eşimle 3 yıldır sevgilidiydik.ben geçtiğimiz haziranda mezun olunca evlendik ama onun okulu bitmedi.üniversiteye devam ediyor.Son zamanlarda evden markete gidicem diye geceleri geç saatte çıkıp 1 saat boyunca gelmiyor aradıgımda telefonu hep mesgul gelicem az sonra erkek arkadasımla konusuyorum diyor ama 1 saat sonra geliyor.bilgisayarını kurcaladım baska bi kızla konusmasını yakaladım.kavga ettik bana tokat attı ben aglayınca gelip özür diledi.kendisi 23 yasında ama 19-20 yasında kendinden küçük kızlarla konusuyor ve actıgı çakma instagram adresinden takip ediyor.bi kaç ay önce gene yakaladım konustugu kızı hoparlöre aldı evli oldugumuzu söyledim ben onun arkadasıyım beni neyle yargılıyon falan dedi.baska illerden kızlarlada konusuyor.Gorusuyor mu bilmiyorum gunduz yanında değilim sonucta.tepki verdigim zaman dayak yiyorum.Benimle 3-4 aydır cinsel hayatı yok.kilo aldıgım için beni begenmedigini ama sevdigini söylüyor.kardesimin nişanı olcak hazırlıklar için eve gidecegim ama beni aldatmasından korkuyorum.ne yapcam bilmiyorum yeni evlendim bosanmalı mıyım?Yoksa aldatılmayı kabul mu etmeliyim?
Boyle yasanirmi peki?eşimle 3 yıldır sevgilidiydik.ben geçtiğimiz haziranda mezun olunca evlendik ama onun okulu bitmedi.üniversiteye devam ediyor.Son zamanlarda evden markete gidicem diye geceleri geç saatte çıkıp 1 saat boyunca gelmiyor aradıgımda telefonu hep mesgul gelicem az sonra erkek arkadasımla konusuyorum diyor ama 1 saat sonra geliyor.bilgisayarını kurcaladım baska bi kızla konusmasını yakaladım.kavga ettik bana tokat attı ben aglayınca gelip özür diledi.kendisi 23 yasında ama 19-20 yasında kendinden küçük kızlarla konusuyor ve actıgı çakma instagram adresinden takip ediyor.bi kaç ay önce gene yakaladım konustugu kızı hoparlöre aldı evli oldugumuzu söyledim ben onun arkadasıyım beni neyle yargılıyon falan dedi.baska illerden kızlarlada konusuyor.Gorusuyor mu bilmiyorum gunduz yanında değilim sonucta.tepki verdigim zaman dayak yiyorum.Benimle 3-4 aydır cinsel hayatı yok.kilo aldıgım için beni begenmedigini ama sevdigini söylüyor.kardesimin nişanı olcak hazırlıklar için eve gidecegim ama beni aldatmasından korkuyorum.ne yapcam bilmiyorum yeni evlendim bosanmalı mıyım?Yoksa aldatılmayı kabul mu etmeliyim?
eşimle 3 yıldır sevgilidiydik.ben geçtiğimiz haziranda mezun olunca evlendik ama onun okulu bitmedi.üniversiteye devam ediyor.Son zamanlarda evden markete gidicem diye geceleri geç saatte çıkıp 1 saat boyunca gelmiyor aradıgımda telefonu hep mesgul gelicem az sonra erkek arkadasımla konusuyorum diyor ama 1 saat sonra geliyor.bilgisayarını kurcaladım baska bi kızla konusmasını yakaladım.kavga ettik bana tokat attı ben aglayınca gelip özür diledi.kendisi 23 yasında ama 19-20 yasında kendinden küçük kızlarla konusuyor ve actıgı çakma instagram adresinden takip ediyor.bi kaç ay önce gene yakaladım konustugu kızı hoparlöre aldı evli oldugumuzu söyledim ben onun arkadasıyım beni neyle yargılıyon falan dedi.baska illerden kızlarlada konusuyor.Gorusuyor mu bilmiyorum gunduz yanında değilim sonucta.tepki verdigim zaman dayak yiyorum.Benimle 3-4 aydır cinsel hayatı yok.kilo aldıgım için beni begenmedigini ama sevdigini söylüyor.kardesimin nişanı olcak hazırlıklar için eve gidecegim ama beni aldatmasından korkuyorum.ne yapcam bilmiyorum yeni evlendim bosanmalı mıyım?Yoksa aldatılmayı kabul mu etmeliyim?
E sen kabul etmişsin senin suçun olduğunualdatma derken gözümle bir kızla gorustugunu görmedim.telefonda ettigi konusmalar ve sosyal medya mesajlasmalar geyik muhabbetler var.dayağıda refleks olarak yaptım diyor bazen özür diliyor.Oyuncak değil evlilik sonucta böyle şeyler görmezden mi gelinir bilmiyorum.Aldatma sebebide benim kendime bakmamam kilo almam yüzümdeki akne vulgaris rahatsızlıgı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?