- 9 Ocak 2012
- 15.626
- 30.333
- 798
- Konu Sahibi Karamelek012
Ne anlama geldiğini burayı okuyan herkes biliyor... Gayet de umurumda değil hakkımda " dul, boşanmış, bekar" denilmesi. Bana sorulduğunda " bekarım " demeyi tercih ederim o ayrı. Buradaki fark konu sahibinin " eşinin kendisini aldattığından şüphelendiği kadını dul olarak tarif etmesi"... İrrite edici olan sadece bu... Yani altında yatan anlamda " kadın da dul zaten/dul olduğuna göre kocamı o baştan çıkarmıştır/çıkaracaktır. Kadının düşmanı yine kadındır mottosundan yola çıkan BAZI evli arkadaşlarımızın nazarında, bir nevi " evli adamlara musallat olma potansiyeli yüksek kadın " tanımıdır da aynı zamanda. Alın size ters matrix...
Mesela çocuğunuzun okulu ile ilgili bir başlık açtığınızda " kızımın dul öğretmeni ile görüştüm " ya da " bugün doktora gittim o da dulmuş " demeyiz.
Sadece kocalarımızın aldattığından şüpheleniyorsak, şüpheli kadını " dul" diye tarif ediyoruz...
iyi de bekar öğretmen, bekar doktor, evli doktor, evli öğretmen diye de bahsetmeyiz. ya ben bu kadar komplekse karşıyım. hepimiz dul olabiliriz yani ben sıradan karşılıyorum çok da takılmıyorum. ha konu sahibi de zaten o anlamda demediğini yazmış çok büyütülecek birşey değil.
iyi insan kötü insan ayrım bu bana göre. daha da ayırmaya gerek yok ki.