eşim beni aldatıyor mu

sidelya2012

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2013
141
4
0
İstanbul
İki ay önce doğum yaptım. Doğumdan sonraeşim bana karşı çok değişti.benimle vakit geçirmekten hoşlanmıyo sanki.işten gelir gelmez uyumak istiyor.önceleri yoruluyodur diye düşünüyordum ama bu hep böyle olunca şüphelenmeye başladım.dershanede öğretmen eşim ve danışmadaki kızla çok samimiler aynı odadabaşbaşa oturup nete giriyorlar şakalaşiyolar.mesela bi keresinde Esimin sinirli olduğu bi anda kıza sert cikmis kız da hocam böyle yaparsaniz istifa ederim demiş.ne alaka ya.en son bugün eşimin söylediği şey beni çileden çikartti.sabah kahvalti ediyorduk ayni zamanda film izliyorduk filmdeki bi sahneden konu acildi ve bana dedi ki:bu arada ben iki gün önce betülle(danismaci kiz)dershaneye kadar beraber yürüdüm köpekten korkuyomuş da dedi.ben de:bu yaptigin çok da hos bi hareket değil görenler yanlis anlamaz mi sonuçta sen evli genç bi adamsin o da genç bekar bi bayan bu davranisini onaylamiyorum dedim yüzü düştü. Akabinde bana gereksiz ilgiler göstermeye basladi iki aydir doğru düzgün yüzüme bakmayan adam sarilmaya konuşmaya ilgili olmaya calisti sonra ise gitti.kfam iyice karisti içime kurt düştü ne olur fikirlerinizi söyler misiniz moralin çok bozuldu kimseyle paylasamiyorum...

Belki siz bu hiç hoş değil yanlış anlaşılır filan dediğiniz için durumun ciddiyetini anlamıştır. Hemen aldatıldığınızı düşünmeyin lütfen.
Erkekler kadınlar kadar detaycı düşünmüyorlar. Bence eşiniz aldatmıyor sizi yoksa böyle birşeyi durduk yere neden desin :) evham yapmayın.

benım ılk aklıma gelen.bı kaç kere yurumusler bırlıkte eğer bı gören sana söyleyen olursa dıye sımdıden kılıf uydurmuş

Bence ne olursa olsun evli bir erkeğin bekar bi bayanla bu kadar samimi olup şakalaşması normal değil,ayrıca kız istifa ederim falan demiş belki eşiniz değil ama o kızın ilgisi vardır o da ilerde sizin başınıza iş çıkarabilir.Şimdiden önleminizi alın derim ben

aldatıldığınızı sanmıyorum amaa normal şeyler var gibi de görünmüyor bu kadar samimiyet fazla

ne demek birlikte şakalşmak yok istifa ederim köpekten korktum bilmem ne

önleminizi alın derim eşinize de bu konuda biraz sert olun ben olsam sinir olurdum kesinlikle müsade etmezdim

size karşı ilgisinin azalmış olması da cabası

eşini bence takip et mesajlarına falan bak.
o kıza da ayıp yani adam da evli karısı yanlış anlar diye düşünmüyor.
ikisinde de hata var.

eşine bu kaygılarından bahsetsen ne der acaba? sonuçta yeni doğum yapmış bi kadının biraz hassas olması normal değil mi
söyledim kackere ben mi yanlis anliyorum yoksa senin bana karsi ilgin mi azaldi dedim sacmalama gibi cümleler kurmaya calisti yok nerden cikariyomusun falan filan iste hamileyken yalvar yakar beni ise bir akan adam elein kuzini köpekten korkuyordu diye ise birakiyo çok zoruma gittiği

Ne varki bunda ya insan iş arkadaşıyla şakalaşamaz mı, yolda yürüyemez mi yemek yiyemezler mi?
Bunları yapan iila eşini aldatır mı? lütfen hanımlar az makul olun :)

Ne varki bunda ya insan iş arkadaşıyla şakalaşamaz mı, yolda yürüyemez mi yemek yiyemezler mi?

sen eşinin başka bi kadınla şakalaşıp yemek yemesinden hoşlanabilirsin.
ama çoğumuz böyle değiliz.
onca erkek arkadaşı vardır, gitsin onlarla şakalaşıp yemek yesin.
neden karısını bu denli huzursuz ediyor

Zaten dedim ki ben genç bi erkekle yurusem ne olurdu diye olmaz öyle şey dedi.
Bi de her gün evde Betül muhabbetini aciyo yok Betül bugün çok durgun muş yok Betül ona çikolata almisms bi de bunlari anlatırken keyifli keyifli anlatiyo azicik sert ciksam saklama huyu var hic bisi anlatmiyo

ama bu eş hamile karısını binbir yalvarma yakarmayla işe bırakma lütfünde bulunup elin kızı köpekten kokrtu diye birlikte gidiyor , makul olucak bir yanı yok ki bence

bunlar normalde pelıncım, bunun akabinde ilgisinin azalması var.
yanı bu adam dershane ev seklınde gıdıp gelıyosa başka sey gelmıyo ınsanın aklına.aslında cok olağanüstü seyler yok ama koca korktukı soyledı karısına başkasından duymasın dıye.
yoksa yolda yürüdüğünü nıye soyleme gereği duysunkı ...gerek yoktur bence.

oo ona neymiş betülün durgunluğundan babasının kızı mıymış betül ayy çok sinir oldum ne kadar sakin kalmışsınız

Son düzenleyen: Moderatör:
Kıza karşı ilgisinin olduğu aşikar, sürekli evde kız hakkında konuşup durmalar falan sinir bozucu bir şey. :26::26:

ama bu eş hamile karısını binbir yalvarma yakarmayla işe bırakma lütfünde bulunup elin kızı köpekten kokrtu diye birlikte gidiyor , makul olucak bir yanı yok ki bence

Belki aksamlari beraber geliyorlar haberim yok.kendime önem veriyorum susleniyorum beni yorgun görmesin diye ama sanki normalmis gibi davraniyo.

Eşlerinize mi güven miyorsunuz yoksa kendinize mi?
Benim söylemek istediğim bu. Herşeyin altında birşey arıyorsunuz gereksiz yere kendinizi üzüp eşlerinizin günahını alıyorsunuz.

oo ona neymiş betülün durgunluğundan babasının kızı mıymış betül ayy çok sinir oldum ne kadar sakin kalmışsınız
Bisey söylemeye kalksam sana bi daha anlatmicam diyo.gecen sene de buna benzer başka bi kiz öğrencisiyle(üniversiteli)olan olayi anlatmisti biraz sert ciktim simdi öğrencilerle ilgili hicbisey anlatmiyo ne yapmam lazim

Belki aksamlari beraber geliyorlar haberim yok.kendime önem veriyorum susleniyorum beni yorgun görmesin diye ama sanki normalmis gibi davraniyo.

Bisey söylemeye kalksam sana bi daha anlatmicam diyo.gecen sene de buna benzer başka bi kiz öğrencisiyle(üniversiteli)olan olayi anlatmisti biraz sert ciktim simdi öğrencilerle ilgili hicbisey anlatmiyo ne yapmam lazim

aa eşinizde yani niye böyle yapıyor ki zorla sinirlendiriyo resmen

bence bir arkadaşın dediği gibi bu durumdan fazlca rahatsız olduğunuzu kesinlikle bu tarz samimiyetler istemediğinizi belirtin , kendine gelsin biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…