• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni aldatıyor

Allah yardımcınız olsun. Böyle konularda uzaktan konuşmak hep kolaydır. Durumunuz çok zor ama bana evliliğiniz zaten çoktan bitmiş gibi geldi. Aldatmasi zaten başlı başına boşanmak için yeterli bir sebep ama başka başka dertler kumar, borç, siddet bilmem ne var diyorsunuz. Zaten anladığım kadarıyla ahım şahım gecinebildiginiz de söylenemez. Maddi sebeplerle devam ettirilebilecek bir evlilik degil yani. Zaten ucu ucuna geciniyosunuz. Anneniz rahatsızmis bir anne olarak ben sırf ben üzülmeyeyim diye kizimin kendini böyle bir evliliğe katlanmak zorunda hissettiğini ogrensem daha da çok üzülürüm. Bence ailenize söyleyin. Yardım isteyin. Olmazsa kadın sığınma evleri var. Evet kolay demiyorum zor. Ama zaten çok zor sartlarda yasiyormussunuz. Kendinizi de geçin. Çocuğunuzu o evden çıkarın. Hiçbir çocuk içinde siddetin olduğu bir evde buyumemeli. Yapabilirsiniz, sadece azıcık cesaret edin.
Haklısınız zaten bu ilk değil 2. Aldattığı

Face açtım acaba mesaj atsam mı diye de
Siz boşanmayı düşünmüyorsunuz ki, kadının kocasına söyleyince ne olacak sanıyorsunuz ?

Adam çok sert demişsiniz, eşinize de zarar verme olasılığı yüksek. Kendisinin acınacak bir hali yok ama sizin için ne olacak sonrasında? Yine ailenizin yanına dönmeniz gerekecek.
Daha önce de aldatılmışsınız zaten, eşiniz bu olaydan da kurtulsa yine rahat durmayacak belli ki.

Son düzenleme:
arkadaşının karısına bakan adamdan bi halt olmaz. arkadaş duyarsa cinayet sebebi Allah korusun. benim önerim ekran fotoğrafları alıp ailenizin yanına gitmeniz. tehdit ederek anlaşmalı boşanmayla istediğinizi alırsınız. k-bul etmemeyi g.tü yemez. kadının kocası duysa o arsız pipisini keserler. bırak o korksun

Mesela sabahleyin evden İşe diye çıkıyor öğlene kadar onunla buluşuyor . Saat bazen geceye mesai kalıyorlar eşim bunla konuşuyor eğer onun kocası mesaiye kalıyorsa eşim kalmıyor onun evine gidip kömürlük diye bir yer var orda buluşuyorlar bunlar işin ustası olmuşlar. Ama apartman sakinleri hiç mi görmez duymaz ne bileyim bekliyorum rezil olsunlar diye de Yok bir türlü bekledifim
Niye siz gidip rezil etmiyorsunuz peki madem buluştukları yer belli. Gidin duysun oradaki herkes. Ondan sonra da ayrılırsınız.

Arkadaşlar bu hesabı yeni açtım bu konuyu açmak için.
Kocam beni Ocak ayından itibaren alda
tmaya başladı. Bir tane uygulama var onun telefonuna indirdim ve gizledim uygulamayı haberi yok . Ve ben 6 aydır takip ediyorum mesajlarını okuyorum gece uyurken. Tabi elimden birşey gelmiyor gurbetteyim zaten çokta mutlu evliliğimiz yok. Çünkü iddia oynayıp sürekli borcun içinde her yere borcumuz var bezi mamayı bile yeri geliyor zor alıyoruz. Her neyse ben bu kadını tanıyorum eşimin iş yerinden arkadaşının karısı. Bize bir kere çocuk doğunca gelmişti biz de onlara gitmiştik. Ne olduysa ondan sonra oldu bunların ki başladı.
Maddi olarak ayakta duramıyorum bebeğim küçük . Ailemede anlatamıyorum annemin kalbî rahatsız zaten yılları hep sıkıntıyla geçti kadının 3 çocuğu var . Ve eşimi eve alıyor bazen de ev tutuyorlar bunları hep mesajlarda okudum . Bu kadınla konuştuğundan bu yana hakaretler küfürler yedim yeri geldi şakayla karışık vurdu bana işte gurbetteyim gidecek yerim olmadığı için böyle yapıyor
Ne yapacağımı şaşırdım bilmiyorum ama psikolojik olarak mahfoldum
Tek yapacağınız şey kararlı olup ayrılmak . Konuşmaların ekran görüntüsünü alın. Kadında belki bulaşıcı bi hastalık var size de bulaşabilir

Bence kocanızla konuşmanıza gerek yok. Karakola gidin durumu anlatın evden ayrılmak istediğinizi söyleyin sessizce kendinizi yıpratmadan o adamın hayatından çıkıp gidin ne olduğunu bile anlamasın

Niye siz gidip rezil etmiyorsunuz peki madem buluştukları yer belli. Gidin duysun oradaki herkes. Ondan sonra da ayrılırsınız.
Ayrılmak istemiyorki.
İstese elinde bisürü kanıt var zaten
İstiyorki kocası o kadından ayrılsın.
Sanıyorki şeref yoksunu kocası başka kadın bulmaz

Annen bakamıyo peki cocuk okuldan eve 3 te gelecek kim alıyo cocugu okuldan kim eve getirip basında bekliyo? Ogretmen degilsen 6-7 anca evde olursun nasıl oluyo o kısım? Sonra kreş ? İyi kazandıran bir mesleğin olcak ki hem kreşi hem kirayı hem diğer giderleri karsılasın bi kadın
Is bulsa Asgari ucreti zor alacak bi kadın nasıl hem kira hem 2 cocuga kres hem diger ev giderlerine yetişebilirki? Helede kiralar bu kadar ucarken ?
Ben tam 11 yıldır çalışıp getiriyorum birinci çocuğum kreşte büyüdü lojman hakkım vardı orda oturduk Sıfır araç almıştık şimdi değeri 1 milyon. Çocuklarımın babası olacak adi hepsini batırmış. Batırdığı gibi bir ev parası da borç getirdi.
Sırf o borçlardan kurtulmak için birşey almadan boşandım.evim yoktu. Bir aracım var ve kredisini ödüyorum hala. Az kaldı 5 ay sonra bitecek inş. Devlet memuruyum ama kadromdan dolayı bir tık fazla maaş alıyorum. Kredi ödüyorum2500, 2 bin civarı yol paramız tutuyor, kreş parasını ondan almaya çalışıyorum, ev olarak annemin yanına yerleştim kiram yok, fatura çocukların gideri mutfak falan derken ucu ucuna yetiyor bazen eksiye iniyorum. Devlet memuruyum ya süt iznim var şimdilik erken çıkıyorum. Seneye oğlumu ya etüte yollayacağım okul çıkışı ya da servis ayarlayacağım iş yerine getirir. Bebeğim kreşte zaten akşam alırım.

Ben tam 11 yıldır çalışıp getiriyorum birinci çocuğum kreşte büyüdü lojman hakkım vardı orda oturduk Sıfır araç almıştık şimdi değeri 1 milyon. Çocuklarımın babası olacak adi hepsini batırmış. Batırdığı gibi bir ev parası da borç getirdi.
Sırf o borçlardan kurtulmak için birşey almadan boşandım.evim yoktu. Bir aracım var ve kredisini ödüyorum hala. Az kaldı 5 ay sonra bitecek inş. Devlet memuruyum ama kadromdan dolayı bir tık fazla maaş alıyorum. Kredi ödüyorum2500, 2 bin civarı yol paramız tutuyor, kreş parasını ondan almaya çalışıyorum, ev olarak annemin yanına yerleştim kiram yok, fatura çocukların gideri mutfak falan derken ucu ucuna yetiyor bazen eksiye iniyorum. Devlet memuruyum ya süt iznim var şimdilik erken çıkıyorum. Seneye oğlumu ya etüte yollayacağım okul çıkışı ya da servis ayarlayacağım iş yerine getirir. Bebeğim kreşte zaten akşam alırım.
İşte kira olmayınca bir sekilde yetisiyodur en onemlisi devlette memursun ve asgari ucretin 2 katını kazanıyosundur sonucta
Ve isin de garanti
Yarın atılırsam korkusu patron tacizi yok hayatında enazından

Back
X