eşim beni aldatıyor mu

Bu aksam tekrar konuscam ama ikilem de kaldigim noktalar var konuşma bittikten snra bana karesi asiri samimi davraniyor ben nasil tepki vermeliyim

neden acabaa tavrınızı koruyun bence ne kadar samimi davransa da yumuşamayın ki ne kadar kırıldığınızı bu konuda taviz vermeyeceğinizi bilsin

Aynen öyle de ne yapmam lazim konuştum olmuyo ilgisi düzelmesi icin kendime çeki düzen verdim olmadi zamana mi biraksam bu zamana birakma sürecinde tavir mi yapsam ilgili mi davransam

ilgisizliğini vurgulamanızdan ziyade öncelikle bu durumdan ciddi anlamda rahatsız olduğunuzu söyleyin. konu net.. siz o kızla o kadar samimi olmasını istemiyorsunuz. ve "bundan sonra o kızla samimi olma" demeniz çözüm değil, ki zaten demişsiniz ve çözüm olmamış.. dershaneyi değişmesini yada şubesini değişmesini söyleyin., bu konu ile ilgili tekrar onunla konuşmayacağınızı ve elinden geleni yapmasını söyleyin. sıkıştırın onu ciddiyetinizle.. ve eğer bu konuşmadan sonra yine size ilgili davranırsa izin vermeyin, bana ilgi göstermen için tartışmamız mı gerekiyo deyin ve gidin yatın uyuyun, o biraz yalnız kalsın ve düşünsün

Paylasinca rahatladm gerçekten kimseye acamiyorum konuyu.bugün denilenleri yapicam bakalim nasil olacak inşallah düzelir

Ben illa kötüdür demiyorum. Sabahtan akşama kadar eşimizden çok iş arkadaşlarımızı görüyoruz. Kadın ya da erkek, mutlaka bir muhabbetin oluyor. Ve evet, şakalaşıyorsun da, birlikte yemek de yiyorsun. Daha geçen sabah iş yeri servisi yolda kaldığı için arabamla çıktım, yan blokta oturan ve evli bir erkek olan iş arkadaşımı da alıp işe geldim, eşi hemen kötüye mi yormalı? Hayır... Bence "aman gören olur" diye bundan kaçınmak tuhaf.

Demem o ki, gündelik hayatın getirisi olan sıradan arkadaşlıkları kötüye yormak sadece hayatı zorlaştırır. O yüzden eşinizin her hareketini anlamlandırmayın. Tabi dediğiniz gibi size karşı ciddi bir ilgisizlik, iş arkadaşına karşı sıra dışı bir ilgi alaka olduğunu düşünüyorsanız, telefon eline yapışmış gibi hep yanındaysa, kapalıysa, şifreliyse vs şüphe çeken durumlar varsa tabii ki dikkat edin. Yalnız bunu yaparken eşinize sürekli söylenir, her gün aynı konuları açarsanız bir süre sonra söylediklerinizi ciddiye almamaya başlar. O yüzden konuşmak için bekleyin, abartmadığınızdan emin olun ve sakin bir zamanı seçin.

Bende senin gibi düşünüyorum iş arkadaşınla aranda ister istemez bir iletişim oluyor insanız neticede kimseyle konuşmadan şakalaşmadan, yardımcı olmadan nasıl yaparız bu mümkün değil.
Bence arkadaşın sorunu eşinin onu aldatmasından ziyade eşine güvenini yitirmiş olması bu durum tabikide eşinin tavırlarıyla alakalı ayrılmayı çok düşündüğünü söylemiş fakat cesaret edememiş şimdi tek bir kıvılcıma bakıyor evliliğini bitirmesi.
Eşi aldatmıyor olsa bile ve bu bizim dediğimiz gibi sadece iş arkadaşlığından ziyade olsada konu sahibi buna asla inanmayacak.
Ne diyelim hakkında hayırlısı.

ben çok kıskanç biriydim ama sanırım evlenince biraz duruldum
çünkü eşimin de hep birlikte çalıştığı bi çalışanı var bekar bi kız.. ve samimidirler diye düşünüyorum.. sonuçta öğle yemeklerini hep berbaer yiyolar diğer arkadaşlar vs
ayrıca beni de mesela geçenlerde erkek bi arkadaşım eve bıraktı.. ortak arkadaşımız gerçi..
yeri geliyor erkek arkadaşlarımla şaka yapıp gülebiliyorum da.. o da kız arkadaşlarımızla gülebilir, şakalaşabilir
bilmiyorum eşinizin davranışını bana çok kısanılcak birşeymiş gibi gelmedi
amaaa.. eğer dediğiniz gibi sizinle hiç ilgilenmiyorsa, sizi hamile halinizle işe götürmeye üşendiği halde o kızı üşenmeyip götürüyosa buna ben de bozulurdum
eşinizin ilgisizlik nedenini sorgulayın bence.. acaba size mi öyle geliyor (yeni doğum yapmanın verdiği psikoloji mi) yoksa gerçekten eşinizin ilgisizliği var mı
bunu da en güzel sakince oturup konuşarak çözersiniz.. suçlamadan nelere üzüldüğünüzü anlatın bence

Ayrıca şunuda eklemek istiyorum ALDATMAK bir karakter özelliğidir.
Her erkek aldatır diye bir şey söz konusu değil.Günümüzde kadında erkekte aldatıyor.
Oyüzden her erkek güzel hoş bir bayanın ilgisi karşısında karısı nı aldatır diyen kadınlarıda anlamıyorum ne yapıyorlar aldatılcakları günü mü bekliyorlar.
Bu karısını aldatmadan evlilliğini sürdiren ve hatta aldatmadan eşinden ayrılan insanlara haksızlık olmuyor mu?

Sorun güven meselesi. Eşinden beklediğin şefkati göremeyince, sen sana göstermesi gereken ilgiyi başkalarına gösterince ister istemez üzülüyorsun. Lohusalık da buna ilave olmuş. Bence konuşmalısın.Şefkat beklediğini ve kendini yalnız ve ilgisiz hissettiğini söylemelisin. Yumuşak ve sakin dille. Asla suçlayarak değil.

Bu arada eşine de o kızdan şüphelendiğini söyleme, giderek seninle daha az şey paylaşmaya başlar. Sen de çaktırmadan eşini yakın takipte tut, eğer böyle bir şüphen varsa.

Son düzenleme:

Calismayi bırakmadan önce telefon rehberimde erkek hocanin numarasinin olmasini sorun yapan birinden bahsediyorum.elbette is arkadaslarinla konuşursun sohbet edersin bisey dediğim yok ama neden bir tanesinin üstüne çok dusuluyo hadi hepsini geçtim.bu donem başlamadan önce gayet renkli bi evliligimiz vardi evimize televizyon bile almadik birbirimizle vakit geçirelim diye beraber balik tutmaya giderdik belli aksamlar film Günlerim z olurdu izlerdik sinema canli müzik gecenin bi vakti kafamiza eser disarda saatlerce dolasirdik hicbisey yapamazsak bi demlik çayla beraber saatlerce muhabbet ederdik hic bir aksamimiz bos geçmezdi ne oldu da bütün bunlar bitti anlam veremiyorum

Evlilikler çocukla değişebilir çocuk olunca başka bir boyuta geçebilir.
Çocuk olmadan önce yapılan bazı bişey çocuk olduktan sonra yapılmayabilir.
Sonuçta çocuğun doğmasıyla annenin hayatı nasıl etkileniyorsa babanınki de etkilenir. Evlilikler biraz büyür yani eskisi gibi canım cicim zamanları sık sık olmaz.
Ayrıca belkide eşinizin size söylemek istemediği bir sıkıntısı vardır maddi bir sıkıntı olabilir, işiyle ilgili bir sıkıntısı olabilir, ailesiyle ilgili bir sıkıntısı olabilir.... eskisi kadar keyifli olmayabilir bu yüzden.
Yani beni yanlış anlamanızı istemem ama bu durumu yaşayan ben olsaydım aklıma gelen en son şey eşimin beni aldatması olurdu.

Düşünceleriniz benim için önemli.önemli olmasa burada isim olmaz zaten donem basi dedigim egwitim yili basi yani eylul ayindan beri bu dediklerim bitti(daha bebek yoktu yani)dogumdan sonra bunlara ek olarak ilgisizlik ve Betül meselesi cikti anlatabilmisimdir umarım

Aldatıyor olsa bile açık açık söylebilmesi için önce yürek yemesi lazım . Bence siz işe telefonla başlayın internetten fatura detayları saatleri yazıyor sadece eşinize gelecek kodu çaktırmadan alabilmeniz önemli . Telefon temizse içiniz rahatlayacaktır emin olun

Anlıyorum seni bu kadar huzursuzsan konuş eşinle tekrar eskiden bunları bunları yapardık de. Şimdi niye yapmıyoruz ilgin mi azaldı yoksa başka sebepler mi var de bu betül olayını açmadan rahat bir ortam yarat. İlgisizliğinin size ne kadar zarar verdiğini ve farklı düşüncelere yöneldiğinizi söyleyin. aldığınız cevap içinize sinmez sizi tatmin etmezse zaten bu evlilik için yapılacak fazla birşey kalmamıştır.
Bence düşündüğün gibi bir sonuç çıkmayacak ama aranızdaki bu güven sorununun üstesinden nasıl geleceksiniz bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…