Akp iktidarıyla her konuyu dine bağlama modası başladı toplumda burada da bir örneğini görüyoruz... Bu kadar imanlı dürüst ülkede çocuk gelinler rezaletini kim çıkarttı acaba? Ben hiç bir dinsizin tutup daha çocuk yaşta bir kadınla evlendiğini görmedim ama tam tersine çok şahit oldum.. Nerede din iman lafı fazla kullanılıyorsa oralarda ahlaksızlıklar daha çok artıyor.. Allahtan korkan eş seçen arkadaşlarımın çoğu bin pişman zira daha geçen birinin eşi Kurana göre seni dövme hakkım var deyip eşinin üzerine yürüdü. Nisa suresi 34. ayete göre diyormuş. Kız koruma talep ediyor şu an. Ne kadar üzücü değil mi?
Konuyu dine bağlanır hayatımız dine bağlı, dünyaya geliş amacımız bu.. Yaşam bir gün sona erecek. Bu dünyayı en güzel en doğru yaşamak için Allah bize rehber göndermiş, kılavuz göndermiş.
Bir makine yi bozduğunuzda yada nasıl sorunu gidereceğiniz hususunda birine danıştığınızda : kılavuza bak dese. Siz deseniz herşeyi kılavuza bağlıyorsun ! Ne kadar komik olur değil mi?
Bizim kılavuzumuz peygamberimiz ve ashabı...
Dolmusta kendisi cekmis
21 yasindayim 2 yillik evliyim esim beni cok seviyor yada ben ole sanıyordumama sürekli ..... izlerken yakaliyordum kiziyordum bizim icin baktigini söylüyordu is icin 1 aylığına Eskişehir e gittim ve ben oradayken sakin izleme dedigim halde izledigini öğrendim ve ayni anda tanimadigini soyledgi bir kizin gizlice dolmusta videosunu cekmis bunlari gördüm yikildim tartistik ayrilmaya karar verdim sans istedi terapiye gidelim dedi kabul ettim ama unutamiyorum ne yapmaliyim
21 yasindayim 2 yillik evliyim esim beni cok seviyor yada ben ole sanıyordumama sürekli ..... izlerken yakaliyordum kiziyordum bizim icin baktigini söylüyordu is icin 1 aylığına Eskişehir e gittim ve ben oradayken sakin izleme dedigim halde izledigini öğrendim ve ayni anda tanimadigini soyledgi bir kizin gizlice dolmusta videosunu cekmis bunlari gördüm yikildim tartistik ayrilmaya karar verdim sans istedi terapiye gidelim dedi kabul ettim ama unutamiyorum ne yapmaliyim
Dolmusta kendisi cekmis
bencede ayrılın. adam hem sapık hemde röntgenci21 yasindayim 2 yillik evliyim esim beni cok seviyor yada ben ole sanıyordumama sürekli ..... izlerken yakaliyordum kiziyordum bizim icin baktigini söylüyordu is icin 1 aylığına Eskişehir e gittim ve ben oradayken sakin izleme dedigim halde izledigini öğrendim ve ayni anda tanimadigini soyledgi bir kizin gizlice dolmusta videosunu cekmis bunlari gördüm yikildim tartistik ayrilmaya karar verdim sans istedi terapiye gidelim dedi kabul ettim ama unutamiyorum ne yapmaliyim
Dolmusta kendisi cekmis
Cinsel bi video degildi yüzünü cekmis begendigi icin cektigini neden bole bise yaptgini bilmedigini
pisman oldgunu söylüyor ailem yanimda degil anneme soyledm bi sans ve duzelir bise olmaz diyo elaleme ne dicez diyo benim yanimda kimse yok o yuzden denemek icin affettim ama yapamıyorum bana destek olan kimse yok
Cinsel bi video degildi yüzünü cekmis begendigi icin cektigini neden bole bise yaptgini bilmedigini
pisman oldgunu söylüyor ailem yanimda degil anneme soyledm bi sans ver duzelir bise olmaz diyo elaleme ne dicez diyo benim yanimda kimse yok o yuzden denemek icin affettim ama yapamıyorum bana destek olan kimse yok
pisman oldgunu söylüyor ailem yanimda degil anneme soyledm bi sans ver duzelir bise olmaz diyo elaleme ne dicez diyo benim yanimda kimse yok o yuzden denemek icin affettim ama yapamıyorum bana destek olan kimse yok
birtek şeyde yanılıyorsunuz.kalbinde gerçekten ALLAH korkusu varsa uzak olur böyle kötü davranışlardan.o sakallı hocalar dediğiniz kişiler kalbine indirememiş gerçek ALLAH korkusunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?