- 22 Mart 2019
- 3.166
- 2.952
- 133
AynenArabada bulduklarınızdan sonra "ne yapayım" dediğinizde konu benim için inandırıcılığını yitiriyor.
Yok eğer ciddiyseniz boşanın tabii. Daha "ne yapacağım"ı mı kalmış?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AynenArabada bulduklarınızdan sonra "ne yapayım" dediğinizde konu benim için inandırıcılığını yitiriyor.
Yok eğer ciddiyseniz boşanın tabii. Daha "ne yapacağım"ı mı kalmış?
Cok iyi niyetlisiniz.Tabi herkesTamam Ablacım olabilir tabi kesin kanıttır ama ben normalleştirmedim ki sadece şahsi fikrimi dedim o kadar
Cok iyi niyetlisiniz.erkegin cerrahi da ,amelesi de bu konularda aynidir.Bence mutlaka yüzune söylenmesi gerekiyor.Sabrina hayran kaldim konu sahibinin.Tebrik ederim.Tamam Ablacım olabilir tabi kesin kanıttır ama ben normalleştirmedim ki sadece şahsi fikrimi dedim o kadar
Ya kendim kullanıyorum derseDiğerleri neyse de torpidodan çıkan eşyalar ile ilgili bir şey uyduramaz gibi geliyor. Kendisiyle konuştunuz mu?
Eşinizin iş yerine isimsiz bir hediye gönderin. Üzerine de bir not düşün, seni seviyorum vs. Akşam eve o hediyeyle gelirse sizi aldatmıyor :)Herkese iyi geceler lafı çok fazla eveleyip gevelemeden bir çırpıda size anlatmak istiyorum yoksa artık kafayı yiyeceğim.
2 yıllık evliyim Diş Hekimiyim eşimde beyin cerrahı yaklaşık son 6 - 7 aydır eşimin beni aldattığını düşünüyorum.
X bir gün sabah eve geldiğinde yüzüğünü pantolonun cebinde buldum, nöbetteyken hastanede telefonlarımı açmıyor, kıyafetleri kadın parfümü kokuyor, sosyal medyada aynı hastanede asistan olan kızlarla çekilmiş fotoğrafları var ve dahası.
Geçenlerde arabamın bozulmasından dolayı onun arabasını aldım torpidosundan prezervatif, ruj, toka vb. şeylerde buldum iyice çıldırdım sizce ne yapmalıyım?
Girdigi iliskide hamilelik olmamasi icin prezervatif kullanip temkinli olan erkegin, ortak kullandiginiz ve yuksek ihtimal goreceginiz arabada unutmasi çok sacma geldi bana...
Ruj vs hiçmi adam bunlari karim gorse ne düsünur demez![]()
Aldattığı kişiye sen mi gönderdin diye sormaz mıEşinizin iş yerine isimsiz bir hediye gönderin. Üzerine de bir not düşün, seni seviyorum vs. Akşam eve o hediyeyle gelirse sizi aldatmıyor :)
Nasil dayaniyorsunuz kocaniza tepki vermeden konu acmaya ?