Eşim beni aldatıyor mu ?

Aldatma var mi yok mu bir sey diyemem ancak esiniz ilgili gorunuyor.
o ilgiyi nerede sezdiniz acaba?:)
adam ev almış her şey kusursuz olsun istiyor parasını verdiği ne ise düzgün bir şekilde karşılığını almak istiyor. o kadının yerinde adam da olabilirdi.lavabodur odur şudur gündeme mi gelmeyecekti.iş bitene kadar aramasından doğal ne olabilir

Şantiye şefinin evin içiyle aslında pek alakası yok. Siz evi satın aldıysanız eve girip çıkmasına gerek yok.

Görüşmelerin istemiyorsanız söyleyin görüşmesin. Bir iki kavgaya düzelir bence keser görüşmeyi. Alın telefonunu kocanızın, kadının nunaralarını silin ya da kadın aradığında mesaj attığında telefona siz cevap verin.

Hanımefendi bunları kafadan atmıyorum bsy hissettim gördüm ki söylüyorum yoksa eşim iş yerindeki bayanlarlardanda muhatap ama bu şekılde degıl onlara neden demiyorum yada bu şekil samimiyet görmedim daha önce kimse ekmegınn pesınde olan kişiye laf söylemedi

Bir iki kavgaya düzelir bence keser görüşmeyi. Alın telefonunu kocanızın, kadının nunaralarını silin ya da kadın aradığında mesaj attığında telefona siz cevap verin.
Begumcum bunları senin yazdığına inanamıyorum şaşırttın beni

o zaman eşinize belli etmeden takip edin.sezmesin ki önlem almasın rahat davransın.

Begumcum bunları senin yazdığına inanamıyorum şaşırttın beni

Bir evli çiftin ya da sevgilinin iş gibi zorunluluk gerektirmeyen iletişimlerde birbirlerini huzursuz, rahatsız edici davranmasına gerek yok bana kalırsa. İletişimi azaltmasını istemesi, iletişim kurmamasını istemesi normal olur. Bu şantiye şefi kadın hayatlarındaki geçici biri, iş arkadaşları değil, akrabaları değil, sevgili olmadan önce tanıdıkları biri değil. Önemsiz biri. Adam görüşmeyi azaltabilir, azaltırsa çatlamaz. Gerekirse karısı konuşsun.

böyle yaşamak çok yorucu kendi adıma.herkes için sırf cinsiyetinden ötürü tetikte olmak,acaba olabilir mi diye düşünmek.

Belli etmeden takip etmeye calişin, aldatma artik cok kolay hic ummadiğim kişiler aldatiyo

Sizli bizli konusmadan senli benli konusmaya gecincr ve hanimefrndi bakisma yakalayinca :)
burası Türkiye çoğu insan sizli bizli konuşsa keşke.doktorundan tutta pzarcısına kadar “sen” e geçiyor maalesef.
hem ne biliyoruz belki konu sahibinin kocasının cidden kötü bir niyeti yoktur kadını da bir inşaatçı olarak görüyordur bir kadın olarak değil.
Konu sahibin kocasını o kadar savundum ki bana hediye yollaması şart artık

Sanırım aldığınız ev henüz tamamlanmamış ve tamamlanma aşamasında. Eşinizin bunu takip etmesinden daha doğal bir şey olamaz. Hiçbir şey es geçilmesin, eksiği kalmasın istiyor belli ki. Kadında gözü olsa aramaları sizin yanınızda yapmaz herhalde.
Yine de şüpheden ölüyorum diyorsanız takip edin. Yalnız kadına bilenmenizi gerektirecek bir şey yok, işini yapıyor. Eşiniz sürekli aradığı için ve açmayınca üst üste aramaya devam ettiği için o da işi gereği cevap vermek, eksikleri gidermek durumunda. Eminim bıkmıştır, yaka silkiyordur, bir an önce bitse de kurtulsam şunlardan diyordur.

böyle yaşamak çok yorucu kendi adıma.herkes için sırf cinsiyetinden ötürü tetikte olmak,acaba olabilir mi diye düşünmek.

Ama bu tetikte olmak değil. Konuyu açan kişi, eşinin hayatındaki iş yerindeki kadınlarla olan iletişiminden rahatsız değil ya da kadın komşularla iletişiminden rahatsız değil. Eğer sürekli çevrelerindeki kadınlardan rahatsız olan bir tip olsaydı bu tetikte olmak olurdu.

Bu şantiye şefiyle kocasının zorunlu olarak görüşmelerine gerek yok, ev karı kocanın ortak evi, ikide bir yabancı biri niye gelip gitsin? Bu şantiye şefi erkek bile olsa kadına fenalık gelebilirdi bu iletişimden.

Kadın, kocasının bu şantiye şefiyle iletişimde olmasından rahatsız olmuş. Üç günlük insanla görüşmeyi azaltacak kocası. Gerekirse karısı konuşacak. Evli değil de sevgili de olsalar aynısını düşünürdüm.

Korkutuk savunmaniz evet tuhaf. Sizin eril tarafiniz yuksek sanirim. Olabilir. Bu da bir bakis acisi diyelim.

Yani bilemiyorum ki bende bir komşumuz ile çok samimiydim eşim görevdeyken şimdi okulumuzun servis abisiyle çok samimi olduk ama bireyler hissettiydeniz peşine düşün tabi

Aynen öyle oldu gercekten ben bile bu yasadıgıma inanamıyorum eşimi tanıyamıyoruö

Şantiye şefi, inşaat mühendisi ve bu size sattığı evlerin sahibi mi? Yoksa normal inşaat mühendisi mi?

Korkutuk savunmaniz evet tuhaf. Sizin eril tarafiniz yuksek sanirim. Olabilir. Bu da bir bakis acisi diyelim.
Yorumunuzu okuyunca beni benden daha iyi tanıdığınızı düşündüm bir an.
körkütük birini savunabilirim konu sahibi benim mecburi muhattap olmak zorunda olduğum adamdan eşim rahatsız dese konu sahibini savunurum.
hepimiz farklıyız düşünce şeklimizde farklı olması çok normal neyse

İnsaat firmasının şantiye şefi yani o bayanı ilgilensın dıye koymuslar
Ev inşaat halinde değilse satış ve sonrasında şef niye ilgileniyor? Mal sahibinin ilgilenmesi gerekmiyor mu?

Keşke sizin dedıgınız gibi olsada bende rahatlasam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…