• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Beni Aldatıyor :(

aerdem279

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2019
8
1
1
32
Herkese iyi geceler lafı çok fazla eveleyip gevelemeden bir çırpıda size anlatmak istiyorum yoksa artık kafayı yiyeceğim.

2 yıllık evliyim Diş Hekimiyim eşimde beyin cerrahı yaklaşık son 6 - 7 aydır eşimin beni aldattığını düşünüyorum.

X bir gün sabah eve geldiğinde yüzüğünü pantolonun cebinde buldum, nöbetteyken hastanede telefonlarımı açmıyor, kıyafetleri kadın parfümü kokuyor, sosyal medyada aynı hastanede asistan olan kızlarla çekilmiş fotoğrafları var ve dahası.

Geçenlerde arabamın bozulmasından dolayı onun arabasını aldım torpidosundan prezervatif, ruj, toka vb. şeylerde buldum iyice çıldırdım sizce ne yapmalıyım?

Hiç konuşmadınız mı eşinizle henüz?
Bence de aldattığı malesef %99 gibi bir oranda kesin. Ama yazdığınız her şey erkeklerin kolaylıkla kılıf uydurabileceği açıklar. Size net reddedilmeyecek şüpheye mahal bırakmayacak bir şey lazım. Telefonuna bakma şansınız var mı?

Ve sizce yakalanırsa tepkisi ne olur?

Diğerleri neyse de torpidodan çıkan eşyalar ile ilgili bir şey uyduramaz gibi geliyor. Kendisiyle konuştunuz mu?

Hiç konuşmadınız mı eşinizle henüz?
Bence de aldattığı malesef %99 gibi bir oranda kesin. Ama yazdığınız her şey erkeklerin kolaylıkla kılıf uydurabileceği açıklar. Size net reddedilmeyecek şüpheye mahal bırakmayacak bir şey lazım. Telefonuna bakma şansınız var mı?

Ve sizce yakalanırsa tepkisi ne olur?
Prezervatif ruj mu onları orda unutacak kadar salak mı sanmıyorum. Yinede önce telefonunu takip edin sonra konuşun ve ayrılın diyorum. Üzmeyin kendinizi hiç bir zaman 💐

Bakın burayı yazmayı unutmuşum, bir insan eşinin telefonun şifresini bilmezmi onu bile bilmiyorum yani siz düşünün.

Bakın burayı yazmayı unutmuşum, bir insan eşinin telefonun şifresini bilmezmi onu bile bilmiyorum yani siz düşünün.
Neden bilmiyosunuz hep mi böyleydi bu adam ? Bir ara isteyin birini Arıcam benim şarjım yok deyin ve takip programı indirin. Sonrası gelir zaten. Yada fake hesap açıp deneyin onu dicemde ergen gibi olur yinede siz bilirsiniz

Yani hanımefendi benim ihtimal verememem şundan adam okumuş dikkatlidir falan. Ayrıca yanında prezervatif taşıyan kadın gördüm ben erkeklere şaşırmıyorum pek.
Gözünden kacmis olabilir .Dikkatli de olsa o prezarvatifin ve rujun ya ruj yani aciklamasi ne olabilir peki siz ihtimal verin o zaman cok merak ettim

Geçen gün kuzenim almıştı arabayı onundur , yada çevrenizden çapkınlığıyla nam salmış zatı muhteremin adını vermek suretiyle suçu üstüne atmak , hesap sorduğunuzda o torpidodakiler benim bok yemelerim demez . Koskoca cerrah adam bu kadar aptal değildir heralde , gör beni artık boşanalımmı diyor acaba .

Girdigi iliskide hamilelik olmamasi icin prezervatif kullanip temkinli olan erkegin, ortak kullandiginiz ve yuksek ihtimal goreceginiz arabada unutmasi çok sacma geldi bana...

Ruj vs hiçmi adam bunlari karim gorse ne düsünur demez 🙄

Yani hanımefendi benim ihtimal verememem şundan adam okumuş dikkatlidir falan. Ayrıca yanında prezervatif taşıyan kadın gördüm ben erkeklere şaşırmıyorum pek.
Yani bir kadin prezarvatif tasiyor diye erkegin tasimasini normalleştiriyor musunuz? Yok ben katilmiyorum.Gorüsunuze saygi duyarim ama bence cok keskin kanit bunlar.

İsteyin şifreyi çok net. Siz de okumuş etmiş bir kadınsınız hiiiiç bir şey olmasa bile sadece şifre saklayan erkek aldattığının delili olabilicek ciddiyette bence. Neden söylemiyormuş şifreyi savunması ne

Herkese iyi geceler lafı çok fazla eveleyip gevelemeden bir çırpıda size anlatmak istiyorum yoksa artık kafayı yiyeceğim.

2 yıllık evliyim Diş Hekimiyim eşimde beyin cerrahı yaklaşık son 6 - 7 aydır eşimin beni aldattığını düşünüyorum.

X bir gün sabah eve geldiğinde yüzüğünü pantolonun cebinde buldum, nöbetteyken hastanede telefonlarımı açmıyor, kıyafetleri kadın parfümü kokuyor, sosyal medyada aynı hastanede asistan olan kızlarla çekilmiş fotoğrafları var ve dahası.

Geçenlerde arabamın bozulmasından dolayı onun arabasını aldım torpidosundan prezervatif, ruj, toka vb. şeylerde buldum iyice çıldırdım sizce ne yapmalıyım?
Cok sakinsinz masallah 🙄😳 torpidoda prezervatif buluyorsunz toka cikiyor benim bile tansiyonum dustu

Back
X