- Konu Sahibi sidelya2012
-
Merhaba canım. Tabi biz aslında ne olduğunu tam olarak bilemeyiz. Seni üzmek de istemeyiz. Ama büyük bir ihtimalle eşin seni o kı<la aldatıyor. Ve kızı sana anlatıyor çünkü onunla ilgili kulağına birşeyler gelirse, senin kafanda onlar iyi arkadaş imajı oluşsun diye. Mesaj kutusu boşsa bu şüphe de artıyor. Seni kaybetmek istemiyor ama bu heyecan ona iyi gelmiş belliki, ne yardan geçerim ne.. hesabı olmuş. Bir erkek saçmalama, ne alakası var gibi cümleler kullanıyorsa da bu hiç iç açıcı değil..
Canım benim, bence sakın eşinle konuşma. Sadece ilk önce ne istediğine karar ver. Onu kazanmak istiyorsan, önce şüphelerinde gerçekçi olup olmadığını kesinleştir. Ona inanmaya başladığını göster. Telefonla ne olup bittiğini takip edebilirsin. Bazı telefonlarda mesajlar silinse bile işlem kaydından mesajlaşıp mesajlaşmadıkları belli oluyor. O da olmadı online servis ile internetten bakabilirsin. Orda bütün ayrıntıları görebilirsin. Heleki eşin bu servisi kullanmıyorsa çok kolay olur. Önce telefondan şifre istemen gerekli. Bunu o duştayken filan yapabilirsin. Sakın telefonu kurcaladığını belli etme. Ya da oyun oynuyor gibi veya bişi indiriyor gibi al eline telefonu, online servis kodunu al, biryere not et ve silmeyi de unutma. Sonra eğer onun bir mail adresi kayıtlı değilse internetten bağlandığında kendi mail adresini kaydet ve ayrıntılı fatura iste. Bazı hatlarda internete girince telefona uyarı mesajı geliyor. Bunu da hatırlatayım.
Gelelim en önemli konuya. Belliki eşini hala çok seviyorsun. Eğer bu evliliğimi kurtarıp onu geri kazanmak istiyorum diyorsan, kendine güvenin olduğunu belli et. Ondan ilgi beklemeyi bir süre kes, arkadaşlarınla vakit geçirmeye başla. Hatta arada bir çocuğu ona bırakıp arkadaşlarınla çık gez. Hatta yalan söyle. Biz şurda otururken, özlemin arkadaşları geldi. Valla çok eğlendik vs gibi. Yakın arkadaşlarından birisini ayarla, seni haklı çıkarsın. Bol bol internete gir, çok eğlen. Seni çok hafife aldığını farkedecektir emin ol. Eğer seni kaybederse, senin hayatına daha iyi bir yerden devam edeceğini bilirse bu onda bazı şeyleri danketmesine sebep olabilir. Hiçbirşey olmasa bile şüphenin insanı nasıl yiyip bitirdiğini öğrenir.
daha söylemek istediğim şeyler var ama çıkmak zorundayım. Şimdi birçok arkadaş burda bana tepki gösterip, dalga bile geçebilir ama bunları tecrübe ederek söylüyorum. Çok aldatılmış ve hiç önemsenmezken hayatımdaki insanı eşim yaptım. Fakat ne yazıkki, asıl istediğimin bu olmadığını çok geç farkettim. O yüzden önce ne istediğine karar ver. Sonra planlı adım at.
Bol şanslar..
Kizlar sizlere tavsiyem, hem tamda donemi, basbakanliga, meclise falan bol bol mektup yazin, mail atin.
Kadinlarla erkeklerin ayni odada calismasini yasaklasinlar. Karsilasirlarsa beraber yolda yurumelerini falan. Hele ki sakalasmaya hapis cezasi isteyin....
Hayir, konu sahibi evde surekli kizdan bahsedilmesi konusunda hakli ama yorumlar inanilmaz. Neymis evli erkeklerin bekar kizla sakalasmasi, yurumesi cok yanlismis.....
Bunu diyenler kadinlarin is hayatindan bihaber olduguna inanmak istiyorum.. Bu ne kotu niyet yahu.. Neler yasadiniz siz....
8 yıldır bilfiil iş hayatındayım ve ne yazık ki kadın erkek şakalaşmasının bazı durumlarda nerelere gidebileceğini gözlemlemiş biriyim. kusura bakmayın ama "flört"denen bir kavram var ve maalesef insanlar arkadaşız, dostuz vb. kılıflarla kendilerini kandırıyorlar. Kadın doğası gereği kendiyle ilgilenen bir erkek ister. erkekler azıcık ilgi görse şımarır. iş yerlerinde genelde bazı tipler vardır şuh giyinen, edalı yürüyen, herkese mavi boncuk dağıtan. bazı gerzek adamlar da takılır bunların peşine. çay içelim, gel fotokopi çekelim zırvalarıyla. sonra olaylar uzaaarrr gider. erkeklerle her zaman daha iyi anlaşan biri olarak şunu kesinlikle söylemeliyim ki kadın ve erkek dostluğu öyle sizin sandığınız kadar kolay kazanılan bir şey değil. her an suistmale açık. tabi ki şakalaşsınlar ama lütfen herkes yerini, haddini bilsin. valla kusura bakmayın benim eşime de kimse böyle münasebetsiz şaka yapamaz, ay köpekten korktum diye yardım isteyemez. etrafta bekar onlarca insan var. hele ki bi adam bunu eşine hissettiriyorsa durum daha da vahimdir. ben çok yakın arkadaşım diyebileceğim bir karşı cinsi eşime tanıtmaktan çekinmem. eşimin iş yerine gelmesinden rahatsız olmam. ama başka bir durum söz konusuysa o zaman başka.hayat böyle sevgi pıtırcıkları, masum meleklerle dolu değil ne yazık ki. kötü niyet değil bu, hayatın gerçekleri.
İki ay önce doğum yaptım. Doğumdan sonraeşim bana karşı çok değişti.benimle vakit geçirmekten hoşlanmıyo sanki.işten gelir gelmez uyumak istiyor.önceleri yoruluyodur diye düşünüyordum ama bu hep böyle olunca şüphelenmeye başladım.dershanede öğretmen eşim ve danışmadaki kızla çok samimiler aynı odadabaşbaşa oturup nete giriyorlar şakalaşiyolar.mesela bi keresinde Esimin sinirli olduğu bi anda kıza sert cikmis kız da hocam böyle yaparsaniz istifa ederim demiş.ne alaka ya.en son bugün eşimin söylediği şey beni çileden çikartti.sabah kahvalti ediyorduk ayni zamanda film izliyorduk filmdeki bi sahneden konu acildi ve bana dedi ki:bu arada ben iki gün önce betülle(danismaci kiz)dershaneye kadar beraber yürüdüm köpekten korkuyomuş da dedi.ben de:bu yaptigin çok da hos bi hareket değil görenler yanlis anlamaz mi sonuçta sen evli genç bi adamsin o da genç bekar bi bayan bu davranisini onaylamiyorum dedim yüzü düştü. Akabinde bana gereksiz ilgiler göstermeye basladi iki aydir doğru düzgün yüzüme bakmayan adam sarilmaya konuşmaya ilgili olmaya calisti sonra ise gitti.kfam iyice karisti içime kurt düştü ne olur fikirlerinizi söyler misiniz moralin çok bozuldu kimseyle paylasamiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?