aldatma derken gözümle bir kızla gorustugunu görmedim.telefonda ettigi konusmalar ve sosyal medya mesajlasmalar geyik muhabbetler var.dayağıda refleks olarak yaptım diyor bazen özür diliyor.Oyuncak değil evlilik sonucta böyle şeyler görmezden mi gelinir bilmiyorum.Aldatma sebebide benim kendime bakmamam kilo almam yüzümdeki akne vulgaris rahatsızlıgı.
aldatma derken gözümle bir kızla gorustugunu görmedim.telefonda ettigi konusmalar ve sosyal medya mesajlasmalar geyik muhabbetler var.dayağıda refleks olarak yaptım diyor bazen özür diliyor.Oyuncak değil evlilik sonucta böyle şeyler görmezden mi gelinir bilmiyorum.Aldatma sebebide benim kendime bakmamam kilo almam yüzümdeki akne vulgaris rahatsızlıgı.
Ağzına sağlıkE sen kabul etmişsin senin suçun olduğunuboşan ya ne diyorsun Allasen
Aynı şeyi yazacaktım abla sen yazmışsınSizleri bu erken yaşta evlenmenize izin veren ailelerinize hürmetler buradan..
Kilolu biton bayan var evli mutlubende dahil.kocanı haklı cıkarma ya valla sinirlerim bozuldualdatma derken gözümle bir kızla gorustugunu görmedim.telefonda ettigi konusmalar ve sosyal medya mesajlasmalar geyik muhabbetler var.dayağıda refleks olarak yaptım diyor bazen özür diliyor.Oyuncak değil evlilik sonucta böyle şeyler görmezden mi gelinir bilmiyorum.Aldatma sebebide benim kendime bakmamam kilo almam yüzümdeki akne vulgaris rahatsızlıgı.
Aynı şeyi yazacaktım abla sen yazmışsın
Aldatmanın sevebi olmaz seven her şeyiyle kabullenir doğrusu ile yanlışı ile... internette görüyorum vücudunun %65 i yanan kadını bırakmayan sevmeye devam eden ADAM var, bir de bahanelere saygısızlıklar üreten erkek... seven sevdiğine vurur mu? İnsanım insana bir fiske vurmaya hakkı yokken... aldatmanın ise bahanesi olur mu? Olmaz.aldatma derken gözümle bir kızla gorustugunu görmedim.telefonda ettigi konusmalar ve sosyal medya mesajlasmalar geyik muhabbetler var.dayağıda refleks olarak yaptım diyor bazen özür diliyor.Oyuncak değil evlilik sonucta böyle şeyler görmezden mi gelinir bilmiyorum.Aldatma sebebide benim kendime bakmamam kilo almam yüzümdeki akne vulgaris rahatsızlıgı.
Aile için normal galiba erkek kardeşine de nişan yapacaklarmış.Sizleri bu erken yaşta evlenmenize izin veren ailelerinize hürmetler buradan..
Aile için normal galiba erkek kardeşine de nişan yapacaklarmış.
Kocası 23 se konu sahibi 22 desek kardeşide anca 20-21Kesin yaşıda küçüktür onun salgın gibi maşallah..
Kocası 23 se konu sahibi 22 desek kardeşide anca 20-21
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?