eşim beni aldatıyor mu

Kesın ne olduğunu bılemeyız ama benımde içimden senin düşüncelerin gibi geçti aldatıyormuş gibi.
Yaptığı hareketler konuşmaları falan aldatan erkek modelını cızdı kafamda.Haksızsa zaten bunu zaten cok ıyı bılıyordur erkek.Ve bu olaylar konuşulmaya başlayınca haklı olan taraf sert bır tepkı verıp devam edınce konuşmaya sert bir sekilde,karsı haksız taraf hemen benı affet moduna geçiyor.Eğer haksız olmasa bır ınsan kendisini savunur karşıda ki inansa da inanmasada.

canım özel mesaj yazamıyorum sana 50 mesajım olması gerekiyormuş.. burdan yollıyım cevabımı :) ohhh iyi iyi :) bak demekki taktığın gibi bişey yokmuş ... böyle durumlarda kimsenin yazdığına veya söylediğine sakın kulak asma olurmu tatlım...burdaki insanlar eminimki yardım amaçlı şeyler yazıyolar ama insan acaba bmu doğru yoksa acaba aaa bak buda doğruyu söylüyor deyip kafasını bulandırabiliyor kendisinin...ve bir anda mantığını kaybediyosun...en güzeli yerinde olaya tanıklık etmektir... her kafadan ayrı bir ses çıkar mühim olan senin aynı ortamdayken ikisinden sezdiğin şeyler :) demekki bişey yokmuş sakın eşine soğuk davranma sakın... hatta eskisindende daha sıcak ol bak görüceksin hersey çok daha iyi olcak :) bebişimide öp benim için :)

burda herkes merak edip soruyor ama bir cevap verilmiyor. Tabiki herkes bi mantık yürütüyor biz bilemeyiz. Ama insanlar seni düşünüyor bi cvp yazabilirdin. Birisine özelden yazmakla olmuyor..

8 yıldır bilfiil iş hayatındayım ve ne yazık ki kadın erkek şakalaşmasının bazı durumlarda nerelere gidebileceğini gözlemlemiş biriyim. kusura bakmayın ama "flört"denen bir kavram var ve maalesef insanlar arkadaşız, dostuz vb. kılıflarla kendilerini kandırıyorlar. Kadın doğası gereği kendiyle ilgilenen bir erkek ister. erkekler azıcık ilgi görse şımarır. iş yerlerinde genelde bazı tipler vardır şuh giyinen, edalı yürüyen, herkese mavi boncuk dağıtan. bazı gerzek adamlar da takılır bunların peşine. çay içelim, gel fotokopi çekelim zırvalarıyla. sonra olaylar uzaaarrr gider. erkeklerle her zaman daha iyi anlaşan biri olarak şunu kesinlikle söylemeliyim ki kadın ve erkek dostluğu öyle sizin sandığınız kadar kolay kazanılan bir şey değil. her an suistmale açık. tabi ki şakalaşsınlar ama lütfen herkes yerini, haddini bilsin. valla kusura bakmayın benim eşime de kimse böyle münasebetsiz şaka yapamaz, ay köpekten korktum diye yardım isteyemez. etrafta bekar onlarca insan var. hele ki bi adam bunu eşine hissettiriyorsa durum daha da vahimdir. ben çok yakın arkadaşım diyebileceğim bir karşı cinsi eşime tanıtmaktan çekinmem. eşimin iş yerine gelmesinden rahatsız olmam. ama başka bir durum söz konusuysa o zaman başka.hayat böyle sevgi pıtırcıkları, masum meleklerle dolu değil ne yazık ki. kötü niyet değil bu, hayatın gerçekleri.

Neyi ne kadar koruyabilirsin ki? İs hayati, kadin erkek gunde 10 saati beraber geciriyosun belki, haftanin 5-6 gunu. Kocandan cok is arkadasini goruyosun, yanlis miyim?

İster istemez iliski icinde olcaksin, sakalascaksin da, yardim da isteyeceksin. Flort diyosun. Ay coksessiz, hanim hanimcik bi kizmis diyede hoslanabilir kocan is arkadasindan, niyeti varsa koruyamazsin kiskanclikla, kisitlamayla.. Aksine ben samimi oldugum arkadaslarimi bi sure sonra karsi cins olarak bile gormuyorum, kiz kiza muhabbet gibi dedikodu yapiyoruz yeri gelince..

Kaldi ki ben konu sahibinin esini hakli bulmadim, olayi ewe kadar tasiyorsa bi yanls vardir dedim. Benim tepkim, is arkadasiyla sakalasilir mi aaa tarzi yorumlaraydi.

O hafta sonu gittim işyerine oturduk konuştuk hic değişik bi hareketi yoktu eşimin kiz da çok normaldi herkese davrandigi gibi davrandi bana bu durum biraz rahatlatti içimi ama bir kere daha gitmek istiyorum tabi.o tartismadan sonra Esim de değişti artik hem bana hem kizimiza daha ilgili umarim boyle devam eder

Bebeginiz hayirli olsun.esinizi en iyi siz tanir ve tavirlarini dogru yorumlarsiniz.ama benim kanaatim dogum sonrasi hassasligi sizinki.

Süslenip puslenıp eşini dersanede ziyaret et. Kızın yanında eşine sarıl işve yap bıraz kocacım aksama seni sabırsızlıkla bekliyorum de giderken. Kızlada sohbet et normal şekilde. Kendini göster bıraz

eşini dövesim geldi yeminle ne bu adamların derdi yaa doğum yaptıysan onun çocuğunu doğurdun baba evinden getirmedinya daha çok ilgi alaka sevgi göstermesi gerekirken bide uzak duruyo dayak istiyolar

arkadaşın dediği gibi öyle bi güzel olki git dersaneye eşine yakınlık göster kızın yanında ve hatta kıza hiçe say yok say duyma göre cevap verme yerini haddini bilsin hem kıza hem kocana deli oldum adam yeni baba oluyo elin kızını memnun etme derdinde köpekten korkuyomuş hey allahım benim aklım çıkıyo köpekten napalım şimdi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…