o ilgiyi nerede sezdiniz acaba?:)Aldatma var mi yok mu bir sey diyemem ancak esiniz ilgili gorunuyor.
Merhabalar buraya içimi dökmek için yazdım bundan üç ay önce biz ev aldık evlere bakarken burda bir bayan vardı şantiye şefi sonra eşimle git gel git gel orda çalışan bayanın evlerinden birini kısmet oldu aldık konu şu ki eşim bu bayanın numarasını aldı kaç zamandır evin eksikleri ile konuşuyorlar her sabah esim koşa koşa yanımda bayanı arıyor şurası eksik burası eksik deyip üst üste arıyor örnegin lavabo tasında cok az çıtlamıs yer vardı süreklı kız evimize gidip gidip gelıyor esim bir bahane bulup sürekli bayanı arıyor ben soruncada evle ugrasıyorum düşündügun seye bak dıyor önce sizli bizliydı suan sen oldu konusmaları hala gidip gidip geliyor bayan ve bi kac kere bakısmalarını yakaladım acaba ben mi yanlış düşünüyorum ama gercekten o bayanı gördüm göreli içime sinmeyen cok sey var sizce ne yapmalıyım acsba ben mi biraz paranoyanım okuyanlar hakkını helal etsin simdiden çünkü kafam çok karısık gercekten
Hanımefendi bunları kafadan atmıyorum bsy hissettim gördüm ki söylüyorum yoksa eşim iş yerindeki bayanlarlardanda muhatap ama bu şekılde degıl onlara neden demiyorum yada bu şekil samimiyet görmedim daha önce kimse ekmegınn pesınde olan kişiye laf söylemediKonu sahibi ben herkesin aksine sizin paranoyanızın olduğunu düşünüyorum.belki içinize su serper.kadın ekmeğinin peşinde naapsın sizin kocanızı.onlarca böyle müşterileri var.tabi ki ilgili olacak sattığı ürünün arkasında duracak eksikleri tamamlayacak.
bence çıkın bu kafadan kocanızın da aklına öyle bir ihtimal olabileceğini sokmayın ne münasebet.
bekar bir kadınım işim olduğunda onlarca erkekle muhatap olmak zorunda kalıyorum.ekmeğimin peşindeyim.kimsenin kocasında gözüm yok.işi gücü olan kadınalar evli erkeği ne yapsın lütfen kendinizi zehirlemeyin
Begumcum bunları senin yazdığına inanamıyorum şaşırttın beniBir iki kavgaya düzelir bence keser görüşmeyi. Alın telefonunu kocanızın, kadının nunaralarını silin ya da kadın aradığında mesaj attığında telefona siz cevap verin.
o zaman eşinize belli etmeden takip edin.sezmesin ki önlem almasın rahat davransın.Hanımefendi bunları kafadan atmıyorum bsy hissettim gördüm ki söylüyorum yoksa eşim iş yerindeki bayanlarlardanda muhatap ama bu şekılde degıl onlara neden demiyorum yada bu şekil samimiyet görmedim daha önce kimse ekmegınn pesınde olan kişiye laf söylemedi
Begumcum bunları senin yazdığına inanamıyorum şaşırttın beni
böyle yaşamak çok yorucu kendi adıma.herkes için sırf cinsiyetinden ötürü tetikte olmak,acaba olabilir mi diye düşünmek.Bir evli çiftin ya da sevgilinin iş gibi zorunluluk gerektirmeyen iletişimlerde birbirlerini huzursuz, rahatsız edici davranmasına gerek yok bana kalırsa. İletişimi azaltmasını istemesi, iletişim kurmamasını istemesi normal olur. Bu şantiye şefi kadın hayatlarındaki geçici biri, iş arkadaşları değil, akrabaları değil, sevgili olmadan önce tanıdıkları biri değil. Önemsiz biri. Adam görüşmeyi azaltabilir, azaltırsa çatlamaz. Gerekirse karısı konuşsun.
Sizli bizli konusmadan senli benli konusmaya gecincr ve hanimefrndi bakisma yakalayinca :)o ilgiyi nerede sezdiniz acaba?:)
Belli etmeden takip etmeye calişin, aldatma artik cok kolay hic ummadiğim kişiler aldatiyoMerhabalar buraya içimi dökmek için yazdım bundan üç ay önce biz ev aldık evlere bakarken burda bir bayan vardı şantiye şefi sonra eşimle git gel git gel orda çalışan bayanın evlerinden birini kısmet oldu aldık konu şu ki eşim bu bayanın numarasını aldı kaç zamandır evin eksikleri ile konuşuyorlar her sabah esim koşa koşa yanımda bayanı arıyor şurası eksik burası eksik deyip üst üste arıyor örnegin lavabo tasında cok az çıtlamıs yer vardı süreklı kız evimize gidip gidip gelıyor esim bir bahane bulup sürekli bayanı arıyor ben soruncada evle ugrasıyorum düşündügun seye bak dıyor önce sizli bizliydı suan sen oldu konusmaları hala gidip gidip geliyor bayan ve bi kac kere bakısmalarını yakaladım acaba ben mi yanlış düşünüyorum ama gercekten o bayanı gördüm göreli içime sinmeyen cok sey var sizce ne yapmalıyım acsba ben mi biraz paranoyanım okuyanlar hakkını helal etsin simdiden çünkü kafam çok karısık gercekten
burası Türkiye çoğu insan sizli bizli konuşsa keşke.doktorundan tutta pzarcısına kadar “sen” e geçiyor maalesef.Sizli bizli konusmadan senli benli konusmaya gecincr ve hanimefrndi bakisma yakalayinca :)
Aynen öyle oldu gercekten ben bile bu yasadıgıma inanamıyorum eşimi tanıyamıyoruöSizli bizli konusmadan senli benli konusmaya gecincr ve hanimefrndi bakisma yakalayinca :)
böyle yaşamak çok yorucu kendi adıma.herkes için sırf cinsiyetinden ötürü tetikte olmak,acaba olabilir mi diye düşünmek.
Korkutuk savunmaniz evet tuhaf. Sizin eril tarafiniz yuksek sanirim. Olabilir. Bu da bir bakis acisi diyelim.burası Türkiye çoğu insan sizli bizli konuşsa keşke.doktorundan tutta pzarcısına kadar “sen” e geçiyor maalesef.
hem ne biliyoruz belki konu sahibinin kocasının cidden kötü bir niyeti yoktur kadını da bir inşaatçı olarak görüyordur bir kadın olarak değil.
Konu sahibin kocasını o kadar savundum ki bana hediye yollaması şart artık
Aynen öyle oldu gercekten ben bile bu yasadıgıma inanamıyorum eşimi tanıyamıyoruö
Yorumunuzu okuyunca beni benden daha iyi tanıdığınızı düşündüm bir an.Korkutuk savunmaniz evet tuhaf. Sizin eril tarafiniz yuksek sanirim. Olabilir. Bu da bir bakis acisi diyelim.
İnsaat firmasının şantiye şefi yani o bayanı ilgilensın dıye koymuslarŞantiye şefi, inşaat mühendisi ve bu size sattığı evlerin sahibi mi? Yoksa normal inşaat mühendisi mi?
Ev inşaat halinde değilse satış ve sonrasında şef niye ilgileniyor? Mal sahibinin ilgilenmesi gerekmiyor mu?İnsaat firmasının şantiye şefi yani o bayanı ilgilensın dıye koymuslar
Keşke sizin dedıgınız gibi olsada bende rahatlasamSanırım aldığınız ev henüz tamamlanmamış ve tamamlanma aşamasında. Eşinizin bunu takip etmesinden daha doğal bir şey olamaz. Hiçbir şey es geçilmesin, eksiği kalmasın istiyor belli ki. Kadında gözü olsa aramaları sizin yanınızda yapmaz herhalde.
Yine de şüpheden ölüyorum diyorsanız takip edin. Yalnız kadına bilenmenizi gerektirecek bir şey yok, işini yapıyor. Eşiniz sürekli aradığı için ve açmayınca üst üste aramaya devam ettiği için o da işi gereği cevap vermek, eksikleri gidermek durumunda. Eminim bıkmıştır, yaka silkiyordur, bir an önce bitse de kurtulsam şunlardan diyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?