eşim beni aldatıyor mu

Eşlerinize mi güven miyorsunuz yoksa kendinize mi?
Benim söylemek istediğim bu. Herşeyin altında birşey arıyorsunuz gereksiz yere kendinizi üzüp eşlerinizin günahını alıyorsunuz.
Peki soruyorum esin dershanenin en gözde öğretmeni olsa onlarca kiz gözünün içine baksa ki bir tanesi gelip kocana asik olduğunu kendi itiraf etse esin her aksam ayni kizdan bahsetse sana soğuk davransa ne dusunurdun acaba merak ediyorum.güven kendi kendine oluşmaz karsindakinin verdiği kadardir

Ama karısı yeni doğum yapmış belkide o psikolojiyle eşinin ilgisinin azaldığını düşünüyor olabilir.
Bence buraya bir kadın yazsaydı eşim onu iş arkadaşımla aldattığımı düşünüyor diye.
hepimiz yuhh nasıl böyle der karısı hakkında nasıl böyle düşünür ne kadar kıskanç v.b şeyler yazarız.
Ayrıca günde en az 8 saatimiz iş yerinde geçiyor çoğumuz eve gelince günümüzün nasıl geçtiğini anlatıyoruz iş arklarımızdan bahsediyoruz.

Belki aksamlari beraber geliyorlar haberim yok.kendime önem veriyorum susleniyorum beni yorgun görmesin diye ama sanki normalmis gibi davraniyo.

şahsen ben aşırı kıskancım ve içimde kıvranan kurtla yaşayamazdım. bence biraz tavır koymanızın zamanı gelmiş, samimiyetin ilerlemesi hoş birşey değil, bu nedenle zaman aleyhinize işlemesin. açık açık alın karşınıza eşinizi ve konuşun. yumuşak konuşmayın, bağırarak da konuşmayın sakin ve tavırlı olun. bu konudan ciddi anlamda rahatsız olduğunuzu söyleyin. ve mümkünse dersane değişsin yada varsa dersanenin başka şubesine geçsin. eşinizden asla böyle birşey beklemediğinizi, fakat kızdan hiç hoşlanmadığınızı söyleyin hatta fazlasıyla davranışlarından rahatsız olduğunuzu söyleyin. sakın eşinizi suçlamayın. empati kurarak konuyu izah edin, benim etrafımda benle şakalaşan gereksiz samimiet kuran bir kişiden eşinizin de rahatsız olabilceğini, ve dolayısılya sizin huzursuz olmanızın gayet normal olduğunu söyleyin..aranız bu kızdan sebep bozulmasın, bu nedenle ifadelerinize dikkat edin.. eşinizin içinde öyle bi niyet olmasa bile kızlar çok tehlikeli.. insanın kafasını karıştırırlar Allah korusun. uzatmanın anlamı yok kısacası.. herşeyi anlatın. sakin ve etkili bi dille.. İnşallah herşey yoluna girer..

Cok zor bir durum.. iki aylik bebek var daha lohusa sendromu var kiyamam bir de Betul dutumu var.. Birlikte yuruduklerinde goren olmustur o da hemen köpek korkmasi olayini uydurmustur. Beraber yurumelerinin yanisira tum gun beraberler asıl sorun o:-(

valla canım öncelikle bana güven vermeyen birisiyle evlenmezdim. Güvenmediğim biriylede evliliğimi sürdürmezdim.
Soğuk davranışlarının altındaki nedenleri araştırır çuvaldızı batırmadan önce kendimide sorgulardım.
Dünyanın bütün kadınları ona aşık olsalar bile hiç biri beni zerre ilgilendirmezdi.

Üstelik dersanesinde bir erkekle kadinin konusmasi hoş görülmezken bunlar ayni odada basbasalar.

Son düzenleme:
Üstelik dersanesinde bir erkekle kadinin konusmasi hoş görülmezken bunlar ayni odada basbasalar.

Eşinize hiç güvenmiyor ve sizi aldattığını düşünüyorsanız o zaman ne duruyorsunuz boşanma davası açın olsun bitsin.
Bu şüpheyle yaşanır mı? kendinize yazık.

biz de çalışıyoruz, aynı odada bi erkekle başbaşa çalışmak zorunda bile kalsanız muhabbet seviyesini korumak bizim elimizde.. fakat erkekler malesef kızlara karşı bu seviyeyi koruyamıyor. kız laçkaysa hemen laçkalaşıyor.. konuşmayı geçin, şakalaşmak bana çok abes geldi, birlikte yürümek vs.. insanda kendinden büyük bi nefis var hepimiz biliyoruz.. hiç olmadık bi zamanda aklımıza öyle birşey düşer ki yapmam dediğimiz şeyi yaparız,Allah korusun. oyuzden eşinize güvenin ötesinde bi mesele bu.. kızlar çoook fena..

Evliligimi bitirmeyi çok denedim ama hep ayni tersane yok ben sana asigim bunu nasil yaparsin sensiz yasayamam
Aglamalar derken sans verince de boyle oluyor.bu konuyu açmadan önce çok şey yaptim ona jarsi ilgimi artirdim sürprizler hazirladim olumsuzluklara hic acmadim üstelik bunları lohusa halimle yaptim o ne yaptı bütün bunlari görmezden geldi cokkonustum onunla ama fayda etmiyor ayrilmam mi lazim

Yani bana gecen sene öğrencisi dedi ki ay hocam esinize bütün kizlar hasta evli olmasına rağmen onunla cikabilecek birsuru var dedi ama o zamanlar Esim bana ilgili olduğu için umursamyodum

Son düzenleme:

valla anım anlattığın kadarıyla evliliğin en temel taşı güven senden yana bitmiş durumda.
Yerinde olsam kararımı verip ayrılırdım ben bu kadar güvensiz bir ortamda acaba şunu mu dedi bunu mu yaptılarla bu gün kimle konuştularla yaşayamazdım.

aldatıyomu aldatmıyo mu kimse bilemez ama bu derece yakın olmaları çok çirkin,büyük konuşmak gibi olmasın Allah kimseye yaşatmasın ama ben olsam biterdi

ya neden hemen ayrılık ? yeterince bu konuda çabaladınız mı? eşinizi alıp karşınıza bu konunun sizin için ne kadar ciddi olduğunu ifade ettiniz mi? önce bi konuşun. bu zor birşey değill.. ortada 2 aylık bi bebek var. ve g.tü b.klu bi kızla oluşan samimiyet sizi hemen yıkmasın.. elinizden geleni yapın bakalım bi.. eşinizin tavrını görün. ondan sonra karar verin.. hemen " ben olsam ayrılırdım" diyenleri kesinlikle anlamıyorum. günah yaa

konu sahibi konuşmuş zaten eşiyle ama faydası olmamış

Tamam da kesin şeylerle cikmam lazim karsisina onu köşeye sikistirmam lazim ki dediğimizi yapiym

işte iş arkadaşıyla bütün gün aynı odada çalışıyorlarmış, şakalaşıyorlarmış, yolda beraber yürüyorlarmış, size karşı ilgisi azalmış size sürekli ondan bahsediyormuş. Bunlar sizin için yeterli sebepler. Siz kafanızda kesinleştirmişsiniz zaten.
alın karşınıza konuşun ben sana güvenmiyorum elimde kesin kanıtım yok ama sen beni aldatıyorsundur diyin bu yüzden ayrılmak istiyorum deyin.

Yani bana gecen sene öğrencisi dedi ki ay hocam esinize bütün kizlar hasta evli olmasına rağmen onunla cikabilecek birsuru var dedi ama o zamanlar Esim bana ilgili olduğu için umursamyodum

tövbe tövbe yaaa ne uyuz bi durum.. eşiniz için de zor bi durum bu.. sadece eşiniz için değil tüm erkekler için zor.. eşiniz size karşı hala ilgili olsaydı umursamazdınız yine.. ama şuan bi soğukluk varsa olaya geç kalmadan müdahale edin bence.. 15-16 yaşındakı kızlar bile kimseden korkmuyor arıtk.. yazık ya

Bu aksam tekrar konuscam ama ikilem de kaldigim noktalar var konuşma bittikten snra bana karesi asiri samimi davraniyor ben nasil tepki vermeliyim

konu sahibi konuşmuş zaten eşiyle ama faydası olmamış

sadece bu durumu doğru bulmadığını ifade etmiş, sıradan bi huylanma gibi gelmiş bu eşne kı hemen gönlünü almaya çalışmış sarılarak vs. gerçekten de sıradan bi huylanma olarak algılandığı bariz ortada.. oyuzden bir de ciddi bir şekilde bu durumdan rahatsız olduğunu güzel bi dille ifade etsin.. eğer bi çözüm için çabalamazsa ve aynen devam ederse ozaman malesef ayrılık meselesi çıkar ortaya.. ama önce iyi bi uslüp iyi bi ifade lazım kanımca, olayın sıradan bi kıskançlık meselesi olmadığını anlamalı eşi

Aynen öyle de ne yapmam lazim konuştum olmuyo ilgisi düzelmesi icin kendime çeki düzen verdim olmadi zamana mi biraksam bu zamana birakma sürecinde tavir mi yapsam ilgili mi davransam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…