- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.422
- 598
- Konu Sahibi Tatliballim
Banlanan banlanana....aman dikkat..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ÜstteArkadaşlarben konuya yeni dahil oldum son durum ne dir maşallah 21 sayfa olmuş okuyamadım
Teşekkürler ablacim bizi aydinlattjinüşenmeden 21 sayfayı okudum.
konu sahibi çok çelişkili. hem diyo 4 yıldır tanıyorum hemde buraya düşünücem ona göre karar vericem diyo. hayır boşanmak bu kadar basit mi. hem çocuk yapmadan önce adam ‘adam’dı şimdi yeni mi değişti. ha o zaman 1 günlük bi hal/hareket/tavır için boşanmayı mı düşünüyo?
ki burda kimse boşan dememiş ki.
ayrıca adam sıkılmıştır beni gezdir benle ilgilen neden ailen neden ben değil diyen birinden. ve şöyle bişey var o yengesi yengelikten önce kuzenmiş. yani muhtemelen beraber büyüdüler o yüzden yengeyle olan muhabbete takılmamak lazım.
adam ailesinin dolduruşuna geliyor konu sahibi de ezik ve aciz davranıyor.
Hamile diye hasta değil sonuçta yani insan kendi de dışarı çıkabilir gezebilir. Kocaya beni gezdir demek nedir.
Çocuğuda 2. plana atarım diyen adamdan bi cacık olmaz ama bence adam onu konu sahibine olan tavrından dolayı söyledi. ayrıca erkekler bebek doğmadan anlamıyo bi çocuğunun olmasının ne demek olduğunu.
Benim cocugum asla 2.planda olamaz yeğenlerini sevecek kendi cocugunu 2. Plana atacak yok öyle bisey bunu böyle sürdürürse ben cocugumu huzursuz bi ortamda büyütemem böyle baba mı olur baba dediğin esinden bile onde tutar cocugunu muayeneye gidiyorum bi kere bile bebeğimiz nasıl demedi hep ben aradım
Geçmiş konulara gözatıp yorum yapıyorum;Moralim o kadar bozuk ki ağlayarak yazıyorum suan. Esim resmen beni 2.plana atıyor. Ben el kol hareketlerini sevmem esim de o sekilde seviyor gecen gün bu yüzden tartıstık gittim ayrı yattım hamileliktenmidir bilmiyorum en ufak seyde ağlayasım geliyo. O günden beri bana karsı soguk. Onun abisinin esi aynı zamanda amcasının kızı oluyor cok seviyolar kadında akıllı oda onlara herseyi yaptırıyor. Ben yapım gereği biraz soguk duruyorum ama hic bi zaman kimseye karsı güler yüzümü eksik etmem icimde kimseye karsı kötülük yok kendi halimde biriyim bisey söylerken karsımda ki insanı kırmamak icin kelimelerimi secerek konusurum. Herneyse esim tartıstıgımız günden beri bana karsı cok soguk gecen gün hastaneye gittim kontrole hic aramadı bile ben ultrason görüntüsünü whatsaptan attım sadece cinsiyeti ne dedi. Zaten ne zaman hastaneye gitsem ben arıyorum durumu bildiriyorum o arayıp sormuyor bile. Ailesine o kadar düskün ki ben onlardan sonra geliyorum ben günlerdir dısarı cıkalım gezelim diyorum götürmüyor bir yere bu sabah kız kardesini aradı canım sıkılıyo burda olsaydın boğaza giderdik dedi. Sonra yengesini aradı abisi şehir dısında dün nerde kaldın dedi yengesi de işini hallettim dedi esim de ben onun icin aramadım dedi sonra yeğenlerimi doyurdun mu gelip alıp gezdircem bugün onlarla takılcam dedi kapattı telefonu. Sordum yengen ne işini halledecek dedim benim bilmediğim onun bildiği ne var dedim napcaksın diyo ben yabancı mıyım niye bana hiç bişeyini söylemiyosun dedim sen kendini yabancı tutuyosun dedi. Kardesini yeğenlerini gezdiriyosun beni niye götürmüyosun bi yere dedim sen hamilesin seni araba tutuyor dedi. 3 ay once hamile değildim o zamanda bi yere gitmiyoduk dedim o zaman da zamanım yoktu dedi. Beni 2. Plana atıyosun cocugumuzada aynısını yaparsın kesin ailen ondan once gelir dedim huyu sana cekerse onuda 2.plana atarım dedi. Onun istediği yengesi gibi olayım azla yetinip susup oturayım onun sözünden cıkmayayım. Cıktı gitti yeğenlerini gezdirmeye eve para bile bırakmadı sabahtan beri ağlıyorum bebeğim etkilenir diye cok korkuyorum o kadar kötüyüm ki![]()
13 haftalık bebeğin cinsiyetini nasıl soruyor bende bunu anlamadım?Değil gercekten esimin ailesi için yaşıyoruz
Tecrübeli bir dr 12.haftada cinsiyet tahmini yapar, iki bebeğimde de tuttu13 haftalık bebeğin cinsiyetini nasıl soruyor bende bunu anlamadım?
Ben 16 haftalık öğrendimde hep ondan sordum teşekkürlerTecrübeli bir dr 12.haftada cinsiyet tahmini yapar, iki bebeğimde de tuttu
Yanılma payını hesaba katıp söylemeyi tercih etmiyorlar genelde ama kemik oluşumuna bakarak 10.haftadan itibaren cinsiyet üzerine yorum yapabiliyorlarBen 16 haftalık öğrendimde hep ondan sordum teşekkürler
Kendini haklı cıkarır kendini haklı görüyo şuan ben onun istediği gibi biri degilmisim ne zaman hakedersem o zaman götürcekmis dısarı o zaman değer vercekmis. Kardesleri baslarına herseyi getirdiler onların istemediği herseyi yaptılar esime hakaret bile ettiler ama onlar bogaza gitmeyi hakediyomuş
Bende bunu anlamıyorum bu nedir hele bir üye eşi kulagının zarını patlatmış gitmiş sarılmış üzülmesin diye bu acizlik nedir böyleBu adam sana değer vermiyor, çocuğuna bile değer vermiyor. Kendini ezdiren kadınları görünce çok sinirleniyorum. Ne demek huyu sana çekerse ikinci plana atmak!!
Şu erkeklere rest çekmeyi neden bilmiyor kadınlar? Neden dünyanın merkezine onları koyup etraflarında dönüyoruz??
Masallah..Tecrübeli bir dr 12.haftada cinsiyet tahmini yapar, iki bebeğimde de tuttu