Hiç konuşmadınız mı eşinizle henüz?
Bence de aldattığı malesef %99 gibi bir oranda kesin. Ama yazdığınız her şey erkeklerin kolaylıkla kılıf uydurabileceği açıklar. Size net reddedilmeyecek şüpheye mahal bırakmayacak bir şey lazım. Telefonuna bakma şansınız var mı?
Ve sizce yakalanırsa tepkisi ne olur?
Prezervatif ruj mu onları orda unutacak kadar salak mı sanmıyorum. Yinede önce telefonunu takip edin sonra konuşun ve ayrılın diyorum. Üzmeyin kendinizi hiç bir zaman
Peki sizce eşinin degilse ki degil kimindir? Halasinin kizin mi?Prezervatif ruj mu onları orda unutacak kadar salak mı sanmıyorum. Yinede önce telefonunu takip edin sonra konuşun ve ayrılın diyorum. Üzmeyin kendinizi hiç bir zaman
Neden bilmiyosunuz hep mi böyleydi bu adam ? Bir ara isteyin birini Arıcam benim şarjım yok deyin ve takip programı indirin. Sonrası gelir zaten. Yada fake hesap açıp deneyin onu dicemde ergen gibi olur yinede siz bilirsinizBakın burayı yazmayı unutmuşum, bir insan eşinin telefonun şifresini bilmezmi onu bile bilmiyorum yani siz düşünün.
Yani hanımefendi benim ihtimal verememem şundan adam okumuş dikkatlidir falan. Ayrıca yanında prezervatif taşıyan kadın gördüm ben erkeklere şaşırmıyorum pek.Peki sizce eşinin degilse ki degil kimindir? Halasinin kizin mi?
Gözünden kacmis olabilir .Dikkatli de olsa o prezarvatifin ve rujun ya ruj yani aciklamasi ne olabilir peki siz ihtimal verin o zaman cok merak ettimYani hanımefendi benim ihtimal verememem şundan adam okumuş dikkatlidir falan. Ayrıca yanında prezervatif taşıyan kadın gördüm ben erkeklere şaşırmıyorum pek.
Yani bir kadin prezarvatif tasiyor diye erkegin tasimasini normalleştiriyor musunuz? Yok ben katilmiyorum.Gorüsunuze saygi duyarim ama bence cok keskin kanit bunlar.Yani hanımefendi benim ihtimal verememem şundan adam okumuş dikkatlidir falan. Ayrıca yanında prezervatif taşıyan kadın gördüm ben erkeklere şaşırmıyorum pek.
İsteyin şifreyi çok net. Siz de okumuş etmiş bir kadınsınız hiiiiç bir şey olmasa bile sadece şifre saklayan erkek aldattığının delili olabilicek ciddiyette bence. Neden söylemiyormuş şifreyi savunması neBakın burayı yazmayı unutmuşum, bir insan eşinin telefonun şifresini bilmezmi onu bile bilmiyorum yani siz düşünün.
Tamam Ablacım olabilir tabi kesin kanıttır ama ben normalleştirmedim ki sadece şahsi fikrimi dedim o kadarYani bir kadin prezarvatif tasiyor diye erkegin tasimasini normalleştiriyor musunuz? Yok ben katilmiyorum.Gorüsunuze saygi duyarim ama bence cok keskin kanit bunlar.
Cok sakinsinz masallahHerkese iyi geceler lafı çok fazla eveleyip gevelemeden bir çırpıda size anlatmak istiyorum yoksa artık kafayı yiyeceğim.
2 yıllık evliyim Diş Hekimiyim eşimde beyin cerrahı yaklaşık son 6 - 7 aydır eşimin beni aldattığını düşünüyorum.
X bir gün sabah eve geldiğinde yüzüğünü pantolonun cebinde buldum, nöbetteyken hastanede telefonlarımı açmıyor, kıyafetleri kadın parfümü kokuyor, sosyal medyada aynı hastanede asistan olan kızlarla çekilmiş fotoğrafları var ve dahası.
Geçenlerde arabamın bozulmasından dolayı onun arabasını aldım torpidosundan prezervatif, ruj, toka vb. şeylerde buldum iyice çıldırdım sizce ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?