• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Beni Aldatıyor :(

Herkese iyi geceler lafı çok fazla eveleyip gevelemeden bir çırpıda size anlatmak istiyorum yoksa artık kafayı yiyeceğim.

2 yıllık evliyim Diş Hekimiyim eşimde beyin cerrahı yaklaşık son 6 - 7 aydır eşimin beni aldattığını düşünüyorum.

X bir gün sabah eve geldiğinde yüzüğünü pantolonun cebinde buldum, nöbetteyken hastanede telefonlarımı açmıyor, kıyafetleri kadın parfümü kokuyor, sosyal medyada aynı hastanede asistan olan kızlarla çekilmiş fotoğrafları var ve dahası.

Geçenlerde arabamın bozulmasından dolayı onun arabasını aldım torpidosundan prezervatif, ruj, toka vb. şeylerde buldum iyice çıldırdım sizce ne yapmalıyım?
Yine de yaşadığınız bütün bu olumsuzluklara rağmen sizin enn büyük avantajınız bir kadın olarak, mesleğiniz var. Ve gerçekten üzülmeyin. Eğer gerçekten böyle bir şey var ise boşanın derim. Tabii naçizane benim fikrim.

Kbakmayinda bana pek inandirici gelmedi senaryo enistemde cerrah gunluk 4saat uykuyla geziyo adam nobet ameliyatlar hastalar hastane gozleri olmus vampir esiniz o yogunlugun arasinda nasil zmn buluyo acaba hem 2 yil oldu evleneli diyorsunz simdiye kdr hicmi gozunuze carpmadi bu anlattiklarinz kim olursa olsun arabada bunlari unutack kdr aptal degil galiba yada alalen ben yapiyorim karicimm al gozune sok bunlarida git bosa benimi demeye getiriyo acaba sonucta ikinizde meslek sahibi sayginligi olan insanlarsnz bilemedim

Herkese iyi geceler lafı çok fazla eveleyip gevelemeden bir çırpıda size anlatmak istiyorum yoksa artık kafayı yiyeceğim.

2 yıllık evliyim Diş Hekimiyim eşimde beyin cerrahı yaklaşık son 6 - 7 aydır eşimin beni aldattığını düşünüyorum.

X bir gün sabah eve geldiğinde yüzüğünü pantolonun cebinde buldum, nöbetteyken hastanede telefonlarımı açmıyor, kıyafetleri kadın parfümü kokuyor, sosyal medyada aynı hastanede asistan olan kızlarla çekilmiş fotoğrafları var ve dahası.

Geçenlerde arabamın bozulmasından dolayı onun arabasını aldım torpidosundan prezervatif, ruj, toka vb. şeylerde buldum iyice çıldırdım sizce ne yapmalıyım?
Canım ben nude tonları sen pastelleri tercih et beraber kullanırız de ne yapmalısın tabi ki boşanmalısın

Kendinizi geliştirmiş okumuş meslek sahibi insanlarsınız. Oturun konuşun. Bulduklarınzı anlatn. Ayrılın. Ayaklarınızın üstünde duruyorsunuz. Kendinizi strese sokup üzülmeyin.

Tamamda konuyu anlatırken meslekleri göze sokmak,noktalama işaretleri desen sıfır? Konu düzmece! Doktorluğa ve doktor kocaya sevdalı bir üyemiz kendince oyun oynuyor bence.Ruj ne allasen yaa! Erkek üye sanırım bu!

Prevervatif ruj ve toka en büyük kanıt budur....digerleri cokta mühim degl

Yani prezarvatifin aciklamasi olamaz diye düşünüyorum hepsini gectim de.Konuşun ,eğitimli insanlarsiniz.Ben olsam direk söylerim rahatsiz olduğum konulari.Böyle şüpheyle yasanir mi? Ne olacaksa da olur yani
Öyle deme kız benim unutamadığim ex im ile bir aya yakın ayrıydık sonra barıştık evinde barıştığımızın sabahı prezervatif buldum normal de kimse olmadı demişti bana haliyle tepki verdim ve beni benden alan bir yorumla karşılaştım exki kişisi prezervatifler le kendi kendi ini tahmin ediyormuş bunu bir de böyle denemek istemiş. Bir de bunu derken kendi bile inanıp gaza gelerek annesinin üstüne yemin etmişti. Ben inanmayın ca beni suçlamişti. Bir daha da asla beraber olmadık ve bitti aradan ta 17.5 ay geçti ama yalanı hala kursağım da kaldı..

aldatmayan dr. mu var? adam bu yüzden rahat bence, tıp fakultesinde hipokrat yemini ederken hovardalik yemini de ediyorlar sanki, eşine sadık dr. bulmak çölde kutup ayisı bulmak kadar zor

Eğer boşanmayı düşünüyorsanız delil toplayın mesajlasmalarini ekran görüntüsü prezervatiflerin fotosu falan

Bulduklarımı anlının çatına yapıştırırdım valla pislik

Back
X