esim beni aldatiyor :( bana bi akil verin

Toplumda Allah sevgisi ve ona iman azaldıkça Ahlaki çöküntü başlıyor.. Allah sevgisi korkusu olan insanlarla arkadaşlık etmek ,eş seçmek cok önemli...

bu çok genel bir kavram olmuş. bunu yapan bir sürü hoca sakallı dediğimiz insan var. dinle bağdaştırmsak olmuyor demi..

Toplumda Allah sevgisi ve ona iman azaldıkça Ahlaki çöküntü başlıyor.. Allah sevgisi korkusu olan insanlarla arkadaşlık etmek ,eş seçmek cok önemli...

Ah güzel arkadaşım keşke o kadar kolay olsa. Dilinde Allah olanların kalbinde de Allah olduğunun garantisi olsa.

Bence tedavi edilmeli eşini.yoksa sizin için hayat çekilmez olur.ALLAH yardımcın olsun arkadaşım çok zor bir durum.çocuğun varmı.

Bir de tedavi olmak istiyormuşya sapıklığın ne gibi bir tedavisi olabilir?

Ah be canım 21 yaşında ne evliliği acelen neydi.. Senin şimdi gezmen tozman gençliğini yaşaman lazımken ne diye evlilik sorumluluğu aldın ki?
Bu adam sapık yani klasik ..... izlemekten öte bir durum yarın tutuklanıp hapse bile girebilir bu yüzden yolunu ayırman en iyisi..

.....yu hadi anlarımda bu yaptığı suç resmen rezil adam!!!!

bu çok genel bir kavram olmuş. bunu yapan bir sürü hoca sakallı dediğimiz insan var. dinle bağdaştırmsak olmuyor demi..

kalbinde gerçekten ALLAH korkusu varsa uzak olur böyle kötü davranışlardan.o sakallı hocalar dediğiniz kişiler kalbine indirememiş gerçek ALLAH korkusunu.

Ah güzel arkadaşım keşke o kadar kolay olsa. Dilinde Allah olanların kalbinde de Allah olduğunun garantisi olsa.

senden alıntılayacağım ama ortaya olmasın diye sadece..
dini din gibi yaşamayı bilen kaç kişi var...hepimizin çevresinde vardır.. genelleme yapmaktan tamamen uzak konuşuyorum altını çiziyorum...
başını kapatıp ki benim bildiğim şu; ben başımı kapatıyorum, dinin bütün vecibelerini elimden geldiğince uygulayacağım. ancak gel gör ki dedikoducunun önde gideni.. fitne fesat diz boyu...haksızlıkta birinci..
genelle değil diyorum ama her şeyi dini kılıflara giydirmek de pes dedirtiyor artık.

Konuyu dine bağlamanın manası yok. Sapıklık insanın kendisiyle alakalı. Namazında niyazında adamlar da sapık çıkabiliyor.

Hem Allah korkusu olmayan herkes tacizci sapık dersek ateistlere baya bi ayıp etmiş oluruz :)

Akp iktidarıyla her konuyu dine bağlama modası başladı toplumda burada da bir örneğini görüyoruz... Bu kadar imanlı dürüst ülkede çocuk gelinler rezaletini kim çıkarttı acaba? Ben hiç bir dinsizin tutup daha çocuk yaşta bir kadınla evlendiğini görmedim ama tam tersine çok şahit oldum.. Nerede din iman lafı fazla kullanılıyorsa oralarda ahlaksızlıklar daha çok artıyor.. Allahtan korkan eş seçen arkadaşlarımın çoğu bin pişman zira daha geçen birinin eşi Kurana göre seni dövme hakkım var deyip eşinin üzerine yürüdü. Nisa suresi 34. ayete göre diyormuş. Kız koruma talep ediyor şu an. Ne kadar üzücü değil mi?

kalbinde gerçekten ALLAH korkusu varsa uzak olur böyle kötü davranışlardan.o sakallı hocalar dediğiniz kişiler kalbine indirememiş gerçek ALLAH korkusunu.

İşte o yüzden diyorum insanların kalplerini göremeyeceğimiz için eşimizi seçerken bir garantisi yok. Tabiki de herkes düzgün adamla evlenmek ister. Ama malesef alnında yazmıyor kimsenin. Bile bile lades diyenlerden bahsetmiyorum tabi ama bu arkadaşa "eşlerimizi imanlı seçersek bunlar başımıza gelmez" demek doğru değil bence. Arkadaşın eşini nasıl seçtiğini, evlenmeden önce nasıl bildiğini bilmiyoruz. Bu dünyada kırkından sonra azan mı ararsın, son nefesinde imansız giden mi? Her şey olabilir. Arkadaş için dua edip kendi halimiz için şükretmekten başka çıkar yol yok.

en sinir olduğum şey,konu sahibi 2 cümle yazmıyor,yorumcular kendi kendilerine debelenip,sonra tartışmaya giriyorlar ,konu başka yerler gidiyor.
konu sahibi size soru soruldu.mesela dolmuşta çekilen video mu izlemiş yoksa kendisi mi çekmiş?
cevabınıza göre yorumlar değişecektir de o yüzden...

Gerçekten ben olsaydım diyorum da o adamla aynı evi paylaşmak istemezdim...NEYİNE YETMİYO EŞİN YA. bu tür erkeklerden erkekte diyemicem .. Allah uzak tutsun...yaşınız bukadar gençken çocuk yokken bu evlilik doğru düzgün gidermi bi düşünün derim ben

Güzel arkadaşın nasıl ki müslüman ülkelerde kötü şeyler olmaz diyenlere örneklerim varsa dinsizler çocuklara ilgi duymaza da örneklerim var. Pedofili din/dil/ırk gözetmeyen bir hastalık. Taylandda 12 yaşındaki çocuklarla birlikte olmak legal. Buraya fuhuş için gelen turistlerin dili dini ırkı aynı mı sanıyorsun. Sapık her yerde sapık.

Tabi ki tek çözümü Allah sevgisi. Bunu yapan hoca dediğiniz insanlar dini kullanan, başka bir ahlaki çöküntü yaşayanla.
siz bahsettiğiniz hocaların hayatlarına değil, Allah sevgisi nasıldır nasıl yaşanır bunu öğreten peygambere ashabına büyük âlim ve mütefekkirlerin hayatına bakın, ve okumayanlar varsa okusunlar, ashabı kiramın hayatını..
Allah deyip namaz kılıp sapıklık içerisinde olan var. Yalnız onlar ın Allah la bağlantıları dillerinde.bunu kör olan da anlıyor.
Kur'an onlara hoca değil, münafık diyor. Ha şu da vardır ; imanlu biriyle berabersindir sonradan adamın huyu değişir, sapıklık peşine düşer, kimin ne olacağının garantisi yok.allah kimseyi doğru yoldan ayırmasın. Ama sen bu ihtimali düşünüp :Aman nerden bileyim sonradan değişeceğini diyip yanlış yolda olan insanla devam edersen sorumluluğu sana aittir..
Nasıl ki çocuğunu okula yazdırıken aman iyi bir öğretmen olsun örnek olsun kaygısını taşıyorsan , kendi hayatın içinde o kaygıyı taşımalı insan..sen üstüne düşeni yaparsan karakterinin gereğini sergilemiş olursun..

din neticede manevi bişeydir ve kimin kalbinde ne kadar var bilemeyiz insanların göstermelik yaptıkları şeyler ayrı içselleştirmek ayrı şeyler işte bu yüzden hukuk var, kimsenin vicdanına merhametine kalmayalım diye, eşinin yaptığıda suç ve hukukun alanına giriyo

nasıl bir adamla evlisin güzelim benim ya bırak şu sapık adamı birde tedavisiyle mi uğraşacan???? ne hali varsa görsün bizim için ..... izliyorum ne demek ya bence bu adam sana cinsel şiddet bile uyguluyodur.maddi olarak ayaklarının üzerinde dur yada durma boşa gitsin böyleleri seni bir değil bin defa aldatır tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…