Moralim o kadar bozuk ki ağlayarak yazıyorum suan. Esim resmen beni 2.plana atıyor. Ben el kol hareketlerini sevmem esim de o sekilde seviyor gecen gün bu yüzden tartıstık gittim ayrı yattım hamileliktenmidir bilmiyorum en ufak seyde ağlayasım geliyo. O günden beri bana karsı soguk. Onun abisinin esi aynı zamanda amcasının kızı oluyor cok seviyolar kadında akıllı oda onlara herseyi yaptırıyor. Ben yapım gereği biraz soguk duruyorum ama hic bi zaman kimseye karsı güler yüzümü eksik etmem icimde kimseye karsı kötülük yok kendi halimde biriyim bisey söylerken karsımda ki insanı kırmamak icin kelimelerimi secerek konusurum. Herneyse esim tartıstıgımız günden beri bana karsı cok soguk gecen gün hastaneye gittim kontrole hic aramadı bile ben ultrason görüntüsünü whatsaptan attım sadece cinsiyeti ne dedi. Zaten ne zaman hastaneye gitsem ben arıyorum durumu bildiriyorum o arayıp sormuyor bile. Ailesine o kadar düskün ki ben onlardan sonra geliyorum ben günlerdir dısarı cıkalım gezelim diyorum götürmüyor bir yere bu sabah kız kardesini aradı canım sıkılıyo burda olsaydın boğaza giderdik dedi. Sonra yengesini aradı abisi şehir dısında dün nerde kaldın dedi yengesi de işini hallettim dedi esim de ben onun icin aramadım dedi sonra yeğenlerimi doyurdun mu gelip alıp gezdircem bugün onlarla takılcam dedi kapattı telefonu. Sordum yengen ne işini halledecek dedim benim bilmediğim onun bildiği ne var dedim napcaksın diyo ben yabancı mıyım niye bana hiç bişeyini söylemiyosun dedim sen kendini yabancı tutuyosun dedi. Kardesini yeğenlerini gezdiriyosun beni niye götürmüyosun bi yere dedim sen hamilesin seni araba tutuyor dedi. 3 ay once hamile değildim o zamanda bi yere gitmiyoduk dedim o zaman da zamanım yoktu dedi. Beni 2. Plana atıyosun cocugumuzada aynısını yaparsın kesin ailen ondan once gelir dedim huyu sana cekerse onuda 2.plana atarım dedi. Onun istediği yengesi gibi olayım azla yetinip susup oturayım onun sözünden cıkmayayım. Cıktı gitti yeğenlerini gezdirmeye eve para bile bırakmadı sabahtan beri ağlıyorum bebeğim etkilenir diye cok korkuyorum o kadar kötüyüm ki