• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Beni Aldatıyor :(

Ya ne bileyim ne zaman sormaya niyetlensem elinde bir çiçekle geliyor bir şeyler oluyor süpriz falan sonra kendi kendime yok ya yanılıyorum diyorum sorup moral bozmayayım gibi düşünüyorum.
Okumus insansin ablacigim cahil biri olarak benmi ogretecem sana? Prezevatif var.. sana suprizde var .. e tmm suhpelenme diye yapiyor daha ne?

Bakın burayı yazmayı unutmuşum, bir insan eşinin telefonun şifresini bilmezmi onu bile bilmiyorum yani siz düşünün.
2 senelik evliyim bende bilmiyorum eşimin şifresini.Yapacak olan adam bir yolunu bulup yapar mahtığındayım ve böyle telefon kurcalama filan işlerinin peşine düşen Kadınlar bence evrene mesaj gönderiyor Ve aladatılma olayını kendilerine çekip mutlaka aldatılıyorlar.

Yani eğer o prezervatifleri sizinle kullanmıyorsa başka bir kanıt aramanıza gerek yok sanki.

Geçenlerde arabamın bozulmasından dolayı onun arabasını aldım torpidosundan prezervatif, ruj, toka vb. şeylerde buldum iyice çıldırdım sizce ne yapmalıyım?
Ne yapayim diye soracak kadar cozmus sizi rahat rahat koymus torpidoya onlari. Arkadasim kullandi arabayi der yalan mi yok..
Kamera yerlestirin, telefonun sifresini cozun, nobette baskin yapin secenek cok :D

Hayır yani anlayamıyorum 20 22 yaş aralığındaki kızlardan ne zevk alıyor 30 yaşındaki adam

Geçen gün kuzenim almıştı arabayı onundur , yada çevrenizden çapkınlığıyla nam salmış zatı muhteremin adını vermek suretiyle suçu üstüne atmak , hesap sorduğunuzda o torpidodakiler benim bok yemelerim demez . Koskoca cerrah adam bu kadar aptal değildir heralde , gör beni artık boşanalımmı diyor acaba .
Zaten kuzenler,arkadaslar bunlarin iftiralari yuzunden cennete gircekler

Back
X