esim beni aldatiyor :( bana bi akil verin

helliebru

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2014
12
0
0
35
İstanbul
21 yasindayim 2 yillik evliyim esim beni cok seviyor yada ben ole sanıyordumama sürekli ..... izlerken yakaliyordum kiziyordum bizim icin baktigini söylüyordu is icin 1 aylığına Eskişehir e gittim ve ben oradayken sakin izleme dedigim halde izledigini öğrendim ve ayni anda tanimadigini soyledgi bir kizin gizlice dolmusta videosunu cekmis bunlari gördüm yikildim tartistik ayrilmaya karar verdim sans istedi terapiye gidelim dedi kabul ettim ama unutamiyorum ne yapmaliyim

Eşinizmi kızı dolmuşta telefonuyla çekmiş, yoksa internetde kayıtlı bir videomu izlemiş..

Tanımadığı kızın etek altı videosunu falan mı çekmiş. Bu çok çok çok iğrenç bir durum. ..... izleme olayının abartıldığını düşünsem de video çekmek çok çirkin.

bence de seni sevdiğini sanıyorsun çünkü gerçekten seven erkek sapıkça bir dolmuşta video çekmez .bir an önce terapiye gidin ,terapistin erkek olsun ,bu onun da videosunu çeker,fantaziler kurar kafasında.

canım ciddi anlamada tedaviye ihtiacı var bence eşinin dolmuşta tanımadığı birinin videosunu çekmekte ne demek ya sapkınlık bunun adı başka bişey değil.. iyi düşün canım kararını öyle ver derim ben.. bu adamla yapabilecekmisin tedavi olmak istiyor demişsin bu sürece katlanabilecekmisin??

Kusura bakmayın ama eşiniz tam bir sapık.

O videosu çekilen kız bizler de olabiliriz. Artık dolmuşa da binemicez nasıl insanlarla aynı yerde yaşıyoruz.

Allah böylelerini ıslah etsin diyecek başka bir şey bulamıyorum.

..... izlemesi bir derece affedilebilir ama başka kadınları gizlice çekiyorsa bu sapıklıktır. Bu adamdan kaçabildiğin kadar uzağa kaç..

Bu nasıl bir fantezidir böyle,hiç tanımadığı bir kızın videosunu çekmek hangi kitaba hangi erkekliğe sığar

Size verebileceğim tek akıl bu "sapıktan"ayrılmanız.

Son düzenleme:
ne terapisi ne tedavisi...terbiyesiz pislik adamın teki.. ayrılın hiç düşünmeden..
ayrıca bu yaptığı bir suç, bilmem farkında mısınız?

..... değil de insanların gizlice videosunu çekmesi affedilemez
bildiğin sapık adam.
video çektiğini filan kanıtlayın da boşanırken kolay olsun

eğer bebeğin yoksa adama muhtaç değilsen bi mesleğin varsa ayrılma konusunu ciddi ciddi düşün..he tüm bunlar varsa da düşün ne yapabilirsin nerede kalırsın nasıl iş bulursun...sana yarın git hemen boşan demiyorum..ama diyelimki tedavi oldu iyileşti bi kaç sene sonra tekrar aynı şeyler ortaya çıkabilir o yüzden hep bir B planın olsun Allah yardımcın olsun bacım..

....... izlemesi kabul edilebilir belki en azından boşanma sebebi olamaz ama tanımadığı kızın videosunu çekmekte gerçekten sapıklık ve bunun kabul edilebilir bir şey olduğunu düşünmüyorum.

Pardon da sizin için nasıl bakıyormuş.. son derece acaip ve mide bulandırıcı bir yalan..
yani daha iyi performans olsun diye mi?
resmen midem kalktı bu düzmeceden..
filmi izlersin kimseyi ilgilendirmez ama dolmuşta başka insanları çekmek hem suçtur hem de sapıklıktır.
birisi onun annesini çekse katil olur ama. böylelerine çok şey müstehak da neysee.

Bu aldatmak mı bilmemde sapıklık olduğu kesin.
Şu biz kadınların sokakta bize baktıklarında kadınlığımızdan utandıran adam tiplerinden, otobüste nereye kaçacağımızı düşündüğümüz tiplerden.
sen düşün artık napacağını

Toplumda Allah sevgisi ve ona iman azaldıkça Ahlaki çöküntü başlıyor.. Allah sevgisi korkusu olan insanlarla arkadaşlık etmek ,eş seçmek cok önemli...

bu sapıklıktan başka bir şey değil tanımadığı birini videoyu çekmekte ne demek ahlaksızlık

Hadi video izlemesini geçtim de dolmuşta bir kızın videosunu çekmekte ne demek...

Bildiğin sapık bu.

Çirkin pislik bir davranış bu..Terapiye yakalanınca gidesi geliyor bu andavalların bu da sırf gözünüzü boyamak için..Ondan önce niye gitmemiş ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…