Böyle bir olayın benzerini, hatta tıpatıp aynısı diyebilirim çok yakınımızda yaşadık. Adamın konuşma dökümüne baktı kadın, farklı zamanlarda da araşmışlar, daha doğrusu çaldırıp kapanmış hep. Hani eskiden vardıya, kontör olmazdı da "aklımdasın" mantığıyla çaldırılırdı veya "şimdi arayabilirsin" mesajı da olabilir o çağrı. Adamdan da hayatta beklemezdik tam bir aile babası, efendi, 50 yaş üstü falan. O gün bugündür kimseye güvenmiyorum ama böyle düşünceler de insanı yıpratır. Umarım yanılıyorsunuzdurMerhabalar buraya içimi dökmek için yazdım bundan üç ay önce biz ev aldık evlere bakarken burda bir bayan vardı şantiye şefi sonra eşimle git gel git gel orda çalışan bayanın evlerinden birini kısmet oldu aldık konu şu ki eşim bu bayanın numarasını aldı kaç zamandır evin eksikleri ile konuşuyorlar her sabah esim koşa koşa yanımda bayanı arıyor şurası eksik burası eksik deyip üst üste arıyor örnegin lavabo tasında cok az çıtlamıs yer vardı süreklı kız evimize gidip gidip gelıyor esim bir bahane bulup sürekli bayanı arıyor ben soruncada evle ugrasıyorum düşündügun seye bak dıyor önce sizli bizliydı suan sen oldu konusmaları hala gidip gidip geliyor bayan ve bi kac kere bakısmalarını yakaladım acaba ben mi yanlış düşünüyorum ama gercekten o bayanı gördüm göreli içime sinmeyen cok sey var sizce ne yapmalıyım acsba ben mi biraz paranoyanım okuyanlar hakkını helal etsin simdiden çünkü kafam çok karısık gercekten
Eşiniz yerine siz iletişim halinde olsanız .hem böylelikle kurmamış olursunuz.belki hisleriniz doğruda olabilir.gözlemleyin.Merhabalar buraya içimi dökmek için yazdım bundan üç ay önce biz ev aldık evlere bakarken burda bir bayan vardı şantiye şefi sonra eşimle git gel git gel orda çalışan bayanın evlerinden birini kısmet oldu aldık konu şu ki eşim bu bayanın numarasını aldı kaç zamandır evin eksikleri ile konuşuyorlar her sabah esim koşa koşa yanımda bayanı arıyor şurası eksik burası eksik deyip üst üste arıyor örnegin lavabo tasında cok az çıtlamıs yer vardı süreklı kız evimize gidip gidip gelıyor esim bir bahane bulup sürekli bayanı arıyor ben soruncada evle ugrasıyorum düşündügun seye bak dıyor önce sizli bizliydı suan sen oldu konusmaları hala gidip gidip geliyor bayan ve bi kac kere bakısmalarını yakaladım acaba ben mi yanlış düşünüyorum ama gercekten o bayanı gördüm göreli içime sinmeyen cok sey var sizce ne yapmalıyım acsba ben mi biraz paranoyanım okuyanlar hakkını helal etsin simdiden çünkü kafam çok karısık gercekten
Umarım ama içime sinmeyen çok sey var bugunde evimize geldi oturdu boya olacak diye bana birsürü soru sordu nerelısnz kac yıllık evlısınız vsBöyle bir olayın benzerini, hatta tıpatıp aynısı diyebilirim çok yakınımızda yaşadık. Adamın konuşma dökümüne baktı kadın, farklı zamanlarda da araşmışlar, daha doğrusu çaldırıp kapanmış hep. Hani eskiden vardıya, kontör olmazdı da "aklımdasın" mantığıyla çaldırılırdı veya "şimdi arayabilirsin" mesajı da olabilir o çağrı. Adamdan da hayatta beklemezdik tam bir aile babası, efendi, 50 yaş üstü falan. O gün bugündür kimseye güvenmiyorum ama böyle düşünceler de insanı yıpratır. Umarım yanılıyorsunuzdur
Onuda denedim eşim seni dinlemezler iş yaptırıyorum vs dedi erkegi falan daha dinlerler diyeEşiniz yerine siz iletişim halinde olsanız .hem böylelikle kurmamış olursunuz.belki hisleriniz doğruda olabilir.gözlemleyin.
Bence mesafeli olun evinize gelse dahi. Eşiniz değil, siz iletişime geçin artık. Kocanıza, rahatsız oluyorum ve ben konuşacam artık, diye sınır çizin ve sert konuşun. Ben, eve gelen ustaya falan böyle yapsam hoşuna gider mi, deyin. Bundan başka çözüm yok gibiUmarım ama içime sinmeyen çok sey var bugunde evimize geldi oturdu boya olacak diye bana birsürü soru sordu nerelısnz kac yıllık evlısınız vs
evde kusurlu ürünlerin bazılarının garantisi oluyor inşaat firması yapıyorSantiye sefinin catlamis lavaboyla ne alakasi var ki.hadi duvar falan catlak patlak olur anlarim da.
Bahaneye bak ne alaka kesinlikleri haklısınız şüphelenmekte.telefonuna sosyal medyasına bakın kadın ekli mi diye?Onuda denedim eşim seni dinlemezler iş yaptırıyorum vs dedi erkegi falan daha dinlerler diye
Onuda söyledim ama bu evin eksigi çok deyip duruyor simdi yaptırmazsam bir daha yapmazlar diyorBence mesafeli olun evinize gelse dahi. Eşiniz değil, siz iletişime geçin artık. Kocanıza, rahatsız oluyorum ve ben konuşacam artık, diye sınır çizin ve sert konuşun. Ben, eve gelen ustaya falan böyle yapsam hoşuna gider mi, deyin. Bundan başka çözüm yok gibi
Ona neymiş kaç yıllık evli olduğunuzdan, bu kadar samimiyete gerek yok.Umarım ama içime sinmeyen çok sey var bugunde evimize geldi oturdu boya olacak diye bana birsürü soru sordu nerelısnz kac yıllık evlısınız vs
Bu sorularda bir şey yok konu açmak için sormuştur. Aldatsa yanınızda konuşmaz diye düşünüyorum ama eşinizin kadına ilgisini filan sezdiyseniz bilemiyorum.Umarım ama içime sinmeyen çok sey var bugunde evimize geldi oturdu boya olacak diye bana birsürü soru sordu nerelısnz kac yıllık evlısınız vs
Ben olsam eşimin telefonundan, artık eşimle konuşun ben yoğun oluyorum, gibi bir şey yazıp numarasını silerdim (eşimin de haberi olacak tabii). WhatsApp story falan da bakışıyorlardır şimdi. Çok sinir bozucu ve hissediyorsanız bi şey vardır bence. Şu an bunu yapmazsanız, devamı gelir maalesef. İş, eşinizde bitiyorOnuda söyledim ama bu evin eksigi çok deyip duruyor simdi yaptırmazsam bir daha yapmazlar diyor
Şantiye sefi ve lavabo ne alaka ac
Sürekli araması beni çok huylandırdı ve samimi konusmalarıBu sorularda bir şey yok konu açmak için sormuştur. Aldatsa yanınızda konuşmaz diye düşünüyorum ama eşinizin kadına ilgisini filan sezdiyseniz bilemiyorum.
Boya olucaksa olucak ne işi var şantiye şefinin evinizde boyacı olması gerekmiyor muUmarım ama içime sinmeyen çok sey var bugunde evimize geldi oturdu boya olacak diye bana birsürü soru sordu nerelısnz kac yıllık evlısınız vs
Öyle diyorum ama hep bir bahane iş bitiremiyorsun kınusmazsak diyor hepBoya olucaksa olucak ne işi var şantiye şefinin evinizde boyacı olması gerekmiyor mu
Çok yüz vermeyin eşinizle konusun istemiyorum den açık açık boyke içinizi yiyip bitirmeyin
Sefse şefliğini bilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?