eşim beni aldatıyor olabilir mi? bu şüphe beni bitirecek

duygusalkoc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2016
9
0
1
Merhaba arkadaşlar böyle bir şüpheyi çevremden kimseye anlatamazdım o yüzden sizinle paylaşmak istedim.
ben 3 yıllık evliyim.2 yıl boyunca çıktık eşimle yani severek evlendik. 6 aylık bir bebeğim var. sorun şu ki eşim bana son 1,5 yıldır soğuk davranıyor. kendisine yeni bir hobi edindi bu hobiyi yapan erkek arkadaşları var sürekli onlarla konuşuyor mesajlaşıyor. cinsel hayatımız yok denecek kadar azaldı. evde yüzüme bile bakmıyor konuşurken. zaten mecburi olmadıkça benimle konuşmuyor. gece sırtını dönüp yatıyor.
diyeceksiniz ki ona neden sormuyorsun. sürekli soruyorum ne olduğunu yorgun olduğunu, kafasının dolu olduğunu söylüyor. acık acık söyledim beni cinsel olarak da ihmal ettiğini ya susuyor ya bahane uyduruyor.
beni artık sevmediğini de söyledim başka birisi mi var diye de sordum ama yok diyor aynı tavırlara devam ediyor.
doğumdan sonra tüm kilolarımı verdim beni artık beğenmediğini düşündüğümü söyledim ona da hayır diyor beğeniyorum diyor. ama aynı evin içinde öyle soğuk davranıyor ki bana aklıma beni aldatması geliyor. bu şüpheyle yaşayamam çünkü onu çok seviyorum. sizce kuruntu mu yapıyorum haklı olabilir miyim?

Ne hobisiymis bu..niye devamlı erkek arkadaşlarıyla mesajlasiyor..çok sıkıntılı bir durum, böyle evlilik mi olur..aynı evde iki yabancı gibi..esin senden birşeyler saklıyor net..

Bu şüpheyi duymanız bile evliliğiniz için büyük bir sarsıntı demektir üstelik yeni doğum yapmışsınız sayılır her zamankinden daha fazla yanınızda olması gerekir.Konu hakkında rahatsızlığınızı ciddi şekilde dile getirmelisiniz bence sohbet havasında konuşulacak yada alelade birkaç kelimeyle geçiştirilecek şeyler değil bunlar...

Bu hobi sizden kaçmak için mi yoksa bu hobiden sonra artık ilgiyi başka yerlere yoneltip sizden mi uzaklaştı?

ben de ne düşüneceğimi bilmiyorum benden kaçmak için mi yapıyor. yoksa gerçekten ona yoğunlaştığı için mi bana zaman ayırmıyor bilmiyorum. defalarca konuştum ama hep beni geçiştiriyor

Ne hobisiymis bu..niye devamlı erkek arkadaşlarıyla mesajlasiyor..çok sıkıntılı bir durum, böyle evlilik mi olur..aynı evde iki yabancı gibi..esin senden birşeyler saklıyor net..
marangozluk işlerine merak saldı arkadaşalrının bahçesinde böyle şeylerle uğraşıyor. telefonda bunlarla ilgili de konuşuyor duyuyorum bunlarla ilgili de mesajlaşıyor ama bu arada böyle bir durum varsa onu da çok rahat yapar diye aklıma geliyor :(

Bu şüpheyi duymanız bile evliliğiniz için büyük bir sarsıntı demektir üstelik yeni doğum yapmışsınız sayılır her zamankinden daha fazla yanınızda olması gerekir.Konu hakkında rahatsızlığınızı ciddi şekilde dile getirmelisiniz bence sohbet havasında konuşulacak yada alelade birkaç kelimeyle geçiştirilecek şeyler değil bunlar...

ben sürekli dile getiriyorum artık sevgi dilenir hale geldim bunu da kendime yaptığım için kendime kızıyorum :(

ben sürekli dile getiriyorum artık sevgi dilenir hale geldim bunu da kendime yaptığım için kendime kızıyorum :KK43:
siz burda bir sorunu çözmeye çalışıyorsunuz evliliğinizi kurtarmaya çalışmak denir buna dilenmek değil asla böyle düşünmeyin ama sürekli sorgulayıp üstüne gittiğiniz halde olumlu bir yaklaşım alamıyorsanız sizin de biraz geriye çekilmeniz gerekir diye düşünüyorum sonrasını tekrar değerlendirin çünkü bu şekilde bir evlilik yürütülmez.

siz burda bir sorunu çözmeye çalışıyorsunuz evliliğinizi kurtarmaya çalışmak denir buna dilenmek değil asla böyle düşünmeyin ama sürekli sorgulayıp üstüne gittiğiniz halde olumlu bir yaklaşım alamıyorsanız sizin de biraz geriye çekilmeniz gerekir diye düşünüyorum sonrasını tekrar değerlendirin çünkü bu şekilde bir evlilik yürütülmez.

ben de böyle düşünüyorum kendimi geri çekiyorum 3 gün 5 gün geçiyor hala bir değişiklik yok dayanamıyorum tekrar konuşmaya çalışıyorum

Siz kendinize bakın, artık neden sevgi göstermiyorsun diye tartışmayın, alışverişinizi yapın, hobi edinin belki farkına varır

hayır son 1,5 yıldır böyle. hamileliğime bağladım ama bebeğimiz 6 aylık oldu hala böyle. ben ne yaparsam yapayım umrunda değil yeterki ona eve gel demeyim. nerdeydin demeyim parayı naptın demeyim tamamen özgür olmak istiyor

Doğumdan sonra gözlemlediğim kadarıyla eşler birbirinden uzaklaşıyor. Çünkü anne pek tabi doğal olarak bebeğine veriyor tüm ilgisini. Erkek de bu süreçte yalnız kalıyor. Yalnızlığa alışıyor. Cinsellik zaten bu süreçte "genelde" olmuyor ya da çok az oluyor. Çünkü annenin vakti bile olmuyor. Bu dönem birazcık soğuma yapıyor diye düşünüyorum. Tabi ki böyle olmamalı. Bence hemen aldatıyor diye düşünüp kendini yıpratma. Ben öyle olduğunu düşünmüyorum. Biraz ilgili davran, biraz giyin süslen(ilk kendin için),hoş sözler söyle, sevdiği konulardan konuş. onunla neşeli konuş. güzel şeylerden bahset. babalığından bahset. erkekler yüceltilmeyi gerçekten seviyorlar, hemen bu durumda yumuşarlar. :) bence düzelecektir. Allah korusun aldatma olayı var ise de emin ol hiçbir şey ama hiçbir şey gizli kalmaz. Mutlaka ama mutlaka bir şeyler yakalardın. Sen en iyisini düşün.

Doğumdan sonra gözlemlediğim kadarıyla eşler birbirinden uzaklaşıyor. Çünkü anne pek tabi doğal olarak bebeğine veriyor tüm ilgisini. Erkek de bu süreçte yalnız kalıyor. Yalnızlığa alışıyor. Cinsellik zaten bu süreçte "genelde" olmuyor ya da çok az oluyor. Çünkü annenin vakti bile olmuyor. Bu dönem birazcık soğuma yapıyor diye düşünüyorum. Tabi ki böyle olmamalı. Bence hemen aldatıyor diye düşünüp kendini yıpratma. Ben öyle olduğunu düşünmüyorum. Biraz ilgili davran, biraz giyin süslen(ilk kendin için),hoş sözler söyle, sevdiği konulardan konuş. onunla neşeli konuş. güzel şeylerden bahset. babalığından bahset. erkekler yüceltilmeyi gerçekten seviyorlar, hemen bu durumda yumuşarlar. :) bence düzelecektir. Allah korusun aldatma olayı var ise de emin ol hiçbir şey ama hiçbir şey gizli kalmaz. Mutlaka ama mutlaka bir şeyler yakalardın. Sen en iyisini düşün.

çok teşekkür ederim. bu dönemde fazlaca duygusallaşıyoruz sanırım. ve çevremizdeki aldatma-boşanma olayları yüüznden aklımıza ilk bunlar geliyor. umarım hiçbir kadın böyle bir sınavla sınanmaz. tekrar teşekkürler yorumunuz için

vallahi bu konuları okudukça korktum daha 3 aylık evliyim 6 yıldır sevdiğim adamla evlendim oda beni çok seviyor ama çocuk yapmaya biraz tırstım ya hepsimi böyle bu erkeklerin mümkünse uzun bir süre çocuktan soğudum zaten evlenince bir tuhaflaştı uyuşuk kedi gibi işten eve gelip yan gelip yatıyor sanki ben çalışmıyorum her işi bana bakıyor ben yapıyorum birde üstüne çocuk falan yapmam daha:kusmuk::kusmuk::kusmuk::KK14:

Bende de ilk hamilelimde olmuştu. Hamilelimde ve hamilelikten sonra sogukluk başlamıştı. Bununda hemen farkına vardım. Sizde nasil bilmiyorum ama allah şükür kaynanamla kayinbabam cok iyiler. Anlayisli insanlar. Onlar yaşlıliktan dolayi bir odada ayri kanepelerde yatiyorlar.. Bir konu acilmisti bende dedimki bizde ayni sizin gibiyiz ayri yatiyoruz dedim.. Sasirdilar oyle olurmu dediler.. Ben konuyu acinca eşime dönup öyle yapmayin dediler.. Sonradan da konuştuysalar bilmiyorum ama ondan sonra normale döndü eşim.

Evdeyken kıyafetlerine özen göster :) hiçbir şey olmamış gibi devam et ve bence konuyu bir süre açma tekrardan. Arkadaşlardan biri yazmış sen de kendine bir hobi edin diye. İyi fikir .Eğer durumunuz varsa bebeğinize haftada 1 gün de olsa bakabilecek bir bakıcı bulabilirsiniz. O günde eşinle beraber plan yapabilirsiniz mesela . Erkekler güçlü kadınları severler bebeğin var diye kendini eve kapatıp iyicene anne rolüne bürünme derim. Şahsi fikrim erkek olsam anne rolüne giren kadınları bende çekici bulmazdım. Kendine zaman ayır yeni hobiler edin

Back
X