Esim beni aldatiyor mu

Karamelek012

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2016
16
1
86
28
Esim servis soforu yaninda birde rehberi var 23 24 yaslarinda dulmus oyle soylemisti sonra bir kere biz kavga ederken agzindan whatsaptaki mesajlari mi gordun gibi bisey cikti bende ne mesaji dedim telefonunu kurcaladim ve o rehberle konusmus ama mesajlar silinmis neden sildin ne konustunuz diyorum beni surdan al burdan al filan dedi en son da kavga ettik kaçtı servise gelmedi para istiyo bende vermem 1 ay bile gelmedin dedim diyo peki mesajlari neden sildin diyorum kizarsin diye diyo ben bunun neresine kizabilirim ki suphelendim nasil ogrenebilirim ne yapmam gerekiyo bu arada esimin amcasinin ve babasinin dostu var bende iyice paranoyak oldugumu dusunuyorum ogluma ve bana cok duskun normaldede pek disari filan cikmaz kafam karisti ?

Esim servis soforu yaninda birde rehberi var 23 24 yaslarinda dulmus oyle soylemisti sonra bir kere biz kavga ederken agzindan whatsaptaki mesajlari mi gordun gibi bisey cikti bende ne mesaji dedim telefonunu kurcaladim ve o rehberle konusmus ama mesajlar silinmis neden sildin ne konustunuz diyorum beni surdan al burdan al filan dedi en son da kavga ettik kaçtı servise gelmedi para istiyo bende vermem 1 ay bile gelmedin dedim diyo peki mesajlari neden sildin diyorum kizarsin diye diyo ben bunun neresine kizabilirim ki suphelendim nasil ogrenebilirim ne yapmam gerekiyo bu arada esimin amcasinin ve babasinin dostu var bende iyice paranoyak oldugumu dusunuyorum ogluma ve bana cok duskun normaldede pek disari filan cikmaz kafam karisti ?

Whatsapp'i kaldırıp yeniden yükleyince silinen mesajlar geri geliyor diye biliyorum.
Whatsappwebden de takip edebilirsiniz ama ona söylemeden tabiki. Burda eşini seni burdan takip edicem diyen üye vardı.

Yav he he kızarsınız diye silmişmiş.

Ne kadar düşünceli davranmaya başladı bu erkekler ya.:işsiz:

orda ne mesajı yerine evet onları gordum deyip agzından lafı alabilirmissiniz eger sakıncalı birseyler olsa sanmıyorumki agzından kacırsın erkekler inkar ederler mesajı gostersen bile ben yazmadım olurdu

kadının ''dul'' olmasını neden karıştırıyorsunuz?
sizin gibi zihniyetler yüzünden kadınlar boşanmakta zorlanıyor işte.
yarın boşanırsın da umarım birileri arkandan ''aman dul işte'' der umarım.

Bence biraz daha dikkatli olun, iyice gözlemleyin eşinizin davranışlarını ona çok belli etmeden. Bir şey varsa çok uzun sürmez çıkar zaten ortaya.

olabilirde olmayabilirde.
ucu açık bir durum, ama takip etmenizde fayda var.
gözlemleyin hareketlerini davranışlarını, ona göre zaten çıkar birşeyler ortaya.
yalancının mumu yatsıya kadar yanar diye boşa dememişler...

Takip edin bence de ama nedense aldatma varmış gibi gelmedi bana. Aldatan erkek kişisi, whatsaptaki mesajları mı gördün diyecek kadar salak değildir.

kadının ''dul'' olmasını neden karıştırıyorsunuz?
sizin gibi zihniyetler yüzünden kadınlar boşanmakta zorlanıyor işte.
yarın boşanırsın da umarım birileri arkandan ''aman dul işte'' der umarım.
Neden bu kadar sert bi tepki verdiginizi anlamadım benim onu soylerkenki dusuncem cok farkliydi yani bana kadini anlatti biraz esinden bosanmis dulmus para istiyo filan diye onu anlatmak istemistim bebegimden dolayi anca yazabiliyorum yarim yarim ozur dilerim

Ne olursa olsun hangi hakla o kadinla yazisiyorki ?? Hakki yok. Evli barkli adam baska kadinla neden yazissin.. ilerlerse sonunu dusunmek istemiyorum bile.

Kadının dul olması bize nasıl bir fikir vermeli bu konuda?
Ne belli senin evli kocanın kadını rahatsız etmediği?Bence öyle kadın da işi o yüzden bırakmıştır.
Bıkmadınız kadınları damgalamaktan ya.Aldattıysa da aman boşanma da dul kalma tamam mı.

Back
X