- 21 Ocak 2013
- 25.045
- 866
- 168
- 33
- Konu Sahibi sidelya2012
-
Bu aksam tekrar konuscam ama ikilem de kaldigim noktalar var konuşma bittikten snra bana karesi asiri samimi davraniyor ben nasil tepki vermeliyim
Aynen öyle de ne yapmam lazim konuştum olmuyo ilgisi düzelmesi icin kendime çeki düzen verdim olmadi zamana mi biraksam bu zamana birakma sürecinde tavir mi yapsam ilgili mi davransam
ilgisizliğini vurgulamanızdan ziyade öncelikle bu durumdan ciddi anlamda rahatsız olduğunuzu söyleyin. konu net.. siz o kızla o kadar samimi olmasını istemiyorsunuz. ve "bundan sonra o kızla samimi olma" demeniz çözüm değil, ki zaten demişsiniz ve çözüm olmamış.. dershaneyi değişmesini yada şubesini değişmesini söyleyin., bu konu ile ilgili tekrar onunla konuşmayacağınızı ve elinden geleni yapmasını söyleyin. sıkıştırın onu ciddiyetinizle.. ve eğer bu konuşmadan sonra yine size ilgili davranırsa izin vermeyin, bana ilgi göstermen için tartışmamız mı gerekiyo deyin ve gidin yatın uyuyun, o biraz yalnız kalsın ve düşünsün
Ben illa kötüdür demiyorum. Sabahtan akşama kadar eşimizden çok iş arkadaşlarımızı görüyoruz. Kadın ya da erkek, mutlaka bir muhabbetin oluyor. Ve evet, şakalaşıyorsun da, birlikte yemek de yiyorsun. Daha geçen sabah iş yeri servisi yolda kaldığı için arabamla çıktım, yan blokta oturan ve evli bir erkek olan iş arkadaşımı da alıp işe geldim, eşi hemen kötüye mi yormalı? Hayır... Bence "aman gören olur" diye bundan kaçınmak tuhaf.
Demem o ki, gündelik hayatın getirisi olan sıradan arkadaşlıkları kötüye yormak sadece hayatı zorlaştırır. O yüzden eşinizin her hareketini anlamlandırmayın. Tabi dediğiniz gibi size karşı ciddi bir ilgisizlik, iş arkadaşına karşı sıra dışı bir ilgi alaka olduğunu düşünüyorsanız, telefon eline yapışmış gibi hep yanındaysa, kapalıysa, şifreliyse vs şüphe çeken durumlar varsa tabii ki dikkat edin. Yalnız bunu yaparken eşinize sürekli söylenir, her gün aynı konuları açarsanız bir süre sonra söylediklerinizi ciddiye almamaya başlar. O yüzden konuşmak için bekleyin, abartmadığınızdan emin olun ve sakin bir zamanı seçin.
Paylasinca rahatladm gerçekten kimseye acamiyorum konuyu.bugün denilenleri yapicam bakalim nasil olacak inşallah düzelir
ben çok kıskanç biriydim ama sanırım evlenince biraz duruldum
çünkü eşimin de hep birlikte çalıştığı bi çalışanı var bekar bi kız.. ve samimidirler diye düşünüyorum.. sonuçta öğle yemeklerini hep berbaer yiyolar diğer arkadaşlar vs
ayrıca beni de mesela geçenlerde erkek bi arkadaşım eve bıraktı.. ortak arkadaşımız gerçi..
yeri geliyor erkek arkadaşlarımla şaka yapıp gülebiliyorum da.. o da kız arkadaşlarımızla gülebilir, şakalaşabilir
bilmiyorum eşinizin davranışını bana çok kısanılcak birşeymiş gibi gelmedi
amaaa.. eğer dediğiniz gibi sizinle hiç ilgilenmiyorsa, sizi hamile halinizle işe götürmeye üşendiği halde o kızı üşenmeyip götürüyosa buna ben de bozulurdum
eşinizin ilgisizlik nedenini sorgulayın bence.. acaba size mi öyle geliyor (yeni doğum yapmanın verdiği psikoloji mi) yoksa gerçekten eşinizin ilgisizliği var mı
bunu da en güzel sakince oturup konuşarak çözersiniz.. suçlamadan nelere üzüldüğünüzü anlatın bence
Calismayi bırakmadan önce telefon rehberimde erkek hocanin numarasinin olmasini sorun yapan birinden bahsediyorum.elbette is arkadaslarinla konuşursun sohbet edersin bisey dediğim yok ama neden bir tanesinin üstüne çok dusuluyo hadi hepsini geçtim.bu donem başlamadan önce gayet renkli bi evliligimiz vardi evimize televizyon bile almadik birbirimizle vakit geçirelim diye beraber balik tutmaya giderdik belli aksamlar film Günlerim z olurdu izlerdik sinema canli müzik gecenin bi vakti kafamiza eser disarda saatlerce dolasirdik hicbisey yapamazsak bi demlik çayla beraber saatlerce muhabbet ederdik hic bir aksamimiz bos geçmezdi ne oldu da bütün bunlar bitti anlam veremiyorum
Evlilikler çocukla değişebilir çocuk olunca başka bir boyuta geçebilir.
Çocuk olmadan önce yapılan bazı bişey çocuk olduktan sonra yapılmayabilir.
Sonuçta çocuğun doğmasıyla annenin hayatı nasıl etkileniyorsa babanınki de etkilenir. Evlilikler biraz büyür yani eskisi gibi canım cicim zamanları sık sık olmaz.
Ayrıca belkide eşinizin size söylemek istemediği bir sıkıntısı vardır maddi bir sıkıntı olabilir, işiyle ilgili bir sıkıntısı olabilir, ailesiyle ilgili bir sıkıntısı olabilir.... eskisi kadar keyifli olmayabilir bu yüzden.
Yani beni yanlış anlamanızı istemem ama bu durumu yaşayan ben olsaydım aklıma gelen en son şey eşimin beni aldatması olurdu.
danismada duran bi kizNe işle meşgul bu betül?
danismada duran bi kiz
Yaşı küçük mü peki canım üniversiteye falan mı gidiyoryoksa koskoca kadın mı
İki ay önce doğum yaptım. Doğumdan sonraeşim bana karşı çok değişti.benimle vakit geçirmekten hoşlanmıyo sanki.işten gelir gelmez uyumak istiyor.önceleri yoruluyodur diye düşünüyordum ama bu hep böyle olunca şüphelenmeye başladım.dershanede öğretmen eşim ve danışmadaki kızla çok samimiler aynı odadabaşbaşa oturup nete giriyorlar şakalaşiyolar.mesela bi keresinde Esimin sinirli olduğu bi anda kıza sert cikmis kız da hocam böyle yaparsaniz istifa ederim demiş.ne alaka ya.en son bugün eşimin söylediği şey beni çileden çikartti.sabah kahvalti ediyorduk ayni zamanda film izliyorduk filmdeki bi sahneden konu acildi ve bana dedi ki:bu arada ben iki gün önce betülle(danismaci kiz)dershaneye kadar beraber yürüdüm köpekten korkuyomuş da dedi.ben de:bu yaptigin çok da hos bi hareket değil görenler yanlis anlamaz mi sonuçta sen evli genç bi adamsin o da genç bekar bi bayan bu davranisini onaylamiyorum dedim yüzü düştü. Akabinde bana gereksiz ilgiler göstermeye basladi iki aydir doğru düzgün yüzüme bakmayan adam sarilmaya konuşmaya ilgili olmaya calisti sonra ise gitti.kfam iyice karisti içime kurt düştü ne olur fikirlerinizi söyler misiniz moralin çok bozuldu kimseyle paylasamiyorum...
21 22 yasinda bi kiz iste
Yaşı küçük mü peki canım üniversiteye falan mı gidiyoryoksa koskoca kadın mı
Düşünceleriniz benim için önemli.önemli olmasa burada isim olmaz zaten donem basi dedigim egwitim yili basi yani eylul ayindan beri bu dediklerim bitti(daha bebek yoktu yani)dogumdan sonra bunlara ek olarak ilgisizlik ve Betül meselesi cikti anlatabilmisimdir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?