Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yine de yaşadığınız bütün bu olumsuzluklara rağmen sizin enn büyük avantajınız bir kadın olarak, mesleğiniz var. Ve gerçekten üzülmeyin. Eğer gerçekten böyle bir şey var ise boşanın derim. Tabii naçizane benim fikrim.Herkese iyi geceler lafı çok fazla eveleyip gevelemeden bir çırpıda size anlatmak istiyorum yoksa artık kafayı yiyeceğim.
2 yıllık evliyim Diş Hekimiyim eşimde beyin cerrahı yaklaşık son 6 - 7 aydır eşimin beni aldattığını düşünüyorum.
X bir gün sabah eve geldiğinde yüzüğünü pantolonun cebinde buldum, nöbetteyken hastanede telefonlarımı açmıyor, kıyafetleri kadın parfümü kokuyor, sosyal medyada aynı hastanede asistan olan kızlarla çekilmiş fotoğrafları var ve dahası.
Geçenlerde arabamın bozulmasından dolayı onun arabasını aldım torpidosundan prezervatif, ruj, toka vb. şeylerde buldum iyice çıldırdım sizce ne yapmalıyım?
Canım ben nude tonları sen pastelleri tercih et beraber kullanırız de ne yapmalısın tabi ki boşanmalısınHerkese iyi geceler lafı çok fazla eveleyip gevelemeden bir çırpıda size anlatmak istiyorum yoksa artık kafayı yiyeceğim.
2 yıllık evliyim Diş Hekimiyim eşimde beyin cerrahı yaklaşık son 6 - 7 aydır eşimin beni aldattığını düşünüyorum.
X bir gün sabah eve geldiğinde yüzüğünü pantolonun cebinde buldum, nöbetteyken hastanede telefonlarımı açmıyor, kıyafetleri kadın parfümü kokuyor, sosyal medyada aynı hastanede asistan olan kızlarla çekilmiş fotoğrafları var ve dahası.
Geçenlerde arabamın bozulmasından dolayı onun arabasını aldım torpidosundan prezervatif, ruj, toka vb. şeylerde buldum iyice çıldırdım sizce ne yapmalıyım?
Ilk defa anladım sahte olduğunu.Konu düzmece arkadaşlar yormayın kendinizi
Prevervatif ruj ve toka en büyük kanıt budur....digerleri cokta mühim deglHerkese iyi geceler lafı çok fazla eveleyip gevelemeden bir çırpıda size anlatmak istiyorum yoksa artık kafayı yiyeceğim.
Ya ne bileyim ne zaman sormaya niyetlensem elinde bir çiçekle geliyor bir şeyler oluyor süpriz falan sonra kendi kendime yok ya yanılıyorum diyorum sorup moral bozmayayım gibi düşünüyorum.
Öyle deme kız benim unutamadığim ex im ile bir aya yakın ayrıydık sonra barıştık evinde barıştığımızın sabahı prezervatif buldum normal de kimse olmadı demişti bana haliyle tepki verdim ve beni benden alan bir yorumla karşılaştım exki kişisi prezervatifler le kendi kendi ini tahmin ediyormuş bunu bir de böyle denemek istemiş. Bir de bunu derken kendi bile inanıp gaza gelerek annesinin üstüne yemin etmişti. Ben inanmayın ca beni suçlamişti. Bir daha da asla beraber olmadık ve bitti aradan ta 17.5 ay geçti ama yalanı hala kursağım da kaldı..Yani prezarvatifin aciklamasi olamaz diye düşünüyorum hepsini gectim de.Konuşun ,eğitimli insanlarsiniz.Ben olsam direk söylerim rahatsiz olduğum konulari.Böyle şüpheyle yasanir mi? Ne olacaksa da olur yani
Eğer boşanmayı düşünüyorsanız delil toplayın mesajlasmalarini ekran görüntüsü prezervatiflerin fotosu falanHerkese iyi geceler lafı çok fazla eveleyip gevelemeden bir çırpıda size anlatmak istiyorum yoksa artık kafayı yiyeceğim.
Bulduklarımı anlının çatına yapıştırırdım valla pislikHerkese iyi geceler lafı çok fazla eveleyip gevelemeden bir çırpıda size anlatmak istiyorum yoksa artık kafayı yiyeceğim.