biz 2.5 yıllık evliyiz ve severk evlendik suana kadar aslında eşimle abartılacak bir sorunumuz olmadı çok sakin her dediğimi yapan biriydi arada tartışmalarımız olurdu ama özellikle ailesi konusunda bana çok yalan söylüyor aileci biraz tatil günlerinde bile rahat yok tak ablası arar su iş var tak abisi,tak annesi bıktım artık hiç rahat yok neyse yine izin gününde kahvaltı bile yapmadan işim var halledip gelicem sende hazırlan gelip gezeriz dedi bekle bekle yok meğer annesindeymiş telde duydum çıldırdım tabi telde kavga ettik bu saaten sonrada artık gelme dedim eve ama geliceğinide biliyordum ama gelmediiii hiç beklemzdim bu ilk şokumdu yine izin gününde dısarı çıktık gezdik falan dönüşü görümceme gitmek istedim eşimde tamam dedi bende eve giderim eğer bizimkiler sorarsa şimdi iş falan çıkarırlar benim falan yerde olduğumu söyle dedi ben saf inandım aksam seni 8 gibi alırım dedi ok saat 8 oldu aradım eve fare girmiş onunla uğrasıyomuş fareyi çıkarıp gelicem dedi meger yalanmış bende saat 9 gibi taksiye atladım eve geldim yalandan yastıkları falan yere atmış gelceğimi biliyoya meğer chat yapmış aynı gün annesi çok hastaydı niye itmisun diye tartıştık bende diklenince tam burnumun üstüne vurdu kanadı gözlerim morardı hiç böyle olmamıştı benim ailemde burda değil 8 saatlik mesafedeler biryere gidemeyeceğimi biliyo o gün öyle geçti ertesi gün pc yi açtım sohbet günlüklerine bakarken msnde eşimin bir o....... konuşmalarını gördüm bu ikinci sokum mahvoldum ya ne yapıcağımı bilemedim hemen eşimi aradım gayet rahat bir cevapla yakın bir arkadaşı var çocukluk onun üstüne attı yok benim izin günüm olduğunu biliyo iki dakika vev geldi benden rica etti bende birşey diyemem dedi tabi ben aradıktan sonra korktu 10 dakika sonra eve geldi yalan yalan anlattı işte inanmadım tabi ama msn adresi yeni açılmış ve eşimin adı altında buna rağmen arkadaşının üstüne atıyo peki kendi adına neden açmamış diyorum eşi kurcalıyomuş ondan benim adıma açtı diyo istersen çağırayım yüzleşelim bozacının saidi şıracı neyse inanmak istemedim 2 gün çok kötü şeyler yaşadım birde hem kel hem fodul misali eve işten geldiğinde okdar rahatki neymiş benle her konuda tartış diyo aldatma konusunda asla senden güzeli nerde var diyo bakımlı biriyimdir nerdeyse hergün fön çekip makyaj yaparım kokoş değilim ama e fiziğimde iyi çocum olmasına reğmen neyse ben seni asla aldatmam diyo yalan kadınlar anlar sanalda olsa bir kere oldu işte tabi her kadın gibi yediremedim kendime biliyomusunuz ben onunla konuşmadım oda o konuyu açmayayım diye pişkin pişkin rahat rahat tavırlar sergiliyo şimdi ben ne yapayım görüşlerinize ihtiyacım var