esim beni aldatiyor :( bana bi akil verin

şu an konunun akp veya başka bir siyasi görüşle ne alakası var????konuyu çarpıtma yorumunu yap ve geç tatlım

Konuyu dine bağlanır hayatımız dine bağlı, dünyaya geliş amacımız bu.. Yaşam bir gün sona erecek. Bu dünyayı en güzel en doğru yaşamak için Allah bize rehber göndermiş, kılavuz göndermiş.
Bir makine yi bozduğunuzda yada nasıl sorunu gidereceğiniz hususunda birine danıştığınızda : kılavuza bak dese. Siz deseniz herşeyi kılavuza bağlıyorsun ! Ne kadar komik olur değil mi?
Bizim kılavuzumuz peygamberimiz ve ashabı...

Güzel arkadaşım haklısın ama çok yenisin forumda. Forumda dini konular konuşmak yasak. Çünkü her seferinde tartışmaya yol açıyor. Çünkü forumun tamamı müslümanlardan oluşmuyor. Bir süre sonra sadece dini tartışmaya başlıyoruz. Mune arkadaşımız şu an izinli. Yoksa hemen uyarırdı. Lütfen konularda din tartışmayalım diye. Forumun din için ayrı bölümü var ve sadece orda konuşuluyor. Biri gelip bütün konularda ateizmden bahsetse bunu sürekli okumak ister miydin? Ya da sürekli hristiyanlıktan ve ya budizmden. İşte o yüzden forumun bu kısmında dinden bahsetmek yasak.

Son düzenleme:

bekara koca boşamak kolaydır derler belki bu yüzden banada kolay geliyor ama durum hiç iç açıcı değil. okurken midem bulandı benim. bizim için izliyorum ne demek. senin üzerindemi deneyecek birde bu sapıklıkları. umarım kendin için en hayırlı kararı verirsin. sen şimdi bunu kabul etsen, evliliğin devam etse, tedavi görse bile, bir süre sonra aynı şeyleri yine yaşayacaksın. ve adamın cevabı şimdiden hazır. hastayım!!!

ne hastalığı ne tedavisi yaa!!!!

Esiniz sapik farkinda misiniz?
Dolmusta bir kizin videosunu cekmis diyorsunuz.
Ve siz affetmissiniz.
Sizin yerinde olsam ellerimle polise teslim ederdim!

Yaptığı terbiyesizliği sana kabullendirmek için salak saçma sebepler bulmuş.Sen seni sevdiğini sanıyorsun.Ama eşin sevseydi böyle saçma şeyler yapmazdı ayrıca çok iğrenç düşüncelerde olması kabul edilebilir şeyler değil.

Manik depresif obsesif kompulsif davranış bozukluğu! Tamamen düzelmez, eşiniz baskılamayı öğrenebilir.

Tamam teşekkür ederim aydınlandım .ben kaçar .. Herkesin inancına sonsuz saygın var tabiki herkes dilediğine inanır ve herkes dilediğini söylemekte özgür..konu sahibi arkadaş inşallah durumun en kısa zamanda hayra ulaşır

bencede ayrılın. adam hem sapık hemde röntgenci

Cinsel bi video degildi yüzünü cekmis begendigi icin cektigini neden bole bise yaptgini bilmedigini
pisman oldgunu söylüyor ailem yanimda degil anneme soyledm bi sans ver duzelir bise olmaz diyo elaleme ne dicez diyo benim yanimda kimse yok o yuzden denemek icin affettim ama yapamıyorum bana destek olan kimse yok

Dolmusta kendisi cekmis

o zaman tedavisi olan bir durum değil ne yazık ki.prono izlemesi ,fantazi diye yorumlansa da ,dolmuşta bir kadının videosunu çekmek fantazi değil sapıklıktır..
bu yüzden bence en baş boşanma sebebidir.
bu şekilde devam edebilecek misin gerçekten evliliğine,aklıan gelmicek mi yaptıkları? üstelik bence devam da edecektir,neden vazgeçsin ki?

Iyi de arkadasim neresini cekerse ceksin.
TCK ya gore izinsiz fotograf ve video cekimi suctur.

yüzünü çekmesi, bile bir sorunu olduğunu göstermez mi? düşünsenize,size aynı hareket yapılsa,kocanın tepkisi ne olurdu,bişey olmaz sadece yüzünü çekmiş mi derdi size??
elalemin adamı dolmuşta beni çekecek yok ya?????*
elalem içn yaşamaktan da vageçin,çocuk yok bişey yok,elalem mi giriyo adamla aynı yatağa siz mi?aynı sofrayı komşu mu paylaşıyo siz mi??
kendi hayatınız için en büyük destek kendinizsiniz başkası değil..

Elaleme ne diyeceğiz lafı varsa,annenden asla umud bekleme!!
Anne demek evladının iyi kötü gününde yanında olmaktır..

kalbinde gerçekten ALLAH korkusu varsa uzak olur böyle kötü davranışlardan.o sakallı hocalar dediğiniz kişiler kalbine indirememiş gerçek ALLAH korkusunu.
birtek şeyde yanılıyorsunuz.
evet tam Anlamıyla Allah korkusu olan yapmaz,ama yanılgınız şu. dindar olmayan,deist,ateist yada başka dine inanlarında vicdanı,doğruyu yanlıştan ayırma yetisi,acıma duygusu, inananlar kadar güzel ve iyi duyguları,davranışları vardır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…