• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Beni Aldatıyor :(

Tamam Ablacım olabilir tabi kesin kanıttır ama ben normalleştirmedim ki sadece şahsi fikrimi dedim o kadar
Cok iyi niyetlisiniz.Tabi herkes
Tamam Ablacım olabilir tabi kesin kanıttır ama ben normalleştirmedim ki sadece şahsi fikrimi dedim o kadar
Cok iyi niyetlisiniz.erkegin cerrahi da ,amelesi de bu konularda aynidir.Bence mutlaka yüzune söylenmesi gerekiyor.Sabrina hayran kaldim konu sahibinin.Tebrik ederim.

Gercekten aldatmanin sadakatsizliligin egitimle bi alakasi yokmuş . Ahlak ve kişilik meselesi Allah yardimcin olsun

Birlikte olduğu kişi koymuş olabilir. Siz yakalayın da artık boşanın diye. Her durumda iğrenç bir durum ve affedilemez.
Delil toplayıp boşanacaksınız başka ne öneri gelebilir ki?
Emin olmak istiyorsanız da belli etmeden takipte kalın.

Herkese iyi geceler lafı çok fazla eveleyip gevelemeden bir çırpıda size anlatmak istiyorum yoksa artık kafayı yiyeceğim.

2 yıllık evliyim Diş Hekimiyim eşimde beyin cerrahı yaklaşık son 6 - 7 aydır eşimin beni aldattığını düşünüyorum.

X bir gün sabah eve geldiğinde yüzüğünü pantolonun cebinde buldum, nöbetteyken hastanede telefonlarımı açmıyor, kıyafetleri kadın parfümü kokuyor, sosyal medyada aynı hastanede asistan olan kızlarla çekilmiş fotoğrafları var ve dahası.

Geçenlerde arabamın bozulmasından dolayı onun arabasını aldım torpidosundan prezervatif, ruj, toka vb. şeylerde buldum iyice çıldırdım sizce ne yapmalıyım?
Eşinizin iş yerine isimsiz bir hediye gönderin. Üzerine de bir not düşün, seni seviyorum vs. Akşam eve o hediyeyle gelirse sizi aldatmıyor :)

Telefonunda bir şey bulamıyorum asistanların hocam nasılsınız mesajlarından fazla şifre bilmiyor olabilirim ama yüz taramayla geceleri kurcaladığım olduğu bir iki kere şık şık mesajda yazmıyor etmiyor ben son 1 haftadır hastalarımın sorunlarına konsantre olamıyorum böyle birşey yapacak bir insan değil seviyorum korkularım var

Kızlar bir dk birbirinize girmeyin lütfen. Bir arkadaş takip programı diyordu o hangi program varmıymış öyle bir şey

Back
X