Eşim beni aldatıyor mu ?

Herşey senin gözünün önünde yapılıyor nasıl aldatsın ki

Aldatma var mi yok mu bir sey diyemem ancak esiniz ilgili gorunuyor. Bakisma yakalamak bos bi sey degil bu benim basima da geldi eski sevgilimin arkadasim dedigi kadinla bi bakisindan butun olayi cozmustum. Her seyi alenen yapiyor diye yoktur bi sey demeyin bazen bu alenilikten de hoslanabiliyor bazilari. Sıkı takip oneriyorum size. Hatta evle ilgili bir sorunu siz esinize soyleyip tepkisini olcebilirsiniz. Kucuk bi sorun mesela uydurun bakalim hemen kosuyor mu telefona.

Evet onu bende yaptım direk hemen koşa kosa aradı hatta acmazsa üst üste arıyor

Belki ilişkileri yok ama oraya giden yol açık anladığım kadarıyla. Temkinli olup çaktırmadan kontrol edin. Arama kayıtları, sosyal medyadan arama sonuçları, wp aramaları. Hepsine bakın.

Bu durumda şunlar söylenebilir kanımca;

eşiniz sizi cepte görüyor..

Size afedersiniz kuma getirse "bişey demez" diye düşünüyor.

Çok sevmişsiniz. Çok değer vermişsiniz.

Bu adamın ciddi bir silkelenmeye ihtiyacı var ki kendine gelsin.

Alın karşınıza, bu olayın sizi ileri derecede rahatsız ettiğini, herhangi bir konuyla ilgili artık sizin konuşacağınızi, aksi halde tercihlerinin sonucuna katlanmak zorunda olduğunu sakin sakin anlatın .

Bı film vardı. Adam ; ben kapı arkalarında bekletilecek adam değilim." Diyordu.

Aynen bu şekilde bı hizaya girsin.. bence girer. Girmek istemez direnirsede, sizin kaybedecek birşeyiniz yokmuş zaten, diye düşünüyorum.

Yani paranoyak kıskanç değilseniz içinize şüphe düştüyse doğrudur. Hislerinize güvenin. Eşinizi uyandırmayın, sessiz takip edin gözlemleyin. Arama dokümanlarına bakın, yazışmaları felan. Ama sakın eşinize sürekli bunu söylemeyin. Ona belli etmeden gözlemleyin.

Yok yaa somut delil olmadan adamın günahını almayın ,bir mesaj falan olsa sürekli olabilir derim ama şimdilik sakin kalın . Eşinizi bunaltır kıskanırsanız yanlışa itersiniz . Eşinizi yakın tutun kendinize sorun mesela hayatım evin eksiği neyse birlikte bakalım sonuçta kendi evimiz diyip birlikte gidip gelin ,akıllı davranın

Santiye sefinin catlamis lavaboyla ne alakasi var ki.hadi duvar falan catlak patlak olur anlarim da.

evde kusurlu ürünlerin bazılarının garantisi oluyor inşaat firması yapıyor

Firma çalışanı kadın olmasaydı, aklınızda aynı sorular olacak mıydı ? Ev alım şartlarınız nedir ? Yapımı tamamen bitmemiş, ince işçiliği yarım kalmış bir ev mi aldınız ? Firma bu eksikleri mi gideriyor, durum nedir ?

Mesela Deenniizz inşaat firmasının garanti kapsamındaki kusurlu ürünleri yenileme sorumluluğu olduğunu belirtmiş.Sizdeki durum nedir ?

Konu sahibi ben herkesin aksine sizin paranoyanızın olduğunu düşünüyorum.belki içinize su serper.kadın ekmeğinin peşinde naapsın sizin kocanızı.onlarca böyle müşterileri var.tabi ki ilgili olacak sattığı ürünün arkasında duracak eksikleri tamamlayacak.
bence çıkın bu kafadan kocanızın da aklına öyle bir ihtimal olabileceğini sokmayın ne münasebet.
bekar bir kadınım işim olduğunda onlarca erkekle muhatap olmak zorunda kalıyorum.ekmeğimin peşindeyim.kimsenin kocasında gözüm yok.işi gücü olan kadınalar evli erkeği ne yapsın lütfen kendinizi zehirlemeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…