• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni aldatıyor,çok zoruma gitti hiç beklemezdim

Ya bu erkeklerin hepsi mi ayni? O kadar doluyum ki inanin yazilarinizi okudukca daha da nefret ediyorum butun erkeklerden.Evet bende aldatildim.7 senelik evliyim ve 3.5 yasinda oglum var.Esim olacak adam beni evlendigimiz gunden beri beni aldatmis.simdi diyeceksiniz hic mi anlamadin bir cok defq yakaldm msn face konusmalarini o zamanlar yeni evliydik sordugumda yalanlarla kilifina uydurdu ve tabi benim de gozum kor oldugundan inandim ve kapattim.Tabi bir kere yapan bin defa yaparmis.Cocugumuz oldu yine bunun yedigi haltlari ben yakaladim tlfnuna msj geldi gordum face hesabinbuldum benim haberim yoktu actigindan orda onlarca kadinla konusmus ustelik her onune gelene tlf no vermis telde gorusmus tabi bunlardan benim haberim yoktu qma Allah her zaman dogrudan yanadir ya gozumun onune serdi butun pislklerini su anda bildigimden kismi haberi var yani soylemedim ama anlamistir tabi face giremiyence simdi ondan igreniyorum ve bosanmaya karar verdim ama zamanini bekliyorum su anda elim kolum bagli.Boyle bir insanla ayni evde durmak beni boguyo.Allah hepimizin yardimcisi olsun

mimozagerbera nickli arkadas yazdıklarınız benı gercekten cok uzdu.keşke yasalar boyle yapan erkeklere agır cezalar verse.biz kadınların bunca emeği hiç dıkkate alınmıyor.bir anda değersiz bır kadınla onca seyi bitirıyorlar.bu nasıl bır nefıs.sonra pişmanlık.Allah inşallah ıslah eder.
ben bıraz baktım
Aldatan eşin ilişkide bulunduğu üçüncü kişiye manevi tazminat davası açabilir.bu da yıne iyi birşey.boyle evli adamlar zına yapıyor ve gunahıda cok buyuk.
Sonra bız eşimize hızmet etmek istemiyoruz içimizdeki kinden dolayı surekli soylenıyoruz dırdırcı oluyoruz.dokunmak istemiyoruz kaçan oluyoruz yok bu seferde huzur veren kadın değil sorun cıkaran oluyoruz.Allah yardımcımız olsun.bol bol dua et.iki rekat hacet namazı kıl.en az ayda bir kere.Evlilik başlı başına bir imtihan

Ne kadar guzel anlattiniz evet erkekler cok ama cook nankorler ben esim icin ailesinin her pisligine katlandim ama o bunlari gormedi bile ustelik ustune beni defalarca aldatti.Rabbim biliyo yasadiklarimi cektiklerimi ama yine ben kotuyum.İnsani en cok ne acitiyo biliyomusunuz yaptiginiz fedakarliklarin hice sayildigi gibi ustune nankorlukle suclanmaniz.Allahim sen yardimcimiz ol butun kadinlara guc ver cok zor isimiz gercekten agir birimtihandayiz.:-(

yalan + şiddet + aldatma = pek tutulacak yanı kalmamış bu evliliğin.Allah yardımcın olsun arkadaşım...

Eski konuları hortlattığınızda tüylerim tiken tiken oluyo :1:

Merhaba arkadaslar ben 5 yillik evliyim 3 yasinda bir oglum var esimin son siralarda bana ilgisizligink farkettim ve süphelendim iki gün önce telefonu karistirirkene bir chat sayfasina kayit olmus resmi var ama baska bir isim kullanmis iki üc kizada slm yazmis ama cvp yok herhangi yazisma yok arastirdim bulamadim bunu ona söyledim inkar etti yeminler etti ben seni seviyorum seni aldatmayi aklimin ucundan bile gecirmedim diye iki gündür ayri yatiyorum konusmuyorum ve bugün bana trip yapti ben ona yapiyorum diye eger bana güvenmiyorsan ayril yada ben aliyim bavulumu gidiyim senin kaprisini cekemem dedi hep bir sinirlilik bagris cagris ne yapacami bilmiyorum

biz 2.5 yıllık evliyiz ve severk evlendik suana kadar aslında eşimle abartılacak bir sorunumuz olmadı çok sakin her dediğimi yapan biriydi arada tartışmalarımız olurdu ama özellikle ailesi konusunda bana çok yalan söylüyor aileci biraz tatil günlerinde bile rahat yok tak ablası arar su iş var tak abisi,tak annesi bıktım artık hiç rahat yok neyse yine izin gününde kahvaltı bile yapmadan işim var halledip gelicem sende hazırlan gelip gezeriz dedi bekle bekle yok meğer annesindeymiş telde duydum çıldırdım tabi telde kavga ettik bu saaten sonrada artık gelme dedim eve ama geliceğinide biliyordum ama gelmediiii hiç beklemzdim bu ilk şokumdu yine izin gününde dısarı çıktık gezdik falan dönüşü görümceme gitmek istedim eşimde tamam dedi bende eve giderim eğer bizimkiler sorarsa şimdi iş falan çıkarırlar benim falan yerde olduğumu söyle dedi ben saf inandım aksam seni 8 gibi alırım dedi ok saat 8 oldu aradım eve fare girmiş onunla uğrasıyomuş fareyi çıkarıp gelicem dedi meger yalanmış bende saat 9 gibi taksiye atladım eve geldim yalandan yastıkları falan yere atmış gelceğimi biliyoya meğer chat yapmış aynı gün annesi çok hastaydı niye itmisun diye tartıştık bende diklenince tam burnumun üstüne vurdu kanadı gözlerim morardı hiç böyle olmamıştı benim ailemde burda değil 8 saatlik mesafedeler biryere gidemeyeceğimi biliyo o gün öyle geçti ertesi gün pc yi açtım sohbet günlüklerine bakarken msnde eşimin bir o....... konuşmalarını gördüm bu ikinci sokum mahvoldum ya ne yapıcağımı bilemedim hemen eşimi aradım gayet rahat bir cevapla yakın bir arkadaşı var çocukluk onun üstüne attı yok benim izin günüm olduğunu biliyo iki dakika vev geldi benden rica etti bende birşey diyemem dedi tabi ben aradıktan sonra korktu 10 dakika sonra eve geldi yalan yalan anlattı işte inanmadım tabi ama msn adresi yeni açılmış ve eşimin adı altında buna rağmen arkadaşının üstüne atıyo peki kendi adına neden açmamış diyorum eşi kurcalıyomuş ondan benim adıma açtı diyo istersen çağırayım yüzleşelim bozacının saidi şıracı neyse inanmak istemedim 2 gün çok kötü şeyler yaşadım birde hem kel hem fodul misali eve işten geldiğinde okdar rahatki neymiş benle her konuda tartış diyo aldatma konusunda asla senden güzeli nerde var diyo bakımlı biriyimdir nerdeyse hergün fön çekip makyaj yaparım kokoş değilim ama e fiziğimde iyi çocum olmasına reğmen neyse ben seni asla aldatmam diyo yalan kadınlar anlar sanalda olsa bir kere oldu işte tabi her kadın gibi yediremedim kendime biliyomusunuz ben onunla konuşmadım oda o konuyu açmayayım diye pişkin pişkin rahat rahat tavırlar sergiliyo şimdi ben ne yapayım görüşlerinize ihtiyacım var
Net boşan. Adam sana yumruk atmış, aldatmış, aileci... Başka ne yapması gerekiyor? Kadınları eve mi getirsin seni hastanelik mi etsin.

Merhaba arkadaslar ben 5 yillik evliyim 3 yasinda bir oglum var esimin son siralarda bana ilgisizligink farkettim ve süphelendim iki gün önce telefonu karistirirkene bir chat sayfasina kayit olmus resmi var ama baska bir isim kullanmis iki üc kizada slm yazmis ama cvp yok herhangi yazisma yok arastirdim bulamadim bunu ona söyledim inkar etti yeminler etti ben seni seviyorum seni aldatmayi aklimin ucundan bile gecirmedim diye iki gündür ayri yatiyorum konusmuyorum ve bugün bana trip yapti ben ona yapiyorum diye eger bana güvenmiyorsan ayril yada ben aliyim bavulumu gidiyim senin kaprisini cekemem dedi hep bir sinirlilik bagris cagris ne yapacami bilmiyorum

konu içine konu yazmayın atlanır
yukarıdaki bir derdim var a tıklayın oradan sağ tarafta konu aç a tıklayın

Net boşan. Adam sana yumruk atmış, aldatmış, aileci... Başka ne yapması gerekiyor? Kadınları eve mi getirsin seni hastanelik mi etsin.
2011 de acilmis konu farkettinmi cnm ya guzelce yazmisinda. bende yeni gordum :deli:
Merak ettim simdi bosandimi bu kiz acaba napti?

Bunun icin yeni konu acmaniz gerekiyor.

Hem sadakatsiz,hem yalancı, hem üç kağıtçı, hem pişkin veeeee vurdu mu dedin sen!!! Eeeee hala onun yanında mısın? Erkekler aldatma olayında güzelliğe baksaydı top modeller, mankenler falan da aldatılmazdı değil mi? Kusura bakma canım kocan aranıyor. Şu an sanalda belki ama reelde fırsatını yakaladığı an ''aaa olmaz benim karım güzel'' demeyecek. Çünkü anlattıklarından anladığım onun aldatabilitesi oldukça yüksek. Daha fazla mahvolma istersen..

biz 2.5 yıllık evliyiz ve severk evlendik suana kadar aslında eşimle abartılacak bir sorunumuz olmadı çok sakin her dediğimi yapan biriydi arada tartışmalarımız olurdu ama özellikle ailesi konusunda bana çok yalan söylüyor aileci biraz tatil günlerinde bile rahat yok tak ablası arar su iş var tak abisi,tak annesi bıktım artık hiç rahat yok neyse yine izin gününde kahvaltı bile yapmadan işim var halledip gelicem sende hazırlan gelip gezeriz dedi bekle bekle yok meğer annesindeymiş telde duydum çıldırdım tabi telde kavga ettik bu saaten sonrada artık gelme dedim eve ama geliceğinide biliyordum ama gelmediiii hiç beklemzdim bu ilk şokumdu yine izin gününde dısarı çıktık gezdik falan dönüşü görümceme gitmek istedim eşimde tamam dedi bende eve giderim eğer bizimkiler sorarsa şimdi iş falan çıkarırlar benim falan yerde olduğumu söyle dedi ben saf inandım aksam seni 8 gibi alırım dedi ok saat 8 oldu aradım eve fare girmiş onunla uğrasıyomuş fareyi çıkarıp gelicem dedi meger yalanmış bende saat 9 gibi taksiye atladım eve geldim yalandan yastıkları falan yere atmış gelceğimi biliyoya meğer chat yapmış aynı gün annesi çok hastaydı niye itmisun diye tartıştık bende diklenince tam burnumun üstüne vurdu kanadı gözlerim morardı hiç böyle olmamıştı benim ailemde burda değil 8 saatlik mesafedeler biryere gidemeyeceğimi biliyo o gün öyle geçti ertesi gün pc yi açtım sohbet günlüklerine bakarken msnde eşimin bir o....... konuşmalarını gördüm bu ikinci sokum mahvoldum ya ne yapıcağımı bilemedim hemen eşimi aradım gayet rahat bir cevapla yakın bir arkadaşı var çocukluk onun üstüne attı yok benim izin günüm olduğunu biliyo iki dakika vev geldi benden rica etti bende birşey diyemem dedi tabi ben aradıktan sonra korktu 10 dakika sonra eve geldi yalan yalan anlattı işte inanmadım tabi ama msn adresi yeni açılmış ve eşimin adı altında buna rağmen arkadaşının üstüne atıyo peki kendi adına neden açmamış diyorum eşi kurcalıyomuş ondan benim adıma açtı diyo istersen çağırayım yüzleşelim bozacının saidi şıracı neyse inanmak istemedim 2 gün çok kötü şeyler yaşadım birde hem kel hem fodul misali eve işten geldiğinde okdar rahatki neymiş benle her konuda tartış diyo aldatma konusunda asla senden güzeli nerde var diyo bakımlı biriyimdir nerdeyse hergün fön çekip makyaj yaparım kokoş değilim ama e fiziğimde iyi çocum olmasına reğmen neyse ben seni asla aldatmam diyo yalan kadınlar anlar sanalda olsa bir kere oldu işte tabi her kadın gibi yediremedim kendime biliyomusunuz ben onunla konuşmadım oda o konuyu açmayayım diye pişkin pişkin rahat rahat tavırlar sergiliyo şimdi ben ne yapayım görüşlerinize ihtiyacım var

sanal aldatmaya takıldın ama burnuna yediğin yumruğa takılmadın öyle mi?
karı koca birbirinizi hasta etmişsiniz bence.. tüm bu yazının açıklamasın bu..

evet yaa 2011 konusunu nereden bulup kim çıkardı Allah aşkına

Yahu adam ağzınızı yüzünüzü dağıtmış, morartmış bu durumda hiç bir şey yapmamışsınız, beni sanalada aldattı çok gururuma dokundu diyorsunuz.
Şiddette ihanet kadar onur kırıcıdır.
ay deli oluyorum taa fi tarihinde açılan konuları bulup gün yüzüne çıkaranlara.

Hepsini okudum ve gerçekten çok üzüldüm. Aile meselesini bir kenara atarsak onu daha hallolabilir bir şey olarak görüyorum fakat yanlış anlamadıysam yumruk atması ve gözlerinizin bile morarmış olması burnunuzda ciddi bi hasara yol açmış olabileceğini gösteriyor doktora gittiniz mi? Ayrıca ben de erkek arkadaşımla benzer seyler yaşadım o da arkadaşının üzerine attı istersen yüzleştireyim cümleleri aynı ve yüzleşsem de ne bu beni rahatlattı ne zaten doğruymuş dedikleri. Ayrılın ayrılmayın diyemem ama temkinli olun belki biraz daha dikkatli davranabilirsiniz veya bi aile terapisti gibi bi şeye ikna etmeye çalışabilirsiniz çünkü bu yalan söyleme durumu karakterden gelen bir iey ve değişmiyor kolay kolay malesef ki.

Back
X