- Konu Sahibi sidelya2012
-
Peki soruyorum esin dershanenin en gözde öğretmeni olsa onlarca kiz gözünün içine baksa ki bir tanesi gelip kocana asik olduğunu kendi itiraf etse esin her aksam ayni kizdan bahsetse sana soğuk davransa ne dusunurdun acaba merak ediyorum.güven kendi kendine oluşmaz karsindakinin verdiği kadardirEşlerinize mi güven miyorsunuz yoksa kendinize mi?
Benim söylemek istediğim bu. Herşeyin altında birşey arıyorsunuz gereksiz yere kendinizi üzüp eşlerinizin günahını alıyorsunuz.
bunlar normalde pelıncım, bunun akabinde ilgisinin azalması var.
yanı bu adam dershane ev seklınde gıdıp gelıyosa başka sey gelmıyo ınsanın aklına.aslında cok olağanüstü seyler yok ama koca korktukı soyledı karısına başkasından duymasın dıye.
yoksa yolda yürüdüğünü nıye soyleme gereği duysunkı ...gerek yoktur bence.
Belki aksamlari beraber geliyorlar haberim yok.kendime önem veriyorum susleniyorum beni yorgun görmesin diye ama sanki normalmis gibi davraniyo.
Peki soruyorum esin dershanenin en gözde öğretmeni olsa onlarca kiz gözünün içine baksa ki bir tanesi gelip kocana asik olduğunu kendi itiraf etse esin her aksam ayni kizdan bahsetse sana soğuk davransa ne dusunurdun acaba merak ediyorum.güven kendi kendine oluşmaz karsindakinin verdiği kadardir
Ama karısı yeni doğum yapmış belkide o psikolojiyle eşinin ilgisinin azaldığını düşünüyor olabilir.
Bence buraya bir kadın yazsaydı eşim onu iş arkadaşımla aldattığımı düşünüyor diye.
hepimiz yuhh nasıl böyle der karısı hakkında nasıl böyle düşünür ne kadar kıskanç v.b şeyler yazarız.
Ayrıca günde en az 8 saatimiz iş yerinde geçiyor çoğumuz eve gelince günümüzün nasıl geçtiğini anlatıyoruz iş arklarımızdan bahsediyoruz.
Üstelik dersanesinde bir erkekle kadinin konusmasi hoş görülmezken bunlar ayni odada basbasalar.
Evliligimi bitirmeyi çok denedim ama hep ayni tersane yok ben sana asigim bunu nasil yaparsin sensiz yasayamamvalla canım öncelikle bana güven vermeyen birisiyle evlenmezdim. Güvenmediğim biriylede evliliğimi sürdürmezdim.
Soğuk davranışlarının altındaki nedenleri araştırır çuvaldızı batırmadan önce kendimide sorgulardım.
Dünyanın bütün kadınları ona aşık olsalar bile hiç biri beni zerre ilgilendirmezdi.
biz de çalışıyoruz, aynı odada bi erkekle başbaşa çalışmak zorunda bile kalsanız muhabbet seviyesini korumak bizim elimizde.. fakat erkekler malesef kızlara karşı bu seviyeyi koruyamıyor. kız laçkaysa hemen laçkalaşıyor.. konuşmayı geçin, şakalaşmak bana çok abes geldi, birlikte yürümek vs.. insanda kendinden büyük bi nefis var hepimiz biliyoruz.. hiç olmadık bi zamanda aklımıza öyle birşey düşer ki yapmam dediğimiz şeyi yaparız,Allah korusun. oyuzden eşinize güvenin ötesinde bi mesele bu.. kızlar çoook fena..
Evliligimi bitirmeyi çok denedim ama hep ayni tersane yok ben sana asigim bunu nasil yaparsin sensiz yasayamam
Aglamalar derken sans verince de boyle oluyor.bu konuyu açmadan önce çok şey yaptim ona jarsi ilgimi artirdim sürprizler hazirladim olumsuzluklara hic acmadim üstelik bunları lohusa halimle yaptim o ne yaptı bütün bunlari görmezden geldi cokkonustum onunla ama fayda etmiyor ayrilmam mi lazim
Eşinize hiç güvenmiyor ve sizi aldattığını düşünüyorsanız o zaman ne duruyorsunuz boşanma davası açın olsun bitsin.
Bu şüpheyle yaşanır mı? kendinize yazık.
Evliligimi bitirmeyi çok denedim ama hep ayni tersane yok ben sana asigim bunu nasil yaparsin sensiz yasayamam
Aglamalar derken sans verince de boyle oluyor.bu konuyu açmadan önce çok şey yaptim ona jarsi ilgimi artirdim sürprizler hazirladim olumsuzluklara hic acmadim üstelik bunları lohusa halimle yaptim o ne yaptı bütün bunlari görmezden geldi cokkonustum onunla ama fayda etmiyor ayrilmam mi lazim
ya neden hemen ayrılık ? yeterince bu konuda çabaladınız mı? eşinizi alıp karşınıza bu konunun sizin için ne kadar ciddi olduğunu ifade ettiniz mi? önce bi konuşun. bu zor birşey değill.. ortada 2 aylık bi bebek var. ve g.tü b.klu bi kızla oluşan samimiyet sizi hemen yıkmasın.. elinizden geleni yapın bakalım bi.. eşinizin tavrını görün. ondan sonra karar verin.. hemen " ben olsam ayrılırdım" diyenleri kesinlikle anlamıyorum. günah yaa
Tamam da kesin şeylerle cikmam lazim karsisina onu köşeye sikistirmam lazim ki dediğimizi yapiym
Yani bana gecen sene öğrencisi dedi ki ay hocam esinize bütün kizlar hasta evli olmasına rağmen onunla cikabilecek birsuru var dedi ama o zamanlar Esim bana ilgili olduğu için umursamyodum
şahsen ben aşırı kıskancım ve içimde kıvranan kurtla yaşayamazdım. bence biraz tavır koymanızın zamanı gelmiş, samimiyetin ilerlemesi hoş birşey değil, bu nedenle zaman aleyhinize işlemesin. açık açık alın karşınıza eşinizi ve konuşun. yumuşak konuşmayın, bağırarak da konuşmayın sakin ve tavırlı olun. bu konudan ciddi anlamda rahatsız olduğunuzu söyleyin. ve mümkünse dersane değişsin yada varsa dersanenin başka şubesine geçsin. eşinizden asla böyle birşey beklemediğinizi, fakat kızdan hiç hoşlanmadığınızı söyleyin hatta fazlasıyla davranışlarından rahatsız olduğunuzu söyleyin. sakın eşinizi suçlamayın. empati kurarak konuyu izah edin, benim etrafımda benle şakalaşan gereksiz samimiet kuran bir kişiden eşinizin de rahatsız olabilceğini, ve dolayısılya sizin huzursuz olmanızın gayet normal olduğunu söyleyin..aranız bu kızdan sebep bozulmasın, bu nedenle ifadelerinize dikkat edin.. eşinizin içinde öyle bi niyet olmasa bile kızlar çok tehlikeli.. insanın kafasını karıştırırlar Allah korusun. uzatmanın anlamı yok kısacası.. herşeyi anlatın. sakin ve etkili bi dille.. İnşallah herşey yoluna girer..
konu sahibi konuşmuş zaten eşiyle ama faydası olmamış
Aynen öyle de ne yapmam lazim konuştum olmuyo ilgisi düzelmesi icin kendime çeki düzen verdim olmadi zamana mi biraksam bu zamana birakma sürecinde tavir mi yapsam ilgili mi davransamtövbe tövbe yaaane uyuz bi durum.. eşiniz için de zor bi durum bu.. sadece eşiniz için değil tüm erkekler için zor.. eşiniz size karşı hala ilgili olsaydı umursamazdınız yine.. ama şuan bi soğukluk varsa olaya geç kalmadan müdahale edin bence.. 15-16 yaşındakı kızlar bile kimseden korkmuyor arıtk.. yazık ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?