- 8 Nisan 2023
- 5.405
- 47.581
- 478
Mantikli ama, cunku simdi her sey cok pahali.sonradan evde sorun cikip masraf olacagina bastan duzgun olsun diye dusunuyordur.Onuda söyledim ama bu evin eksigi çok deyip duruyor simdi yaptırmazsam bir daha yapmazlar diyor
O şantiye şefi ev dizayn uzmanı değilÖyle diyorum ama hep bir bahane iş bitiremiyorsun kınusmazsak diyor hep
Herşey senin gözünün önünde yapılıyor nasıl aldatsın kiMerhabalar buraya içimi dökmek için yazdım bundan üç ay önce biz ev aldık evlere bakarken burda bir bayan vardı şantiye şefi sonra eşimle git gel git gel orda çalışan bayanın evlerinden birini kısmet oldu aldık konu şu ki eşim bu bayanın numarasını aldı kaç zamandır evin eksikleri ile konuşuyorlar her sabah esim koşa koşa yanımda bayanı arıyor şurası eksik burası eksik deyip üst üste arıyor örnegin lavabo tasında cok az çıtlamıs yer vardı süreklı kız evimize gidip gidip gelıyor esim bir bahane bulup sürekli bayanı arıyor ben soruncada evle ugrasıyorum düşündügun seye bak dıyor önce sizli bizliydı suan sen oldu konusmaları hala gidip gidip geliyor bayan ve bi kac kere bakısmalarını yakaladım acaba ben mi yanlış düşünüyorum ama gercekten o bayanı gördüm göreli içime sinmeyen cok sey var sizce ne yapmalıyım acsba ben mi biraz paranoyanım okuyanlar hakkını helal etsin simdiden çünkü kafam çok karısık gercekten
Evet onu bende yaptım direk hemen koşa kosa aradı hatta acmazsa üst üste arıyorAldatma var mi yok mu bir sey diyemem ancak esiniz ilgili gorunuyor. Bakisma yakalamak bos bi sey degil bu benim basima da geldi eski sevgilimin arkadasim dedigi kadinla bi bakisindan butun olayi cozmustum. Her seyi alenen yapiyor diye yoktur bi sey demeyin bazen bu alenilikten de hoslanabiliyor bazilari. Sıkı takip oneriyorum size. Hatta evle ilgili bir sorunu siz esinize soyleyip tepkisini olcebilirsiniz. Kucuk bi sorun mesela uydurun bakalim hemen kosuyor mu telefona.
DayaklikEvet onu bende yaptım direk hemen koşa kosa aradı hatta acmazsa üst üste arıyor
Kadın rahatsız olsa uyarır, ya eşiniz çok densiz laftan anlamıyor ya da kadınla sürekli arayacak samimiyetteler.Evet onu bende yaptım direk hemen koşa kosa aradı hatta acmazsa üst üste arıyor
Kadin zarf atsa hemen atlayacak şaka gibj ne üzücü…Evet onu bende yaptım direk hemen koşa kosa aradı hatta acmazsa üst üste arıyor
Yani paranoyak kıskanç değilseniz içinize şüphe düştüyse doğrudur. Hislerinize güvenin. Eşinizi uyandırmayın, sessiz takip edin gözlemleyin. Arama dokümanlarına bakın, yazışmaları felan. Ama sakın eşinize sürekli bunu söylemeyin. Ona belli etmeden gözlemleyin.Merhabalar buraya içimi dökmek için yazdım bundan üç ay önce biz ev aldık evlere bakarken burda bir bayan vardı şantiye şefi sonra eşimle git gel git gel orda çalışan bayanın evlerinden birini kısmet oldu aldık konu şu ki eşim bu bayanın numarasını aldı kaç zamandır evin eksikleri ile konuşuyorlar her sabah esim koşa koşa yanımda bayanı arıyor şurası eksik burası eksik deyip üst üste arıyor örnegin lavabo tasında cok az çıtlamıs yer vardı süreklı kız evimize gidip gidip gelıyor esim bir bahane bulup sürekli bayanı arıyor ben soruncada evle ugrasıyorum düşündügun seye bak dıyor önce sizli bizliydı suan sen oldu konusmaları hala gidip gidip geliyor bayan ve bi kac kere bakısmalarını yakaladım acaba ben mi yanlış düşünüyorum ama gercekten o bayanı gördüm göreli içime sinmeyen cok sey var sizce ne yapmalıyım acsba ben mi biraz paranoyanım okuyanlar hakkını helal etsin simdiden çünkü kafam çok karısık gercekten
Evet neden bosanmayayım göz göre göre yapıyorsaDiyelim ki öyle bir durum var, boşanacak mısınız? Cevabınız yüzde yüz evet ise araştırın yoksa kurcalamayın
Yok yaa somut delil olmadan adamın günahını almayın ,bir mesaj falan olsa sürekli olabilir derim ama şimdilik sakin kalın . Eşinizi bunaltır kıskanırsanız yanlışa itersiniz . Eşinizi yakın tutun kendinize sorun mesela hayatım evin eksiği neyse birlikte bakalım sonuçta kendi evimiz diyip birlikte gidip gelin ,akıllı davranınMerhabalar buraya içimi dökmek için yazdım bundan üç ay önce biz ev aldık evlere bakarken burda bir bayan vardı şantiye şefi sonra eşimle git gel git gel orda çalışan bayanın evlerinden birini kısmet oldu aldık konu şu ki eşim bu bayanın numarasını aldı kaç zamandır evin eksikleri ile konuşuyorlar her sabah esim koşa koşa yanımda bayanı arıyor şurası eksik burası eksik deyip üst üste arıyor örnegin lavabo tasında cok az çıtlamıs yer vardı süreklı kız evimize gidip gidip gelıyor esim bir bahane bulup sürekli bayanı arıyor ben soruncada evle ugrasıyorum düşündügun seye bak dıyor önce sizli bizliydı suan sen oldu konusmaları hala gidip gidip geliyor bayan ve bi kac kere bakısmalarını yakaladım acaba ben mi yanlış düşünüyorum ama gercekten o bayanı gördüm göreli içime sinmeyen cok sey var sizce ne yapmalıyım acsba ben mi biraz paranoyanım okuyanlar hakkını helal etsin simdiden çünkü kafam çok karısık gercekten
Merhabalar buraya içimi dökmek için yazdım bundan üç ay önce biz ev aldık evlere bakarken burda bir bayan vardı şantiye şefi sonra eşimle git gel git gel orda çalışan bayanın evlerinden birini kısmet oldu aldık konu şu ki eşim bu bayanın numarasını aldı kaç zamandır evin eksikleri ile konuşuyorlar her sabah esim koşa koşa yanımda bayanı arıyor şurası eksik burası eksik deyip üst üste arıyor örnegin lavabo tasında cok az çıtlamıs yer vardı süreklı kız evimize gidip gidip gelıyor esim bir bahane bulup sürekli bayanı arıyor ben soruncada evle ugrasıyorum düşündügun seye bak dıyor önce sizli bizliydı suan sen oldu konusmaları hala gidip gidip geliyor bayan ve bi kac kere bakısmalarını yakaladım acaba ben mi yanlış düşünüyorum ama gercekten o bayanı gördüm göreli içime sinmeyen cok sey var sizce ne yapmalıyım acsba ben mi biraz paranoyanım okuyanlar hakkını helal etsin simdiden çünkü kafam çok karısık gercekten
Santiye sefinin catlamis lavaboyla ne alakasi var ki.hadi duvar falan catlak patlak olur anlarim da.
evde kusurlu ürünlerin bazılarının garantisi oluyor inşaat firması yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?