumu bildiriyorum o arayıp sormuyor bile. Ailesine o kadar düskün ki ben onlardan sonra geliyorum ben günlerdir dısarı cıkalım gezelim diyorum götürmüyor bir yere bu sabah kız kardesini aradı canım sıkılıyo burda olsaydın boğaza giderdik dedi. Sonra yengesini aradı abisi şehir dısında dün nerde kaldın dedi yengesi de işini hallettim dedi esim de ben onun icin aramadım dedi sonra yeğenlerimi doyurdun mu gelip alıp gezdircem bugün onlarla takılcam dedi kapattı telefonu. Sordum yengen ne işini halledecek dedim benim bilmediğim onun bildiği ne var dedim napcaksın diyo ben yabancı mıyım niye bana hiç bişeyini söylemiyosun dedim sen kendini yabancı tutuyosun dedi. Kardesini yeğenlerini gezdiriyosun beni niye götürmüyosun bi yere dedim sen hamilesin seni araba tutuyor dedi. 3 ay once hamile değildim o zamanda bi yere gitmiyoduk dedim o zaman da zamanım yoktu dedi. Beni 2. Plana atıyosun cocugumuzada aynısını yaparsın kesin ailen ondan once gelir dedim huyu sana cekerse onuda 2.plana atarım dedi. Onun istediği yengesi gibi olayım azla yetinip susup oturayım onun sözünden cıkmayayım. Cıktı gitti yeğenlerini gezdirmeye eve para bile bırakmadı sabahtan beri ağlıyorum bebeğim etkilenir diye cok korkuyorum o kadar kötüyüm ki :KK43:
Ne bilsin adamın böyle bi karakteri olduğunu üzerine bundan nasıl cocuk yaptın diye gitmeyin... zaten canı yeterince sıkkın... hayat böyle işte bazı şeylerin geri dönüşü yok belki düzelir insan evlenmeden bilemiyor bazı şeyleri yaşamadan... bazı şeyleri buraya bile yazamıyorum ben sanki biri tanıcak okuyacak belki sevinicek belki üzülecek diye korkuyorum... aslında o kadar ihtiyacım varki yazmaya ama korkuyorum..... konusucak kimsemde yok.. herneyse kendi derdim bi yana bende hamileyim hayatımın en boktan dönemini geçiriyorum... benim sorunlarım biraz daha farklı... hergün ağlıyorum sürekli sinir stres içindeyim.. bende bazı insanlara katlanamıyorum eşim yüzünden maruz kalıyorum... bende hayatı böyle hayal etmemiştim sana güzel şeyler yazmak isterdim kendini iyi hissetmen için.. üzgünüm...

Eşinizin huyunu az çok bilirsiniz o mesajda küçük tavsiyelerim vardı ama asıl tavsiyem koparmakdan çok yapıcı davranarak belki araya mesafe koyarak çözüm bulabilirsiniz sıkıntılarınıza..
Yikmaktan kötülükten hasetten kimse kazanmaz ama iyi düşünen hep temiz hisseden Er geç kazanır..

Moralim o kadar bozuk ki ağlayarak yazıyorum suan. Esim resmen beni 2.plana atıyor. Ben el kol hareketlerini sevmem esim de o sekilde seviyor gecen gün bu yüzden tartıstık gittim ayrı yattım hamileliktenmidir bilmiyorum en ufak seyde ağlayasım geliyo. O günden beri bana karsı soguk. Onun abisinin esi aynı zamanda amcasının kızı oluyor cok seviyolar kadında akıllı oda onlara herseyi yaptırıyor. Ben yapım gereği biraz soguk duruyorum ama hic bi zaman kimseye karsı güler yüzümü eksik etmem icimde kimseye karsı kötülük yok kendi halimde biriyim bisey söylerken karsımda ki insanı kırmamak icin kelimelerimi secerek konusurum. Herneyse esim tartıstıgımız günden beri bana karsı cok soguk gecen gün hastaneye gittim kontrole hic aramadı bile ben ultrason görüntüsünü whatsaptan attım sadece cinsiyeti ne dedi. Zaten ne zaman hastaneye gitsem ben arıyorum durumu bildiriyorum o arayıp sormuyor bile. Ailesine o kadar düskün ki ben onlardan sonra geliyorum ben günlerdir dısarı cıkalım gezelim diyorum götürmüyor bir yere bu sabah kız kardesini aradı canım sıkılıyo burda olsaydın boğaza giderdik dedi. Sonra yengesini aradı abisi şehir dısında dün nerde kaldın dedi yengesi de işini hallettim dedi esim de ben onun icin aramadım dedi sonra yeğenlerimi doyurdun mu gelip alıp gezdircem bugün onlarla takılcam dedi kapattı telefonu. Sordum yengen ne işini halledecek dedim benim bilmediğim onun bildiği ne var dedim napcaksın diyo ben yabancı mıyım niye bana hiç bişeyini söylemiyosun dedim sen kendini yabancı tutuyosun dedi. Kardesini yeğenlerini gezdiriyosun beni niye götürmüyosun bi yere dedim sen hamilesin seni araba tutuyor dedi. 3 ay once hamile değildim o zamanda bi yere gitmiyoduk dedim o zaman da zamanım yoktu dedi. Beni 2. Plana atıyosun cocugumuzada aynısını yaparsın kesin ailen ondan once gelir dedim huyu sana cekerse onuda 2.plana atarım dedi. Onun istediği yengesi gibi olayım azla yetinip susup oturayım onun sözünden cıkmayayım. Cıktı gitti yeğenlerini gezdirmeye eve para bile bırakmadı sabahtan beri ağlıyorum bebeğim etkilenir diye cok korkuyorum o kadar kötüyüm ki :KK43:
Bence böyle davranan bi esin varken tartışmalarınızi kavgalarinizin ardindan bi günden uzun süre tutmayın bakın adam ilgi göstermiyor diye yıpranan yine sizsiniz..
henüz bebeğin hareketlerini bile hissetmedi karnınızda şimdi onu da ikinci plana atarım demesi kolay ona sizi üzmek için demiş olmalı.
Hamileliğiniz boyunca sensiz de yaparım mesajı yerine bak sen baba oluyorsun ailemiz 3 kişi oluyor böyle yapma çok yipraniyoruz ikimizde cumlelerini tekrarlayın.. sen de çok Üzüluyosun farkındayım falan deyin.
Yegenlerini elbet yeri gelecek gezdirmek isteyecek aranız kötü de olsa ben de geleyim mi o çocukları seviyorum falan deyin zaten kötü düşünen kırıcı olmak istemeyen biri olduğunuzu yazmışsınız.
Lütfen ban kaldirilinca gelişmeleri bize yazın..
Hamile halinizle daha çok uzuleceginiz şeyler yapmayın lütfen..
Bebek doğunca gerekirse yine ayrılın arkanızda duracak bi aileniz var sonuçta..

Yengesi azla yetinip Susup oturuyorsa nasıl akıllı istediğini yaptırıyor çelişkili olmuş biraz ama bence doğru olduğunuzun uyguluyor..
Susup oturuyor gibi duruyor ama tabiri caizse kendini sevdirip yapacağını tatlılikla yaptiriyor

Demek ki insan bos insanlarla bos muhabbetlere girmemeli durduk yere yasaklandım..

Son durumu merak edenler icin yazıyorum eşimden ilac istemiştim getirdi tekrar gitti. Aradan 1 saat gecti sevdiğim tatlıdan alıp geldi yatana kadar konusmadık sonra ben yastıgımı alıp salona gectim. Burda yatma yatagına gel dedi git konusmak istemiyorum seninle dedim gitti. Ertesi günü işten gelince benle konusmak icin bahane aradı sürekli ben konusmadım aynı odada bile oturmadım gece geldi yine yataga cagırdı. Dünde aynı sekilde konusmaya çalışıyo ben konusma benimle dediğim halde. Gece uyumuyo oflayıp pufluyo sesi geliyor. Para bıraktı almadım oldugu yerde duruyo yarın hastaneye gidicem randevum var haber vermeyi düsünmüyorum uzun bi süre de konusmak istemiyorum

Back
X