- 25 Nisan 2018
- 5.004
- 9.664
- 198
Eyvallah Ablacım.Cok iyi niyetlisiniz.Tabi herkes
Cok iyi niyetlisiniz.erkegin cerrahi da ,amelesi de bu konularda aynidir.Bence mutlaka yüzune söylenmesi gerekiyor.Sabrina hayran kaldim konu sahibinin.Tebrik ederim.
Okumus insansin ablacigim cahil biri olarak benmi ogretecem sana? Prezevatif var.. sana suprizde var .. e tmm suhpelenme diye yapiyor daha ne?Ya ne bileyim ne zaman sormaya niyetlensem elinde bir çiçekle geliyor bir şeyler oluyor süpriz falan sonra kendi kendime yok ya yanılıyorum diyorum sorup moral bozmayayım gibi düşünüyorum.
2 senelik evliyim bende bilmiyorum eşimin şifresini.Yapacak olan adam bir yolunu bulup yapar mahtığındayım ve böyle telefon kurcalama filan işlerinin peşine düşen Kadınlar bence evrene mesaj gönderiyor Ve aladatılma olayını kendilerine çekip mutlaka aldatılıyorlar.Bakın burayı yazmayı unutmuşum, bir insan eşinin telefonun şifresini bilmezmi onu bile bilmiyorum yani siz düşünün.
Sorar tabiki o hayır diyeceği ve kim olduğu belli olmayacağı için evede getirmeyecektir. Böyle bi sorunu olmayan kişi eve getirir. Kendi eşimden biliyorum:)Aldattığı kişiye sen mi gönderdin diye sormaz mı
Yahu adam birden fazla kişiyle aldatmıyorsa karısının gönderdiğini anlar. Yani başka bir yöntem bulunSorar tabiki o hayır diyeceği ve kim olduğu belli olmayacağı için evede getirmeyecektir. Böyle bi sorunu olmayan kişi eve getirir. Kendi eşimden biliyorum:)
Yani eğer o prezervatifleri sizinle kullanmıyorsa başka bir kanıt aramanıza gerek yok sanki.
Ne yapayim diye soracak kadar cozmus sizi rahat rahat koymus torpidoya onlari. Arkadasim kullandi arabayi der yalan mi yok..Geçenlerde arabamın bozulmasından dolayı onun arabasını aldım torpidosundan prezervatif, ruj, toka vb. şeylerde buldum iyice çıldırdım sizce ne yapmalıyım?
Hayır yani anlayamıyorum 20 22 yaş aralığındaki kızlardan ne zevk alıyor 30 yaşındaki adam
O kızlara da yazıklar olsun aslında hepsini ifşa edip rezil etmek lazım, adam mı kalmadı evlilere sardılar kaşarlar.Hayır yani anlayamıyorum 20 22 yaş aralığındaki kızlardan ne zevk alıyor 30 yaşındaki adam
Kendisine sorun merak ediyorsaniz. 30 yasinda nasil cerrah olmus onu da sorun da 20 22 yas genclere ornek olsunHayır yani anlayamıyorum 20 22 yaş aralığındaki kızlardan ne zevk alıyor 30 yaşındaki adam
Ablacigim disci olduguna inanasim yok.. bukadar cehalet...Hayır yani anlayamıyorum 20 22 yaş aralığındaki kızlardan ne zevk alıyor 30 yaşındaki adam
Aldatilmis olmak daha iyi olurdu heraldeYa kendim kullanıyorum derse
Arabada bulduklarınızdan sonra "ne yapayım" dediğinizde konu benim için inandırıcılığını yitiriyor.
Yok eğer ciddiyseniz boşanın tabii. Daha "ne yapacağım"ı mı kalmış?
Zaten kuzenler,arkadaslar bunlarin iftiralari yuzunden cennete girceklerGeçen gün kuzenim almıştı arabayı onundur , yada çevrenizden çapkınlığıyla nam salmış zatı muhteremin adını vermek suretiyle suçu üstüne atmak , hesap sorduğunuzda o torpidodakiler benim bok yemelerim demez . Koskoca cerrah adam bu kadar aptal değildir heralde , gör beni artık boşanalımmı diyor acaba .
Ayrı arabalarımız var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?